Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dikkat dikkat

arkadaşlar hergün mutlaka en az 1 fincan yeşil çay içilecek (metabolizmayı hızlandırmak için)
spor adına bişeyler yapılacak spor yapma imkanım yok diyorsanız akşam mekik veya bacak hareketleri yapılacak asansör kullanmayı unutup merdiven kullanılacak
mesela bugün spor yapamadınız eviniz 5. katta en az 2 kere o merdivenler inilip çıkılacak
her gün saat 11 e kadar menüler yapılan spor ve içilen su ve yeşil çay miktarı yazılacak
eğer yukardaki işleri ben yapamam diyorsanız hiç diyetle uğraşmayalım bi işe yaramıyor çünkü
hayatımızdan hamurişi ve tatlılarıo bir süre uzaklaştıracağız yemekleri yaparken mümkün olduğu kadar az yağlı yapıp mümkünse sebze yemeklerini tabağımıza susuz olarak alacağız ekmeği yemeğin suyuna banmak artık yasak
hergün en az 5 kere mesaj yazılacak eğer bir mazeretiniz varsa bu bildirilecek takıma ister özel mesajla eriğim yada bana ister takıma açık mesajla
ekmek mümkünse kepek çavdar tam buğday yenecek beyaz ekmekten uzak durulacak
fast food külliyen yasak
kola kızartma tarzı şeyleri hayatınızdan kesinlikle çıkarmalısınız:47::47::47::47:
şu an aklıma gelenler bunlar sizlerin varsa istekleri bunlaı yazabilirsiniz
:27::27::27:

okuyunca bütün iştahım kesildi zaten :)
tamam patron sensin ne dersen o :)
o diyet buraya gelecek :)
bu mesajı bol bol yayınlamak lazım aklımız başına gelsin diye.

eriğim mesaj kutuna bakar mısın

Tamamdir canim :)

Sahnumcum super zaten ilave ederiz aksam tabloyu duzeltelim bari baya kalabalik olduk :9: ohh be bi ay sonunda :47: tirnaklarimla kazidim su sayfalari kimseyi bosvermiige birakmam o menuleri gorecegim pesinizdeyim .

Aa bide ola ki kacamak yapildi fazla sporla telafi edilecek o kadar :47:

bende dün başladımm 1 mil ile bu hafta 1 mil haftaya 3mil ile devam edeceğim

Evet süper bişiy :) kadın bide sürekli gülümsüyo benim surat ifadem çok komik oluyo :)
Valla 1 mil az. Vücut anca ısınıyo 1 milde sen 3 mili aç dayanabildiğin yere kadar yap bence :)

bir ara kendimi mumya gibi streçleyip leslie yapıyordum gene başlıyım bugün :)
Deli gibi oluyon süper stres atıyon , bide müziği açıp oryantel yapcan tey tey tey :) türk sporu hahahahah

Bolgesel sorunlarin varsa leslienin ustune maride yapmalisin vucudun spora alisincada slim in 6 ile altin vurus yaparsin :9:

Sahnumcum super zaten ilave ederiz aksam tabloyu duzeltelim bari baya kalabalik olduk :9: ohh be bi ay sonunda :47: tirnaklarimla kazidim su sayfalari kimseyi bosvermiige birakmam o menuleri gorecegim pesinizdeyim .

Bu kadar çeneden sonra kaçamak olursa ayıp olur valla. Bakın birinci olcaz ona göre :)

Bu kadar çeneden sonra kaçamak olursa ayıp olur valla. Bakın birinci olcaz ona göre :)

Olcak canim burdaki ceneden sonra dusen olcak topluycaz kacamak yerine spor yaptircaz daha neler nelerolcak ama biz toplayacagiz burdaki herkes hedefine ulasacak biz takimiz

Olcak canim burdaki ceneden sonra dusen olcak topluycaz kacamak yerine spor yaptircaz daha neler nelerolcak ama biz toplayacagiz burdaki herkes hedefine ulasacak biz takimiz

aynen canım takım olduğumuzu göstermeliyiz. Korksunlar bizden :)
Oturduğum yerden de ne güzel sıkıyom valla kendimi tebrik ediyom :)

okuyunca bütün iştahım kesildi zaten :)
tamam patron sensin ne dersen o :)
o diyet buraya gelecek :)
bu mesajı bol bol yayınlamak lazım aklımız başına gelsin diye.
ben arada hatırlatırım size siz merak ertmeyin mesela şimdi yeşil çayımı içerek başladım siz de için hemen

evet canım senin azmin sayesinde inşallah bu takım toparlanacak

Bolgesel sorunlarin varsa leslienin ustune maride yapmalisin vucudun spora alisincada slim in 6 ile altin vurus yaparsin :9:

keşke evde sıpalardan fırsatım olsada bende yapsam benim sorunum direk bölgesel ama spor yapabildiğim tek zamanım öğle tatili başka fırsatım yok maalesef benim

Hamilelik suphen varsa slim in 6 yapma ve baslarsan part 1 den basla bir hafta part bir iki hafta part iki uc hafta part 3

Şuanlık öyle bir şüphem yok. Tedaviye başlıcam zaten. Ondan bu kadar rahatım :) Yoksa diyet bile yapmam , çok evhamlıyım ben normalde :)

aynen canım takım olduğumuzu göstermeliyiz. Korksunlar bizden :)
Oturduğum yerden de ne güzel sıkıyom valla kendimi tebrik ediyom :)

Sen bi bosver bak ben seni nasil sıkıyorum :47: takimin eli masali kaptani oldum iyice yok yayilmak o popoisler gobisler eriyecek :34:

Sen bi bosver bak ben seni nasil sıkıyorum :47: takimin eli masali kaptani oldum iyice yok yayilmak o popoisler gobisler eriyecek :34:

Valla erisin artık ya kendimize boşu boşuna yük. Bide onları gezdiriyoz :) Eve gidiyim bak direk spor spor spor.
Akşamda şöyle marul salatamı yapıyım. Görün bak neler olacak :)

Bu arada ben o yeşil çay denen laneti içemiyom. Onun yerine form limonlu çay içiyom. Olur deme kaptan.

Kızlar harbiden şaka bir yana , hangi spor daha çok yağ yakar. Boşuna ter dökmeyelim. Tavsiyeleriniz neler?

Valla erisin artık ya kendimize boşu boşuna yük. Bide onları gezdiriyoz :) Eve gidiyim bak direk spor spor spor.
Akşamda şöyle marul salatamı yapıyım. Görün bak neler olacak :)

Bu arada ben o yeşil çay denen laneti içemiyom. Onun yerine form limonlu çay içiyom. Olur deme kaptan.
limonlu olarak denedin mi? öyle fena değil yeşil çay metabolizmayı hızlandıracak yeşil çay içemiyorsan mate veya beyaz çay falan da olabilir bunlar meto yu hızlandıran şeyler şeker

Kızlar harbiden şaka bir yana , hangi spor daha çok yağ yakar. Boşuna ter dökmeyelim. Tavsiyeleriniz neler?

valla hangi spor olursa olsun bence düzenli yapılan her spor yağ eritir diye düşünüyorum bende 2 tane oğlan var onlar yüzünden evde spor yapmam ya da spor slonuna gitmem pek mümkün görünmüyor ben şahsım adına sadece yürüyüş yapabiliyorum tempolu yürüyüş parkuru var bizim işyerinin yakınında öğle tatillerinde oraya gitmeye çalışıyorum
sen hangisine fırsatın oluyorsa onu yap spor yaparken bol ter atmak önemli bi de suyumuzu ihmal etmiyoruz kızlar ona göree

Back
X