Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çorbanı yesinlerrr:1::1::1:

neye yorum yapsam çorba olmamıs desem zaten corba detoksu:1::1::1:
gaz şişkinlık varmı bacım rabiş sanada bu sorum:1:
bide pirinç lapası detoksu var belkı bnde ondn yaparm

gzl cnm çeşitli olmuss

ben nohut katmadım şişkinlik olmasın diye:1::1::1::1: kız pirinç lapası regl dönemi için:27:

Arkadaşlar merhabaa :16:

Yeni geldim ve yemeğimi yerken menümü yazayım, ama önce size şunu söylemeliyim..4 kişi çıktık dışarı ve herkez pizzaları hamburgerleri patates kızartmalarını götürdü..ben elimi bile sürmedim.içim dahi gitmedi, kendime ve size verdiğim sözü tuttumm :46::46::46::46:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k. peynir
1 salatalık
1 domates

Ara
Yarım elma

Öğle
ızgara sebze
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara
2 kayısı

Akşam
1 porsiyon çiğ sebzelerle yoğurt karışımı..Marul, taze soğan..
Yarım dilim ekmek
5 yeşil zeytin

Ara
Yarım elma

Su az kaldı tamamlarım
Spor: 3 saat durmadan yürüme
100 mekik (yapıldı)
30 dk. eliptik ve callen yapılıcak..

Dip Not: Sabah kahvaltımı daha sıkı yaptığım için sanırım, bu gün aşırı açlık krizi yaşamadım :21:

.
:46::46::46::46::46::46:
çorbanı yesinlerrr:1::1::1:

neye yorum yapsam çorba olmamıs desem zaten corba detoksu:1::1::1:
gaz şişkinlık varmı bacım rabiş sanada bu sorum:1:
bide pirinç lapası detoksu var belkı bnde ondn yaparm

gzl cnm çeşitli olmuss
ben gayet ıyıyımm sadece mıdemde hafıf bosluk varr:9::9::9:

ben ve tugba yapıyoruz canım aynen dedıgın detoksu yapıyoruzz:9::9:

Ayyyy moralinizi bozmayayım ama iğrenç bir tadı var, hemde çok sağlıksız :26::26: ben tam günü bitirecekken artık titremeye başladım, tuzda katılmıyor yaa deli oldum :30::30: saat 9 gibi akşam 9 :27::27::27: bir saldırdım dolaba :27::27::27: eğer fikrimi söylemem gerekirse, kaldı ki söylemesem çatlarım :27::27: çok boş ve sağlıksız diyet, yapmayın derim :20::20::20:

.

:9::9::9::9::9::9:o zaman bılemıcımm sekerımmm:9::9:
ya oktay ustayı ızlıyorum bı pasta yaptı ne sut var ne yag malzemede az kalorısı bayagı dusuk sankımmmm:27::27:
ben o pastayı yaptımmm:27::27::27:
slm kızlar dün öleden beri yatıyorum boğazım çok kötü dr un verdiği ilaçları aldım sabahta aile hekimine gidip 3 gün rapor aldım dün gece baş ağrısı ve halsizlikten perişan oldum geçmişi okuyamadım menümü yazıp gene yatmaya gideceğim toparlanırsam geçmişi okuyacağım
dün
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok öğlen yok
1 greyfurt
akşam 1 kepçe çorba 3 hurma
bugün
öğlen 1 dilim ekmek 1 kk peynir
1 ge,reyfurt,
3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt yedim az önce sanırım onunla günü kapatacağım sırf ilaçlar dokunmasın diye bişeyler yemeye çalışıyorum zorla
bu arada wc ye de çıkamıyorum halsizlik öldürecek beni
boğazımda sanki birisi oturuyo su bile zor geçiyor
kendinize iyi bakın benim gibi hasta olmayın uzun süredir böyle kötü hastalanmamıştım inş çocuklara geçmez
geçmiş olsun cnmm
menüm

sabah
1 yumurta beyazından biberli omlet
2 dilim ekmek
3 zeytin

öğle
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara
2 çubuk kraker

akşam
1 kase mantar çorbası
1 kase yoğurt

dışarda yarım saat yürüyüş
akşam 35 40 dk koşu bandı yapılck yada callen yapıcam
su 2.5 -3 lt
:46::46::46::46::46:

MENÜM

SABAH menemen domates peynir 5 zeytin maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği 1 çatal helva

ARA YOK

ÖĞLE 7 8 yemek kaşığı yoğurtlu kırmızı lahana salatası 4 5 biber turşusu

ARA nescafe

ARA greyfurt

AKŞAM yarım tabak patates yemeği kırmızı lahana salatası

su tamamlıyıcam

spor dışarı çıkamadım koridorda 150 tur mekik
:8::8:

ben nohut katmadım şişkinlik olmasın diye:1::1::1::1: kız pirinç lapası regl dönemi için:27:

kız ciddenmi bende tam reglyim şu an:32::32::32::32:
2 günlükmüş cumaya yetişmicek ama yarın yapıyım bakalım ne kadr etkiliymiş cumada devam ettiririmmm :23::23:

biz bu diyet konularında uzmanlaşmısız yıllardır deneye deneye baksana birinin bilmediğini diğeri kesin bılıo:1::1:

Arkadaşlar merhabaa :16:

Yeni geldim ve yemeğimi yerken menümü yazayım, ama önce size şunu söylemeliyim..4 kişi çıktık dışarı ve herkez pizzaları hamburgerleri patates kızartmalarını götürdü..ben elimi bile sürmedim.içim dahi gitmedi, kendime ve size verdiğim sözü tuttumm :46::46::46::46:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k. peynir
1 salatalık
1 domates

Ara
Yarım elma

Öğle
ızgara sebze
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara
2 kayısı

Akşam
1 porsiyon çiğ sebzelerle yoğurt karışımı..Marul, taze soğan..
Yarım dilim ekmek
5 yeşil zeytin

Ara
Yarım elma

Su az kaldı tamamlarım
Spor: 3 saat durmadan yürüme
100 mekik (yapıldı)
30 dk. eliptik ve callen yapılıcak..

Dip Not: Sabah kahvaltımı daha sıkı yaptığım için sanırım, bu gün aşırı açlık krizi yaşamadım :21:

.
kızlar ya bende menümelere sıra sıra yorum yazmak istiyorum ama çözemedim nasıl oluyor o iş?

gamzoş ve birsoşş menülernizi begendimmmm tebrik ediorm canı gnlden başarılarnızın devamı dilerm efenim:1::1:

bnm kilo vermeyı hızlandrmak için bişiler yapmam lazmmmm ama neeeee :26:

Ayyyy moralinizi bozmayayım ama iğrenç bir tadı var, hemde çok sağlıksız :26::26: ben tam günü bitirecekken artık titremeye başladım, tuzda katılmıyor yaa deli oldum :30::30: saat 9 gibi akşam 9 :27::27::27: bir saldırdım dolaba :27::27::27: eğer fikrimi söylemem gerekirse, kaldı ki söylemesem çatlarım :27::27: çok boş ve sağlıksız diyet, yapmayın derim :20::20::20:

.
ben su an ıcın ıyıyım gamzemm kendımı kotu hıssedersem devam etmem:16::16::16:
ben o pastayı yaptımmm:27::27::27:

geçmiş olsun cnmm

:46::46::46::46::46:

cıddımısınn nasılll olduuu:9::9::9::9:

.

gamze nıya cız bıldıgın cacık gibi bir şey işte.......

MENÜM

SABAH menemen domates peynir 5 zeytin maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği 1 çatal helva

ARA YOK

ÖĞLE 7 8 yemek kaşığı yoğurtlu kırmızı lahana salatası 4 5 biber turşusu

ARA nescafe

ARA greyfurt

AKŞAM yarım tabak patates yemeği kırmızı lahana salatası

su tamamlıyıcam

spor dışarı çıkamadım koridorda 150 tur mekik
:8::8:

sabah 1 dilim ekmek neyıne yetmıyor :1::1::ssz::ssz:

kız ciddenmi bende tam reglyim şu an:32::32::32::32:
2 günlükmüş cumaya yetişmicek ama yarın yapıyım bakalım ne kadr etkiliymiş cumada devam ettiririmmm :23::23:

biz bu diyet konularında uzmanlaşmısız yıllardır deneye deneye baksana birinin bilmediğini diğeri kesin bılıo:1::1:

ee hatim ettik anacım artık:ssz::ssz:

kızlar ya bende menümelere sıra sıra yorum yazmak istiyorum ama çözemedim nasıl oluyor o iş?

neyı çözemedin zesim anlat bakim....:37:

herkesin menüsüne tek sayfada dizi dizi yanıtlamak istiyorum. sen mesela yukarıda her arkadaşın dediğine tek sayfada ama ayrı ayrı yanıt vermişsin ya ondan yapmak istişyorum:17::17::17::17:

herkesin menüsüne tek sayfada dizi dizi yanıtlamak istiyorum. sen mesela yukarıda her arkadaşın dediğine tek sayfada ama ayrı ayrı yanıt vermişsin ya ondan yapmak istişyorum:17::17::17::17:

canım alıntı ıle cevaplanın yanında bı kutucuk daha var ya mesajını cevaplamak ıstedıgını ısaretlıyosun o kutuya tıklıyosun sonra konuya cevap ver dıyosunnn:16::16:

şimcik rabişim anlatmıs bi de ben diyivereyım....alıntı ile cevaplanın yanında ki kutucuk varya.......kimin yorumlarına cevap vermek istiyorsan o kişinin kutucuguna tik at(tıkla yani) en son yoruma geldiğinde o kişinin kutusuna da tık at ve alıntı ile cevapla de ya da en altta ki konuya cevap vere tıkla.........
yap bakalım anlatabildik mi.......

tmm cnm:32::32:

valla bende şu iştahım yok olayı hiççç olmadı :56::56: gece yatarken sabah olsada yemek yesem diyorum eşim gülüyo :27::27: sabah 2 dilim anca yetiyo:9::9:

Back
X