- Konu Sahibi Cherry Mom
- #79.721
hevesim geçti.. şükür
ya moralim bir sürü şeye bozuldu esasen ama.. birini paylaşayım.. sabah tartıya çıktım ve kilo aldığımı gördüm.. onca lahanaya 0 karboya rağmen.. hastayım diye aldığım ilaçlardan şişiyor olabilir miyim? Öyle yada böyle sanki yaptığım boşaymış gibi oldu...![]()
canım ya sakın sakın tartıya çıkıp ta çok geldiğin zaman diyetini sakın bozayım die düşünme ...ben onu şu son 2 ay öncesinde yaptım...ve 82.9 olduğumu farkettim birkere bu hataya düştümü gerisi geliyo sakın ha sakın öyle bir hataya düşme....
sıkma canını chentiq yaa içindeki canavarı yen ve yeme bence eğer 6 tane yediysen fazlasıyla yeter bence bizimde yarın öğlen arkadaşlarla günümüz var bizim vakıfta olacak yemekte iskender varmış ne yapcam yaaa sadece etini ve yoğurdunu yesem salata ile çok mu bozarım?![]()
tatlım bence öğlen onları yersen akşam yemeğini yememeye çalış ...veya bir salatalıkla geçiştir..
ne güzel yememişsin boşver ödem vardır ödem canım wc ye çıkabildin mi? şişlik var diyorsun belki bağırsakların boşalırsa kilo düşer ya da regli olacaksan falan
yaa jujum ben 2. de sizler kadar beklemedim allaha şükür ilk çocuğa korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 2. de de öyle olacak zannetmiştim her ay hamilemiyim diye bekliyorum yok 6 ay geçti dr a gittim bi sorun yok sizde ama eşiniz gelsin dedi 39 yaşında olduğum için yumurta kalitesi düşmüş eşimde allah isterse 2. olur ben dr a falan gitmem diye tutturdu 2 ay da öyle geçti yumurtlama günü beraber olacaz falan diye kendimizi çok kasıyorduk ama 10. ay amannn olmayacak deyip hamile kalma derdi ile değil normal beraberliğimizde hamile kaldım ne olur stress yapmayın kızlar naçizane düşüncem bu benim stres bu konuda çok önemli
canım ya bende sana katılıyorum bazen insanda streste etkili olabiliyor...benim de 2 . hamimleliğim de öyle olmuştu ....
.