- Konu Sahibi Cherry Mom
- #62.901
Cevabın için sağol Tunicim. :) O zaman o 3 günle yarım kilo falan veriyor olsan, 3x350 desek 1050... İnsandan insana fark ediyor demek ki... 7000'de yarım kilo bile veremeyen de, 2 kilo veren de olabilir... Yani yine dönüp dolaşıp hızlı metabolizmaya geliyoruz :) Bir de birkaç hafta kadar önce bir eczanede sözde yağ ölçümü yaptırdım tartıyla... Kas falan ölçtüğü yok, su ölçtüğü yok, sadece yağ ölçüyor... Benim yağım %40 çıktı :S Ve bana imkansız geliyor... Çünkü ben diyetisyene ilk başladığımda 85 kiloydum ve hiç spor yapmazdım, o zaman bile %38' miş. Açıkcası ben %30 falan bekliyordum. Yani tabi aletten alete fark eder, bir de zaten yağdan başka bir şey ölçmeyen bir şeye ne kadar güvenilir bilmiyorum. Yani acayip moralim bozulmuştu o zaman... Ama onun için yapabileceğim tek şey sanırım gidip adam gibi bir yerde ölçtürmek :)
Öyleyse gidip biraz metabolizmamı hızlandırayım.
Hemen yeşilçaylı bir kahvaltı, ardından spor... Yazın pek hoş gelmiyor sıcak çay aslında ama, eriyen yağları düşünüp içiyorum.
Kilo vermem lazım, tartıya kaldı bir hafta... Hadi hep beraber falsosuz bir hafta geçirelim kızlar, hatta mümkünse biraz daha aktif olalım bu hafta, tartı gününde hepimiz - leri görelim :)
Öyleyse gidip biraz metabolizmamı hızlandırayım.