Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yenıden bak listeye düzenleme yaptım...:1: akşam baklagil yok:19:

et tavuk balık olacak yanıı neyse beyıme ayrı yemek yaparım kendıme ayrı:37::37: pekiiiiiiiiiii aynı duzen ne kadar devam edılebılır yanı aksam yemeklerınde proteın kac gun devam edılecek sayın tugba karatay hocamm:16::16:

et tavuk balık olacak yanıı neyse beyıme ayrı yemek yaparım kendıme ayrı:37::37: pekiiiiiiiiiii aynı duzen ne kadar devam edılebılır yanı aksam yemeklerınde proteın kac gun devam edılecek sayın tugba karatay hocamm:16::16:

:9::9::9::9::9::9:hacı sen 1 hafta dene bunu......bakalım kaç kilo vereceksin.......ara öğünlerde de abartma ....öğlen:sebze akşam: protein yıyeceksın....hııı meyve de de coşma anacım bırak kocan yesin:1:

en güzel nne ayşenur asılsın bebeler nasıllllllllllllllllllllll menünd güzellllllllllllllllllllllllllll
ıyıyım bebegım bebeklerde ıyı cok sukur buyuyolar ınsallah.canımsın :16:
selam kızlar önce menümü yazayım sonra geçmişe bakıyım

sabah:1 dilim kepek ekmeği
yarım k.k peynir
1 t.k tahin pekmez

öğle:1 tabak çorba ve biraz salata
2 yemek kaşığı yoğurt

ara:1 avuç içi çerez

akşam ufak boy 1 baget 1 incik
1 tane közlenmiş kırmızı biber
1 dilim ekmek

saat 8 gibi şekersiz çayla 2 tane petibör bisküvi

su 2 litreye yakın
spor:30 dk eliptik,100 mekik,2 saat yürüyüş
tahın pekmez :19::19::19::45::45::45::45: olmadııııı
ben geldimmmmmmm bööööööööööö:1:
akşam üzeri misafir geldi onlar gitti biz başka misafrlige gittik yeni geldimmm hemen menümü yazıp geçmişe gidiormmm:1:

sabah
1 haşlama yumurta
2 zeytin
maydonoz
1.5 dilim ekmek

öğle
2 kase mercimek çorba
1 çiğ köfte
marul

akşam
1 tavuk but haşlama
salata
1 çatal kek

su 3 ltye yakın
spor yok:17:

şimdi zaman geri aksın ben geçmişe gder:3:
2 tabak mercımek bır ogudne fazla :19::19::19::19:

gerı kalan :46::46::46:

ben seni çözdüm artık ne zaman ne düşünüyosun biliyorum bak:33::33::33: lahana salatasına mı baktın:44::1:

noli kız:ssz::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

aynen hacı valla herseyı bılıon medyum tugba :9::9:he baktım zayıflamayla alakası varmı dıye ne guluon hayır yanı nıe guluonnnnnn:51::51::51:

ben geldim kızlar son mesajımdan sonra çıktık evden yeni geldim...

menüm

sabah 2-3 dilim ekmekle allah ne verdiyse yendi.. saat 8:00-8:30 civarı

ara saat 12:00
2 mandalina

ara saat 13:00
1 yumurta

akşam 16:30
1 dilim ekmek
tavuk ciğer kavurma

ara saat 21:00
1 ıce tea ( pişman oldum kalorisini gördükten sonra)

evet kızlar menü düzensiz spor yok ama sorun bakalım neden...

evden çıktık oğlana çamaşır felan aldık orda arabayı bıraktık döşemecileri dolandık yaya ama öldüm bittim saat 13:30 dan 16:00 kadar paso yürüdük pestilim çıktı ayaklarım ağrıdı neysem ben maksimumdan sinema bileti kazanmıştım dedim herife bak senle hiç denk düşemiyoruz buna gittik gittik yoksa oğlanla gidecem.. tamam dedi oda gidelim saat 17:00 gibi oğlanı babanneye attık (küstü bize) biz sinemaya eee 19:00 da başlayan fil kaçta biter geç bitti tabi geri oğlanı almaya git(tabi hediyelerle) onu al sonra benimki arabaya alışayım diye bana sürdürdü ağır ağır 2. viteste kağnı gibi eve zor düştük...

işte böyle günüm dolu dolu dolu geçti callen yapamadım bugün sıkıntısını yaşıyorum vicdanım rahat değil

yarın 9:30 dada oğlanın sınavı var gene bana yollar görünüyo yani....

hemen hemen okudum geçmişi menülere baktım ama yorum yapamıcam kızlar kusuruma bakmayın... öpüyorum hepiciğinizi

Back
X