Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlar nasilsiniz ben tugafim uzulsem mi sevinsen mi bilemedim gunluk aktivitem azaldi :( zaten masa basinda calisiyorum servise uzaktan biniyordum dilmusa binmeyip servise kadar yürüyüş olsun diye 30 dk sabah 30dk aksam laylay giderken bu sabah aradilar ki guzergah degismis bana on adimlik mesafeden geciyor :( ben gelmem diyemiyceme gore gitti benim gunluk 7000 adim :( bu durumda ya aksam ki sporu artircan yada sabah kalkip spor yapcam

kırkladık heryeri desene :1: eşim çalışıyordu canım dün ama erken geldi bende sabahın köründe kalkıp çabuk bitirdim ki gezmeye de vakit kalsın demi :9: çok gezmeciyim ya cılkım cıkmıştı yine de gezmemi yaptım :1:
ay masallah sen gezmelerede mi gittin valla aksam esiminde benimde kolumuzu kaldiracak halimiz yoktu.
Gunaydin arkadaslar servisteyim ise gidiyorum :))
ohh evler mis olmus ellerinize saglik gule gule kirletin .
kayinvaldem geldi hafta sonu artik 1yil beraberiz. kizima bakacak ve okula goturecek.

Pazarda yuzmeye gittik .
toplihyt sorma tatilde bende kilo aldim .vermem gerekkkk .ama artik benim icin spor cok zor
seviyorsan araniz iyiyse kvalidenle gozunuz aydin diyeyim
günaydınlarrr bende sonunda işbaşı yaptım artık daha rahat rahat girerim sıkıntım kalmadı
haftasonu eriğim ve ipekyol ne güzel ev temizlemişler gerçi bende temizledim ama kırklama kadar olmadı :)
okul acilmadan yerlesmem lazim temizlik tadilat islerinin bitmesi lazim ama bakalim ne olacak
Slm kizlar nasilsiniz ben tugafim uzulsem mi sevinsen mi bilemedim gunluk aktivitem azaldi :( zaten masa basinda calisiyorum servise uzaktan biniyordum dilmusa binmeyip servise kadar yürüyüş olsun diye 30 dk sabah 30dk aksam laylay giderken bu sabah aradilar ki guzergah degismis bana on adimlik mesafeden geciyor :( ben gelmem diyemiyceme gore gitti benim gunluk 7000 adim :( bu durumda ya aksam ki sporu artircan yada sabah kalkip spor yapcam

canim sana sabah sporunda basarilar o zaman:52: :52:

ay masallah sen gezmelerede mi gittin valla aksam esiminde benimde kolumuzu kaldiracak halimiz yoktu.

seviyorsan araniz iyiyse kvalidenle gozunuz aydin diyeyim

okul acilmadan yerlesmem lazim temizlik tadilat islerinin bitmesi lazim ama bakalim ne olacak

canim sana sabah sporunda basarilar o zaman:52: :52:

Evet canim ben gezmezsem basim agrir :) ee lakabima uyuyor um atom karinca diye bosuna demiyolar bana :9: oyle valla sabah yapmak lazim sporu aksam zaten pertim cikiyio gunduz kendimi 20 akaam 30 yasinda hissediyorum :26: uuu senin bide tadilat islerin mi var hic sevmem darlik cokuyo bana ama benimde ertediklerim var :( allah kolaylik versin canim

evet canım yakında corni de rabiş de döner ben zes de döner diye düşünüyorum okullar açılınca
gelseler iyi olur özledim buranın kalabalık hallerini
slm kizlar nasilsiniz ben tugafim uzulsem mi sevinsen mi bilemedim gunluk aktivitem azaldi :( zaten masa basinda calisiyorum servise uzaktan biniyordum dilmusa binmeyip servise kadar yürüyüş olsun diye 30 dk sabah 30dk aksam laylay giderken bu sabah aradilar ki guzergah degismis bana on adimlik mesafeden geciyor :( ben gelmem diyemiyceme gore gitti benim gunluk 7000 adim :( bu durumda ya aksam ki sporu artircan yada sabah kalkip spor yapcam
hımmmmm ozaman ya akşam senvisten erken ineceksin yürüyeceksin yada sportif faaliyetlerini artıracaksın
eylul geldi kaptancim yeni donem nasil olacak tuyo verirmisin biraz :9:

hımmm şöyle olcak ben tüp bebeğe başlıcam hamiş olcam sizi izlicem...:9:

kolay gelsin eriğim sen bence sabahları yürüyüş yap kaçta servise biniyorsun bilmiyorum ama sanırım çocuk yok sende sabah 7-8 arası 1 saat yürüyüş yapabilirsin uykudan fedakarlık edip eğer akşama çok yorgun olurum dersen benim şimdilik spora pek fırsatım olmuyo bakalım nasıl tekrar düzene sokacağım

jujum ne yaptuın ne zaman başlayacan tedaviye kuzum haberdar et bizi
benim de bugün ilk gün olunca gelen giden bekleyen işler vs pek düzenli giremedim bi de uyum sağlayamadım sanırım acaip uykum var yaaaa

gelseler iyi olur özledim buranın kalabalık hallerini

hımmmmm ozaman ya akşam senvisten erken ineceksin yürüyeceksin yada sportif faaliyetlerini artıracaksın

hımmm şöyle olcak ben tüp bebeğe başlıcam hamiş olcam sizi izlicem...:9:

:17: ben hamis olursam gitmem bi yere bak kaptan degilim diye atarsaniz beni gruptan kapida yatarim

merhabalarr
ben şebnem 1.76 boyunda 78 kılo 18 yasındayım.
üniversiteye hazırlanıyorum.
2 yıldır cok dıyet denedım ama hep ŞOK diyetlerdi.
dayanamadım 3 gun yaptım 5 gun bozdum. ve daha da kılo aldum malesef.
2 yılım acelecılıkten heba oldu.
cocukluk ettım 2 yıl kaybettım. halbukı amacım hep 2 gunde 1 haftada hemencecık kılolarımdan kurtulmaktı.
ama olmadı. bu sıteye uye oldum.. hemen talepte bulundum grup için. nıhayet kıymetlı JUJU benı cagırdı :))) cok teesekkur edıyorum.

belırtmek ısterım kı her gun buraya ugrıycam ama unıversıte sınavına hazırlandıgım ıcın okul acılınca ancak gunde 5 msj sorumlulugunu yerıne getırebılırım dıye dusunuyorum. cunku gun boyu okul dershane olacak. ama mutlaka gırecegım.

hatta hedefıme ulastıgımda ble arkadaslarıma destek amaclı burada bulunacagım.

tabı benı kabul edersenızz

sevgılerrr :16::17:

Evet canim ben gezmezsem basim agrir :) ee lakabima uyuyor um atom karinca diye bosuna demiyolar bana :9: oyle valla sabah yapmak lazim sporu aksam zaten pertim cikiyio gunduz kendimi 20 akaam 30 yasinda hissediyorum :26: uuu senin bide tadilat islerin mi var hic sevmem darlik cokuyo bana ama benimde ertediklerim var :( allah kolaylik versin canim

sen nerde calisiyorun canim meslegin ne.birde yasin kac

tekrar merhaba. mesajım arada kaynadı sanırım :D
neyse ben bugunki menumu yazmak ıstıyorum

kahvaltı
3 siyah zeytın
ufak domates
3-4 parca tuzsuz peynır
kepek ekmegı alamadıgımdan avucumun yarısı kadar beyaz ekmek
1 tatlı kaşıgı çilek reçeli

ara
ince dilim kavun

öğle
2 kaşık kuru fasulye
ayran

ara
5 tuzsuz badem
yeşil çay

aksam
bol salata
yogurt

ara
yeşil elma

spor: spor yerıne 1 saat kadar temizlik yaptım
su: 8 bardak su

:)

merhabalarr
2 yıldır cok dıyet denedım ama hep ŞOK diyetlerdi.
dayanamadım 3 gun yaptım 5 gun bozdum. ve daha da kılo aldum malesef.
cocukluk ettım 2 yıl kaybettım. halbukı amacım hep 2 gunde 1 haftada hemencecık kılolarımdan kurtulmaktı.
ama olmadı. bu sıteye uye oldum.. hemen talepte bulundum grup için. nıhayet kıymetlı JUJU benı cagırdı :))) cok teesekkur edıyorum.

belırtmek ısterım kı her gun buraya ugrıycam ama unıversıte sınavına hazırlandıgım ıcın okul acılınca ancak gunde 5 msj sorumlulugunu yerıne getırebılırım dıye dusunuyorum. cunku gun boyu okul dershane olacak. ama mutlaka gırecegım.

hatta hedefıme ulastıgımda ble arkadaslarıma destek amaclı burada bulunacagım.

tabı benı kabul edersenızz

sevgılerrr :16::17:

hoşgeldin aramıza

MERHABA ARKADAŞLARRR

okul kayıt dönemi ya çok yoğundum.şimdi rahatladım. bu hafta kayıt çarşamba toplantı cuma kura çekimlerii vb.. baya bi yoğunum..
maşallah güzel kaynatmışsınınz.. eriğim keşke servis benim kapının önünden geçseeeee. sabahın yedisindee yollara virann oluyorum. :43::43::43::43:

İpekyol teşekkür ederim kayınvaldemle iyiyiz zaten günlük 3-4 saat göreceğiz birbirimizi :52::52:. akşam 6:30 da evdeyim oda erken yatıyo zaten

kızlar yaaaaaaa kendime çeki düzen vermeliyim motivasyonum yerlerde bunu yazarken de canım kokoreç istedii :52::52::52:

MERHABA ARKADAŞLARRR

okul kayıt dönemi ya çok yoğundum.şimdi rahatladım. bu hafta kayıt çarşamba toplantı cuma kura çekimlerii vb.. baya bi yoğunum..
maşallah güzel kaynatmışsınınz.. eriğim keşke servis benim kapının önünden geçseeeee. sabahın yedisindee yollara virann oluyorum. :43::43::43::43:

İpekyol teşekkür ederim kayınvaldemle iyiyiz zaten günlük 3-4 saat göreceğiz birbirimizi :52::52:. akşam 6:30 da evdeyim oda erken yatıyo zaten

kızlar yaaaaaaa kendime çeki düzen vermeliyim motivasyonum yerlerde bunu yazarken de canım kokoreç istedii :52::52::52:

kolay gelsin birsen valla benimde tatilde abardı iştah şimdi düzene sokmaya çalışıyorum kokoreç de hani güzel olursa yeme de yanında yat :)

tekrar merhaba. mesajım arada kaynadı sanırım :D
neyse ben bugunki menumu yazmak ıstıyorum

kahvaltı
3 siyah zeytın
ufak domates
3-4 parca tuzsuz peynır
kepek ekmegı alamadıgımdan avucumun yarısı kadar beyaz ekmek
1 tatlı kaşıgı çilek reçeli

ara
ince dilim kavun

öğle
2 kaşık kuru fasulye
ayran

ara
5 tuzsuz badem
yeşil çay

aksam
bol salata
yogurt

ara
yeşil elma

spor: spor yerıne 1 saat kadar temizlik yaptım
su: 8 bardak su

:)

menün gayet güzel arkadaşım öğlen biraz daha yiyebilirmişsin bayaa az olmuş

arkadaşlar en küçük ben miyim aranızda..
birde bısey sormak ıstıyorum cok olmazsa:9:
sımdı bu cumaya kadar benım deneme haftam degıl mı lıstede yer almıycam sımdılık ? öyle mi?

kolay gelsin eriğim sen bence sabahları yürüyüş yap kaçta servise biniyorsun bilmiyorum ama sanırım çocuk yok sende sabah 7-8 arası 1 saat yürüyüş yapabilirsin uykudan fedakarlık edip eğer akşama çok yorgun olurum dersen benim şimdilik spora pek fırsatım olmuyo bakalım nasıl tekrar düzene sokacağım

jujum ne yaptuın ne zaman başlayacan tedaviye kuzum haberdar et bizi
benim de bugün ilk gün olunca gelen giden bekleyen işler vs pek düzenli giremedim bi de uyum sağlayamadım sanırım acaip uykum var yaaaa
valla adana acıbademle görüşücem bu hafta kısmet olursa ilk görüşmeye gitmek istiyorum
:17: Ben hamis olursam gitmem bi yere bak kaptan degilim diye atarsaniz beni gruptan kapida yatarim
bende gitmem bi yerlere ama hamiş olur öyle takip ederim sizi
[sıze=3]merhabalarr
2 yıldır cok dıyet denedım ama hep şok diyetlerdi.
Dayanamadım 3 gun yaptım 5 gun bozdum. Ve daha da kılo aldum malesef.
Cocukluk ettım 2 yıl kaybettım. Halbukı amacım hep 2 gunde 1 haftada hemencecık kılolarımdan kurtulmaktı.
Ama olmadı. Bu sıteye uye oldum.. Hemen talepte bulundum grup için. Nıhayet kıymetlı juju benı cagırdı :))) cok teesekkur edıyorum.

Belırtmek ısterım kı her gun buraya ugrıycam ama unıversıte sınavına hazırlandıgım ıcın okul acılınca ancak gunde 5 msj sorumlulugunu yerıne getırebılırım dıye dusunuyorum. Cunku gun boyu okul dershane olacak. Ama mutlaka gırecegım.

Hatta hedefıme ulastıgımda ble arkadaslarıma destek amaclı burada bulunacagım.

Tabı benı kabul edersenızz

sevgılerrr :16::17:[/sıze]

hoşgeldin... şok diyetlere son.. Burada sabırla sağlıklı kilo vereceğiz inşallah...

hayirlisi canim ins senin hayirli haberlerini aliriz.biz baska bahara erteledik artik
bende tüp bebeği denicem tuttu tuttu yok tutmadı bırakıcam
merhaba arkadaşlarrr

okul kayıt dönemi ya çok yoğundum.şimdi rahatladım. Bu hafta kayıt çarşamba toplantı cuma kura çekimlerii vb.. Baya bi yoğunum..
Maşallah güzel kaynatmışsınınz.. Eriğim keşke servis benim kapının önünden geçseeeee. Sabahın yedisindee yollara virann oluyorum. :43::43::43::43:

Ipekyol teşekkür ederim kayınvaldemle iyiyiz zaten günlük 3-4 saat göreceğiz birbirimizi :52::52:. Akşam 6:30 da evdeyim oda erken yatıyo zaten

birsen canım okul başladı sende hareketlenmişsindir ne güzel işte motivasyonunu kazanıcaksın yeniden

Back
X