- Konu Sahibi Cherry Mom
- #94.421
önce ankaraya gideceğiz... Cumartesi pazar orda kalacağız ardından aydına gideceğiz.. Ordan izmire ... Ordanda allah nereye git derse artık geze geze geleceğiz evenapıyım meltem cim yaaa hepsi üstüste gitti öyle olunca da bişey yapamadım ama artık işler bitti sanırım bundan sonra dinlenirim kaan memleketten gelene kadar :) siz tatilde nereye gidiyoprsunuz?
4 gün hiç itiraz etmeden1 gün ye dedim juju.......2 gün değil.....neyse problem yok hallledilir.......
Acil alarm veriyoruzzzzzzz![]()
Bir de bana diyor ki ben böyle iyiyimKaçamak yapmam
Hiçbir şeye itiraz etmeyeceksın 4 gün
Centiğin durumundan haberım vardı,böyle bir şey olacagını tahmın ettim.......çünkü takıma gelıp haber verdı ancak ne olacagını yerıne kımın bakacagını söylemeden çıktı......
Bence takım da bır tane yardımcı seçebılırız....gidip yazalım oraya aralarında bır tane yardımcı secsınler......cuma gunu de listeyı hazırlarlar kontrol ederiz.......yoksa tamamen bir takımın yuku çekılır mı bilmem.....
10. Takıma yazdım canım içinizden birini seçin yardımcı kaptan yapalım bizde elimizden geldiğince destek oluruz ama chentiq gibi ilgilenemeyiz bizim sayımız daha fazla dedim