Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Moralim çok bozuldu...Juju izin verirsen yazmak istiyorum ben fatosa...

.

canım olay büyümesin diye debeleniyorum bende ama tabiki kendini ifade edebilirsin ama bunu bizim yada onların takımında değilde fatoşa özel mesaj olarak yaparsan daha iyi olur ... bu fatoşla senin aranda gereksiz yere diğer kişilerde katılmasın dilin kemiği yok biliyorsun

canım olay büyümesin diye debeleniyorum bende ama tabiki kendini ifade edebilirsin ama bunu bizim yada onların takımında değilde fatoşa özel mesaj olarak yaparsan daha iyi olur ... bu fatoşla senin aranda gereksiz yere diğer kişilerde katılmasın dilin kemiği yok biliyorsun

Çok üzüldüm jujum, allah şahidimdir ve ne üzerine isterse yemin ederim..onun için asla yazmadım..tabiki olayı uzatmak istemem ve tamam burada susuyorum, yorum daha yapmam ama tabiki özeline yazıcam..o farkında mı ki.. evlat doğururken aldığı kilolara bile razı olarak evladımın olmasına muhtacım ben..hey gidi heyy..konuşmak kolay jujum :( hayata en nefret ettiğim şey birinin içini burkmak ve kalbini kırmak..:43::43::43:

vaaayyyyyyyyyy hemserım benımm yaaaaa:16::16::16: aılecek nıgdelıyız kuzummm bızzz:16::16::16:

hadi ya ...hiihih benımde anne tarafım niğdeli.....teyzem falan orda oturuyorlar bende evlenene kadar yazları full orda gecırrıdım.evımız var orda....:16::16:
ücretli öğretmenlıgı falan hep niğde de yaptım:1:

pofff canım sıkıldı bnm yaa napsam ne etsem derken actım youtubu hayatı tesbıh yapıp sallıyorum tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyy :10::10::10::10:

Çok üzüldüm jujum, allah şahidimdir ve ne üzerine isterse yemin ederim..onun için asla yazmadım..tabiki olayı uzatmak istemem ve tamam burada susuyorum, yorum daha yapmam ama tabiki özeline yazıcam..o farkında mı ki.. evlat doğururken aldığı kilolara bile razı olarak evladımın olmasına muhtacım ben..hey gidi heyy..konuşmak kolay jujum :( hayata en nefret ettiğim şey birinin içini burkmak ve kalbini kırmak..:43::43::43:

kuzum içim burkuldu derken bile kırmamak için durumu fazla abartmamış... yazdığın mesajı da tam göremediği için sanıyorum aklında kaldığı ile yorumlamış ben art niyet olduğuna inanmıyorum gayet ılımlı bir hatun özelden de sorunu halledeceğinize inanıyorum ... üzme kendini

gamze biz senı bilıyor muyuz kuzum ya kendını bize anlatmana gerek yok........kendı takımımızda bile yazdıgımız bazı yorumlar yanlış anlaşılmadı mı? sonucta ses tonu ,mimik burda belli olmuyor.....üzülme lütfen fatos arkadasımız da senı tanımadıgı için yaptıgın yorumu yanlış anlayıp üzülmüstür.....
sen mesajını at o senı anlayacaktır............lütfen üzülme:26:

gamzeeeeeee uzulme allah askına uzuldugune degecek bı konu deıl senın anlatmak ıstedıkelrın karsıdaknın anladıgı kadardır.ozelıne yaz oda anlayısla karsılıcaktır yanlıs anladıgının farkına varacaktır lutfen yapma boleee uzme bızıde

:9:9::9::9::9::9::9::9: asıl buna gülün siz :9::9::9::9::9::9::9::9::17:
kaptanım yaa burda neye gülğnecek ben anlamadım benim yaptığım abartı yemeye mi?

Şimdi üzüldüm bende, kabak benim başıma patlamış gibi..:26: Ben yazdığımda kimseyi dışlamak için yazmadım ki, hepimiz için ve 1. olan fatoş hanım için temennim di bu, içini burkacak bişey asla olamaz..bende buna üzüldüm..Jujum kaptanım uzamasın dediğin için uzatmayı asla istemem..ilk ve son açıklamamdır bu, insanların yapılarını bilmeden yorum yapmamamız lazım..yapı itibarı ile zor durumda olan birini asla yargılamam ve asla kınamam ve son olarak asla bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı değilim..derdi olanla dertlenir, sıkıntısı olana yardım etmeyi severim..135 olmayalım derken fatoş hanımda bunların içindeydi, kaldı ki kendisi şu an zaten 80 lerde sanırım..neyse herkesin yolu açık olsun..:26:

.

ben daha oraya kadar gelemediğim için neler olduğunu anlamadım dün bişeyler yaşanmış sanırım ama üzülme gamze cim bişeyler yazacaksan da özelden yaz kendisine

kuzum içim burkuldu derken bile kırmamak için durumu fazla abartmamış... yazdığın mesajı da tam göremediği için sanıyorum aklında kaldığı ile yorumlamış ben art niyet olduğuna inanmıyorum gayet ılımlı bir hatun özelden de sorunu halledeceğinize inanıyorum ... üzme kendini

Zaten üzüldüğüm noktada bu ya jujum, çok hanım hatun bir bayan ve herkesin içinde beni tanımadan bilmeden yargılamış..onu üzmüşüm farkında olmadan..canını acıtmışım..bunu sevmedim..ama özeline yazdım..inşaallah yanlış anlaşılma düzelir..

gamze cnm lütfen üzme kendini..
arada yanlış anlamalar oldu belliki karşılıklı konuşma olsa eminimki olmayacak bu tarz anlamalar ama burada oluyo bazen malesef:26:
bende katılıyorum kızlara özeline mesaj yaz anlat..eminimki herşey düzelecek:38:
sıkma emi canını maviş:38:

kaptanım yaa burda neye gülğnecek ben anlamadım benim yaptığım abartı yemeye mi?

ben daha oraya kadar gelemediğim için neler olduğunu anlamadım dün bişeyler yaşanmış sanırım ama üzülme gamze cim bişeyler yazacaksan da özelden yaz kendisine

dalinin menüsüne yaptığın yoruma güldüm canımcım:9:

çok üzüldüm jujum, allah şahidimdir ve ne üzerine isterse yemin ederim..onun için asla yazmadım..tabiki olayı uzatmak istemem ve tamam burada susuyorum, yorum daha yapmam ama tabiki özeline yazıcam..o farkında mı ki.. Evlat doğururken aldığı kilolara bile razı olarak evladımın olmasına muhtacım ben..hey gidi heyy..konuşmak kolay jujum :( hayata en nefret ettiğim şey birinin içini burkmak ve kalbini kırmak..:43::43::43:

[sıze=3]
canım benım rabbım sana dünyanın en güzel,ve sevimli bebeğini en kısa zamanda nasip etsin inş.bunu canı gönülden dua ettım arkadasım her zamanda ediyorum.cünkü sen dünyanın en ıyı kalblı ve neşeli insanısın. Nede olsa benım gibi içinde fırtınalar kopsada yinede neşeli ve güçlü görünmeyi başaran adınsın.:16::16:[/sıze]

kızlarrr tamam lutfen su konu artık kapansın ellerım kırılaydıda gıdıp tebrık etmeyeydım gamze uzuldukce bende uzuluyorum.kafama tukereyım nerden gıttım tebrık ettım yaa

artık kapatalımmı su konuyu lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şimdi biz böle nete giriyoruz ya herüfler de evde varsayalım.......sizinkiler bir şey dıyor mu yeter artık bırak pc yi gibi yoksa o da tv nu izliyor iletişim sıfır mı oluyor?

Özel mesaj gitmiyorrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52: virgülle ismi ayırın diyor..ne demekseee :9::9::9:

Back
X