Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

corni sende rabişin numarası vardı neden kaç gündür girmemi,ş yaa bildirimi de sana cepten yapmıştı umarım bir sorun yoktur
büşraa da adanaya gidecekti bi daha ondan da ses çıkmadı hakkaten juju takım ne hale geldi yaaa katılmak isteyenlerde bekleyip üye kapalım bari:37::37::37::37:

cnm rabişin pc sı nete gırmıyordu. sanırım hala duzelmedı sorunu.......

üye alımındada acele etmek istemiyorum aslında... öyle gelişi güzel değilde gerçekten istekli birilerini almamız lazım

evet o konuda haklısın da o kadar kapan kapana geçiyor ki orası sabah 12. takımda üyenin biri ayrılmak istediğini yazmış daha alınalı 1 hafta ya oldu ya olmadı istekli olmadıktan sonra takımı harekete geçiremedikten sonra üye almak bi işe yaramaz

menüye karar verdin mi şekerim ne yapacaksın?
rabişinde inşallah bir an önce düzelir pc si
bu arada dilek de dr a gidecekti bi daha ses soluk çıkmadı nerelerde acaba

kafayı yemek uzereyım şuan.

ya aslında cok yemek yenmıyor gıttıgım yerlerde hep öle oldu. mesela dun 30 kısıydık menu de ;

mercımek çorba

yaprak sarma
sigara böregı
salata
havuc tarator

odun fırınında patlıcan tava yaptırmıslar
bir de pilav

içecekler vardı.

ben ise;
mercımek çorba yapacaktım. nereye gıttıysem mercımek çorba var:26:

mantı( hala mantı alacak yer bulamadım. şöyle ev mantısı gıbı olan bı yer lazım. metro dan mantı aldınız mı hiç?)
yaprak sarma
mantarlı kaşarlı pide
salata
bir çeşit daha arıyorum ama karar veremedim. öneri istıyorum sizden.

ana yemek olarak

islim kebabı
tavuklu+nohutlu pirinç pilavı

içecekler

günaydın kızlar......yarın iftara mısafır var. tam 25 kişi. bugun çok işim var.
canım ozaman buralarda dolanma sen işlerine bak
evet o konuda haklısın da o kadar kapan kapana geçiyor ki orası sabah 12. takımda üyenin biri ayrılmak istediğini yazmış daha alınalı 1 hafta ya oldu ya olmadı istekli olmadıktan sonra takımı harekete geçiremedikten sonra üye almak bi işe yaramaz
bende tam bunu demek istemiştim geldiğinde istekli olmalı ki benimde işim kolaylaşsın

ya aslında cok yemek yenmıyor gıttıgım yerlerde hep öle oldu. mesela dun 30 kısıydık menu de ;

mercımek çorba

yaprak sarma
sigara böregı
salata
havuc tarator

bir de pilav

içecekler vardı.

ben ise;

mantı( hala mantı alacak yer bulamadım. şöyle ev mantısı gıbı olan bı yer lazım. metro dan mantı aldınız mı hiç?)
yaprak sarma
mantarlı kaşarlı pide
salata

ana yemek olarak

islim kebabı

içecekler
ben alıyorum canım .. adı tokana mıydı toskana mı öyle bişi kayseri mantısı yazıyor ve %100 dana eti ev mantısı gibi kesinlikle öneririm... haşlama suyuna fazla tuz atma ama hamuru da tuzlu olduğundan yakar ben ilk denememde o yanılgıya düştüm sonrasında tuzunu az attım ve eşim sürekli alır ordan

canım ozaman buralarda dolanma sen işlerine bak

bende tam bunu demek istemiştim geldiğinde istekli olmalı ki benimde işim kolaylaşsın

ben alıyorum canım .. adı tokana mıydı toskana mı öyle bişi kayseri mantısı yazıyor ve %100 dana eti ev mantısı gibi kesinlikle öneririm... haşlama suyuna fazla tuz atma ama hamuru da tuzlu olduğundan yakar ben ilk denememde o yanılgıya düştüm sonrasında tuzunu az attım ve eşim sürekli alır ordan

jujum bu süper oldu valla. kara kara ev mantısı yapan yer arıyorduk. metroya gıdecegız zaten.

dediğin ii oldu tuz atmam o zaman.

yerımden kıpırdayasım yok:26:

jujum bu süper oldu valla. kara kara ev mantısı yapan yer arıyorduk. metroya gıdecegız zaten.

dediğin ii oldu tuz atmam o zaman.

yerımden kıpırdayasım yok:26:
hiç atma demedim kız normalde attığının yarısın at sadece...

valla benim evimde yiyenler anlamamıştı hazır olduğunu ..

mercımek çorba

yaprak sarma
sigara böregı
salata
havuc tarator

bir de pilav

içecekler vardı.

ben ise;

yaprak sarma
mantarlı kaşarlı pide
salata

ana yemek olarak

islim kebabı

içecekler
kayseriliyim cok güzel mantı yaparım istersen ben sana yapar gönderirim :)
tatlı olarak ne düşünüyorsun?
birde pacanga böregi yapabilirsin bence

mercımek çorba

yaprak sarma
sigara böregı
salata
havuc tarator

bir de pilav

içecekler vardı.

ben ise;

yaprak sarma
mantarlı kaşarlı pide
salata

ana yemek olarak

islim kebabı

içecekler

canım biraz abartı olmaz mı senin ara sıcakların ana yemek modunda yaa mantı yaprak sarma kaşarlı pide zaten başlı başına yemekken sen bi de islim kebabı ve tavuklu nohutlu pirinç pilavı diyorsun

öncelikle islim kebabının yanına tavuklu pilav olmaz biri kırmızı et biri beyaz et aynı tabakta gitmez sade nohutlu pilav yap

çorba yoğurt çorbası ya da yayla çorbasını öneririm daha hafif olur

Son düzenleme:
kayseriliyim cok güzel mantı yaparım istersen ben sana yapar gönderirim :)
tatlı olarak ne düşünüyorsun?
birde pacanga böregi yapabilirsin bence

:27::27: cnm çok tşk ederim .

tatlı olarak da kendı uydurdugum bır sütlü tatlı var. herkes çok begenmısti muhallebılı oluyor onu yapacagım.

kaşarlı pide var ya o yuzden paçanga olmaz dıye dusundum.:26:

canım biraz abartı olmaz mı senin ara sıcakların ana yemek modunda yaa mantı yaprak sarma kaşarlı pide zaten başlı başına yemekken sen bi de islim kebabı ve tavuklu nohutlu pirinç pilavı diyorsun

öncelikle islim kebabının yanına tavuklu pilav olmaz biri kırmızı et biri beyaz et aynı tabakta gitmez sade nohutlu pilav yap

çorba yoğurt çorbası ya da yayla çorbasını öneririm daha hafif olur

dogru dıyorsun da şahnurum. şimdi şöle söyleyım zaten yaprak sarma az . yanı öle doyumluk degıl tadımlık:31:
mantı da öle olacak. ben her şeyı ortaya koyacagım.
dün de öleydı ana yemek bile masanın ortasındaydı.

1 tabak pılav 1 tabak da ana yemekten vardı. herkes ne yıyecekse açık büfe gıbı tabagına aldı.
o yuzden tavuklu pilavı hanı ana yemek degıl de sofra da çeşit gıbı dusundum.
her şeyden az az olacak .:27:

yaprak sarmam buzlukta.
mantıyı da metro dan alacagım.
pidenın ıcını hazırlamak kolay

benım en zor işim islim kebabı. kızartma ısı var.:31:

dogru dıyorsun da şahnurum. şimdi şöle söyleyım zaten yaprak sarma az . yanı öle doyumluk degıl tadımlık:31:
mantı da öle olacak. ben her şeyı ortaya koyacagım.
dün de öleydı ana yemek bile masanın ortasındaydı.

1 tabak pılav 1 tabak da ana yemekten vardı. herkes ne yıyecekse açık büfe gıbı tabagına aldı.
o yuzden tavuklu pilavı hanı ana yemek degıl de sofra da çeşit gıbı dusundum.
her şeyden az az olacak .:27:

yaprak sarmam buzlukta.
mantıyı da metro dan alacagım.
pidenın ıcını hazırlamak kolay

benım en zor işim islim kebabı. kızartma ısı var.:31:

islim kebabı yerine başka bişey yapsan o zaman şimdi 25 kişi için en az 25x4 tane patlıcan kızartacan ki eğer herkes 1 tane yiyecek olursa biraz küçük olursa köfteler daha fazla olacak daha kolay bişey yapsan kızlar bu arada farkettiniz mi bilmiyorum artık kendime bi tarz yarattım bu yazma stili nasıl uymuş mu bana

islim kebabı yerine başka bişey yapsan o zaman şimdi 25 kişi için en az 25x4 tane patlıcan kızartacan ki eğer herkes 1 tane yiyecek olursa biraz küçük olursa köfteler daha fazla olacak daha kolay bişey yapsan kızlar bu arada farkettiniz mi bilmiyorum artık kendime bi tarz yarattım bu yazma stili nasıl uymuş mu bana

evet fark ettım:)) guzel olmus.......:27::27::27: ne yapabılırım kı baska:26:

kızlarrrrrrr

7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137 :(
12 gün 506

24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür :(

2 dotorla görüştüm biri değer artışının olması iyi bişey dedi erken ultrasona gir dedi..

diğeri dış gebelik olabilir değer fırlamış dedi erken ultrasona gir erken bilinsin herşey sonlandırılasın dedi.. :(((

ne düşüneceğimi şaşırdım salak gibiyim...

yarın tekrarlıycam testi..

senin için düşünüyorum ne olabilir sayı fazla olduğu için ona göre bişeyler yapmak lazım en basit islim kebabı bile baksana min 100 adet patlıcan kızartma ile oluyo dur bakalım ne olabilir düşüneym sofraları netten dolanayım yazarım sana

kızlarrrrrrr

7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137 :(
12 gün 506

24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür :(

2 dotorla görüştüm biri değer artışının olması iyi bişey dedi erken ultrasona gir dedi..

diğeri dış gebelik olabilir değer fırlamış dedi erken ultrasona gir erken bilinsin herşey sonlandırılasın dedi.. :(((

ne düşüneceğimi şaşırdım salak gibiyim...

yarın tekrarlıycam testi..
canım sıkma canını her ıhtıml var elbet ama ben sana bnm deger artıslarımı soleyım
ılk tes 4
ıkıncı test 51
ucuncu test 140 kusur
4.test 380 kusur yanı bnm degerlerımde cok fazla katlanmıstı ve dıs gebelıkte deıldı uzme kendını ve bı ultrasona gır bosu bosuna uzme canını

ılk gebelıgım ıkızdı ve ben adet gecımınden 10 gun sonra kan testı yaptırdım ve hala durur o gebelık testım bhcg degerım 5000 cıkmıstı cok fazla bı deger doktor cok fazla pozıtıf cıktı demıstı cogul gebelık olabılır demıstı yanı cogul gebelıkelrdede deger 2 yerıne 4e 5e katlanıyor bu ıhtımalde var en kısa zamanda ulktrasona gır ıns bu ıhtımallerden bırıdır dıgerını dusunme
kızlar hepinize merhaba

cuma zayıflama yarısmasına katılmak ısteyenlere yazdım ve benı bu gruba yonlendırdıler ne yapmam gerekıyor

suan ıcın takımda sorumlular yok ama bırazdan gelecekelrdır sana yardımcı olurlar

inşallah dalinim çok sağol canım..
inan nagatifi almak zordu...bu da daha zormuş ne olduğu belli değil..
bir gün seviniyorum bir gün üzülüyorum..inşallah Allahım sevincimizi yarıda koymaz ilk kez hamile kalabildim inşallah devam eder sağlıklıca.

dış gebelikte çok ağrı olurmuş bende yok..hem tüp bebekte oran çok düşükmüş direk rahme yerleştirildiği için..
perşembe yada cumaya ultrason randevusu alıcam çok korkuyorum..
inşallah herşey yolundadır..

Back
X