• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cevabın için sağol Tunicim. :) O zaman o 3 günle yarım kilo falan veriyor olsan, 3x350 desek 1050... İnsandan insana fark ediyor demek ki... 7000'de yarım kilo bile veremeyen de, 2 kilo veren de olabilir... Yani yine dönüp dolaşıp hızlı metabolizmaya geliyoruz :) Bir de birkaç hafta kadar önce bir eczanede sözde yağ ölçümü yaptırdım tartıyla... Kas falan ölçtüğü yok, su ölçtüğü yok, sadece yağ ölçüyor... Benim yağım %40 çıktı :S Ve bana imkansız geliyor... Çünkü ben diyetisyene ilk başladığımda 85 kiloydum ve hiç spor yapmazdım, o zaman bile %38' miş. Açıkcası ben %30 falan bekliyordum. Yani tabi aletten alete fark eder, bir de zaten yağdan başka bir şey ölçmeyen bir şeye ne kadar güvenilir bilmiyorum. Yani acayip moralim bozulmuştu o zaman... Ama onun için yapabileceğim tek şey sanırım gidip adam gibi bir yerde ölçtürmek :)

Öyleyse gidip biraz metabolizmamı hızlandırayım. :D Hemen yeşilçaylı bir kahvaltı, ardından spor... Yazın pek hoş gelmiyor sıcak çay aslında ama, eriyen yağları düşünüp içiyorum. :D Kilo vermem lazım, tartıya kaldı bir hafta... Hadi hep beraber falsosuz bir hafta geçirelim kızlar, hatta mümkünse biraz daha aktif olalım bu hafta, tartı gününde hepimiz - leri görelim :)

Cevabın için sağol Tunicim. :) O zaman o 3 günle yarım kilo falan veriyor olsan, 3x350 desek 1050... İnsandan insana fark ediyor demek ki... 7000'de yarım kilo bile veremeyen de, 2 kilo veren de olabilir... Yani yine dönüp dolaşıp hızlı metabolizmaya geliyoruz :) Bir de birkaç hafta kadar önce bir eczanede sözde yağ ölçümü yaptırdım tartıyla... Kas falan ölçtüğü yok, su ölçtüğü yok, sadece yağ ölçüyor... Benim yağım %40 çıktı :S Ve bana imkansız geliyor... Çünkü ben diyetisyene ilk başladığımda 85 kiloydum ve hiç spor yapmazdım, o zaman bile %38' miş. Açıkcası ben %30 falan bekliyordum. Yani tabi aletten alete fark eder, bir de zaten yağdan başka bir şey ölçmeyen bir şeye ne kadar güvenilir bilmiyorum. Yani acayip moralim bozulmuştu o zaman... Ama onun için yapabileceğim tek şey sanırım gidip adam gibi bir yerde ölçtürmek :)

Öyleyse gidip biraz metabolizmamı hızlandırayım. :D Hemen yeşilçaylı bir kahvaltı, ardından spor... Yazın pek hoş gelmiyor sıcak çay aslında ama, eriyen yağları düşünüp içiyorum. :D Kilo vermem lazım, tartıya kaldı bir hafta... Hadi hep beraber falsosuz bir hafta geçirelim kızlar, hatta mümkünse biraz daha aktif olalım bu hafta, tartı gününde hepimiz - leri görelim :)

Evet metabolizma hızı cok önemli
Hızlı degilse metabolizma hızımız, hızlandırmaya bakalım öyleya:))

Benim su an yağ yüzdem %30 banada cok gelmişti ilk ama 5 kilo yağ fazlam çıktığına göre bu yüzde cok afaki fazla degil yani normaldede demekki yağ barındırıyoruz epey:))

Evet bu hafta önemli bugun cok motiveyim:))

Oğlanı uyuttum simdi bı bakayım buraya dedim
Yumurta yemiyorum ne zamandır simdi onunla kahvaltı yapicam
Kabak var evde öğle icinde onu acı biberli domatesli pişirip yogurtlu yiciiim ins
Yada onu aksama yapıp öğle nesfit yiyebilirim
Bakalım artık gün ne getirirse:))

Kahvaltımı yaptiiimmm
Nasil yaptım
Kocaman bir tabağa bir domates bir salatalık duradım
Bir parça peynir , 3 yesil zeytin koydum
Ve bir haslanmis yumurtayı dilimledim
1,5 dilim tam buğday ekmegi ve mis gibi kırmızı meyve çayi
Hem gözüm doydu hem gönlüm:))

Fundacim bak aklıma geldi belki bilirsin ama kahvaltıda yaptıgım bı tarifi yazayım
Bişeyler paylaşmak adına her fırsatı degerlendiriyorumki hareketlensin burası:))

1 dilim buğday ekmegini küp küp doğuruyoruz
İcine bir yumurta kırıyoruz ve biraz peynir katıyoruz
Maydonozu varsa onuda kıyalım ksa problem diil
Bir guzel karışıyoruz
Cok az tereyağında bunu pişiriyoruz
Üzerine karabiber:))
Denemediysen dene derim cok guzel bir tad
Hemde kahvaltida yemen gerekenden fazla birsey yok sadece karıştırmış oluyorsun:))

Kahvaltımı yaptiiimmm
Nasil yaptım
Kocaman bir tabağa bir domates bir salatalık duradım
Bir parça peynir , 3 yesil zeytin koydum
Ve bir haslanmis yumurtayı dilimledim
1,5 dilim tam buğday ekmegi ve mis gibi kırmızı meyve çayi
Hem gözüm doydu hem gönlüm:))

Fundacim bak aklıma geldi belki bilirsin ama kahvaltıda yaptıgım bı tarifi yazayım
Bişeyler paylaşmak adına her fırsatı degerlendiriyorumki hareketlensin burası:))

1 dilim buğday ekmegini küp küp doğuruyoruz
İcine bir yumurta kırıyoruz ve biraz peynir katıyoruz
Maydonozu varsa onuda kıyalım ksa problem diil
Bir guzel karışıyoruz
Cok az tereyağında bunu pişiriyoruz
Üzerine karabiber:))
Denemediysen dene derim cok guzel bir tad
Hemde kahvaltida yemen gerekenden fazla birsey yok sadece karıştırmış oluyorsun:))

Kesin deneyeceğim bir ara canım :) Ben de krepleri kepekli unla yaparım bu arada, hani sen arada krep de yiyorsun ya, denemediysen bir de böyle dene çok tok tutuyor.

Ya ben o zaman fotoğrafımı paylaşayım burada, bilmem paylaşabiliyor muyuz ama... Sen bana bir fikir verirsin sence %40 var mıyımdır :) Hem 85 kilo halimi de koyarım :D

Yani günlüğe çevirdim burayı funda gecen senin dediğin gibi:))
Haydi Kizlar gelin artiikkk
Sıkılıyorum yazasım sohbet edesim varrr:((

Günlüğe çevir Tunicim, zaten burası hepimizin günlüğü değil mi :34: Ben de çok seviyorum buraya yazmayı, bugün sana eşlik etmeyi çok isterdim ama maalesef şimdi dışarı çıkmak durumundayım, daha akşama kadar da beklemeyin beni. Artık gelince yazarım :)

Kesin deneyeceğim bir ara canım :) Ben de krepleri kepekli unla yaparım bu arada, hani sen arada krep de yiyorsun ya, denemediysen bir de böyle dene çok tok tutuyor.

Ya ben o zaman fotoğrafımı paylaşayım burada, bilmem paylaşabiliyor muyuz ama... Sen bana bir fikir verirsin sence %40 var mıyımdır :) Hem 85 kilo halimi de koyarım :D

Günlüğe çevir Tunicim, zaten burası hepimizin günlüğü değil mi :34: Ben de çok seviyorum buraya yazmayı, bugün sana eşlik etmeyi çok isterdim ama maalesef şimdi dışarı çıkmak durumundayım, daha akşama kadar da beklemeyin beni. Artık gelince yazarım :)

Koy fundacim fotograflarını cok severim oncesi sonrası fotolarını:))
Hele senin su profil resminden sonra iyice merak ettim
Hic kilolu durmuyorsun orda cok hossun:))

Aksama görüşürüz artık napalim:((

Hiçbir is yapamadım
Oğlum hemen uyandı onunla oynastik biraz sonra onun karnını doyurdum
Sonra kendime bişeyler hazırladım
Kabağı yapmadım
Mantar vardı onu yaptım

Cok az zeytinyağında bir soğanı kavuşdum
Mantarlarında uzun uzun doğrradim
Bir tanede domates uzun uzun
Bol kırmızı biber karabiber
Bir dilim buğday ekmeg ve yogurtlu yedim
Bu kadar guzel olacağını tahmin etmemiştim:))

Kizlar sizde yaptıklarınızın tariflerini yazın
Bı fikir olur hepimize
Bildigimiz seylerde olsa aklına gelmiyor bazen insanın ne yapacagı
Hem değişik seyler deneyip diyet pskolojisindende çıkarız

selam fıstıklar :16:

dun yoktum ama sanmayın kacırdım biseyler. sozumde duruyorum :21:

dunku menum

sabah
1dilim bugdaylı kepekli ekmek
1 yumurta (haslanmıs)
1kk peynır
az salatalık
az domates
3-4 zeytın

aksam
2 kucuk biber dolması
yogurt
2 dilim karpuz

ogle ve ara ogunler nerde dıyeceksınız bılıyorum ama fırsatım olmayan gunlerden bırıydı.

bugun
sabah
aynı kahvaltı ilaveten 1 yesil biber.

ogle
nesfit +sut

ara 8-10 badem

aksama yıne dolma var bıtmedı bı turlu :50::52: yarın aksam bı fırın tavuk yaparım artık :1:

bu arada kac gundur cok fenaydım ılk defa tuvalet sorunu yasadım :53: 3-4 gundur cıkamıyordum. dun aksam nıhayete erdım sonunda :1: bugun tartıda bayag mutlu oldum.

selam fıstıklar :16:

dun yoktum ama sanmayın kacırdım biseyler. sozumde duruyorum :21:

dunku menum

sabah
1dilim bugdaylı kepekli ekmek
1 yumurta (haslanmıs)
1kk peynır
az salatalık
az domates
3-4 zeytın

aksam
2 kucuk biber dolması
yogurt
2 dilim karpuz

ogle ve ara ogunler nerde dıyeceksınız bılıyorum ama fırsatım olmayan gunlerden bırıydı.

bugun
sabah
aynı kahvaltı ilaveten 1 yesil biber.

ogle
nesfit +sut

ara 8-10 badem

aksama yıne dolma var bıtmedı bı turlu :50::52: yarın aksam bı fırın tavuk yaparım artık :1:

bu arada kac gundur cok fenaydım ılk defa tuvalet sorunu yasadım :53: 3-4 gundur cıkamıyordum. dun aksam nıhayete erdım sonunda :1: bugun tartıda bayag mutlu oldum.

Eski motivasyonuna donmusun Sinemcim cok sevindim
Ben hala artilardayim
Ama bı iki gün detoks yapmayı düşünüyorum cok sisim hala rahatlatmadım:((
Topiklerde okudum yesilmercimek bulgur ve nohutu haslayip salatalık doğmayıp ayrana karıştırıp gün icinde tüketiliyormus
Once senin yaptığın gibi meyveyle yapayım dedim ama sanırım zor geldi biraz :))
Yarın pazar yapamam pazarteside bı arkadasa öğle yemegi sözüm var onun icin salı Çarşamba yapmayı düşünüyorum ins:))

Aksam yemeğini bekleyemedim oglenki guzel mantarım beni aksama kadar tok tutmayı başaramadı:))
Bir bardak sütle 3 kasik nesfit yedim rahatladım:))
Birazdan yürüyüşe cikicaz oğlanla ins:))

Eski motivasyonuna donmusun Sinemcim cok sevindim
Ben hala artilardayim
Ama bı iki gün detoks yapmayı düşünüyorum cok sisim hala rahatlatmadım:((
Topiklerde okudum yesilmercimek bulgur ve nohutu haslayip salatalık doğmayıp ayrana karıştırıp gün icinde tüketiliyormus
Once senin yaptığın gibi meyveyle yapayım dedim ama sanırım zor geldi biraz :))
Yarın pazar yapamam pazarteside bı arkadasa öğle yemegi sözüm var onun icin salı Çarşamba yapmayı düşünüyorum ins:))

valla cok sukur. cok salmıstım kendımı.
canım aynen valla hafta içinde bende yapıcam detoks 2 gun ama yıne karpuz :) katılırsan benklerım ;)

ben motivasyonumu sagladım diyip kendime musluman olmıyayım dedim kızlar yaramazlık yapma niyetinde olanlara hediyem olsun :52:

$zayif-sisman-17.webp

$V267515_W212ARGB.webp$very-fat-woman-eating.webp

:( İnsan dışarıda olunca öğünler kafayı yiyor...

Kahvaltı: (09:00)

2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 domates

Akşam: (17:00)
Yarım kepekli ekmek arası köfte

Tek bir öğüne yüklenmek kötü oldu ama başka çarem yoktu :( Bugün başka bir şey yemem herhalde.
Eve gidince uzun uzun yazarım kızlar, şimdi çıkmam lazım.

:( İnsan dışarıda olunca öğünler kafayı yiyor...

Kahvaltı: (09:00)

2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 domates

Akşam: (17:00)
Yarım kepekli ekmek arası köfte

Tek bir öğüne yüklenmek kötü oldu ama başka çarem yoktu :( Bugün başka bir şey yemem herhalde.
Eve gidince uzun uzun yazarım kızlar, şimdi çıkmam lazım.
Bügünde böyle oluversin, sonuçta disarda olup birçok kaçamak yapabilirdin
Gerçi ara öğünlerde bişeyler atıştırsaydin ( birkac badem , diyet biskuvi elma vs)iyi olurdu ama olsun:))

Gün icinde ne yediğimi yazdım gerçi ama bütün olarak yazayım tekrar
Sabah
1 yumurta
Domates
Salatalık
Bir parça peynir
3 zeytin
1,5 dilim buğday ekmegi
Kırmızı meyve cayı

Ara
6 adet küçük incir

Öğle
Domatesli mantar
Yoğurt
1 dilim buğday ekmegi

Ara
1 bardak sut, 3 kasik nesfit, üzüm

Aksam
Zeytinyağlı kabak yemegi
1 dilim buğday ekmegi
Domates
Cacik

Ara
1 dilim kavun
1 avuc çekirdek

1 saat yuruyus yaptım ama yesilcay icemedim birazdan 2 bardak icicem

Gün icinde ne yediğimi yazdım gerçi ama bütün olarak yazayım tekrar
Sabah
1 yumurta
Domates
Salatalık
Bir parça peynir
3 zeytin
1,5 dilim buğday ekmegi
Kırmızı meyve cayı

Ara
6 adet küçük incir

Öğle
Domatesli mantar
Yoğurt
1 dilim buğday ekmegi

Ara
1 bardak sut, 3 kasik nesfit, üzüm

Aksam
Zeytinyağlı kabak yemegi
1 dilim buğday ekmegi
Domates
Cacik

Ara
1 dilim kavun
1 avuc çekirdek

1 saat yuruyus yaptım ama yesilcay icemedim birazdan 2 bardak icicem

Aman Tanrım! Bu ne harika bir menü böyle! Ne güzel yemişsin Tunicim. Tartıyı stres yapmadan böyle devam et. Çok güzel olmuş ya... Özendim sana vallhi, ne diyeyim :D

Back
X