Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KIZLAR MERHABA
hiç keyfim yok benim. hayat bugünlerde ters gidip duruyor. düğün telaşı hazırlıkları, taşınma vs.. babamda kaç gündür strese sokuyor beni.. 3 gündür diyetinde ucu kaçtı. biraz önce nikah elbisem geldi. içine girebildim ama pek hoş göründüğüm söylenemez. moralim bozukken zaten sürekli yemek düşünüyorum..

kızlar merhaba
hiç keyfim yok benim. Hayat bugünlerde ters gidip duruyor. Düğün telaşı hazırlıkları, taşınma vs.. Babamda kaç gündür strese sokuyor beni.. 3 gündür diyetinde ucu kaçtı. Biraz önce nikah elbisem geldi. Içine girebildim ama pek hoş göründüğüm söylenemez. Moralim bozukken zaten sürekli yemek düşünüyorum..
hayatını ve gidişatını değiştirmek senin elinde... O nikah elbisesinde nasıl görünmek istiyorsan senin elinde... Istersen yeme ataklarına girer ve durumu daha da kötü hale getirirsin istersen de iradene hakim olur elbisede daha iyi durursun...

jujum ben öle takılıyorum nette. Izinlıyım ya keyfını cıkarım dedım:1:
anacım kısa değil ki senin izinde maşallah 1 ay yoksun... Gidipde dönmemek dönüp de bulamamak var... Belki hamiş olurum giderim bende... Yada sen izindeyken hedefine ulaşır gerek duymazsın artık bize

hayatını ve gidişatını değiştirmek senin elinde... O nikah elbisesinde nasıl görünmek istiyorsan senin elinde... Istersen yeme ataklarına girer ve durumu daha da kötü hale getirirsin istersen de iradene hakim olur elbisede daha iyi durursun...

anacım kısa değil ki senin izinde maşallah 1 ay yoksun... Gidipde dönmemek dönüp de bulamamak var... Belki hamiş olurum giderim bende... Yada sen izindeyken hedefine ulaşır gerek duymazsın artık bize

ayy öle deme ya ben sizi bırakmam..... ama sen hamile kalırsan:52::52:o ayrı tabi........

canım ben adet geciktiri kullanma taraftarı değilim yaaa sonuçta hormon yaaa düzeni bozmamak lazım bu arada bende seneler sonra ilk defa kadir gecesinde regli değildim allah yüzüme baktı kadir gecesi duamı ettim dün akşam iftardan sonra regli oldum :)

iyidir şeker kuşum sen nasılsın

bende ıyım sahnurummm:16::16:

kızlar nerdesınız yaa neden kımsecıkler yokkk??:27::27:

Kızlar uyanınca bi kahve içtim sonra elma yedim.bildiginiz kardeşimle yemek yemegı unutmuşuz işten. Yarım saat önce yemek yedik ben baya bi abarttım şu an patlamak üzereyim karnıma agrılar girdi resmen.

Kızlar bunu dün yazcktm da forumda sorun vardi gtmemiş

yine yeller esiyor şahnurcum... Corni hiç uğramaz oldu sende yakında gideceksin.. Kaldım mı bir başıma
valla haklısın jujum yine yeller esmiş buralarda ben İSG için sürekli senkron ve asenkron derslere baktığımdan buraya fazla vakit ayıramıyorum 15 ağustoa kadar dersleri tammlamış olmam lazım perşembeden sonra net imkanım pek olmayacak diye 90 saati tamamlayacağım diye canım çıkıyor
KIZLAR MERHABA
hiç keyfim yok benim. hayat bugünlerde ters gidip duruyor. düğün telaşı hazırlıkları, taşınma vs.. babamda kaç gündür strese sokuyor beni.. 3 gündür diyetinde ucu kaçtı. biraz önce nikah elbisem geldi. içine girebildim ama pek hoş göründüğüm söylenemez. moralim bozukken zaten sürekli yemek düşünüyorum..

bengi cim senin bu ataklar devam ederse bence sen yeni bir nikah elbisesi alman gerekecek dikkat et biraz güzelim bak 1 ay kaldı diyorsun düğüne
jujum ben öle takılıyorum nette. izinlıyım ya keyfını cıkarım dedım:1:
cornim şekerim bende izinliyim ama 2 arada 1 derede uğruyorum gene ihmal etme buraları kuzuu
Jujum şuan ben sendn fazlaym galiba 2gündür cozuttm

Bengim dikkat et eminim çok güzel olcksn

aaa olmadı maymun cum ne bu cozutmalar falan hiç yakışmıyor size

haklısın JUJU toparladım dün kendimi tabi tartıda +li rakamlarda gördüm. bayram geliyor. bu akşam antalyaya annemin yanına gidiyorum.. nikaha 4 düğüne 5 hafta var. bayramdna sonra beni sıkı bir takibe ve diyete almanız lazım..

Kızlar uyanınca bi kahve içtim sonra elma yedim.bildiginiz kardeşimle yemek yemegı unutmuşuz işten. Yarım saat önce yemek yedik ben baya bi abarttım şu an patlamak üzereyim karnıma agrılar girdi resmen.

Kızlar bunu dün yazcktm da forumda sorun vardi gtmemiş

canım ya sen çok düzensiz besleniyorsun. kızıyorum sana..

valla haklısın jujum yine yeller esmiş buralarda ben İSG için sürekli senkron ve asenkron derslere baktığımdan buraya fazla vakit ayıramıyorum 15 ağustoa kadar dersleri tammlamış olmam lazım perşembeden sonra net imkanım pek olmayacak diye 90 saati tamamlayacağım diye canım çıkıyor

bengi cim senin bu ataklar devam ederse bence sen yeni bir nikah elbisesi alman gerekecek dikkat et biraz güzelim bak 1 ay kaldı diyorsun düğüne
cornim şekerim bende izinliyim ama 2 arada 1 derede uğruyorum gene ihmal etme buraları kuzuu

aaa olmadı maymun cum ne bu cozutmalar falan hiç yakışmıyor size

haklısın canımm, toparlayacağım..
bu arada ramazan sebebi ile mi menüleri paylaşmıyoruz. bayramdna sonra başlayacağız değil mi menü paylaşımına..

haklısın JUJU toparladım dün kendimi tabi tartıda +li rakamlarda gördüm. bayram geliyor. bu akşam antalyaya annemin yanına gidiyorum.. nikaha 4 düğüne 5 hafta var. bayramdna sonra beni sıkı bir takibe ve diyete almanız lazım..

canım ya sen çok düzensiz besleniyorsun. kızıyorum sana..

haklısın canımm, toparlayacağım..
bu arada ramazan sebebi ile mi menüleri paylaşmıyoruz. bayramdna sonra başlayacağız değil mi menü paylaşımına..

günaydınlarrrr

ramazan sebebiyle evet canım menülerimizi paylaşmıyoruz ama ramazandan sonra herkes ne yedi ne içti ne kadar spor yaptı hepsi yazılacak ve diğer üyeler de ona göre yorumlatını yapacak gerekirse cezalar verilecek bak şurda az kalmış düğüne nikaha ama en az 4 hafta var bu 4 haftada 2-3 kilo rahat gider ona göre hadi bakalım

evet ben geldim .. uyuya kalmışım servisi kaçırdım dolmuşlarda süründün valla ... neyse.. ne diyordum olumsuzluk bulaşıcıdır arkadaş...

takım motivasyonunu sağlamak belli bir seviyede tutmak okadar zorki... bi taraftan yaparsın bi taraftan bozulur... tüm bunların yanında toparlanmaya çalışılan motivasyon içimizden birinin ufak bi kaçamağı ile yerle bir olabilir... deneyimle sabittir bu durum emin olun..

bu nedenle lütfen kendinizden geçeceğinizde bunları düşünün... geçen hafta yiyeceğiniz her lokmada bedeninizi düşünün o bedeni inceltmek te kalınlaştırmak da sizin elinizde dedim .. ama bakıyorum bedeniniz okadar önemli değil.. o halda şimdi yiyeceğiniz her lokmada takımı düşünün... sizin kaçamağınız yüzünden motivasyonu düşecek ve belki kaçamak yapacak diğer arkadaşlarınızı düşünün.... cuma bildiriminde + çıktığınızda - değerlerle gelen arkadaşlarınızın emeğini baltaladığınızı düşünün... ve bu pis nefsimizin asla doymadığını doymayacağını ama istersek onu idare edebileceğimizi düşünün...

kaçamak yapmadan önce durun ve bir düşünün
gerçekten yemek istiyormuyum!...

siz bu mesajı sabah okuyacaksınız yrın muhtemelen fırsatım olmayacak sabah yola çıkacağız şimdiden bütün arkadaşların bayramını kutlarım tatilde fırsat buldukça gelmeye çalışırım
kilo almayalım hep birliktee

Iyi geceler kızlar. Işler anca bitti ayaklarımın altı sızlıyor.sanırım bu yüzden ucunu kaçırsam da kilo almıyorum.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın,
Ben antalyadayim.. Simdi babami bekliyorum beraber matbaaya geçeceğiz. Sonrada ev bakacağız.. Hepinizin Bayramı'nı şimdiden kutluyorum..

Back
X