evetttt eve yeni geldim baskül işitamamdır ...
homend marka gramatic3901 modelini aldım 53 tl 3 taksit yaptılar ... anam çok hassasmış buda yada diğerinde denemdiğimden bilemedim... eşim uyardı evde kilosu sabit bişey bul dene onu tam tartıyorsa yeri iyidir diye aldım elime 6 kilo çamaşır deterjanını evin her yerinde tartıp duruyorum... hepsi yanlış çıktı bazı yerlerde 6 kilo gösterdi ama ulu orta mekan nası koyim orya .. eski tartımın olduğu yerde de yanlış çıktı neyse sonunda koridorun bitimdeki noktasına koydum 6 kilo ... ben çıktım indim yine koydum 6 kilo oğlanı çıkardım indi yine koydum 6 kilo... şimdilik dursun sabah yine bakacam hala 6 kilo gösteriyorsa yeri orasıdır...
bu arada menüm
sabah sıkı bir hakvaltı
peynir
yağlı ekmek
tahin pekmez
zeytin
yeşil soğan
roka
hepsinden biraz biraz yedim saat 10:00
ara
yok
öğlen
malum yok
ara
yok
akşam
dışardaydım baskül için forumda bi restaurant a girdik
ben köri soslu tavuk istedim yanında soda
ama kocaman bir tabakta üzeri içinde ne olduğunu bilmediğim mantarlı karışık boza kıvamında sosa bulanmış hatta tavuk görünmüyor bile öyle bişi geldi yanında patates püresi haşlanmış borkoli haşlanmış karnıbahat 2-3 tane nasıl bişeyde kızardığını bilmediğim bir şey ne olduğunu da bilmiyorum... tabağın karısını yedim sosları temizleyerek tavukları yedim haşkanmış sebzeleri yedim diğerlerininde yarısını yedim ama aşırı doymuş kendimi aşırı kalorili şeyler yemiş gibi hissettim....
tüm bunların üstüne eve gelir gelmez tartıya çıktımm yemek yiyeli 30 dk olmuştu tartı 87,10 gösterdi....:26: acaba yarın sabah yine 85.70 çıkarmı bilmem