Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nurcum benim kimseye bı tavrım yok ben bu kararı Bikac gün once aldım hatta dün yazacaktım ama cumaya kilo verebilirsem en azından listeyede bir faydam olsun diye cumayı beklemiştim
Benimki tamamen gunluk hayatımı buraya girmemin cok etkilemeye başlaması
Kendimi internet bağımlısı gibi hissetmeye başladım
evli çocuklu ve çalışan biri olarak cokta uygun bı durum olmadıgını düşündüm ve kendimi kötü hissettim
Ama sen ve naz takim kaptan ve yardımcısı olarak gayet guzel bir ekip kurabilirsiniz
Sinemle ben kalmıştık eskilerden birde funda geldi ekip tamamen yenilenmişti gayet güzelde devam ettik aylarca
Yine olur

Tuğba gidişine bir şey diyemiyorum sebeplerinden dolayı. Ama bir dağılma durumu olduğunda ben de burada devam etmeyeceğim. Takım olayı yıpratıyor, beklenti oluşturuyor takım ruhu isteyip görmediğinde de zararı kendine dokunuyor. Bugün olanlar bunun iyi bir örneği. Ve ben de burada internetten ayrılamaz oldum. Ama şu noktada gitme kararı vermiyorum. En azından bu takıma duyduğum saygıdan dolayı bunu doğru bir zamanda yapacağım; şimdi değil, bu kadar gitmeyi kesin gözüyle görüyorsa herkes, önce bu takımı ayakta tutar yeni üyeler alır sonra da yavaş yavaş gidebiliriz, her şeyin bir olması gereken şekli vardır, bir takımı yıkma gibi bir hakka sahip olduğumuzu düşünmüyorum.

"Nasıl toparlanacaksınız ??" ... :)

Niye "biz" toparlanalım ki? Neden böyle görüyorsun? Ben deneme süresindeyken yaptığım paylaşımlardan o kadar emindim ki kendimi hiç takımın dışında görmezdim.

---------

Neyse kızlar... Ben daha fazla öyle her şeye cevap vermek istemiyorum. Durum sonuçlanana kadar takip ederim sizi... Lütfen "İmdat! Ne yapacağız?" demeyin, madem bir takımsınız ve devam etmek istiyorsunuz "Şöyle yapmalıyız." deyin. Elinizi taşın altına koyun artık. Kendinizden başkasından hayır beklemeyin, siz uğraşın.

Ben bu takımı benimsiyorum tabiki, zaten mesajımda da yazmışım "gıpta ile okuyordum sizi" diye. Ben takımın demirbaşları olarak sizin dağilmanıza karşılık "nasıl toparlanacaksınız?" dedim. Bir de tam listeye girmeden insan kendini takımın bir parçası gibi hissetmiyor, bir nebze. Ama kendimi takımın dışında hissetmiyorum.

Tuğba gidişine bir şey diyemiyorum sebeplerinden dolayı. Ama bir dağılma durumu olduğunda ben de burada devam etmeyeceğim. Takım olayı yıpratıyor, beklenti oluşturuyor takım ruhu isteyip görmediğinde de zararı kendine dokunuyor. Bugün olanlar bunun iyi bir örneği. Ve ben de burada internetten ayrılamaz oldum. Ama şu noktada gitme kararı vermiyorum. En azından bu takıma duyduğum saygıdan dolayı bunu doğru bir zamanda yapacağım; şimdi değil, bu kadar gitmeyi kesin gözüyle görüyorsa herkes, önce bu takımı ayakta tutar yeni üyeler alır sonra da yavaş yavaş gidebiliriz, her şeyin bir olması gereken şekli vardır, bir takımı yıkma gibi bir hakka sahip olduğumuzu düşünmüyorum.

Çok mantıklı konuştun Nurcum.

Herkes bir sakinleşip kendine gelebilir mi? Noluyoruz kızlar? Hani bizim samimi,içten,gerçek 5. takımımız ya? Bugün böyle herkeste bir patlama durumu olmuş. Kimsenin gerçek düşüncesi fikri bunlar değil. Evet bugün çeşitli sebeplerle tek tek kriz anları yaşanmış ama, kriz anları her şeyi bırakıp gitmek için midir sadece, kalıp devam etmek durumu ele almak savaşmak yok mu?

Bir kere Naz, evet son zamanlarda Tuğbanın mesajı da olsun böyle bir üst üste gelme durumu olmuş ama bunların kaptan değişikliğiyle bir ilgisi yok, geçmişten beri su altında kalmış bir şekilde ertelenmiş durumların 'artık vakti geldi' diye düşünülerek su yüzüne çıkmasından kaynaklı. Bunda senin payın yok, bunda tamamen zamanlama olarak sana denk gelmesi var sadece.

İkinci olarak Tuğba, haklı sebeplerin yok mu var, ne diyeyim, yani şuan burayı okuyup bakmaktan kime ayrıldı yazıldı kime yazılmadı bilmiyorum daha giremedim sonuç listelerine ama eğer ayrıldıysan gerçekten üzüldüm buna.

Ve Sineem, ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana, kendi adıma gerçekten çok çok üzgünümm, haftalardır her cuma buradayım ilk defa bu sefer böyle bir durumum söz konusu oldu ve tek bir kişiye kalacağı aklımın ucundan geçmedi. Naz'ın da o an netinin kesilmesi denk gelmiş tam talihsizlik olmuş resmen. Ama olmaz Sinem gidemezsin, bu durumda herkes böyle bir kırılma noktasındayken lütfen sen bir sağlam dur aramızda çünkü sana çok fazla ihtiyacımız var, başka türlü tüm okuduklarımdan anladığım tek şey 5. Takım dağılıyor' oldu.

Gerçekten bu takıma dağılmayı mı layık görüyorsunuz kızlar? Hepimiz tek tek sorumluyuz lütfen cevap verir misiniz, biz bu takımdan mezuniyetlerimizi alarak ayrılmayacak mıydık? Bunu hak etmiyor muyuz? Ne bu durum şuan?

Tekrar söylüyorum bir silkelenip mantıklı düşünür müsünüz? Ve bireysel değil bir takım olarak düşünür müsünüz? Eğer kesinlikle bitiyor bu takımdan çıkacağım diyen varsa, bunu diyen herkesi 1 Ocak'a kadar burada kalmaya 'zorluyorum.' Eğer bir ayrılma furyası olacaksa, iyi yıllar iyi dilekler diler mektuplarımızı okur birbirimizle güzel bir şekilde ayrılabiliriz ancak. Bu şekilde bugün yaşandığı türden şeylerle değil. Bırakın takımı hiçbirimize yakışmayacak bir durum bu.

Madem herkesten cevap bekliyorsun... :) Senin de bende hatrın büyük, o yüzden cevap vereyim uzunca...

Tek tek kriz anları yaşanabilir, yaşandı da... Ayrılanlar oldu, bugüne kadar da çok ayrılan olmuştu.

"geçmişten beri su altında kalmış bir şekilde ertelenmiş durumların 'artık vakti geldi' diye düşünülerek su yüzüne çıkmasından kaynaklı. " ... Evet öyle, bu cümle doğru... Bazı şeyleri erteliyoruz, çünkü bazen 2-3 kişinin samimiyeti bizi kalanı görmezden gelmeye itebiliyor.

Ben kendimi bile bu durumda pay sahibi görüyorsam eğer, herkes pay sahibi... Kimi %1, kimi %10, kimi %30... O kadarını tartışamam. Şunu söylemek zorundayız, herkesteki takım ruhu aynı seviyede değil. Öyle olsa herkes liste paylaşılana kadar bekler.

Yılbaşının yaklaşıyor olması beni çok düşündürdü, ayrılma kararını düşünürken de düşündüm.

Açık konuşayım kızlar; ben bu takımdan rejim yolum açısından bir fayda göremiyorum. Bu hem genel motivasyonsuzluk havasından, genel kaçamaklardan, hem de benim yavaş kilo verişimden kaynaklı. Ben burda kalırsam sadece sizler için kalmış olacağım. Ama bu ne kadar doğru bir karar olur bilemiyorum. Ben herhalde ayrılırım, ama şimdi ama sizin hatrınız için 1 ay sonra...

Problemler yeteri kadar çözülürse ben yılbaşına kadar kalabilirim, belki birkaç gün sonrasına kadar da... Ama benim için en doğru karar eninde sonunda ayrılmak gibi görünüyor. Ama problemlerin yeteri kadar çözülmesi de şu an biraz zor bence...

Yine bir sürü tartışmalar olacak. Ortadaki sorundan çok herkes birbirine "Sen bana bunu nasıl dersin?" diyecek... Bilemiyorum ya... Ben gidişata izleyici olarak katılmak istiyorum bu defa... Kimde takım ruhu varsa onu kullansın, takımı bir araya getirsin istiyorum. Ama ayrılmak isteyenleri zorlayamayız. Umut her zaman vardır gerçi, 5. takımın da ne kadar umut içerdiği çok yakında ortaya çıkacaktır. :)

Çıkıyorum ben, yapıcı olmanızı rica ediyorum. Funda senin de hadi elinizi taşın altına koyun bakalım nasıl halledeceksiniz gibi bir tavır gösterip kenara çekilmeni istemiyorum. Şuanda takımın en çok eski üyelerine ihtiyacı var.

Ayrıca Naz bugünle ilgili kendini suçlamanı gerektiren bir şey yok, lütfen böyle düşünme. Evet bir şeyler olmuş, belki hatan olmuş da olabilir ama sen çok yeni takım üyesi olmuşken kaptanlığa soyunmuş birisin, bu kolay bir şey değil, tabii ki hataların olacak, böylece bunlardan çıkaracağın sonuçlar da olacak. Bugünle ilgili sende veya başkasında hata olduğunu düşünmüyorum ben. Gün içinde takıma girme fırsatı bulan herkes listeye ya da diğer şeylere yardımcı olmaya çalışsaydı keşke Sinem ve Nazdan başka. Kurallar belli başlıklarda yazıyor bunları defalarca söyledik. Kimse kafasına göre kural uydurup bir şey yapmıyor. Yazılanlar uygulanıyor. Biraz yardım etmek isteyen takım içine girmiş durumu görmüşse gerekli başlıklardan araştırıp ne yapması gerektiğine de bakabilir.

Raa da bu hafta gayet güzel girerken bugün giremediğine göre gerçekten bir aksilik olmalı. Başka bir şey gelmiyor aklıma. Umarım ciddi bir şey yoktur.

iyi geceler kızlar, yarın umarım yeni bir gün olur hepimiz için.

Madem herkesten cevap bekliyorsun... :) Senin de bende hatrın büyük, o yüzden cevap vereyim uzunca...

Tek tek kriz anları yaşanabilir, yaşandı da... Ayrılanlar oldu, bugüne kadar da çok ayrılan olmuştu.

"geçmişten beri su altında kalmış bir şekilde ertelenmiş durumların 'artık vakti geldi' diye düşünülerek su yüzüne çıkmasından kaynaklı. " ... Evet öyle, bu cümle doğru... Bazı şeyleri erteliyoruz, çünkü bazen 2-3 kişinin samimiyeti bizi kalanı görmezden gelmeye itebiliyor.

Ben kendimi bile bu durumda pay sahibi görüyorsam eğer, herkes pay sahibi... Kimi %1, kimi %10, kimi %30... O kadarını tartışamam. Şunu söylemek zorundayız, herkesteki takım ruhu aynı seviyede değil. Öyle olsa herkes liste paylaşılana kadar bekler.

Yılbaşının yaklaşıyor olması beni çok düşündürdü, ayrılma kararını düşünürken de düşündüm.

Açık konuşayım kızlar; ben bu takımdan rejim yolum açısından bir fayda göremiyorum. Bu hem genel motivasyonsuzluk havasından, genel kaçamaklardan, hem de benim yavaş kilo verişimden kaynaklı. Ben burda kalırsam sadece sizler için kalmış olacağım. Ama bu ne kadar doğru bir karar olur bilemiyorum. Ben herhalde ayrılırım, ama şimdi ama sizin hatrınız için 1 ay sonra...

Problemler yeteri kadar çözülürse ben yılbaşına kadar kalabilirim, belki birkaç gün sonrasına kadar da... Ama benim için en doğru karar eninde sonunda ayrılmak gibi görünüyor. Ama problemlerin yeteri kadar çözülmesi de şu an biraz zor bence...

Yine bir sürü tartışmalar olacak. Ortadaki sorundan çok herkes birbirine "Sen bana bunu nasıl dersin?" diyecek... Bilemiyorum ya... Ben gidişata izleyici olarak katılmak istiyorum bu defa... Kimde takım ruhu varsa onu kullansın, takımı bir araya getirsin istiyorum. Ama ayrılmak isteyenleri zorlayamayız. Umut her zaman vardır gerçi, 5. takımın da ne kadar umut içerdiği çok yakında ortaya çıkacaktır. :)

Teşekkür ederim Funda, burada olup bir şey yazmadığını görünce gerçekten hiç cevap vermeyeceksin sandım. En çok Sinem ve sen olmalısın şuan burada, bunu kalpten söylüyorum. Çünkü siz ne badireler atlatmışsınızdır zamanında, hem nasıl yapmamız gerektiği konusunda daha iyi bilirsiniz, hem de takımda bir saygınlığınız sözünüzün dinlenme durumu var, siz böyle koparsanız geri kalan herkes hemen koyverir zaten.

fundacım en eski üyelerden ve daha bir hafta öncesine kadar kaptanı olduğun takım için "halledin bakalım" demen çok yanlış bence.cuma günü bekleme konusuna gelince biliyorsun ben okulda derste oluyorum asla bu cuma ben yardım edebilirim gibi bir şey bile söylemem mümkün değil.bilseydim çalışıyor olmam sorunun olacaktı belkide bu takıma girmezdim.neyse sen dedin ya kimin takım ruhu taşıdığı belli olmaz evet haklısın bu herkesin içindedir.kimisi bunu yansıtır kimisi yansıtamaz ve bundan dolayıda kimseyi zan altında bırakamayız.
neyse ben yatmak zorundayım.yine söylüyorum kızım hasta bu bir bahane değil gerçek.herkese iyi geceler.

iy i geceler ,sadece son sayfayı okudum ve sNIRIMA OLUMSUZ DURUMLAR VAR
sanırım benim yüzümden zor anlar yaşanmışözürdilerim ,bu özür sadece nezaketen çünki kendi adıma bugün yaşadıklarım hiç özür gerektirmeyen durumlar,öyle kötü bir gündüki ben benim buün kilo bildirim günü olduğu bile sizin son yazıları okuyunca hatırladım,
sabah saat 6 da yardımcımın telefonuyla uyandık 3 cocuğuda aynı anda sobadan zehirlenmişler ve hepsi kendinde deyılmiş
aklına ambulans falan gelmemış direk yavrularımı yetışdır diye nasıl ağlıyordu hala şokdayım ben hemen ambulans çagır gelıyoruz dedik ve hep yanındaydım 2 kızı 2 saatten kendine geldi kücük kızı kendine gelemedi halende durumu ağır ,allahım yaardım etsin nazcığım kendi adıma seni hiç zorduruma düşürmeyi isyemezken ilk bıldırım günün de boyle bir şey yaşattığım için özür dilerim ama cnm hakkaten hayatta bazı şeyler okadar basit görünüyorki btip yaşanılan şeylerden sonra allah kimseye yaşatmasın kimseye yavrusunu o halde göstertmesi şu anda bile ağlıyorum,yazım cok kötü olabilir affedin arkadaşlar ...

iy i geceler ,sadece son sayfayı okudum ve sNIRIMA OLUMSUZ DURUMLAR VAR
sanırım benim yüzümden zor anlar yaşanmışözürdilerim ,bu özür sadece nezaketen çünki kendi adıma bugün yaşadıklarım hiç özür gerektirmeyen durumlar,öyle kötü bir gündüki ben benim buün kilo bildirim günü olduğu bile sizin son yazıları okuyunca hatırladım,
sabah saat 6 da yardımcımın telefonuyla uyandık 3 cocuğuda aynı anda sobadan zehirlenmişler ve hepsi kendinde deyılmiş
aklına ambulans falan gelmemış direk yavrularımı yetışdır diye nasıl ağlıyordu hala şokdayım ben hemen ambulans çagır gelıyoruz dedik ve hep yanındaydım 2 kızı 2 saatten kendine geldi kücük kızı kendine gelemedi halende durumu ağır ,allahım yaardım etsin nazcığım kendi adıma seni hiç zorduruma düşürmeyi isyemezken ilk bıldırım günün de boyle bir şey yaşattığım için özür dilerim ama cnm hakkaten hayatta bazı şeyler okadar basit görünüyorki btip yaşanılan şeylerden sonra allah kimseye yaşatmasın kimseye yavrusunu o halde göstertmesi şu anda bile ağlıyorum,yazım cok kötü olabilir affedin arkadaşlar ...

Raacım çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. :( Sana da yardımcına da sabır diliyorum, umarım küçük kızı da hemen kendine gelir.

Bu arada sadece son sayfayı okuduğun için olayı kendi üzerine alınmış olabilirsin. Senle alakalı bir durum yok canım. Acil bir şey olabileceğini hepimiz düşündük. Fırtınalar senin bildirimin yüzünden kopmuyor, merak etme.

Tekrar geçmiş olsun, iyi haberlerini de duyarım umarım...

Raacım çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. :( Sana da yardımcına da sabır diliyorum, umarım küçük kızı da hemen kendine gelir.

Bu arada sadece son sayfayı okuduğun için olayı kendi üzerine alınmış olabilirsin. Senle alakalı bir durum yok canım. Acil bir şey olabileceğini hepimiz düşündük. Fırtınalar senin bildirimin yüzünden kopmuyor, merak etme.

Tekrar geçmiş olsun, iyi haberlerini de duyarım umarım...

teşekkür ederim funfa okadar duygu fırtınası yaşıyorumkı şu an senin cevabını okurken bile deli gıbı ağlıyorum ,eşim sana bır şey olucak ne olur uzmme bu kadar kendini diyor ama bir annenin o derece çaresizliği insani inNILMAZ DAĞITIYOR alahım yavrularını ona bağışlasın..

teşekkür ederim funfa okadar duygu fırtınası yaşıyorumkı şu an senin cevabını okurken bile deli gıbı ağlıyorum ,eşim sana bır şey olucak ne olur uzmme bu kadar kendini diyor ama bir annenin o derece çaresizliği insani inNILMAZ DAĞITIYOR alahım yavrularını ona bağışlasın..

Amin...

Ben okurken bile içim cız etti...
O kadar koruyucu, kollayıcı birisin ki; sana sahip olanlar çok şanslı gerçekten.
Mutlu bir haber geleceğine inanıyorum ben.

kızlar ben net bi tavırla devam etmek istemiyorum diyorum..bu kimseye naz yada sitem değil..dünkü olayda belki çok küçüktü ama bende bişeylerin patlaması olmuş olabilir.dün için kendimi sorumlu hissetmiyorum çünkü elimden geleni yaptğma inanıyorum.ama her gün ben ayrılıyorum mesajı görmekde yoruyo insanı..yoğun olduğumu biliyosunuz ama yinede vakit ayırmaya çalışıyodum buraya..eski üyelerin hepsinden böyle bişey görmek şaşırttı beni.çünkü benim için onlar hepimzden daha fazl emek vermişti takıma ve en fazla onların ayakta tuttuğunu düşünüyodum.yine açıklama yapmaya başlamışım .ben hayatımdaki çoğu şeyi buraya göre değiştirdim okuldaki mesai saatimi spor saatimi..doktora gidip tartılcağım günü..ve şu an gerçekten beni çok etkilediğini düşünüyorum.benim son söylyceğim ben devam etmek istemiyorum.kim kaptan olursa ona yardım ederim girebldğm zamanlarda gelir muhabbetinizede katılırım ama üye olarak devam etmiycem..şu an okuyanlara çok saçma gelebilir gerek var mı olarak görülebilir ama kendimce haklı olduğumu düşünüyorum.

kızlar ben net bi tavırla devam etmek istemiyorum diyorum..bu kimseye naz yada sitem değil..dünkü olayda belki çok küçüktü ama bende bişeylerin patlaması olmuş olabilir.dün için kendimi sorumlu hissetmiyorum çünkü elimden geleni yaptğma inanıyorum.ama her gün ben ayrılıyorum mesajı görmekde yoruyo insanı..yoğun olduğumu biliyosunuz ama yinede vakit ayırmaya çalışıyodum buraya..eski üyelerin hepsinden böyle bişey görmek şaşırttı beni.çünkü benim için onlar hepimzden daha fazl emek vermişti takıma ve en fazla onların ayakta tuttuğunu düşünüyodum.yine açıklama yapmaya başlamışım .ben hayatımdaki çoğu şeyi buraya göre değiştirdim okuldaki mesai saatimi spor saatimi..doktora gidip tartılcağım günü..ve şu an gerçekten beni çok etkilediğini düşünüyorum.benim son söylyceğim ben devam etmek istemiyorum.kim kaptan olursa ona yardım ederim girebldğm zamanlarda gelir muhabbetinizede katılırım ama üye olarak devam etmiycem..şu an okuyanlara çok saçma gelebilir gerek var mı olarak görülebilir ama kendimce haklı olduğumu düşünüyorum.

Emin ol buraya giren herkes bircokseyini buraya göre ayarladı naz yoksa kimse buraya girip bu kadar yazamazdi sonuçta kimse eli boş evde oturuyor degil
Hergun ayrılıyorum msji görmek derken ne demek istedin anlayamadım dogrusu
Fundayla benim ayrılma mesajimiz aynı güne denk gelmiş sadece
Sonrasında cuma gunünün stresiyle Sinem demiş
Sonrada sen
Ortada sadece tek gunde olan olaylar var
Eski uyelerde ayrılmak isteyebilir sonuçta ben nerdeyse 7 aydır buradayım cok uzun bir süre ,daha ne kadar zaman harcayabilirim sence
Sanki olayı bizim üzerimize atmak gibi durum oluştu niyeyse
Bizim kimseye birsey dediğimiz yok sonuçta sizde artık buranın uyesisiniz ve toparlamak isterseniz toparlarsınız istemezseniz toparlamazsınız

nazcığım öncelikle dünki olaydan dolayı geçmiş olsun,evet istenmeyen nahoş bir durum yaşanmış,ve ben inanıyorum ben dahil hiç kimsenin suçu yok,ama burda olmaması bir durum varsa şu anda yaşanılan bir takımda ruh yoksa işde boyle 1 günde yıkılır ben sana sitem etmek istemem ama yazını okudum ve şok oldum benim dün yaşadığım olay okadar mühim okadar önemliki ,3 küçük insanın imkansızlıkdan dolayı hayatı kaybolabilirdi(biri hala kotü ,komayı atlattı amabeyın hücreleri tehlıkede, inşaalah onuda atlatır dualarınızı beklıyorum) cocuklardan bahsediyorum ve sennnn bir takımın kaptanı olarak bununla ilgili bir geçmiş olsunu bile esirgeyip direk ayrılmakdan yazıya girmişin ,yukarda ruh dediğim buydu;biz burda daha önce fundaylada gergin ,zor gunle geçirdik ama halimizi hatrimizi sormayı hiç ihmal etmedik o yüzden birbirine bağlı güzel bir takım olmuşdu ,ben size katılıyorum eksik bir şey var ama bunu bulmanın yolu böyle ilk fırtınada gemiyi terketmek deyil ama yapamayacagına inanıyorsan elbette fikrine saygı duyarım sanalda olsa liderlik herzaman zordur kimseyi böyle bri durumda zorlayamayız,sen başlarken bunları göz önunde tutmalıydın,benım dünki olayın herzaman olabılır senin netinin gitmeside öyle önemli olan bu durumlarda yapacagın manevralardır,ama gene tekrar ediyorum senin fikrine saygı duyarım....

içiniizde belki merak edenleriniz olabılır diye çocukların büyükleri daha ıyıler küçük kızda gece komadan cıkmış ,ama bazı beyin hücreleri tahrip olmuş ,onların sonucuda henüz belli deyilmiş .ben sabah belim cok kötü kalkdım çok yorulduğumda ve üzüldüğümde böyle oluyor eşim haştaneye gitti ben tellefonla konuşdum akşam uğraycağım inş,,

Raa çok çok geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar diliyorum gerçekten çok zor bir durum, umarım o kızın da güzel haberlerini alırız.
---

İnanın yazıları okudukça şok oluyorum. neden bu çözülme? ve neden bu üstü kapalı da olsa birbirimizi suçlama durumu? O kadar üzülüyorum ki anlatamam ya, Nazın kendini nasıl kötü hissetttiğini anlayabiliyorum, Sinemin dünkü sitemini yaşadıklarını. Ve bazı yazılar burada olayı daha da alevlendiriyor. Böyle konuşarak mı çözeceğiz? Daha doğrusu çözüm isteyen bir Ayşegülle ben mi varız? Açıkçası ben de takımda durmak istemiyorum ki bu Naz'ın kaptanlığından önce de aklımdan geçen bir şeydi, daha önce belirtmiştim burada. Ama bu noktada takım böyle bir haldeyken ,durun bir nereye toparlanalım diyorum ısrarla. Yardımcı olmuyorsunuz kızlar. Batan gemiyi ilk fareler terk eder derler. Bizimki de o hesap olacak.

Lütfen şu çağrıma kulak verir misiniz? Ocak 1'e kadar Naz kaptan olarak kalıyorsun ve kimse takımdan ayrılmıyor, bu kadarını yapabiliriz incilerimiz dökülmez herhalde? Yeni yılda da birlikte Sinem'in mezuniyetini kutlayacağız. Bu sırada yeni üyelerimizi alırız, Naz yeni üyelerle de yoluna devam etmek istemezsen yeni bir kaptan seçimini de yaparız, takımı devreder ondan sonra da çıkarız. Daha önce de söyledim bu takımdan güzel bir şekilde ayrılacağız, yeni yılı burada birlikte kutlayacağız, dileklerimizi iletip mektuplarımızı okuyacağız. Delirtmeyin beni ya.

Sinem'i de mesaj bombardımanına tutup dikkatini çekmeye çalışacağım. Kilo koruma başlığı altında devam etmek istiyordu o, hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama orada birlikte oluruz kızlar diyordu. Bu fikrinden vazgeçmesini kesinlikle istemiyorum. Lütfen bize yakışanı yapalım, dünü bir kenara bırakır mısınız artık

Raa çok çok geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar diliyorum gerçekten çok zor bir durum, umarım o kızın da güzel haberlerini alırız.
---

İnanın yazıları okudukça şok oluyorum. neden bu çözülme? ve neden bu üstü kapalı da olsa birbirimizi suçlama durumu? O kadar üzülüyorum ki anlatamam ya, Nazın kendini nasıl kötü hissetttiğini anlayabiliyorum, Sinemin dünkü sitemini yaşadıklarını. Ve bazı yazılar burada olayı daha da alevlendiriyor. Böyle konuşarak mı çözeceğiz? Daha doğrusu çözüm isteyen bir Ayşegülle ben mi varız? Açıkçası ben de takımda durmak istemiyorum ki bu Naz'ın kaptanlığından önce de aklımdan geçen bir şeydi, daha önce belirtmiştim burada. Ama bu noktada takım böyle bir haldeyken ,durun bir nereye toparlanalım diyorum ısrarla. Yardımcı olmuyorsunuz kızlar. Batan gemiyi ilk fareler terk eder derler. Bizimki de o hesap olacak.

Lütfen şu çağrıma kulak verir misiniz? Ocak 1'e kadar Naz kaptan olarak kalıyorsun ve kimse takımdan ayrılmıyor, bu kadarını yapabiliriz incilerimiz dökülmez herhalde? Yeni yılda da birlikte Sinem'in mezuniyetini kutlayacağız. Bu sırada yeni üyelerimizi alırız, Naz yeni üyelerle de yoluna devam etmek istemezsen yeni bir kaptan seçimini de yaparız, takımı devreder ondan sonra da çıkarız. Daha önce de söyledim bu takımdan güzel bir şekilde ayrılacağız, yeni yılı burada birlikte kutlayacağız, dileklerimizi iletip mektuplarımızı okuyacağız. Delirtmeyin beni ya.

Sinem'i de mesaj bombardımanına tutup dikkatini çekmeye çalışacağım. Kilo koruma başlığı altında devam etmek istiyordu o, hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama orada birlikte oluruz kızlar diyordu. Bu fikrinden vazgeçmesini kesinlikle istemiyorum. Lütfen bize yakışanı yapalım, dünü bir kenara bırakır mısınız artık

Nurcum inan içimde devam etmeye dair bir istek kalmadı.fakat dediğinde haklısın 1 ocakta yeni bir takım bırakarak ayrılmak en mantıklısı.en çok üzüldüğüm şey takımın eskileri nerdeyse demirbaşlarının daha bir aylık üye olanlara "ne yaparsanız yapın "edaları ile bırakıp gitmeleri.
eğer herkes 1 Ocakta hem fikir olursa kalrım canım.zaten kızım çok hasta çıkmam gerekli.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada Raacım geçmiş olsun.Allah küçük çocuklara yardımcı olsun,acil şifalar versin.

merhaba arkadaslar brn 1. takimdan elif
yahu unuttum yine kilo bildiriminde nasil hesapliyorduk :26:

gecen hafta ki kilon*o hafta verdigin kilo/100=% ?
bu sekilde miydi :44:

---

nurcuğum bende bir arada olduğumuz bir anda(tabi olabilirsek)bir çozum üretelim diyordum ,illaki takımda 2 kişide kalsak bu takım devam eder ama tabi aynı tılsımı taşırmı taşimaz,o halde yeni bir oluşum içinde olmalıyız ama bu yapdırımla yada zorlamayla olacak iş deyil ,herkez şunu düşünmeli burda kalmanın artıları ve eksileri,kendi adıma bana ınanılmaz artı sağlıyor ben evet kilo vermemiş olabılırım ama okadar yoğun bir tatil dönemi geçırdımki kendimitamamen o gittiim yerlerde salmadıysam hep burda vereceğim hesabı ,sinnemim fırçalarını fundanın sitemlerini düşünerek elimi hep çekdim ben kendimi biliyorumheralde burdaolmasam heryerden 1 buçuk kilo ile gelecekdim,inanın burayı bırakmak hiç artı geçirecek bir durum deyil..hayatımızdada bazı dönemler inişli çıkışlı olabilir şu anımızı öyle düşünüp hemen bir çıkış yolu bulup yola devam h:haa bu ne olur bir süre tatil, herkez kendini dinlesin yada kuralsız devam edecek bir dönem yada yeni kuurallarla yebi bir şekillenme; herkez fikrini sçyleyecek kadar sanırım birbirine saygısı vardır ,burada buluşulacak bir saat verelim ve müsaat olanlarla yeni bir yol bulalım...

Back
X