- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #79.941
canım akşama belli olur kesin sonuç...
kitabını nerden buldun kız varmıydı sende
aynen canım aynen...
bizim takımın işi biticek kontrole yollucaz... takip edin bu arada ne nasıl oluyor birdaha aksaklık yaşamayalım
canım dalinin verdiği linkte kitabı da vardı ordan indirmiştim kitabını jpeg olarak sayfa sayfa açıklamış ordan okuyom
kızlar ozaman sole yapalım p.tesıye kadar daha beklıcem belkıde odemdır bu bolsu ıcıcem sporuda azaltıcam belkı kas dokum arttı ondan bole oldu bılemıcem.yedıkelrımede dıkkat edıcem sporuda olculu yapıcam pazartesıde dahıl salı sabah tartılıcam ama eger 100 grm bıle eksıklık gormesem cekılıcem kabulmu
canım değil 100 gr bence 1 kg gidecek kabızlık için form çayı ya da kuru kayısı yesene işe yarar tahliye yaparsın en kötü ihtimalle bekunis müshil hapı al. ben kronik kabız olduğum için bazen müshil hapı bile işe yaramıyo lavman yapmam gerekiyo o kadar fena yani
bu arada sabah kahvaltıda 1/2 kk peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin yedim az sonra yemeğe gidecem iskenderi abartmayayım diye az önce 1 avuç beyaz leblebi ve 1,5 lt su içtim şimdi 7 li çay ve mate çayı içiyorum ki iştahım kapansın yiyemeyeyim diye