• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok tşk canım benim:38:
of of çok dertliyim iş konusunda ama boşveriyorum...onlara hiç bişey söylemeden atlatmam lazım ameliyatımı..

cuma günlerim boş benim....perşembeden sevk alıp çaktırmadan ist.gidicem:1::1:başka yolu yok halledicez artık:38:
ya ben unuttum ne ameliyatı olucaktın sen????:26::17::17::17::17::17::17:
jujum liste gelmiş merakla bekliyorum yarınki sonucu bakalım ne çıkacağız dün akşamdan beri içtiğim form çayları ve kuru kayısılarla accık wc ye çıktım rahatladım gibi ama çok merak ediyorum yaa yarın acaba 74 ün altına inebilirmiyim diye iyice çoştum gerçi 1 haftada 1,5 kg ediyo çok fazla biraz hayal gibi ama bakalım ne çıkacak sonuç aslında hasta olmasam da spor da yapsam çok çok iyi olacaktı da maalesef spor yok sadece fırsat buldukça tempolu olmasa da yürümeye çalışıyorum
ben kendimi hiç vermiş gibi hissetmiyorum :39:

inş.başlar canım gecikti mi ki

canım korkuyorum istanbula git ameliyat vs aslında ondan da tam değil amekiyattançok korkmuyorum ama okuldaki idaremiz pek iyi değil bizim...gerçekleri bilmeyecekler
rapo vs işleri geriyo beni...hayırlısıyla bi gidip gelse idim:18: gerginim:50:

evet cnm gecıktı..o gecıktıkce ben iyice stres oluyorum tabi:31::31:
biran önce amelıyatını ol da rahatla..sonucu iyi olur inş:40:

cornella rabyas çatlatma iğnesini ne zaman vuracak? bugün mü? vurmuş mudur yada haberin var mı?

bilmıyorum cnm :27::27:ama en kısa sürededır heralde.......

akşama et haşlama var.......yemegı insan kendı yapınca bı yerden sonra midesi bulanıyor,özellıkle böyle etli yemeklerde:30::30::30: hiç iştahım yok et haşlamaya karşı:50:

hımmmmm akşama pırasam var ama ben yine bir dilim ekmekle kereviz salatası yerim sanıyorum .. yada pırasa bitsin diye onu yerim dün oğlana zorla yedirdim... yani zorla denmez ben yedirmedim ama o tabak bitecek nasıl yersin beni ilgilendirmiyor dedim garibim ekmekle tadı daha az belli oluyor diye boyuna ekmek yedi... napim vitaminini alsın sebzelerin sevsin istiyorum.... neyse bugün ona köfte kızartıcam sevinsin ...

akşama et haşlama var.......yemegı insan kendı yapınca bı yerden sonra midesi bulanıyor,özellıkle böyle etli yemeklerde:30::30::30: hiç iştahım yok et haşlamaya karşı:50:

corni ben fazla haşlama yapmıyorum yaa nedense bi türlü alışamadım haşlama olayına onun yerine sebzeli etli yemekler veya ızgara tarzı yapıyorum
benim de kuşbaşılı pırasa yemeği var çorba yapmam lazım bakalım ne olacak ne yemek yapacam

merhaba :3:zayıflamak için kurallarınız nedir ???? neler uyguluyorsunuz bnde zayıflamak istiorum :16:

sakın haaa yeme sakın hemen uzaklaş o masadan :47::47::47::47::47:

yarın tartıyla yüzleşeceksin o yuzdendır cnm....:27::27::27:
kesinlikle canmmm :9::9::9:

hiihhhhhh :27::27::27:yaş pasta mı veliler mi yapmış yoksa hazır mı?
hazırdııı canmmm

inş.başlar canım gecikti mi ki

canım korkuyorum istanbula git ameliyat vs aslında ondan da tam değil amekiyattançok korkmuyorum ama okuldaki idaremiz pek iyi değil bizim...gerçekleri bilmeyecekler
rapo vs işleri geriyo beni...hayırlısıyla bi gidip gelse idim:18: gerginim:50:

canım hangi idare olursa olsun raporunu verdikten sonra izinli olursun. Yasal hakkınn..Sadece zamanında bilgilendir ve raporunu teslim et.
İnşallah hayırlısıyla ameliyatın gerçekleşir.

corni ben fazla haşlama yapmıyorum yaa nedense bi türlü alışamadım haşlama olayına onun yerine sebzeli etli yemekler veya ızgara tarzı yapıyorum
benim de kuşbaşılı pırasa yemeği var çorba yapmam lazım bakalım ne olacak ne yemek yapacam

bizim de buzluk böyle haslamalık et dolu......kurbandan kalan etler.....koca koca kemıklı etler buzlugum da acayıp yer işgal edıyor...bitse de kurtulsam

neeeee kurbandan mı kaldıııı:53:deve mi kestiniz:9:

:1::1::1: ya koyun kestık ama biz yemıyoruz kı cok fazla et....yanı ben yapmıyorum yapsam bıtecek.....şöyle etlı kurufasulye,nohut falan yapmıyorum sık sık....binde bir...dısarda kebap vs şeyler daha cok sevıyorz.....

:1::1::1: ya koyun kestık ama biz yemıyoruz kı cok fazla et....yanı ben yapmıyorum yapsam bıtecek.....şöyle etlı kurufasulye,nohut falan yapmıyorum sık sık....binde bir...dısarda kebap vs şeyler daha cok sevıyorz.....
anam ne olursa olsun yeniden kurban geldi neredeyse... bir büyükbaşa hisseye giriyoru ama 2 ay bile sürmüyo dalop tan takır kuru bakır

anam ne olursa olsun yeniden kurban geldi neredeyse... bir büyükbaşa hisseye giriyoru ama 2 ay bile sürmüyo dalop tan takır kuru bakır

:27::27::27:senın misafirin de çok oluyordur.burda kımse gelmıyor ki anca sen cagracaksın öyle teşrif ederler.ilk yıl çok yaptım hep ben çagırdım sonra pes ettım .......dagıtmamıza ragmen böyle oldu......arkadasları cagırdık kebap yaptık......ama çok bişey kalmadı....bır kere daha haşlasam o kemıklerden kurtulurum....

5.Takım 300. Etap
*JUJU* ( 85,70 / 84.00 / 1,70 / %1,98)
aysunayy ( 64,60 /
dalin26 ( 79,40 /
biricikoglumertug ( 75,00 /
ZES ( 78,50 / 0,00 /
garfield06 ( 66,70 /
birsen-deniz ( 64,50 /
cornella ( 67,30 /
ukyo ( 70,20 /
Gamze_M ( 65,40 /
busramnmn ( 62,50 /
chentiq ( 60,40 /
rabyas ( 79,40 /
toplight ( 75,50 /
Sevda_M ( 74,80 /

kilo bildirimlerini bir önceki mesajdan alıntı yaparak ekleyelim böylelikle her kilo bildiren kişi kendinden önceki mesajı alacağı için son bildirimde tüm liste ortaya çıkmış olur ben kilomu örnek olarak yazdım şuanki kilom bu değil

ben geldimmmmmmm bütün tahlillerim kan degerim troidim insulın direncim herseyim gzl çıktı doktor biraz kilo ver dedi kendi gobegne bakmadan bilioz len deyıp ensesine bi şaplak atmak isterdim ama yapamadım malum bugün tıp bayramı yazık adama:1::1::1:

iş görüşmemde bi garipti anlamadmla anlaştık yarın gel başla dedi snra ben istediğim maaşı söleynce vazgeçti ben bi babama soryum arıcam seni dedi hay babanada sanada ya sanki deve yüküyle altın istedimmm :47:

ben geldimmmmmmm bütün tahlillerim kan degerim troidim insulın direncim herseyim gzl çıktı doktor biraz kilo ver dedi kendi gobegne bakmadan bilioz len deyıp ensesine bi şaplak atmak isterdim ama yapamadım malum bugün tıp bayramı yazık adama:1::1::1:

iş görüşmemde bi garipti anlamadmla anlaştık yarın gel başla dedi snra ben istediğim maaşı söleynce vazgeçti ben bi babama soryum arıcam seni dedi hay babanada sanada ya sanki deve yüküyle altın istedimmm :47:

çok güzelll......:46::46:

test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim bir nevi kontrol oldu senin içinde herkes yaptırmalı bence ...

kız kaç mani istedinde adam vazgeçti :9:

bel fıtıgım için spor yap dıyorlar..spor yapıyorum neden agrıyor bu belım offffff yaaaaaa........

bizim de buzluk böyle haslamalık et dolu......kurbandan kalan etler.....koca koca kemıklı etler buzlugum da acayıp yer işgal edıyor...bitse de kurtulsam
canım ben kurbanda etleri kuşbaşılık veya kıyma olarak hazırlıyorum kemikleri de sadece kuru fasülye ya da nohuta konacak kadar ayırıp kalan hepsini dağıtıyorum öyle tek kullanımlık hazırlayınca dolapta fazla yer de tutmuyo bu sene bizim kurban çok fazla geldi büyükbaşa girmiştik bizde kişi başına 40-45 kg kadar düşmüştü ben 10 kg kadarını anca getirdim kalan kısmını hep dağıttık allah bi dahaki kurbana eriştirmek nasip etsin hepimize

garfi cim gayet güzel sonuçların hadi gözün aydın bende merak ettim kaç para istedin de adamın gözü korktu kız?:47:

Back
X