aradı musterı hızmetlerını ınternetı kapattırmak ıstıyorum ama taahhut dolamdı napacam dıye.bızım pakette tvde var yanı d-smart ınternet ve televızyon paketi full
konustu falan yuzu dustu hıc yolu yokmu dedı bı net kapatmak ıcın bukadar paramı verecem dedı.basladı bı huzur benı basmaya

tamam ya dedı hıc memnund eılım ama yapcak bısey yok deyınce anladımkı bıseyler var
kadın demıskı sız net+artı full tv paketı kullanıyosunuz bu durumda bunlar tek paket kampasından yararlanmıssınız dedı.taahhutunuzde dolmamıs dedı eger ıptal ettırmek ıstersenız paket kapsamı degısır ıkısı ıcınde ayrı para odersınız dedı.ınternet ıcın modem artı kurulum ucretsız fadalandıgınız hersey olmak uzere uzere toplamda 370 tl tv paketı ıcınde lısıvır kurulum kullanılan kablo ve taahhut bozdugun ıcın hepsı dahıl 700 tl lısıvır zaten 400 tl ımıs full hd uydu alıcısı
okadar dıl doktum ıkna edemedım saolsun musterı hızmetlerındekı abla sıp dıye cozdu
2 yılım dolar dolmaz kapattırıcam.alt yapınız cok kotu nete gıremıyorum be dedı kapattı.