Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

30 eylul pazartesi

Oglen
2 dilim yumurtali ekmek
2 dilim peynir
Yarim salatalik

Aksam
Ton balıklı yeşil salata

30 eylul pazartesi
Sabah (09:00)
2 dilim ekmek
2 ortaboy domates
1 kucuk salatalik
1 dilim az yagli peynir
1 kupa kahve

Ara (11:00)
1 mandalina

Ogle (12:30)
1 kepce sebze corbasi
2kofte kadar tavuk eti haslanmis

Ara (16:00)
4 addt light biskuvi

Aksam (19:0))
1 kase mantar corbasi
Ton balikli salata

Ara (20:00)
2 mandalina
10 adet cig finduk

Su:1, 5 lt
Spor: marinin kalca hareketleri

hoşgeldin takıma esrasi bu arada merak ettim yaşın kaç çalışıyormusun
bende hemen konuya girdim ben kaptan yardımcısıyım çalışıyorum 2 erkek anasıyım kilolarım biraz ondan biraz da yemeği sevmemden kaynaklanıyor
kızlar oğlanın toplantısı geç bitti yeni geldim daha ofise yarın sabah gene gitmem gerekiyor şu yemek işini bir halledebilseydik iyi olacaktı ama hala halledemedik bakalım ne olacak
bu arada sabah yediğim 2 yumurta ile lor peyniri beni öyle tok tuttuki hala bişey yemedim şu saat oldu

Esrasi hosgeldin canim
kac yasindasin ve boyun kac
hemen soru yagmutuna tuttummm;))))))

Ben 25 yaşındayım, bu arada günaydınnn :) Boyum 166cm. şu an 68 kiloyum. Sabah güne 1 dilim ekmek ve 1 dilim peynirle başladım. Şİmdide şekersiz kuşburnu çay içiyorum, haydi hayırlısı :)))

Ben 25 yaşındayım, bu arada günaydınnn :) Boyum 166cm. şu an 68 kiloyum. Sabah güne 1 dilim ekmek ve 1 dilim peynirle başladım. Şİmdide şekersiz kuşburnu çay içiyorum, haydi hayırlısı :)))

günaydın canımmmm boyun iyiii ben 155:1::1:

kızlar hala uyanamadımm mayışık olarak oturuyorum bi kahve içeyim bari :1:

Son düzenleme:
Gunaydin esrasi canim sana kiaaca esra mi demeliyiz :26: bu arada suan gayet duzenli gidiyor hergunun sonunda yada ertesi sabahinda tum menunuzu ictigimiz suyu ve yapilan sporu yaziyoruz yoksa belirtiyoruz yok diye ve kacamak varsa inlarida belirtiyoruz ok mi :34: ve dedigim gibi cjmata kadar duzenli paylasim olursa ki ilk hafta yeni uyeler icin deneme haftasidir normalde ama kaptancigimda izin verirse bu haftadan dahil olursun :13:

Hosgeldimmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin canim :16: tam olsrak 70 kgmusun not edecegimde .bu arada cocugun kac yasinda umarim azimli ve bol bol kilo vermeli gecer ve ben ve toplight kaptan yardimcisuyiz kaptanimiz izinli ama herseyden once bi takimiz ve takima hosgeldin

günaydın canımmmm boyun iyiii ben 155:1::1:

kızlar hala uyanamadımm mayışık olarak oturuyorum bi kahve içeyim bari :1:

Gunaydin esrasi canim sana kiaaca esra mi demeliyiz :26: bu arada suan gayet duzenli gidiyor hergunun sonunda yada ertesi sabahinda tum menunuzu ictigimiz suyu ve yapilan sporu yaziyoruz yoksa belirtiyoruz yok diye ve kacamak varsa inlarida belirtiyoruz ok mi :34: ve dedigim gibi cjmata kadar duzenli paylasim olursa ki ilk hafta yeni uyeler icin deneme haftasidir normalde ama kaptancigimda izin verirse bu haftadan dahil olursun :13:

Olsun yaa boy önemli değil, önemli olan vucudun orantılı olması ;)

Benim adım aslında Esra ama ben öyle nick yaptım işte :) İşletmeyi dolandım bi yarım saat kadar bi bardak suyumu içtim oturuyorum bakalım :)

Esra nerde yaşıyosun canım.. birde çocuk varmı dıye soracağım ama bekarsan pot kırmış olurum :1::1::1: ama aklımda nişanlısın diye kaldı :1:

Son düzenleme:
Yeni gen arkadaslar kurallar;

Gunluk paylasim ve katilim zorunlu yorum yapmaniz gerek mesajlara cevap vermelisinjz

Her persembeden cuma saat onbire kadar kilo bildirimj vaktiniz var bu surecte kilo bildiriminde bulunmalisiniz

Hergun gunluk menu su ve spor payladimi yapmali kacamak varsa belirtilmeli

günaydınlarr sabah sabah gene oğlanın okuldaydım yemek işi inşallah düzene girecek onunla uğraıyorum 2 gündür

:7: oo kararli bir sahnurrr aferim bravo tebrikler bu hafta asilacak o baraj:39:
evet eriğim aşılacak o baraj şekerim dün akşamı da gayet güzel bitirdim bakalım bu hafta sonuç ne olacak yalnız dün kendimi çok yorgun hissettiğim için yürüyüş yapamadım bugün inşallah fazlasıyla yapacağım

Hosgeldimmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin zargarpur kendinden bahsedermisin biraz cık
bende menümü yazayım

sabah
2 yumurta
1 kaşık lor peyniri

akşam

3 köfte
salata

su
3 lt
spor koşturmaca (spordan sayılmaz)

Ben geldim hoşgeldim :)

Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler. Şimdi sayfanızı biraz okuyup neler yaptığınıza bakıyım. Örnek alıyım :)

Sahnur gunaydin :)
Sevda persembeden sonra hic paylasimda bulunmadi
Ipek yok cuma bildirimdede yoktu
Biricigi izne ayirdik zaten
Sebnem yok tipki sevda gibi
Maymun sadece menu paylasiminda bulunuyor
Birsen inanilmaz derecede aktif :16:
Esrasi ve zangarpur veee tugba_serdarr yeni uye durum bu
:26: :26: :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni gen arkadaslar kurallar;

Gunluk paylasim ve katilim zorunlu yorum yapmaniz gerek mesajlara cevap vermelisinjz

Her persembeden cuma saat onbire kadar kilo bildirimj vaktiniz var bu surecte kilo bildiriminde bulunmalisiniz

Hergun gunluk menu su ve spor payladimi yapmali kacamak varsa belirtilmeli

Ben fabrikada planlamacıyım. Bu sebepten sürekli yazışabiliriz. Akşamları evden vakit buldukça girerim.

Back
X