- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.841
yahu arızaya bak besık gıbı sallansınmı s eksınmıs delüüüü
ıste bende bunu anlamıyorum 1200 den asagısı saglıksızmı 1200-1500 calorı alıoyosan zaten saglam yıyosundur ozaman neden dıyet yapıosun ye ye zayıfla senın dedıgın o kapıya cıkmıyormu.hem dıyet yapacaksın hem ıncecık olmayı hayal edeceksın hemde su bogazdan kısmayacaksın her guzel syeın bı bedelı var
ornekleme yapıyorum 1 kılogram yag yakmak ıcın 7000 kalorı harcaman lazım ortalama 1700 bı metabolızmaya sahıpsen ve gunluk 1500 cal.alıosan gerıye kalır 200 cal.
buda suna esıttır 40 gun=7000 calorı acıga cıkmıs yanı 40 gunde 1 kılo verebılırsın anlamına gelır.spor vs yapmazsan
eger gunde 2000 kalorı beslenırsen gene 1700 metabolızmadan hesaplarsak 40 gunde 1 kılo alırsın demek.metabolızma hızını bıleceksın ve ona gore besleneceksın kafana gore kalorı sınırı koyup ona gore deıl eger sneın metabolızma hızın 1100-1200 sen nolcak 1200-1500 beslendıgınde aksıne kılo alacaksın
dalin cim ben burda jujuya katılıyorum 1200 cal nin altın sağlıksız sen bir an önce 55 lere inmek istiyorsun ama hiç diyetisyene gittin mi canım maalesef ben çok gittim ve nerdeyse bi diyetisyen kadar bu konuda bilgiliyim ama bende hatalar yapıyorum kendimi biraz salsam ya da depresyona girsem kendimi yemeye verdim psikolojim bozuldu psikiatr lara gitmek zorunda kaldım metabolizmamın içine ettim sonuç çok kilo aldım sana özenmiyormuyum özeniyorum çok kısa sürede çok güzel kilo verdin hemde 3 çocuğa rağmen sporunu yaparak ama ben sürekli bu şekilde yapamam bu benim bir hayat tarzım kesinlikle olamaz hayattan zevk almadan bir yaşam olmuyo maalesef tamam kilo verelim hedefimiz bu bu süreçte kaçamak yapmayalım sonuna kadar sana katılıyorum akapunktur yaptırdığım dönemde bile diyetisyenim 1000 cal lik bir diyet vermişti ki o dönem 2,5 ayda 14 kg verdim ve hamile kalana kadar yani yaklaşık 3 sene 1 kg eksik veya 1 kilo fazlasına geldim gecen sene gittiğim diyetisyenim de 1500 cal lik bir diyet vermişti. benim gecen seneki ölçümlerde metabolizma hızım 1400 civarındaydı 1500 callik bir diyet uyguladı 3 ayda 12 kg verdim ama doğum sonrası işe başlama depresyonu ile sedef hastalığı geçirdim 3 ay haftada 3 gün fototerapiye girmem gerekince diyetisyenim ara vermeliyiz dedi sonra da kendisi çalıştığı yerden ayrılınca bir türlü başlayamadık tekrar ben bu arada yemeyi gene abarttım ve 8 ayda 2,5-3 kg aldım o yüzden bu defa diyetisyen olmadan sizlerin desteği ile kilo vermek istiyorum ve bana motivasyon olarak çok iyi geliyorsunuz sizlere hesap verme zorunluluğundan dolayı daha çok dikkat ediyorum bu benim kendi çapımda bi özeleştiri bir de benim geçtiğim yollar uzattım biraz ama kusura bakmayın