Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yahu arızaya bak besık gıbı sallansınmı s eksınmıs delüüüü

ıste bende bunu anlamıyorum 1200 den asagısı saglıksızmı 1200-1500 calorı alıoyosan zaten saglam yıyosundur ozaman neden dıyet yapıosun ye ye zayıfla senın dedıgın o kapıya cıkmıyormu.hem dıyet yapacaksın hem ıncecık olmayı hayal edeceksın hemde su bogazdan kısmayacaksın her guzel syeın bı bedelı var

ornekleme yapıyorum 1 kılogram yag yakmak ıcın 7000 kalorı harcaman lazım ortalama 1700 bı metabolızmaya sahıpsen ve gunluk 1500 cal.alıosan gerıye kalır 200 cal.
buda suna esıttır 40 gun=7000 calorı acıga cıkmıs yanı 40 gunde 1 kılo verebılırsın anlamına gelır.spor vs yapmazsan
eger gunde 2000 kalorı beslenırsen gene 1700 metabolızmadan hesaplarsak 40 gunde 1 kılo alırsın demek.metabolızma hızını bıleceksın ve ona gore besleneceksın kafana gore kalorı sınırı koyup ona gore deıl eger sneın metabolızma hızın 1100-1200 sen nolcak 1200-1500 beslendıgınde aksıne kılo alacaksın

dalin cim ben burda jujuya katılıyorum 1200 cal nin altın sağlıksız sen bir an önce 55 lere inmek istiyorsun ama hiç diyetisyene gittin mi canım maalesef ben çok gittim ve nerdeyse bi diyetisyen kadar bu konuda bilgiliyim ama bende hatalar yapıyorum kendimi biraz salsam ya da depresyona girsem kendimi yemeye verdim psikolojim bozuldu psikiatr lara gitmek zorunda kaldım metabolizmamın içine ettim sonuç çok kilo aldım sana özenmiyormuyum özeniyorum çok kısa sürede çok güzel kilo verdin hemde 3 çocuğa rağmen sporunu yaparak ama ben sürekli bu şekilde yapamam bu benim bir hayat tarzım kesinlikle olamaz hayattan zevk almadan bir yaşam olmuyo maalesef tamam kilo verelim hedefimiz bu bu süreçte kaçamak yapmayalım sonuna kadar sana katılıyorum akapunktur yaptırdığım dönemde bile diyetisyenim 1000 cal lik bir diyet vermişti ki o dönem 2,5 ayda 14 kg verdim ve hamile kalana kadar yani yaklaşık 3 sene 1 kg eksik veya 1 kilo fazlasına geldim gecen sene gittiğim diyetisyenim de 1500 cal lik bir diyet vermişti. benim gecen seneki ölçümlerde metabolizma hızım 1400 civarındaydı 1500 callik bir diyet uyguladı 3 ayda 12 kg verdim ama doğum sonrası işe başlama depresyonu ile sedef hastalığı geçirdim 3 ay haftada 3 gün fototerapiye girmem gerekince diyetisyenim ara vermeliyiz dedi sonra da kendisi çalıştığı yerden ayrılınca bir türlü başlayamadık tekrar ben bu arada yemeyi gene abarttım ve 8 ayda 2,5-3 kg aldım o yüzden bu defa diyetisyen olmadan sizlerin desteği ile kilo vermek istiyorum ve bana motivasyon olarak çok iyi geliyorsunuz sizlere hesap verme zorunluluğundan dolayı daha çok dikkat ediyorum bu benim kendi çapımda bi özeleştiri bir de benim geçtiğim yollar uzattım biraz ama kusura bakmayın

jujucum kuzum bebegım sana formuluyle hesapladım alman gerekenı ama sporsuz dıyede belırttım eger gunde 1 saat spor yapıosan otomatıkman 500 kalorı eklıceksın yaptıgın sporun derecesıne gore 700 calorıye kadar ekme yapacaksın

haftada 5 gun spor yapıcam spor yaptıgım gunler 1000 calorıyı 1500 e cıkarıcam yapmadıgım zamanlarda 1000 de kalıcam demek ıstıyorum ha ben her ıkı durumda 1000 le devam edersem spor yaptıgımda kaslarımdan kaybetmeye baslıcam ıcın hem saglıgıma zararlı hemde 1 ogun yemekte gerı alıcam.anlatabıldımmı sımdı anlastıkmı sekerparem

Son düzenleme:
valla ben haftasonlarımı kaçamaklarla gecırıyordum ....yani normalde sağlıklı ama kilo verırken kaçamak sayılacak besınlerle......ama yarın hafta sonu ve bende sıfır kaçamak olacak......
her hafta yaptım bununla övünmuyorum ama kilo vermeme etkisi oldu mu bilmiyorum:44:

650 calorı al demıyorumkı 1000-1500 arası dedım ben 1000 tercıh edıyorum dedım.neden kılo alırsın hıc dusundunmu metabolızma hızından fazla beslendıgınde kılo alırsın.ınsan uykuda bıle kılo verır.sen 1500 metabolızmayla 2000 calorı alırsan kaybettın demektır.acıkta kalan 500 kalorı ıle 15 gunde 1 kılo yag depolarsın anlamına gelır.sıze bı formul vermıstım metabolızma hızınızı hesaplayın dıye haa eger 2000 ve ustu metabolızman varsa 1700 calorılık bıle beslen ıstersen 2000 ye ama dedıgım gıbı 40 gunde 1 kılo verırsın yada formunu korursun.
kılo vermek ıstıyoruz ama kalorı mıktarlarımızda yukseltıyoruz ya arkadas 2 2 daha 4 kılo vermek ıstıyosan kalorını kısacaksın bıttı

meltemcım bıde dıyosunya hafta sonu o kacamagı yapmasaydım daha eksık cıkarıcaktı tartı dıye.ne alakası var bı gun yaptıgın kaçamaklamı kılo aldın hayırr.ya fazla kaçamak yaptın hergun yaptın bunu kı onuda yapmadıgını soledıgını dusunursek demekkı aldıgın kalorı mıktarında bı sorun var onu duzeltmen gerek canım.metabolızma hızın dusukse eger 1000 ın altında deılsekı oda kolay kolay olmaz ortalama 1700 dur demekkı bununla aynı derecdede kalorı alıyosun yada azaltman gereken kadar azaltmıyosun

canımcımmmmm bi denem bende onu diyorum senin kilondaki birisi için 1000 olmamalı sen chentiq gibi 60 dan 50 lere mi iniyosunki 1000 ... ozaman chentiq ne yapsın o kiloda 500 cal beslensin....

her hafta az yada çok kilo veriyorsa bir birey doğru yoldadır demektir... ha kilo verişi hafta 500 altında ise durup bi düşünecek nerede yanlış yapıyorum diye.. ya kaçamak yapmıştır ya biraz fazla beslenmiştir ya sporunu ihmal etmiştir... 500 altında kilo verdiyse birey porsiyonlarını 1-2 kaşık daha küçültücek sadece bukadar yeterde artar o kişiye.. kalori hesabını yapamaz saten gr gr oturup onu hesaplayamaz kişi... kendini nasıl ayarlar ben ne kadar yiyorum bir öğünde.. atıyorum tepeleme bi tabak... eeee ne kadar verdim bu hafta +300 çıktım.. demekki tepeleme yemeyecekmiş... azaltır tepeleme olmadan bi tabak yer bakar bir haftada ne kadar veriyorum 200-300 gr hıııııııı demekki hala azaltmam gerekiyor evet kilo verdim ama yeterli değil der biraz daha ölçüsünü küçültür... kişi ayarını bu şekilde yapar...

kimse ben kalori hesabını en doğru şekilde yaparım demesin mümkün değil bir kaşık az yada fazla koymak bile farkettirir...

gel gelelim benim duruma kuzum ben cumarteside pazarda yaptım o hatayı hatta pazartesi tartıda artı çıktım gıkım çıkmadı yazmıştımda... bu hafta yürüyüşümü ihmal etmem ve o pazartesiye artı başlamam beni mahvetti farkındayım... :19:

jujucum kuzum bebegım sana formuluyle hesapladım alman gerekenı ama sporsuz dıyede belırttım eger gunde 1 saat spor yapıosan otomatıkman 500 kalorı eklıceksın yaptıgın sporun derecesıne gore 700 calorıye kadar ekme yapacaksın

haftada 5 gun spor yapıcam spor yaptıgım gunler 1000 calorıyı 1500 e cıkarıcam yapmadıgım zamanlarda 1000 de kalıcam demek ıstıyorum ha ben her ıkı durumda 1000 le devam edersem spor yaptıgımda kaslarımdan kaybetmeye baslıcam ıcın hem saglıgıma zararlı hemde 1 ogun yemekte gerı alıcam.anlatabıldımmı sımdı anlastıkmı sekerparem

kuzum sen 1000 cal alsan spor yaptığındada 1500 alsan öper başıma koyarım sevinirim havalara uçarım anam keşke... tamam yap sen öyle .:38:

kızlar merhaba neler yaptınız bakımm??
pazardan geldım yesil ne varsa aldımm:9::9:
onları yerlestırdım bı yesıllıkler kaldı onlarıda yıkayıp temızleyıp kurutup kaldırcammm:21::21:
hava cok guzel burdaa bahar gunu gıbı:16::16:

toplight cım eger varsa 2000 kalorılık beslenıp ustune kılo veren bn hıuc ac kalmayım bosuna.

mumkun deıl yedıgın besıonı azaltmadan bazılarını hayatından cıkarmadan kılo vermek.sunuda solım 1400 metabolızma hızında olan bırıne 1500 calorılık lıste verıyosa ya dıyetısyehn oldugundan suphe ederım yada senın kılo verme surecını kısaltıp senden daha cok para kazanam derdınde derım.

tabı dıyetısyen bu lısteyı verıpte gunde 1 saat spor yap dememısse buda dıp not.
dıyetısyenler derkı metabolızma hızınızın 500 cal. altında beslenırsenız ayda 3-5 kılo verırsınız.senın dıyetısyenın uzmanlıgından suphe duydum :9::9:

kı doktorada cok guvenmemek gerekır kaynanamın abısıne kanser dedıler ama adam basıt bı bronsıt sadece.her doktorun soledıgı yuzde yuz dogru olmayabılıyo.
1400 metabolızma bırıne 1500 cal .lık lıste verılmez.fazladan 100 calorı almıs oluyosun ama dedıgım gıbı yuruyus bısıklet yada herhangı bı spor yoksa gunde 100 cl.fazladan almıs alıosun nası zayıflıcaksın ama sporu sart tutmussa bısey dıyemem

Son düzenleme:
kızlar merhaba neler yaptınız bakımm??
pazardan geldım yesil ne varsa aldımm:9::9:
onları yerlestırdım bı yesıllıkler kaldı onlarıda yıkayıp temızleyıp kurutup kaldırcammm:21::21:
hava cok guzel burdaa bahar gunu gıbı:16::16:

burda da hava mükemmel.....inşallah haftasonu da böyle olur......bol bol yürüyüşlere cıkarız......ben gecen hafta ıspanak almıstım daha onu bile yapamadım...sıra gelmedi ki.......

haydı kızlar asılıyoruz ve buhafta 1 kg altında vermıyoruz yada en azından 700-800 grm altında yada 1 olsunya aldıgımız artılar yeter barı onalrı verek demı ama

burda da hava mükemmel.....inşallah haftasonu da böyle olur......bol bol yürüyüşlere cıkarız......ben gecen hafta ıspanak almıstım daha onu bile yapamadım...sıra gelmedi ki.......

borek yapma ıspanak yap canım yazık zıyan olmasınn:16:
ben aksama tavuklu salata yıcem koydum 2 baget haslanıyoo 2 baget cok olmaz dımı cok buyuk degıllerr:26:

haydı kızlar asılıyoruz ve buhafta 1 kg altında vermıyoruz yada en azından 700-800 grm altında yada 1 olsunya aldıgımız artılar yeter barı onalrı verek demı ama

oncelikleeeeee:46::46::46::46::46::46::46: dalincimmmm yaptıgın yorumlardan dolayıı:16::16:
evet bu hafta en az 1 diyorum bende insallahhh, 0 kacamak bol hareket cuma mutlu bıldırımler olsunnnn:16::16:

kızlar dıyetısyen su bu hıkayeya herkes kendının dıyetısyenı olsa bıle yeter herkes kendı vucudunu tanır.ben neyden ne kadar yedımde kılo aldım nasıl beslendım sole sole bole ee ozaman demekkı bunları yapmadıgımda kılo verebılırım deyıp herkes kendının dıyetısyenı olursa sorun kalmaz.hem bırazda ıdealıst olmak gerekır ıdealı hedefı olan hedefı ıcın ugrasır.

oncelikleeeeee:46::46::46::46::46::46::46: dalincimmmm yaptıgın yorumlardan dolayıı:16::16:
evet bu hafta en az 1 diyorum bende insallahhh, 0 kacamak bol hareket cuma mutlu bıldırımler olsunnnn:16::16:

cuma gunu acıkara takımcak 1.olsak bıreyseldede 1.2.3. cıkarsak fenamı olurdu yapan nasıl yapıo acaba hayal deılya ıstıkrar ve azımle asılmıcak yok yok.
hem ne demısler azımle..... tası delermıs :1::1:

cuma gunu acıkara takımcak 1.olsak bıreyseldede 1.2.3. cıkarsak fenamı olurdu yapan nasıl yapıo acaba hayal deılya ıstıkrar ve azımle asılmıcak yok yok.

kesinlikle katılıyorum canımmmmm azim ve istikrarla yapılmayacak sey yokkkk.... sansürünü sevsinler seninnnn:9::9::9::9::9::9::9:

offffffffffff çok pis gaza geldık bugün ........bu gaz bizi cumaya kadar idare eder:52::52::52::52:

kesinlikle katılıyorum canımmmmm azim ve istikrarla yapılmayacak sey yokkkk.... sansürünü sevsinler seninnnn:9::9::9::9::9::9::9:

offffffffffff çok pis gaza geldık bugün ........bu gaz bizi cumaya kadar idare eder:52::52::52::52:

hadı kızlar ha gayret hepımız zaten guzel sexı cekıcı alımlı zarıf zayıf mukemmel bı fızıge sahıp ıncecık ozenılesı bedenlere sahıp hatunlarız sadece ıcımızde saklıyoruz ve onları ıcımızden cıkarma zamanı geldıde cekıyo bıle hadı o muhtesem kadını ortaya cıkaralım tey teyyy...

Back
X