- Konu Sahibi Cherry Mom
- #97.701
iyi gecelerr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin takıma esrasi bu arada merak ettim yaşın kaç çalışıyormusun
bende hemen konuya girdim ben kaptan yardımcısıyım çalışıyorum 2 erkek anasıyım kilolarım biraz ondan biraz da yemeği sevmemden kaynaklanıyor
kızlar oğlanın toplantısı geç bitti yeni geldim daha ofise yarın sabah gene gitmem gerekiyor şu yemek işini bir halledebilseydik iyi olacaktı ama hala halledemedik bakalım ne olacak
bu arada sabah yediğim 2 yumurta ile lor peyniri beni öyle tok tuttuki hala bişey yemedim şu saat oldu
Esrasi hosgeldin canim
kac yasindasin ve boyun kac
hemen soru yagmutuna tuttummm)))))
Ben 25 yaşındayım, bu arada günaydınnn :) Boyum 166cm. şu an 68 kiloyum. Sabah güne 1 dilim ekmek ve 1 dilim peynirle başladım. Şİmdide şekersiz kuşburnu çay içiyorum, haydi hayırlısı :)))
günaydın canımmmm boyun iyiii ben 155
kızlar hala uyanamadımm mayışık olarak oturuyorum bi kahve içeyim bari![]()
Hosgeldimmmmmmmmmmmmmmmm
yudumluyoırum şuannnnHahaaayy bende 158gel birsencim mis gibi taze taze yaptim gel canim sekersiz
![]()
Hosgeldimmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canımmmm boyun iyiii ben 155
kızlar hala uyanamadımm mayışık olarak oturuyorum bi kahve içeyim bari![]()
Gunaydin esrasi canim sana kiaaca esra mi demeliyiz :26: bu arada suan gayet duzenli gidiyor hergunun sonunda yada ertesi sabahinda tum menunuzu ictigimiz suyu ve yapilan sporu yaziyoruz yoksa belirtiyoruz yok diye ve kacamak varsa inlarida belirtiyoruz ok mive dedigim gibi cjmata kadar duzenli paylasim olursa ki ilk hafta yeni uyeler icin deneme haftasidir normalde ama kaptancigimda izin verirse bu haftadan dahil olursun :13:
kızlarrr ara yaptınız mııı:26::26::26:
ben ara yapıyorum 2 saattir![]()
evet eriğim aşılacak o baraj şekerim dün akşamı da gayet güzel bitirdim bakalım bu hafta sonuç ne olacak yalnız dün kendimi çok yorgun hissettiğim için yürüyüş yapamadım bugün inşallah fazlasıyla yapacağımoo kararli bir sahnurrr aferim bravo tebrikler bu hafta asilacak o baraj
![]()
Hosgeldimmmmmmmmmmmmmmmm
Yeni gen arkadaslar kurallar;
Gunluk paylasim ve katilim zorunlu yorum yapmaniz gerek mesajlara cevap vermelisinjz
Her persembeden cuma saat onbire kadar kilo bildirimj vaktiniz var bu surecte kilo bildiriminde bulunmalisiniz
Hergun gunluk menu su ve spor payladimi yapmali kacamak varsa belirtilmeli