Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeni arkadaşlarım,motivasyon amaçlı söledim ben, cuma yarışması için değil :D saat 3 ten beri misafir vardı yeni gittiler bakamadım bi türlü yorumalara....şimdi sizden istediğim neler yiyorsunuz ve kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz? yanlış yere yazıyorsam yazmam gereken eyri falan söleyin,acemilik geçene kadar idare ediverin ne de olsa bilmemek değil öğrenmemek ayıp :D
bu arada ben sevdim bu siteyi,eğlenceliye benziyoo :)

Tekrar hoş geldin canımm, kesinlikle en doğru yerdesin 5. takım bu konuda gerçekten Numberone :128::128:

hosgeldın cnm aramıza keyıflı zayıflamalar dılıyorum takıl bıze hayatını yasa bak burdakı 15 kısının herbırı hadı 14 dıyeyım kendımı ovmeyım arada :1:
14 kısının her bırı ayrı tatlı ve ayrı cana yakın bıtane bıle arıza ınsan yok hepsı cok ıyılwer bızım takım ıcın buyuk sansss

kızz bak seni yerim yaaaaaaaaaaa :54::54::54::54::54::54:

hakaten ya 25 tl olsa bayagı meyve alınır demı :10::10:

ya ben kotu bıseymı yazdımda havaya gırdı bu anlamadım ama rastlayabılecı en hazır cevap ınsana rastladı haberı yok cok kızarım bole seylere hıcte altta kalmam okudunuz yanı tebrık ettım takdır ettım kıskandım demedıgım kaldı bır tek ustune fırca yedım gıbı bısey

Tatlım yaaaa çok merak ettimm, link versenee bakem bir hahahhaah yada bulemm :27::27::27:

yuuuuhhh.. bir beni yememiş. hangi diyetisyen hangi şehir ben de gideyim. ne olaylar olmuş ya haberimiz yok. dalin bir durum yok değil mi? hemen 6 ya damlarım.. ama şu an o yazıların arasında dolaşırsam vakit kaybederim. durum varsa söyle..

bu arada soruma cevap veren arkadaşlara teekkür ederim..

geri kalan 7 kişi hadi siz de cevap verin.....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...m-cuma-zayiflama-yarismasi-mesaj29112573.html

valla cnm bende fazla giremiyorum bi geliyorum muhabbet almış yürümüş :1::1: benimde ufak oğlum var sabah eşimde geç gidiyo o yüzden o gittikten sonra biraz girip geçmişi okuyup 1 2 bişe yazabiliyorum sonra iş güç çocuk derken ara ara giriyorum bide bu saatlerde

hımmmmm okudum, sanırım hanfendinin kitabı çıkmadan menejeri hazır :9::9::9: dalinimmm sen nasıl bir yüreksin yaaa :54::54::54::54: seviyorum kız seniii :46::46::46::46:

hahahahahaha şuna baksanızaaaaaaaaa

ben geldim herkes gitmiş iyi geceler tatlı rüyalar canlarımmmmmmmmmm:16:

1.olan kız 4 kilo mu vermiş:53::53::53:ben onu ayda veremiyorum:9::9::9:

bu arada takımda galatasaraaylılar çok galiba bende galatasaraylıyım ama izlemem hiç:9:

git bakalım güzel mi.....fragmanda ki kadar güzel değil dediler..bir de sen yorumla bakalım.......
kızlar tek tek alıntı yapmadım,ama genel olarak menülerinizi begendım..........

chentiq eger burdaysan sarma yeme...madımagı bılıyorum en guzelı sote ye yogurtla......

çok ama çok güzel bir film cornella ben çok beğendim...ama çok duygusal:43::43::43::43:ağladım baya ben:43::43::43:
kıvanç tatlıtuğada bir kez daha hayran kaldım:43::43::43::43:

buraları zonguldaktaki 2 şairin hayatını anlatıyor ocakları vs çok güzeldi:43::43:

bılemedımkı sımdı belkıde amelıyat olmustur.ama bu tarz amelıyatlar rısklı ya ben onun yerınde olsam olmam.

bende olmam....kuzenim 120 kilo idi,bu ameliyatı olması için 130 olması gerekiyomuş,yiyip içip oldu mu 130 kilo:( kendisiyle ameliyata giren başka kilolu bayanın ameliyatı çok iyi geçiyo ve 1 haftayı doldurmadan çıkıyo hastaneden,bizimki ise midenin çok büyümesiyle esneyen deri dikiş esnasında her iğne yerinden yırtılıyo,tamı tamına 7 ameliyat geçiriyo,doktor hatası olarak kabul edildiği için hastane para almıyor,üstelik bütün ıvır zıvırın parasını 1 çöp dahi olsa hastanenin kendi karşılıyor,ameliyat dönemlerinde hastane adak adıyor ölmeden kurtulursa kurban kesecez diye,anlayacağınız herkes seferber oldu,halam bile kesti adağını. 3. ayında şuan,yemeleri sadece kokluyo yada ağzına küçük bi parça alıyo,emip tükürüyo,sol karın boşluğundan bi hortumla mide suyu sanırım, sapsarı dışarı akıyo,sol göğüs üstünden bi hortumla hastane mamasıyla besleniyor....elbette herşey kader kısmet şans lakin böyle büyük bi ameliyat olmak cesaret gerektirir....Rabbim zorda koymasın inşallah kimseyi...

bende olmam....kuzenim 120 kilo idi,bu ameliyatı olması için 130 olması gerekiyomuş,yiyip içip oldu mu 130 kilo:( kendisiyle ameliyata giren başka kilolu bayanın ameliyatı çok iyi geçiyo ve 1 haftayı doldurmadan çıkıyo hastaneden,bizimki ise midenin çok büyümesiyle esneyen deri dikiş esnasında her iğne yerinden yırtılıyo,tamı tamına 7 ameliyat geçiriyo,doktor hatası olarak kabul edildiği için hastane para almıyor,üstelik bütün ıvır zıvırın parasını 1 çöp dahi olsa hastanenin kendi karşılıyor,ameliyat dönemlerinde hastane adak adıyor ölmeden kurtulursa kurban kesecez diye,anlayacağınız herkes seferber oldu,halam bile kesti adağını. 3. ayında şuan,yemeleri sadece kokluyo yada ağzına küçük bi parça alıyo,emip tükürüyo,sol karın boşluğundan bi hortumla mide suyu sanırım, sapsarı dışarı akıyo,sol göğüs üstünden bi hortumla hastane mamasıyla besleniyor....elbette herşey kader kısmet şans lakin böyle büyük bi ameliyat olmak cesaret gerektirir....Rabbim zorda koymasın inşallah kimseyi

ay allah korusun yaaa en ıyısı doğal yollarla zayıflamak vallaaa :19::19: allah iyilik versin kuzenine de gecmiş olsun ne diyelimmm.iyi geceleeeer herkesee :16::16:

saatlerce gecmiş okudum ben yaaa :1: alıntı yapaydım iyiydi amaa aklımda kalanlara cevap vercmmm

dalin; kurul toplantısı yapmıssın canımmm :1: yıne hepiniz cok dogru seyler soyleyip 10 numara kararlar almıssınız en buyuk 5. takımm :ssz::ssz: ay bıde deprem oldu demıssın gecmıs olsun ben cok korkarıııım :18:

chentiq: ben nerdeyse tum gun okulda oluyorum ama sabah girip bı gunaydın muhabbetı yapmaya calısıyorum.sonra yıne gun ıcınde telefondan gırmeye calısıyorum zor oluyor tabi ama muhabbetı bı yerde yakalıyorum aksam eve gdince de geçmiş okuyup bıseler daha yazıyorum menumu falan.benım ıcınde zor oluyorçok.anlıyorum senii bebeğin falan var bide :16:
haa bide aynen 64ten sıkıldım demiştimm 62 oldum şimdi pek mutluyumm :nazar::nazar::nazar::1:

kızlarrr bu arada havalara aldanmayın noluuur güneş görünce bahar geldi sandım ben ama 4 gundur hastayım sesim kısıldı iyice benim gbi olmayııın hiçbiriniz :2::43:

haydi bende uyumaya calısım ıyı geceler sızı sevıyoruuum :16::16::16:

hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz.. kepenkleri indiriyorum...

kızlar bundan sonra forum için 2 saat ayıracağım. çünkü buraya verdiğim önemi şu an ne kızıma ne evme ne sınaıma vermedğimi fark ettim. ev dandini, yapılacak testler birikti.
yarınki iki saatimi akşam 9/30 dan sonra kullanacağım çünkü tüm günüm programlı. kayınvalidem bizde 2-3 gündür belki bahsetmişimdir. sürekli pc başındaydım. görümcemle kaynımda şu an yatıdalar. kahvaltı, piknik, kurs, gezme derken pc yüzü görmeyeceğim.

akşam ben gelene kadar en az 5 saatlik sayfa briktiriceğinize hiç süphem yok. sadece başlıklı olan yazılara bakacağım için lütfen chentiq bunu kesin okumalısın dediğiniz yazılarınıza başlık atın..

sevgili cornellam.. bana defalarca sordun. ben de sana defalarca sordum hala da soruyorum. hani 1 martta herkes albüm yapacaktı vaz mı geçtik? ben kaçmadım resim yüklemekten ama 15 kşilk takımdan sadce 3 kiiyi gördüm.

kuzucanlar daha önce söyledim mi bilmiyorum ama hepinizi ayrı ayrı seviyorum. nerede çokluk orada ...... yazısını alt üst eden grubum. bunlar size... :nazar::nazar::nazar::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

kimsecikler yok bende uyuyamadım koca hala işte karnım aç sinirim bozuldu valla ömrüm geceleri beklemekle geçiyoooo offffffff:43: ama neyse yemek yoookkk öyle açtım yazıyım dedim neyse saçmalamıyım daha fazla:37::37::37:

herkese güzel bir gün diliyorum bir nbtt daha biittti ama daha bitmedi saat 9 da teslim

Dostlara Günaydın

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

GÜNAYDINLARR....

eşinin işi ne gzlmiş kız öyle 12de eve gelyooo:1:

yok yaa ne güzeli işi de ne sölimmi :ssz::ssz::ssz: börek poğaça su böreği kendileri yapıp kendileri satıyolar...sabah kahvaltı şeklinde işte en geç 11 gibi bitiyor sonra biraz da ertesi güne hazırlık yapıyolar saat 12 gibi de evde yani dükkandaki satışa bağlı erken biterse daha erken 10:30 giibi geldiği bile oluyor offff offff....:1::1::1::1::1:

.

bu arada ben dün menümü yazamadım onu yazıp hemencik çıkayım çok işim var bugün sizlere çok güzel sohbetler dilerim görüşmek üzere

dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 ki.k peynir
3 tane zeytin

öğle:1 tabak susuz ıspanak
rendelenmiş 1 tane havuç ve turp yoğurtlu
1 dilim ekmek (kepek)

akşam:koca bir tabak salata yağsız
1 bardak ayran
1kase çorba (mercimek)

.

Back