Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım akşama belli olur kesin sonuç...

kitabını nerden buldun kız varmıydı sende

aynen canım aynen...

bizim takımın işi biticek kontrole yollucaz... takip edin bu arada ne nasıl oluyor birdaha aksaklık yaşamayalım

canım dalinin verdiği linkte kitabı da vardı ordan indirmiştim kitabını jpeg olarak sayfa sayfa açıklamış ordan okuyom

kızlar ozaman sole yapalım p.tesıye kadar daha beklıcem belkıde odemdır bu bolsu ıcıcem sporuda azaltıcam belkı kas dokum arttı ondan bole oldu bılemıcem.yedıkelrımede dıkkat edıcem sporuda olculu yapıcam pazartesıde dahıl salı sabah tartılıcam ama eger 100 grm bıle eksıklık gormesem cekılıcem kabulmu

canım değil 100 gr bence 1 kg gidecek kabızlık için form çayı ya da kuru kayısı yesene işe yarar tahliye yaparsın en kötü ihtimalle bekunis müshil hapı al. ben kronik kabız olduğum için bazen müshil hapı bile işe yaramıyo lavman yapmam gerekiyo o kadar fena yani
bu arada sabah kahvaltıda 1/2 kk peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin yedim az sonra yemeğe gidecem iskenderi abartmayayım diye az önce 1 avuç beyaz leblebi ve 1,5 lt su içtim şimdi 7 li çay ve mate çayı içiyorum ki iştahım kapansın yiyemeyeyim diye

JUJU kaptanım hemen kilomu yazayım sonra merhabalaşırız...
kilom79.300 çizelgemide düzenleyim gelirim şimdi

Ve ve ve arkadaşalar herkese günaydınlar sağlıklı huzurlu günler olsun... kiloların sağlıkla huzurla mutlulukla gittiği nice güzel günlerimiz olsun!...

bide kızlar ben 2 aydır regl olmuyorum bugun sonuclara gore doktor bana adet sokucu ılac verıcek adet olcam bıraz vucut rahatlar belkiii...
onumuzdekı hafta daha guzel olacak sonuc insallahh:16::16::16:

bn ozaman su tahlıye ısını halledeyım salı sabah tartılcam 1100 hrm daha alıp geşlırsem sasmayın :1: bakalım ne degıscek
aslında hakkınız var kndım ettım kendum buldum bıde pes edıom.bn cıkayım bı sılkelenıp geleyımmm

durun kızlar yan komsuma gecıom bıde onun tartısına cıkayım.bnmkımı bozukkı olamazya bukadar fark bkleyınnn

bide kızlar ben 2 aydır regl olmuyorum bugun sonuclara gore doktor bana adet sokucu ılac verıcek adet olcam bıraz vucut rahatlar belkiii...
onumuzdekı hafta daha guzel olacak sonuc insallahh:16::16::16:

hadi bakalım.....cnm benım kardeşimde 3 ay falan adet görmez.....kaç doktora gitti tahlıl vs yapıldı pko teşhisi konmadı!!!! cok anlamsız gelıyor bana nasıl teshiş konmuyor.....o da ilaçla oluyor.....inş her şey yoluna girecek cnm....

JUJU kaptanım hemen kilomu yazayım sonra merhabalaşırız...
kilom79.300 çizelgemide düzenleyim gelirim şimdi

Ve ve ve arkadaşalar herkese günaydınlar sağlıklı huzurlu günler olsun... kiloların sağlıkla huzurla mutlulukla gittiği nice güzel günlerimiz olsun!...

:46::46::46::46::46::46:

kilo almak isteyenlerin topiğine uğradımda bi açılan konulara bakın hazirana kadar en az 10 kilo almak istiyorum popom büyüsün istiyorum 1 ayda 4 kilo aldıran kür garantiliii:1::1::1::1:

bn ozaman su tahlıye ısını halledeyım salı sabah tartılcam 1100 hrm daha alıp geşlırsem sasmayın :1: bakalım ne degıscek
aslında hakkınız var kndım ettım kendum buldum bıde pes edıom.bn cıkayım bı sılkelenıp geleyımmm

afferim dalin sana sana yakışan buydu boşver komşunun tartısını sen silkelen gell

5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 87,00 / 86,20 / 0,80 / % 0,92 )
aysunayy ( 67,00 / 65,90 / 1,10 / % 1,64 )
dalin26 ( 79,40 / 80,50 / -1,10 / % -1,39 )
ZES ( 79,80 / 79,30/ 0,50 / %,63 )
garfield06 ( 68,20 / 67,70 / 0,50 / % 0,73 )
birsen-deniz ( 65,80 / 65,50 / 0,30 / % 0,46 )
cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44 )
ukyo ( 71,60 / 71,00 / 0,60 / % 0,84 )
Gamze_M ( 66,90 / 65,80 / 1,10 / % 1,64 )
busramnmn ( 64,20 / 64,00 / 0,20 / % 0,31 )
chentiq ( 61,70 / 61,80 / -0,10 / % -0,16 )
rabyas ( 80,90 / 80,50 / 0,40 / % 0,49 )
toplight ( 78,20 / 77,30 / 0,90 / % 1,15 )
Yeni Üye Hedef Kilo : 65.00

ZES in yüzdesini hesapladım ben

hadi bakalım.....cnm benım kardeşimde 3 ay falan adet görmez.....kaç doktora gitti tahlıl vs yapıldı pko teşhisi konmadı!!!! cok anlamsız gelıyor bana nasıl teshiş konmuyor.....o da ilaçla oluyor.....inş her şey yoluna girecek cnm....

:46::46::46::46::46::46:
hımmm fsh ve lh degerlerıne bakıldıgında anlasılıyo canımm eger tahlıl sonuclarına bakarsan lh fsh tan buyukse genelde sonuc pkos tur ki ınsallah ole bı durum yoktur. evet canım ınsallah hersey guzel olacakk:16::16:
tesekkurler boncugummm:16::16:
evet mantıklı kuzumm en ıyısı abone olayımmmm:9::9::9:
tesekkurler canımmmmmm:16::16::16:

dalincim bende kabızlıktan fena çekenlerdenim doğumdan beri böle geçen aç karnına kefir içtim bir bardak ve 10 fındık yedim acayip işe yaradı bir dene istersen :34:

daha önce demiştim kefirin zayıflatıcı etkisi çok iyi:23::23::23: ama tadı ekşimiz yoğurt gibi.....

maalesef kefir bende işe yaramadı daha önce denemiştim de inşallah dalin de işe yarar

kızlar sizin takımada salça oluyomuş gibi olmıyayım ama bu aralar zayıflama konusunda her yol mübahtır mantığıyla yaşıyoorum... greyfurt benim kabızlık problemimi çözdü... tavsiye edeyim dedim... belki sizdede işe yarar.... her bünye farklı işte bilemiyosun ki....

sen değiştirdin mi çizelgeni?????? yakalıcam seni az kaldı.....:27::27::27::27::27::27:
değiştirdim cnm yepyenisi bu haftaya belki olmaz ama öbür hafta evdeym artık sabah akşam spor yaparm ben bılemıorm yetişebilcenmiii:1::1::1:
kızlar sizin takımada salça oluyomuş gibi olmıyayım ama bu aralar zayıflama konusunda her yol mübahtır mantığıyla yaşıyoorum... greyfurt benim kabızlık problemimi çözdü... tavsiye edeyim dedim... belki sizdede işe yarar.... her bünye farklı işte bilemiyosun ki....

ne salçası cnm biz misafirperver bi takımız:16:gretfrt zayflatıo bide herkesin değişio bunyesi yarar belki denemek lazm bana bi tek sınamekı yarıo oda zararlı ayda 1 anca içiorm

Back
X