- Konu Sahibi Cherry Mom
- #74.401
Nurcum benim kimseye bı tavrım yok ben bu kararı Bikac gün once aldım hatta dün yazacaktım ama cumaya kilo verebilirsem en azından listeyede bir faydam olsun diye cumayı beklemiştim
Benimki tamamen gunluk hayatımı buraya girmemin cok etkilemeye başlaması
Kendimi internet bağımlısı gibi hissetmeye başladım
evli çocuklu ve çalışan biri olarak cokta uygun bı durum olmadıgını düşündüm ve kendimi kötü hissettim
Ama sen ve naz takim kaptan ve yardımcısı olarak gayet guzel bir ekip kurabilirsiniz
Sinemle ben kalmıştık eskilerden birde funda geldi ekip tamamen yenilenmişti gayet güzelde devam ettik aylarca
Yine olur
Tuğba gidişine bir şey diyemiyorum sebeplerinden dolayı. Ama bir dağılma durumu olduğunda ben de burada devam etmeyeceğim. Takım olayı yıpratıyor, beklenti oluşturuyor takım ruhu isteyip görmediğinde de zararı kendine dokunuyor. Bugün olanlar bunun iyi bir örneği. Ve ben de burada internetten ayrılamaz oldum. Ama şu noktada gitme kararı vermiyorum. En azından bu takıma duyduğum saygıdan dolayı bunu doğru bir zamanda yapacağım; şimdi değil, bu kadar gitmeyi kesin gözüyle görüyorsa herkes, önce bu takımı ayakta tutar yeni üyeler alır sonra da yavaş yavaş gidebiliriz, her şeyin bir olması gereken şekli vardır, bir takımı yıkma gibi bir hakka sahip olduğumuzu düşünmüyorum.