Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hevesim geçti.. şükür :27:

ya moralim bir sürü şeye bozuldu esasen ama.. birini paylaşayım.. sabah tartıya çıktım ve kilo aldığımı gördüm.. onca lahanaya 0 karboya rağmen.. hastayım diye aldığım ilaçlardan şişiyor olabilir miyim? Öyle yada böyle sanki yaptığım boşaymış gibi oldu...:43:

canım ya sakın sakın tartıya çıkıp ta çok geldiğin zaman diyetini sakın bozayım die düşünme ...ben onu şu son 2 ay öncesinde yaptım...ve 82.9 olduğumu farkettim birkere bu hataya düştümü gerisi geliyo sakın ha sakın öyle bir hataya düşme....

sıkma canını chentiq yaa içindeki canavarı yen ve yeme bence eğer 6 tane yediysen fazlasıyla yeter bence bizimde yarın öğlen arkadaşlarla günümüz var bizim vakıfta olacak yemekte iskender varmış ne yapcam yaaa sadece etini ve yoğurdunu yesem salata ile çok mu bozarım?:17:

tatlım bence öğlen onları yersen akşam yemeğini yememeye çalış ...veya bir salatalıkla geçiştir..

ne güzel yememişsin boşver ödem vardır ödem canım wc ye çıkabildin mi? şişlik var diyorsun belki bağırsakların boşalırsa kilo düşer ya da regli olacaksan falan

yaa jujum ben 2. de sizler kadar beklemedim allaha şükür ilk çocuğa korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 2. de de öyle olacak zannetmiştim her ay hamilemiyim diye bekliyorum yok 6 ay geçti dr a gittim bi sorun yok sizde ama eşiniz gelsin dedi 39 yaşında olduğum için yumurta kalitesi düşmüş eşimde allah isterse 2. olur ben dr a falan gitmem diye tutturdu 2 ay da öyle geçti yumurtlama günü beraber olacaz falan diye kendimizi çok kasıyorduk ama 10. ay amannn olmayacak deyip hamile kalma derdi ile değil normal beraberliğimizde hamile kaldım ne olur stress yapmayın kızlar naçizane düşüncem bu benim stres bu konuda çok önemli

canım ya bende sana katılıyorum bazen insanda streste etkili olabiliyor...benim de 2 . hamimleliğim de öyle olmuştu ....

.

canım dışarda olmana rağmen güzel menü..
böyle zamanlarda ara öğünler için leblebi vs almak güzel olur yanımıza ama unutuluyor bende hep unuturum..

ben bunlardan yapmaya çalıştım ama bi kaç gün sonra sıkıldım.:31:yapılsa güzel tabi:8:

beğenmene sevindim canım:48:

evet canım yaaa aklımdaydı bende alacaktım sarı leblebı sen yıyordun dımı?? akıl kalmadıkı ama aklımda bende alcam leblebii:16::16:

canım dışarda olmana rağmen güzel menü..
böyle zamanlarda ara öğünler için leblebi vs almak güzel olur yanımıza ama unutuluyor bende hep unuturum..

ben bunlardan yapmaya çalıştım ama bi kaç gün sonra sıkıldım.:31:yapılsa güzel tabi:8:

beğenmene sevindim canım:48:

ya neden hep pes edıoruz kılolarımızla mutluyuz ozaman hayır pes etmek yok en azından 10 seans uygulayalım kızlar hem yat hem kılo ver yok bole bısey ya hadı bıraz ıstıkrar ve azım belkıde vucudumuzun cogu sarkma buyuzden kocaman gorunuyoruz sıklaslaım cok etkılı bıseye benzıyor.ben sahsen yere yatınca manda mısalı yayılıyorum bunu uuygulıcam ve sonra superıne gecıcem ben ıncecık olcam sen sısko kalcan :19:

yapmayınn totoları kaldırıp suna hemen baslayalım ne kaybederız koca gobeklerımızden gayrıoııı azım azım azımmmmmmme cagırıyorum sızı :52:

herkese kocaman merhabaaaa ben geldim:16:

:16::16::16:
evet sınav vardı canım bugün erken bitti sayılır yarın 6 da bile sınav var eve gelişim 7 olur:31:
neyseki cumartesi bitiyor..

tebrikler juju adet bitiminde ödemini de atacağın için daha çok - gösterecek tartı:46:

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki..
ama sakın canıı sıkma bu yolda en çok ihtiyacımız olan şey moralimizi yüksek tutmak..
tedavisi neyse olacağız inşallah..:38::38:
ilaç kullanımıyla bebeğin gelecek inşallah en yakın zamanda rabişim:38:

tabiki her zaman bekleriz sevdacım...
hergün gel:54:

canımsın gözlerim doldu..
her ay beklemek umut etmek sonrasında aynı bekleyiş ne zordur blirim..
bende artık ailemle konuşamıyorum birini söylesem ötekini söyleyemiyorum canları sıkılıpp üzülmesinler diye.:43:
ameliyat olacağım için ne çok korkuyorum ama çok neşeliymişim gibi rol yapıyorum ailemin yanında..
ahhh ahh rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:26:

:31::31::38::38::38:canımsınız yaaaa:43:

saol canım benim

kızlarrrr iş yerinde ben gitcem dieee hasret gdermeye gelıolar odaya gremedım hasret gdermem degıl aslındada nıe geliyolar bende anlamadım oda boş kalmadı hiççç

rabyas cnm cok gecmıs olsun sıkmayın canınızı cocuk ıcın hayırlısı ısteyın annemler evlendıklerınde cocukları olmamıs tam 5 yıl o zaman bu kadarda gelısmemıstı tıp tup bebk flnda yoktu snra ben olmusum hatta bıde kardesım oldu dahada olurdu yanııı:1: o yuzden sıkmayın sakın elbet olur bi günn

avatarımı bi erkek görse ne der acaba töbe töbeeee:1::1:
chentiq kaçırdım puskevıtten yedınmı bakım snra 1 paket dısında :41::41:
gelelim menüme

sabah
1 dilim ekmek
azcık peynir

öğle
10 fındık

akşam
yarım kıymalı pide:18:
ayran

su 3 lt spor bırazdan yapılcak
pide cok oldu yarın tartı gnu bıde ben gdim yıne bı form cay içym:1::1:

afiyet olsun tatlım menün güzel...pideçok deil bence ama daha bişey yemezsen tabi... avatarın da çok hoş ...ne derler acaba :1::1::1::1::1:

Bende menümü paylaşayım..:26:

Sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k biraz fazla peynir
1 salatalık
Ara: yok
Öğle: 1 kase çorba
1 porsiyon karnıbahar (haşlama)
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara: yarım elma
Akşam: 1 kase çorba
1 porsiyon çiğ sebze ve üstüne yarım su bardağı yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara: Yok ( bu gün olmasın, yarın tartı günü ) :9:
Su: içiyorum ama hemen hemen bitmiştir..
Spor: 100 mekik, 15 dk. tempolu yürüyüş yaptım ve 30 dk. eliptik yapmayı düşünüyorum :8::8:

.

afiyet olsun arkadaşım çok güzel

sabah
1 dilim ekmek
4 zetin 1 peynir

öğlen

1 muz
1 elma

akşam

3 tane lahana sarması
1 tane ıspanaklı börek

spor

1saat plates
40 dakika yürüyüş

suuuuuuuuu

içiyorum

süpersiniz

sınırlerım tepemde zaten bukadar seyı yedıgıme ınanamıyorum bak dalga gecenı fururumm haaaaa :47::47::47::47:

hazır herkes burdayken suraya bakın okuyun mutlaka http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html eger aklınıza yatarsa baslarız ben ındırıyorum bu geceden baslıcam varmı bana katılmak ısteyen bı bakın bakalım 21 seanslık bı program haydı talep beklıom bana katılmayanıda fururumm haa :1::1::1::1:

Ben varımmmmmm, yavrumm seninle herşeye varım bennn :14::9::9:

.

ya neden hep pes edıoruz kılolarımızla mutluyuz ozaman hayır pes etmek yok en azından 10 seans uygulayalım kızlar hem yat hem kılo ver yok bole bısey ya hadı bıraz ıstıkrar ve azım belkıde vucudumuzun cogu sarkma buyuzden kocaman gorunuyoruz sıklaslaım cok etkılı bıseye benzıyor.ben sahsen yere yatınca manda mısalı yayılıyorum bunu uuygulıcam ve sonra superıne gecıcem ben ıncecık olcam sen sısko kalcan :19:

yapmayınn totoları kaldırıp suna hemen baslayalım ne kaybederız koca gobeklerımızden gayrıoııı azım azım azımmmmmmme cagırıyorum sızı :52:
30 Day Shred (level 1) on Vimeo

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo

bak ben bi de bunları yapmıtım 2 hafta kadar sonra bıraktım:9::9::9:
valla eliptik daha zevkli bunlardan zuzum:29::29:
ama arada değişiklik iyi olur tabikisi..
evet canım yaaa aklımdaydı bende alacaktım sarı leblebı sen yıyordun dımı?? akıl kalmadıkı ama aklımda bende alcam leblebii:16::16:

evet yiyordum ama bitti..alsam iyi olacak ara öğünler için çok iyi oulyor..üzerine bol su içinde baya doyurucu oluyo..hemde çantada taşınabilir:34
:

daliiiiiiiiiin nerde?nasıl?ne zaman?neyle?hangi şartlarla?yapıyomuşuz bu sporu nelere bedelmiş bu spor be yapalım valla ben varım ama videoları nasıl bulcaz bi kaç linke tıkladım ben bulamadım sen buldun mu?

"arkadaşlar,
callanetics çok güzel bir egzersiz,1 ay pilates yaparak elde ettiğiniz değişimi 1,5 haftada callaneticsle elde edebilirsiniz bence.
önemli olan düzenli yapmak ve 48 saatten fazla ara vermemek.
videolarını izleyip yaparken çok zor gelebilir, çünkü hiç kullanmadığınız kaslarınızı kullandırıyor ma 5. yapışınızdan sonra rahat yapmaya başlayabilirsiniz.
ilk başlarda kendinizi kesinlikle zorlamamalısınız.
netten callanetics before after, yazarak arama yaptığınızda,yapanlardaki değişimleri görebilirsiniz. " diyor kk daki fescher arkadaş ben ilk defa duydum valla...

evet yiyordum ama bitti..alsam iyi olacak ara öğünler için çok iyi oulyor..üzerine bol su içinde baya doyurucu oluyo..hemde çantada taşınabilir:34
:

evet canım kesınlıkle haklısın hem kalorısı az,muhakkak leblebi almalıı:16::16:

KIZLAR MENUM

sabah klasık kahvaltı ve 1 pogaca zorlaaaaaaaaa :47::47::47: sekersız cay
ara 1 kac fındık

ogle havuc tarator 5 ızgara kofte

ara havuc tarator

aksam 4 ızgara kofte 1 dılım ekmek bol yesıllık
ara yok

su 1 bucuk spor yok.doncem ben sıze canolar
hahhaaaaaaaaaaaaaa dalinin menüye bak bir ayı geçti böyle menü gördünüzmü kızlarrrrrrrrr

menume gelince

sabah

2 haslanmıs yumurta
5 zeytın
2 form bıskuvi

ara
yok

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
2 kasık pılav
2 parca et
salata yogurt

su:1.5lt
spor:yapamadım

canım ne ara ne öğle var niye yok bakim onlar...
"arkadaşlar,
callanetics çok güzel bir egzersiz,1 ay pilates yaparak elde ettiğiniz değişimi 1,5 haftada callaneticsle elde edebilirsiniz bence.
önemli olan düzenli yapmak ve 48 saatten fazla ara vermemek.
videolarını izleyip yaparken çok zor gelebilir, çünkü hiç kullanmadığınız kaslarınızı kullandırıyor ma 5. yapışınızdan sonra rahat yapmaya başlayabilirsiniz.
ilk başlarda kendinizi kesinlikle zorlamamalısınız.
netten callanetics before after, yazarak arama yaptığınızda,yapanlardaki değişimleri görebilirsiniz. " diyor kk daki fescher arkadaş ben ilk defa duydum valla...
hımmmmmm nası bişimiş ki o....bakmak lazım

dalin canım incelemedim ama hareket lazım bence hergün başka bir egzersiz yapalım bi gün yürüyüş bi gün bu tarz yer hareketleri gibi

hergün yada belli aralıklarla başka bir egzersiz yaparsak olur bende katılırım...
sürekli yaparız sandım ben ozaman gerçektende sıkıcı oluyor..
ben 2 hafta üst üste yaptım sonra koşarak uzaklaştım:9::9:

sabah

2 dilim ekmek arası labne

ara

10 fındık

öğle

boranaşı çorbası
fırında tavuk but
salata

ara

10 antep fıstığı

akşam

zy pırasa
1 dilim ekmek
yoğurt

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sütlaçççççç

:

jillian denen karıyı 1 hafta yaptımda kapten gidiyodum anam...

sabah

2 dilim ekmek arası labne

ara

10 fındık

öğle

boranaşı çorbası
fırında tavuk but
salata

ara

10 antep fıstığı

akşam

zy pırasa
1 dilim ekmek
yoğurt

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sütlaçççççç

jujum senin bu sütlaç dalinin tutkuya döndü yedikçe devamı geliyooo:1::1:sütlaç dısında begendım cnm sende yıosun fındık badem fln yzün çökmicek hortlak gbi olmıcaksın zayıflayınca:129::129::129::129:

form çayımı içtim geldim evde dedemler varda fazla katılamıorm size arada gelip bakıorm :26:

jujum senin bu sütlaç dalinin tutkuya döndü yedikçe devamı geliyooo:1::1:sütlaç dısında begendım cnm sende yıosun fındık badem fln yzün çökmicek hortlak gbi olmıcaksın zayıflayınca:129::129::129::129:

form çayımı içtim geldim evde dedemler varda fazla katılamıorm size arada gelip bakıorm :26:

bikerem ben bugün tartıldım ohhhhh rahatım ondan yedim sütlaçı... yarın siz tartılıcanız he he he he ...

ne kötüyüm dimi:ssz:

Ben varımmmmmm, yavrumm seninle herşeye varım bennn :14::9::9:

.

daliiiiiiiiiin nerde?nasıl?ne zaman?neyle?hangi şartlarla?yapıyomuşuz bu sporu nelere bedelmiş bu spor be yapalım valla ben varım ama videoları nasıl bulcaz bi kaç linke tıkladım ben bulamadım sen buldun mu?

kızlar ben vıdeoyu buldum bakalım acılıcakmı arastırıyorum sonucu aldıgımda hemen lınkı paylasıcam beklemede kalınızzz

Back
X