Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ukyocum sen hemsıresınya belkı bı fıkrın vardır dıye soryorum oglumun sol kulagında kulak kepcesı ve kulak memesının tan orta sında 1 cm kadar bı morluk var 2 gundur onemlı bısıymıdırkı oynasırlarkenmı oldu bılemedım.çbu morarma neyın nesı olabilir doktoa gotursekmı

netten baktım tumor dıyo kanser dıyo ıltıhap dıo :53::53::53:

ZES doğru söylüyo kesinlikle internete baka sinirlerin bozulur dr unla görüş canımmuhtemelen oynarlarken vurmuştur biyerlere

canım ok oraya mesaj atarım

dalinden bravo aldım yaa helal olsun bana şimdi daha bi aşka geldim sana menülerimizi beğendirmek açıkcası benim hoşuma gidiyo dalin cim :36::36::36::36:

canım sıkma canını ben sana önceki mesajımda bu konuyla ilgili ben olsam gitmezdim demiştim çünkü ben iş için büyük oğlumu 18 aylıkken memeden kesmek zorunda kalıp ayda 1 bazen 2 defa 1-2 günlüğüne tüm tr ye araziye şantiye kontrolüne gidiyordum oğlum hayatından memnundu baba ile kaldığı zamanlarda ama benim aklım hep onda kalıyordu o sebebten dolayı onları bırakıp hiç tatile gitmeyi düşünemedim dediğin gibi gidersen tatile yokluklarından ağlar durursun tatile gidin gene gitmeyin diyemem ama dediğin gibi villa kiralayın ya da otel farketmez ama bir de bakıcı ayarla ister otelden ayarla ister yanında götür orda arada ona bırakırsın bebeleri siz eşinle 1-2 saat yalnız kalırsın inan bu sizi daha mutlu eder

yok zaten gıdemem bugun anladım otel zor olurda vılla kıralarız napalım babaneyıde gotururuz o orda cocuklara bakar daha mutlu olurum cocuklarmda yanımda olur tatılımıde doya doya yaparım dogru soluyosun
ayyy dalin çocuklarınıda bırakma tatilinide onlarsız yapma internetede her sağlık sorununda sakın bakma hepside psikolojini bozar hele o internete bi başım ağrıyor diye gir ölecek gibi geri çıkıyorsun. Ben bi ara çok taktıydım her şeyi okuyordum sonra bilgisayarı kapatınca psikolojim bozuluyordu. En iyisi doktoruna telde danış bi sor götürmeniz gerekirse götürün. Yoksa şüphe kötü bir şey insanın içini kemirdikçe kemiriyor

yok yok anacım bırakamam gıdemem aglar dururum tatılım burnumdan gelır.kotu bı morluk deıl ama dedıgın gıbı nete baksan olcem dıye otur bekle

Üniversiteli kız tuvalette doğurduğu bebeği çöpe attı.

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, sancı şikayetiyle hastaneye başvuran üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Ü.A. tuvalette dünyaya getirdiği erkek bebeği çöpe attı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ü.A., sancılı adet kanaması şikayetiyle geçen pazar günü saat 08.00 sıralarında, annesiyle birlikte Milas 75'nci Yıl Devlet Hastanesi'ne geldi. İdrar tahlili yapılan Ü.A., diğer tahlilleri için hastanede beklerken, tuvalette erken doğumla bebek dünyaya getirdi. Paniğe kapılan Ü.A., 32 haftalık doğan erkek bebeği çöpe attı.

Hastanenin temizlik görevlileri tarafından çöpte ölü bulunan bebeği Ü.A.'nın dünyaya getirdiği belirlendi. Bebeğin ölü mü doğduğu yoksa çöpe atıldıktan sonra mı öldüğünün belirlenmesi için ceset Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Üniversitedeki erkek arkadaşından hamile kaldığı iddia edilen Ü.A., kan kaybettiği için tedaviye alındığı hastanede iki gün süreyle gözaltında tutuldu ve taburcu edildikten sonra da psikolojik sorunları nedeniyle Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor...

allah akıl fıkır versın bu zıhnıyetede cocuk vermesın olu dogsa bıle layıgı çöp deıl 32 haftalık erken dogmus kuvez ortamında yasama tutunabılme sansı vardı cıgerlerı gelısmeden dogan bebek zaten yasamazdı muhtemelen çöpe attıgı ıcın oldu kuveze gırseydı allahın bılecegı ıs ama suan yasıyor olurdu.tuylerım urperdı okuyunca bu sımdı ınsanmı annemı sımdı pısman olsa neye yarar.

yarın bildirim var unutma ama erkenden bekliyorum bildirimleri
UNUTURMUYUM KAPTANIMMM ..YARIN EN GEÇ SAAT 8 DE YAPARIMM

evet haftanın sonuna geldik.bu sefer mesaj saymadım çünkü genel takıp ettim:21::21::21:
BEN YİNE EN AZ ÇIKACAĞIMMM :(((

herkese mutlu saglıklı bereketli enerjik az yemeli bol kalori yakmalii bir gün diliyorummm kızlarrrrrrrr nasılsınızz:16::16::16::16:
TEŞEKKÜRLERR CANM.
Merhabalar.. Burada da güneş var. Ama bahçeye çıkınca donuyorum rüzgardan.. Kız dün beni gene fitil etti. Öğle uykusuna yatırmadığım halde gece uyumadı. 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Dua mı okutsam ne yapsam.. Var bir şeyler bu kızda. Gündüz sorun yok gece nasıl huysuz nasıl mızmız...
2 yaş sendromu olabilir canım .

bayanlar hepinize merhabalar umarım iyisinizdir. Hepimize sağlıklı huzurlu mutlu bir gün diliyorum.:16::16::16::16:

teşekkür canım..

dalinim benim en büyük korkum kızım büyüdüğünde üniversiteye gittiğinde ben ne yapacağımm.. sende 3 tane bende 1 tanecikk.

Allahım hiç bir kulunu evlat acısıyla sınamasınn..

kızlar canım cok sıkkın sabahtan berı aglamaktan gozlerım sıstı desem yalan olmaz.sabah babanemız geldı zeynebıde gotureyım dedı koyde oturuyolar uzakta yanı basta esımde bende ıstemedık.sonra esım gonderelım pazar gıder alırız dedı sende bıraz rahat edersın dınlenırsın en azından dedı ıyı dedım yollaıdm ama ole pısmanımkı kopekler gıbı pısman oldum heryerde oyuncakları esyaları gordukce aglıyorum.evımın nesesıymıs bnm bıdır bıdır kızım.o yok gerıye kaldı 2 ama hepsını costuran eve nesen veren oymus yaa cok pısmanım pazara kadar nasıl zaman gecer bılemedım yemısı9m tatılını bılmem neyını asla bırakıp gıdemem ıptal etsın rezervasyonu hep beraber bı vılla kıralar oraya gıderız 1 ını bıraktım anam agladı 3 unu bıraksam olurum herqalde

allah evlat acısı vermesın.evladını topraga veren analar nasıl dayanır ya allah sabır versın ben surda 3 gun dayanamıcam gıbı.ıcımden hıc bısı yapmak gelmıyo ne yemek ne spor ne ıs ne guc keske gondermeseydımmm :43::43::43:

desene bu tecrübe iyi oldu senin için tatil planlarını erkenden değiştirirsin... senin ilk ayrılışın sanırım ondan böyle etkilenmişsin bende zaman zaman bırakmak zorunda kalmıştım iş için ve ağlayarak biniyordum otobüse zor tabi ciğerin o senin ayrı kalmak kolay değil.. ama yıpratma kendini ara telden konuş

ukyocum sen hemsıresınya belkı bı fıkrın vardır dıye soryorum oglumun sol kulagında kulak kepcesı ve kulak memesının tan orta sında 1 cm kadar bı morluk var 2 gundur onemlı bısıymıdırkı oynasırlarkenmı oldu bılemedım.çbu morarma neyın nesı olabilir doktoa gotursekmı

netten baktım tumor dıyo kanser dıyo ıltıhap dıo :53::53::53:

saçmalama netten bakılırmı öyle ezbere .... sağlık ocağı yokmu bi git baktır

batsın bu dunyaaaaaaaa bıtsın bu rıuyaaaaaaaa aglatıpta gulene yazıklar olsuuunnnnn
olmamı cıleler yasanmamıs dertler bahtsız gecen omrume yazıklar olsunnhnnn

ahhh mınnos kızım ahhh nası durcam ben sensızzzzzzz :43::43::43:

damara bağladın anam dur bende açim dinlim bende damar takılıyom bugün

dalinim benim en büyük korkum kızım büyüdüğünde üniversiteye gittiğinde ben ne yapacağımm.. sende 3 tane bende 1 tanecikk.

Allahım hiç bir kulunu evlat acısıyla sınamasınn..

benimde bi tane oğlum var ben ne yapacağımı biliyorum o zamana emekli olurum pılımı pırtımı toplar o şehre giderim elimde süt üniv. önünde beklerim ... derslerine sıkı çalış silgini kaybetme aman koşma terlersin çıkışta ben seni alacam tamam mı annem derim:9:

ya kaç kere sordum kimse konuşmuyo bu konu hakkında hayırdır yasaklımı ...

callen yapanlar tecrübelerinizi yazın arkadaş merak ediyorum bende mi işe yaramıyo bilim ona göre bırakırım:32:

callen yapanlar tecrübelerinizi yazın arkadaş merak ediyorum bende mi işe yaramıyo bilim ona göre bırakırım:32:

dur daha 10-15 gun devam et daha 3 gunden bırakırım dıyoyaaa safffmısın 10 gun sonunda olculerını yınele tabı ılk basladıgında aldın demı olculerını:47::52::52::52:

dur daha 10-15 gun devam et daha 3 gunden bırakırım dıyoyaaa safffmısın 10 gun sonunda olculerını yınele tabı ılk basladıgında aldın demı olculerını:47::52::52::52:

ya kızım soruyom soruyom kimse cevaplamıyo .. ben niye hamlamadım... herkes hamladı ... ben mi beceremedim aynı şeyimi yapıyoz farklımı mi ... bacak hareketleri dışında zorlanmıyorum .. karın hareketlerinde boynum ağrıyo okadar uzun süre tutmaktan... kalça desen ayrı nerdeyse yere yatacam kakmıyo bacak...

ölçü mü yovvvvvvvvvvvv almadım:17:

ya kızım soruyom soruyom kimse cevaplamıyo .. ben niye hamlamadım... herkes hamladı ... ben mi beceremedim aynı şeyimi yapıyoz farklımı mi ... bacak hareketleri dışında zorlanmıyorum .. karın hareketlerinde boynum ağrıyo okadar uzun süre tutmaktan... kalça desen ayrı nerdeyse yere yatacam kakmıyo bacak...

kaptanım dalinden azarı yiyeceksin bas bas bağırdı kız ölçüleri alın callen e başlamadan önce diye

kızlar canım cok sıkkın sabahtan berı aglamaktan gozlerım sıstı desem yalan olmaz.sabah babanemız geldı zeynebıde gotureyım dedı koyde oturuyolar uzakta yanı basta esımde bende ıstemedık.sonra esım gonderelım pazar gıder alırız dedı sende bıraz rahat edersın dınlenırsın en azından dedı ıyı dedım yollaıdm ama ole pısmanımkı kopekler gıbı pısman oldum heryerde oyuncakları esyaları gordukce aglıyorum.evımın nesesıymıs bnm bıdır bıdır kızım.o yok gerıye kaldı 2 ama hepsını costuran eve nesen veren oymus yaa cok pısmanım pazara kadar nasıl zaman gecer bılemedım yemısı9m tatılını bılmem neyını asla bırakıp gıdemem ıptal etsın rezervasyonu hep beraber bı vılla kıralar oraya gıderız 1 ını bıraktım anam agladı 3 unu bıraksam olurum herqalde

allah evlat acısı vermesın.evladını topraga veren analar nasıl dayanır ya allah sabır versın ben surda 3 gun dayanamıcam gıbı.ıcımden hıc bısı yapmak gelmıyo ne yemek ne spor ne ıs ne guc keske gondermeseydımmm :43::43::43:

Ağlarım amaa, zaten dokunulmasını bekliyorumm :43::43::43::43::43:

Ben de zannediyorum yarım yamalak yapıyorum, çünkü hiç bir yerim acımıyor jujum....

Ben dee hamlamadımm jujummm, kollarımın arkaları acıyor sadece çok az..uygun yapmamış olabilirim diye sesim çıkmıyor..Benim vucudum çok esnek değil maleseff :26::26:

kaptanım dalinden azarı yiyeceksin bas bas bağırdı kız ölçüleri alın callen e başlamadan önce diye

daha iki gün oldu kız başı sayılır zati bişi hissetmedim henüzzz alırım akşama

Ağlarım amaa, zaten dokunulmasını bekliyorumm :43::43::43::43::43:

hayırdır kuzum nen var

Ben de zannediyorum yarım yamalak yapıyorum, çünkü hiç bir yerim acımıyor jujum....

dimi ... sadece ben değil niye böyle olduuu senin de boynun ağrıyomu karın hareketlerinde

Ben dee hamlamadımm jujummm, kollarımın arkaları acıyor sadece çok az..uygun yapmamış olabilirim diye sesim çıkmıyor..Benim vucudum çok esnek değil maleseff :26::26:

benimda acık bacaklarım ama acıcık...

esneme konusunda ben iyiyim hareketleri yaptıkça biraz daha esniyorum ve seviyorum esneme hareketlerini boyu uzatıyo kasları açıyo ...

daha iki gün oldu kız başı sayılır zati bişi hissetmedim henüzzz alırım akşama

hayırdır kuzum nen var

dimi ... sadece ben değil niye böyle olduuu senin de boynun ağrıyomu karın hareketlerinde

Jujummmmm çocukum tuttu geneeeeeeee :9::9: bebekimmm krizi vurdu :) :1: ama bir itiraf regl olduğum an bu pskolojim de geçicek veee yine diyetimle daha iç içe olucaz.. :9::9: şimdilik birazcık aklımdan çıkıyor gibi sevgili diyetçiğim :27::27: ama yarın kendime gelicem inşaallah..olduda bitti maşallah olucam :1::1:

JUJUcum bende callen yapıyorum ilk 2-3 gün benim çok ağrıdı. Bende esneme hareketlerini seviyorum esnekimde ama ben sanırım biraz fazla zorladığım içindi şu an iyiyim. ben ölçülerimi aldım resmimi çektim bakalım yalnız şu yeme işlerine bir türlü çare bulamıyorum ben ne çok yiyorum yaaa poffffffff:41::41::41::41: ama yarın hele bi tartılayım 1 hafta kendimce bi program yapacam ( spor ağırlıklı)fayda görürsem 1 hafta sonra anlatacağım bu arada yeme işinide düzenleyeceğim böyle bende gıdım gıdım gidiyo yok 300 gram yok 400 gram ama dalin duymasın hemen basar fırçayı bana makarnaları götüryon bulgur pilavlarını götürüyon arada 15 fıdıkları götürüyon diye haklı ama ben yani gerçekten fazla yiyorum emziriyorum deyip bunun altınada sığınamam artık 8 ay geçti doğumdan şiştim şiştim şiştim poffffff :41::51::51::51::51:

Jujummmmm çocukum tuttu geneeeeeeee :9::9: bebekimmm krizi vurdu :) :1: ama bir itiraf regl olduğum an bu pskolojim de geçicek veee yine diyetimle daha iç içe olucaz.. :9::9: şimdilik birazcık aklımdan çıkıyor gibi sevgili diyetçiğim :27::27: ama yarın kendime gelicem inşaallah..olduda bitti maşallah olucam :1::1:
gamze kıııı böyle mutsuz üzgün olma senin şen şakraklığına alışkınız valla bi durgunluk oluyor sen böylede olunca:43::43::43::43: hadi ama eğer hayırlısıysa olsun beklediğin o güzel an ama henüz hayırlı zamanda değilseniz Allah hazyırlı zamanı nasip etsin. Allahın dediği olur canım gamzem:16::16::16::16:

JUJUcum bende callen yapıyorum ilk 2-3 gün benim çok ağrıdı. Bende esneme hareketlerini seviyorum esnekimde ama ben sanırım biraz fazla zorladığım içindi şu an iyiyim. ben ölçülerimi aldım resmimi çektim bakalım yalnız şu yeme işlerine bir türlü çare bulamıyorum ben ne çok yiyorum yaaa poffffffff:41::41::41::41: ama yarın hele bi tartılayım 1 hafta kendimce bi program yapacam ( spor ağırlıklı)fayda görürsem 1 hafta sonra anlatacağım bu arada yeme işinide düzenleyeceğim böyle bende gıdım gıdım gidiyo yok 300 gram yok 400 gram ama dalin duymasın hemen basar fırçayı bana makarnaları götüryon bulgur pilavlarını götürüyon arada 15 fıdıkları götürüyon diye haklı ama ben yani gerçekten fazla yiyorum emziriyorum deyip bunun altınada sığınamam artık 8 ay geçti doğumdan şiştim şiştim şiştim poffffff :41::51::51::51::51:

arada vucudu şoklamak lazım evet ama aşırı kasmamak gerek.. birden bire kesme yeme seviyeni.. bu haftaki sonuca göre diğer haftaya şekil ver... mesele ara öğünlerinde yediğin fındık fıstığı 5-6 ile sınırla.. kh alımını 2 yk ile sınırla bol salata ye bakalım ne olucak

Back
X