Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.Takım 320. Etap***

*JUJU* ( 80,00 /
biricikoglumertug ( 61,70 / 60,70 / 1,00 / % 1,62 )
cornella ( 63,60 / 63,60 / 0,00 / % 0,00 )izinli
busramnmn ( 60,30/ 60,00/ 0,30 /%0,50 )izinli
rabyas ( 77,30 / 77.00 /0.30 /%0.39)
toplight ( 69,20 / 67,7 / 1,50 / %2,17 ) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI (% )

Son düzenleme:
bu hafta yedim hakkaten yedim gittiğim davetlerde tatlıları bile yedim... Takımın bu olumsuz havası üstüme sindi ve şuan sinirliyim hem takıma hem kendime

***5.Takım 320. Etap***
*JUJU* ( 80,00 / 81,30 / -1,30 / % -1,63 )
cornella ( 63,60 / 63,60 / 0,00 / % 0,00 ) İzne Ayrıldı
busramnmn ( 60,30 / 60,00 / 0,30 / % 0,50 ) İzne Ayrıldı
rabyas ( 77,30 / 77,00 / 0,30 / % 0,39 )
toplight ( 69,20 / 67,70 / 1,50 / % 2,17 ) İzne Ayrıldı
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,51 )

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ama sende baksana sessiz sedasız verdin bacım 1 kiloyu ben 1,5 verdim diye akşamdan beri heyecan yaptım yaaa alışkın değilim hele son 1-1,5 aydır doğru dürüst kilo veremeyince pek bi sevindirik oldum bu arada sen mezunsun kesin biricik yaaa bi daha ki sefere valla bence ikisi de vermişti bakarsın bu hafta eğer yeni takımlar abarmazsa dereceye bile gireriz ne dersin :27::27::27::27:

dün biraz baktım dalinin takımı yine iyi kilo vermiş gibiydi inş gireriz cnm evet şahnur son 700 gr verip mezun olmak istiyorum:52::52:
tabi bayramda kilo almazsam

Son düzenleme:
bu hafta o kadar yoruldum enerjı kaybetttım ama dün tartıya cıktıgım da 64,7 gelmıstım. :53: çok şaşırıyorum artık bu duruma.

nıye böyle oluyor anlamadım.
dun bıraz önlem aldım gerı ınmıs kılom.

şahnur ve biricik canım ikinizi de tebrik ederim... çok güzel kilolarla geldiniz benim sayemde ortalama düştü özür dilerim bu konuda

bu hafta yedim hakkaten yedim gittiğim davetlerde tatlıları bile yedim... Takımın bu olumsuz havası üstüme sindi ve şuan sinirliyim hem takıma hem kendime

***5.Takım 320. Etap***
*JUJU* ( 80,00 / 81,30 / -1,30 / % -1,63 )
cornella ( 63,60 / 63,60 / 0,00 / % 0,00 ) İzne Ayrıldı
busramnmn ( 60,30 / 60,00 / 0,30 / % 0,50 ) İzne Ayrıldı
rabyas ( 77,30 / 77,00 / 0,30 / % 0,39 )
toplight ( 69,20 / 67,70 / 1,50 / % 2,17 ) İzne Ayrıldı
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,51 )

jujum ne yaptın sen yaa gıdım gıdım verdiğin kiloları geri aldın olmadı şekerim bu yaaaa sen seksene düşene kadar ne çok uğraşmıştın canım benim olmadı şimdii hemen silkelen ve kendine gel izinden döndüğümde seni hala seksenlerde görmek istemiyorum
dün biraz baktım dalinin takımı yine iyi kilo vermiş gibiydi inş gireriz cnm evet şahnur son 700 gr verip mezun olmak istiyorum:52::52:
tabi bayramda kilo almazsam
biriciğim corni ve jujunun ben en az 500 gr verdiğini düşünerek dereceye gireriz demiştim ama maalesef bu şekilde sadece %30 barajının altına düşmüyoruz
bu arada sen istesen bence şu an bile mezun olabilirsin sanki çünkü çok az kaldı mezun olman gereken kiloya hadi bakalım darısı benim başıma

bu hafta o kadar yoruldum enerjı kaybetttım ama dün tartıya cıktıgım da 64,7 gelmıstım. :53: çok şaşırıyorum artık bu duruma.

nıye böyle oluyor anlamadım.
dun bıraz önlem aldım gerı ınmıs kılom.

sende de amma ödem olmuş cornim yaaaa

şahnur ve biricik canım ikinizi de tebrik ederim... çok güzel kilolarla geldiniz benim sayemde ortalama düştü özür dilerim bu konuda

jujum olabilir böyle durumlar. bende ne zamandır var. bi iniyor bı cıkıyor.....

ayrıca 10. takıma bugun ugrayan olur mu bılmıyorum. listemızı kontrol edemezler heralde.
centık kaptanlıgı bıraktı. ve bugun yok.
sanırım kapanıyor 10. takım.

jujum ortalamanın düşmesi önemli değil kaç hafta bende düşürdüm ortalamayı o yüzden sana kızmıyorum ortalama düştü diye özür dilemene gerek yok canım ama benim asıl üzüldüğüm konu sen bu kiloyu vermek için çok uğraştın tam direncin kırıldı dedik tekrar kilo aldın ben ona çok üzüldüm inan sanki kendim kilo almış gibi oldum

zayıflamayı kafasına koymuş biri için yarışma platformu başlı başına bir motivasyon ortamı zaten.
Kaptan üyenin kişisel ihtiyacını tespit eder ve buna göre yapabildiği ve istediği müdaheleyi geliştirir.
Eksik motiveli olduğunu düşündüğü üyelerle öncelikle özel mesaj yoluyla iletişim kurar ve nedenini anlamaya çalışır.
Bana göre bu tip "kişisel" uyarıları genelden yapmak doğru değil. Kişiyi fazla tanımıyorsak onu neyin rahatsız edeceğini ve nasıl tepki vereceğini bilemeyiz.
Takımlarda kurallar var, kişiyi takip eden kişiler/kaptanlar var. Kişinin her gün ne yediğini, ne spor yaptığını okuyan insanlar var.
Herkes onunla ilgileniyor.

böyle bir platforma rağmen, motive olamayan üyeler varsa en kısa sürede ihraç edilir. çünkü olumsuzluk bulaşıcıdır.

kaptan, takım için doğru sinerjiyi gerek kendi huzuru gerekse takımın huzuru için oturtmak durumundadır.

Kaptanın "elimden geleni yaptım" cümlesini kurması, huzur için yeterlidir.

kilo vermek isteyen için destek olan bu platform, kilo vermek istemeyen için kendini paralamak durumunda değildir..

rahat olunuz..

çok kişi iyi sonuç garantisini sağlamaz. Iyi sonucu doğru sinerji sağlar. Bunun için de önemli olan "kişisel ilişkinin" gerçek nedeni sorgulayabilecek zeminde olmasıdır. Doğru sinerji kilo vermek için çaba gösteren kişilerin takım ortamına verdiği pozitif enerjinin toplamıdır.

püskütün paylaşım alanına yazdığı bir mesaj bu ....ve ne çok haklı... Kırmızı ile yazdığı bölüm resmen geçerli olumsuzluk bulaşıcı bu hafta beni bu etkiledi kendimdemiyim evet kendimdeyim ben bu kiloda kalmam kalıcı değil zaten bi iki güne veririm ama bu olumsuzluğu idare etmeyeceğim artık... Yukarıdaki alıntıyı iyice okuyun ve anlayın çünkü ben toparlamaya çalışmaktan yoruldum

jujum ne yaptın sen yaa gıdım gıdım verdiğin kiloları geri aldın olmadı şekerim bu yaaaa sen seksene düşene kadar ne çok uğraşmıştın canım benim olmadı şimdii hemen silkelen ve kendine gel izinden döndüğümde seni hala seksenlerde görmek istemiyorum
biriciğim corni ve jujunun ben en az 500 gr verdiğini düşünerek dereceye gireriz demiştim ama maalesef bu şekilde sadece %30 barajının altına düşmüyoruz
bu arada sen istesen bence şu an bile mezun olabilirsin sanki çünkü çok az kaldı mezun olman gereken kiloya hadi bakalım darısı benim başıma

sende de amma ödem olmuş cornim yaaaa

ya şahnur halımı görseydın acırdın gecen gun. o kadar yorulmustum. belde pantolonum durmuyordu.
1 gun sonra dedım cıkayım bı tartıya dedım. 64.7:53:

jujum olabilir böyle durumlar. Bende ne zamandır var. Bi iniyor bı cıkıyor.....

Ayrıca 10. Takıma bugun ugrayan olur mu bılmıyorum. Listemızı kontrol edemezler heralde.
Centık kaptanlıgı bıraktı. Ve bugun yok.
Sanırım kapanıyor 10. Takım.
biliyorum canım okudum... Gene iyi dayandı ama takımı ne olacak bakalım
jujum ortalamanın düşmesi önemli değil kaç hafta bende düşürdüm ortalamayı o yüzden sana kızmıyorum ortalama düştü diye özür dilemene gerek yok canım ama benim asıl üzüldüğüm konu sen bu kiloyu vermek için çok uğraştın tam direncin kırıldı dedik tekrar kilo aldın ben ona çok üzüldüm inan sanki kendim kilo almış gibi oldum
üzgün değilim kilo aldım diye şahnur çünkü bu kilo gidecek bi kaç güne kadar hatta daha da aşağısına inilecek benim üzüldüğüm başka şeyler ya neyse tatil arası vereceğiz bakalım dönüşümüz nasıl olacak üç kişi ile

Yanlislikla yarim gonderdim cevabimi pardon sahnur abla.acelem oldgu icin aciklama yapamadm ilk girdgimde ama smdi aciklama yapmak icin geri girdim siteye.nitekim sende acklma istemissin :) ustte yazdklarim gibi bicok sey ust uste geldi ve gun resmen yetmiyor dugunden cikip cenazeye gder oldum resmen hic giremedim bu hafta ve ben gelip size her dk su oldu bu oldu demekten skldm o yuzden izin almam daha iyi olur dye dusundum tesekkr ederim.bu arada kilon icinde tebrk ederim

büşracım bu yorumu sanırım uykuluyken falan yaptın.
sıkıldıysan mezun olabilirsin.
hem bir daha sıkılmak zorunda da kalmazsın. şayet bu takım da oldugun sürece daha çok sıkılacaksın . çünkü gelip açıklama yapmak zorundasın. kendini zorunda hissetmiyorsan zaten sorun vardır.

insanın başına ne geleceği tabi ki belli olmaz ama koskoca 7/24 luk zaman diliminde sadece 2 dk nı ayırıp cok yogun oldugunu yazabilirdin.

Son düzenleme:

jujum öyle deme ne demek özür dilemek biz bir takımız o yüzden takım ortalamamızın altına düşmeyelim yeter sadece kilo almak insanı motivasyon olarakda geriletiyor ben haftaya dediğin gibi aldığın kiloyuda vererek daha aşağılara ineceğine inanıyorum cnm:34::34:

biliyorum canım okudum... Gene iyi dayandı ama takımı ne olacak bakalım

üzgün değilim kilo aldım diye şahnur çünkü bu kilo gidecek bi kaç güne kadar hatta daha da aşağısına inilecek benim üzüldüğüm başka şeyler ya neyse tatil arası vereceğiz bakalım dönüşümüz nasıl olacak üç kişi ile

canım bir an önce gitsin o zaman bu kilolar bak ben haftaya çarşamba gidecem ben gidene kadar gitmiş olsun olur mu:26::26::26:
centik in kaptanlığı bırakacağını öğrenince şaşırdım şimdi onun takımı dağılacaksa ne olacak? hevesli arkadaşlar varsa bizim takıma alsak:27::27::27::27: biz gelene kadar en azından sana yoldaş olur canım
bu arada yeni gelen arkadaş uğramadı dünden beri:26::26:

zaten haftaya bayram ve bildirim yok iki hafta gibi bir süre var ve iyi değerlendirelim bu süreyi... Kala kala üç kişi kaldık... Dün birisi geldi takıma girmek için ama böyle seyrek yazacaksa hiç idare edemem valla bana istekli azimli adam lazım

kızlar ya ben bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum 2 gündür kan ilacı kullanıyorum ama baş dönmelerim hala devam ediyor ve kendimi çok halsiz hissediyorum özellikle dün çok kötüydüm umarım bir an evvel geçer ben daha oğlumun kahvaltısını yaptırmadım onla ilgileniyim gelirim yine:3::3::3:

büşracım bu yorumu sanırım uykuluyken falan yaptın.
sıkıldıysan mezun olabilirsin.
hem bir daha sıkılmak zorunda da kalmazsın. şayet bu takım da oldugun sürece daha çok sıkılacaksın . çünkü gelip açıklama yapmak zorundasın. kendini zorunda hissetmiyorsan zaten sorun vardır.

insanın başına ne geleceği tabi ki belli olmaz ama koskoca 7/24 luk zaman diliminde sadece 2 dk nı ayırıp cok yogun oldugunu yazabilirdin.

Ben ne dedigimin farkindayim uykulu falanda degilim merak etme.yanlis anlasildim tek problem o.izin almamin sebebi buraya giremiyor olmam.her dk aciklama yapmak demek uzun sure giremeyip sonra buraya gelip size aciklama yapmak.ve bi sure sonra bundan bnde rahatsiz oldum bahane ediyormusum gibi dusunmenizden cekindim.dedigim sey su yaz doneminden sonra takima devam etmek boylece burayi ihmal etmem ve gelip size su yuzden gelemedm demek zorunda kalmam.ne dedigimin farkndayim yani.bi gun gelip 3 gun gelememek sonra soyle oldu boyle oldu demekten skldim bu yuzden de kendimi tam hazir hissedene kadar eski sorumluluguma kavusana kadar izin istiyorum.burda kalmak istemiyor olsam mezun olmak isterdim zaten.

zaten haftaya bayram ve bildirim yok iki hafta gibi bir süre var ve iyi değerlendirelim bu süreyi... Kala kala üç kişi kaldık... Dün birisi geldi takıma girmek için ama böyle seyrek yazacaksa hiç idare edemem valla bana istekli azimli adam lazım

evet bu iki haftayı iyi değerlendirmeli benim hedefim bayrama gidene kadar mümkün olduğu kadar vermek bayramı ve tatili min hasarla geçirmek artık kilo almak istemiyorum bende biricik gibi 60 ları görmek istiyorum

kızlar ya ben bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum 2 gündür kan ilacı kullanıyorum ama baş dönmelerim hala devam ediyor ve kendimi çok halsiz hissediyorum özellikle dün çok kötüydüm umarım bir an evvel geçer ben daha oğlumun kahvaltısını yaptırmadım onla ilgileniyim gelirim yine:3::3::3:

canım sen dikkat et kendine halsizlik köü olur yediklerin nasıl protein yükle biraz kendine ilaçlarını da düzgün kullan

izinlilere sözüm yok ama izinsizler biz tatilimizi kilo alarak değil kilo vererek değerlendirelim lütfen... biricik seni mezun edelim sende gamze gibi koruma modunda takıl.. rabiş le ben kalıyoruz bizde birbirimizi ite kakak götürücez artık...

yarışmaya katılmak isteyenler topiğine bir mesaj yazdım bu sinirle gelecek olanlar onu okusunda gelsinler beni yormasınlar

büşra cenazeniz varmış başın sağolsun... izne ayrılman en doğrusu şu aşamada çünkü gerekli ilgi ve özeni gösteremiyorsun ki sende bunu diye getirmişsin zaten ..

Ben ne dedigimin farkindayim uykulu falanda degilim merak etme.yanlis anlasildim tek problem o.izin almamin sebebi buraya giremiyor olmam.her dk aciklama yapmak demek uzun sure giremeyip sonra buraya gelip size aciklama yapmak.ve bi sure sonra bundan bnde rahatsiz oldum bahane ediyormusum gibi dusunmenizden cekindim.dedigim sey su yaz doneminden sonra takima devam etmek boylece burayi ihmal etmem ve gelip size su yuzden gelemedm demek zorunda kalmam.ne dedigimin farkndayim yani.bi gun gelip 3 gun gelememek sonra soyle oldu boyle oldu demekten skldim bu yuzden de kendimi tam hazir hissedene kadar eski sorumluluguma kavusana kadar izin istiyorum.burda kalmak istemiyor olsam mezun olmak isterdim zaten.

büşracım sen 3-4 aydır hep yogunsun hep gelıp açıklama yapamıyorsun.hep ihmal ediyorsun.cumadan cumaya bildirim yapmaya gelıyorsun.onda da hep tedırgın olan bız aman büşra gelecek mı bıldırım yapacak mı diye beklıyoruz. mecbur muyuz buna? bu tarz konuları daha coğaltırım yani.....
böyle olan dıger arkadaslarımız kökten çözum izne ayrıldılar. ne zaman geleceklerı de belli değil.
ama sen hayalet gıbısın listede varsın ama takım da yoksun.
bu durum da buraya zaman ayırıp emek harcayan arkadaslarımıza ayıp etmiş oluyorsun.
eski sorumluluguna sanırım okul acılınca kavusacaksın.
diğer arkadaslarımız gibi....

Back
X