Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
kızlar nasılsınız valla ben işlerin yoğunluğundan başımı kaldıramıyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz bu arada
jujum cuma sabah öğlene kadar benim kurum dışında eğitimim olacak o yüzden listeleri ancak öğleden sonra hazırlayabilirim gecikme olmaz heralde gerçi 6 ya kadar vakit var sen gelince biraz içim rahatladı eriğim gitti maalesef o saolsun acaip yardımcı idi eriğim gelene kadar kızlar liste işinde bana yardımcı olabilecek birileri var mı?

patroncugum,sorun su ki kurallar var ama uygulanmiyor,kurallarin bozulmasini kim takip ediyor,5 mesaj,su bu ,kim bakiyor bunlara.
Kurallariniz cok guzel ve yarismayi cekici eden de bu.yalniz kural ihlali takip edilmeli.o zaman kimse kafasina gore takilmaz ve kimse hadi kizlar kendinize gelin,toplanin falan filan gibi yorucu sohbetlere girmez.
Kurallarimiz su su kardesim.sen de zayiflamak istiyorsan,buyur gel,kapimiz acik,yok eger yetemiyorsun ,kurallarimiz geregi gitmelisinm.o zaman hepimiz sorumluluklarimizi biliriz,buna ben de dahilim.
Haksizmiyim?

haklısın.... Kuralları uygulamaya koyalım ve hemen 3-5 kişi kalalım... Biraz esneklik sağlanabilir.. Mesela mazeretli bir durumu vardır girememiştir buna anlayış gösterilir ama düzenli bir devamsızlığı olan birisi varsa takımdan çıkarırsın biter...

Bir aydır uzaktaydım bu nedenle şuanda kimler neden girmiyor çözmeye çalışıyorum.. Mesela sende iki gündür yoktun ama diş nedeni ile giremediğini öğrendim... Geri dönüşüm için biraz alışma evresi geçirmem gerekecek kim kimdir ne yapar ne zaman girer vs...

günaydınlarrr
kızlar nasılsınız valla ben işlerin yoğunluğundan başımı kaldıramıyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz bu arada
jujum cuma sabah öğlene kadar benim kurum dışında eğitimim olacak o yüzden listeleri ancak öğleden sonra hazırlayabilirim gecikme olmaz heralde gerçi 6 ya kadar vakit var sen gelince biraz içim rahatladı eriğim gitti maalesef o saolsun acaip yardımcı idi eriğim gelene kadar kızlar liste işinde bana yardımcı olabilecek birileri var mı?

meraklanma şahnurcum burulardayım hallederiz

günaydınlarrr

Günaydın topligh.kolay gelsin sana.eriğim kulaklarını çınlatıyoruz durmadan.kız bi harikaydi MAŞAALLAH

KURALLAR

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

YARIŞMACILAR

[TABLE="width: 348"]
[TR]
[TD]erigim [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]59,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maymunarmut[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrasi[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zargarpur[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuğba-serdar[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebyar[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]57,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsia[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dagyolu[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şu anda kimler hangi görevleri üstlendi bilmiyorum. Ama bir kişi menülere bakıyorsa şayet bir kişiden de günlük 5 msj kotasını takip etmesini isteyebilirim... Kimseye uyarı yapmaksızın bir ay içerisinde 10 kere bu kuralı ihlal edini çıkarırız olur biter...

Qazartesi gününden beri 3-4 kişi hiç girmedi mesela beklemedeyim hala belki bayram tatilini uzatmışlardır diye

haklısın.... Kuralları uygulamaya koyalım ve hemen 3-5 kişi kalalım... Biraz esneklik sağlanabilir.. Mesela mazeretli bir durumu vardır girememiştir buna anlayış gösterilir ama düzenli bir devamsızlığı olan birisi varsa takımdan çıkarırsın biter...

meraklanma şahnurcum burulardayım hallederiz

valla bizim patron gibi konuştun :))) o hep şöyle der "adamları sıkarsan kaçar" :D

valla bizim patron gibi konuştun :))) o hep şöyle der "adamları sıkarsan kaçar" :D
haklı.. ben takıma dönmeye çalışıyorum ama karamsar hava benide kaçırtacak neredeyse...

aslında genele bakarsak durum kötü değil yarıdan fazlası gün eçirisende aktif girmeyen bi kaç kişi var onlarıda çözecegiz artık .. ya düzenli girin ya terkedin dicez olcak bitcek...

haklı.. ben takıma dönmeye çalışıyorum ama karamsar hava benide kaçırtacak neredeyse...

aslında genele bakarsak durum kötü değil yarıdan fazlası gün eçirisende aktif girmeyen bi kaç kişi var onlarıda çözecegiz artık .. ya düzenli girin ya terkedin dicez olcak bitcek...

Tabiki,günlük 5mesaj zor ama,günlük her kesin menu bildirimi takibi ve menu yorumlaması görevini ben üstleniyorum

KURALLAR

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

YARIŞMACILAR

[TABLE="width: 348"]
[TR]
[TD]erigim [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]59,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maymunarmut[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrasi[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zargarpur[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuğba-serdar[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebyar[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]57,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsia[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dagyolu[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım biz kilo bildirme işini sen yokken saat 11 e kadar çektik perşembe günden başlayıp cuma saat 11 e kadar kilo bildirelim demiştik eriğim ile son gün sıkıntı olmasın diye

merhabalar kızlar
bi kaç gündür çok kötüyüm çok fena üşütmüşüm öksürmekten ciğerlerim sökülecek gibi oluyor hastalıklar peşimi bırakmıyor :(
bugün daha iyiyim çok şükür
eşim de doktor ve ilaç kullanma takıntısı var ne doktora gitmeme müsaade ediyor ne de ilaç kullanmama
o yüzden sanırım atlatamıyorum ama adam anlamıyor bitkisel yoldan da iyileşe bilirmişiz ama nedense ben bir türlü iyi olamıyorum
bu arada zargarcım canım çörek otu yağıda bende işe yaramadı sanırım onu hasta olmadan önce kullanmam gerekiyordu
benden haberler bu şekilde
topik biraz daha hareketlenmiş sanki :nazar::nazar:
zargarpurcum canım geçmiş olsun Allah şifa versin diş ağrısı zordur :(
toplight canım bu bildirim işi 11 de son olmasa 12 yapsak olmaz mı?
eşim bazen 12 ye kadar evde oluyor ben o gidene kadar nete giremiyorum
bu arada bence de kurallar olmalı nerde bu millet resmen bikaç kişi kaldık :S
tuğbacım da sıkıntılı o da çok uğrayamıyor. İnşallah güzel sonuçlarla döner bu gün doktordan

benim biraz evi derleyip toparlayıp sonra ders çalışmamaya oturmam lazım sonra görüşürüz canlar
bu arada dün akşam 1 saat hızlı tempoda yürüdük eşimle çok iyi geldi gerçekten :) elimden geldikçe yürüyüşe çıkmaya çalışacağım artık

merhabalar kızlar
bi kaç gündür çok kötüyüm çok fena üşütmüşüm öksürmekten ciğerlerim sökülecek gibi oluyor hastalıklar peşimi bırakmıyor :(
eşim de doktor ve ilaç kullanma takıntısı var ne doktora gitmeme müsaade ediyor ne de ilaç kullanmama
o yüzden sanırım atlatamıyorum ama adam anlamıyor bitkisel yoldan da iyileşe bilirmişiz ama nedense ben bir türlü iyi olamıyorum
bu arada zargarcım canım çörek otu yağıda bende işe yaramadı sanırım onu hasta olmadan önce kullanmam gerekiyordu
Zargarpurcum canım geçmiş olsun allah şifa versin diş ağrısı zordur :(
Eşim bazen 12 ye kadar evde oluyor ben o gidene kadar nete giremiyorum
bu arada bence de kurallar olmalı nerde bu millet resmen bikaç kişi kaldık :s
tuğbacım da sıkıntılı o da çok uğrayamıyor. Inşallah güzel sonuçlarla döner bu gün doktordan
olur canım bu aralar ben burdayım sıkıntı yaratmaz ...

Bu arada geçmiş olsun..

evet sessisiz bakıyorum...

Ipekyol51
elsia

şu ara kadar geldiğimden beri ortalarda olmayan iki arkadaşımız... Akıbetleri hakkında bilgisi olan var mı acaba ???

Ebyar
oluroylebazen
toplight

hergün gelmelerine rağmen biri iki mesaj yazıp kaybolan arkadaşlarımız

esrasi

düzenli 5 mesaj kuralına uyan tek arkadaşımız

zarfarpur
tuğba-serdar

çoğunlukla burada olan katılımı yüksek arkadaşlarımız

dagyolu

bir var bir yok gibi görünün arkadaşımız....

Takıma geldiğimden beri yaptığım istatiksel bilgilerim bunlar arkadaşlar ...

değişik bi açıdan bakmamız adına kiloları birbirine yakın olanları gurupladım...

maymunarmut ( 77,40 /
ipekyol51 ( 75,80 /

tuğba-serdar ( 71,50 /
toplight ( 69,70 /
zargarpur ( 68,50 /

esrasi ( 66,60 /
dagyolu ( 65,50 /

elsia ( 61,20 /
ebyar ( 57,90 /

Son düzenleme:
baktım ses yok bende sessiz kaldım, aslında beş mesaj kuralından değilde şenlik olsun kaynaşalım daha çok şey öğrenelim birbirimizden diye yazıyorum buraya, lütfen bayram öncesi gibi olalım yenidennn

evet sessisiz bakıyorum...

Ipekyol51
elsia

şu ara kadar geldiğimden beri ortalarda olmayan iki arkadaşımız... Akıbetleri hakkında bilgisi olan var mı acaba ???

Ebyar
oluroylebazen
toplight

hergün gelmelerine rağmen biri iki mesaj yazıp kaybolan arkadaşlarımız

esrasi

düzenli 5 mesaj kuralına uyan tek arkadaşımız

zarfarpur
tuğba-serdar

çoğunlukla burada olan katılımı yüksek arkadaşlarımız

dagyolu

bir var bir yok gibi görünün arkadaşımız....

Takıma geldiğimden beri yaptığım istatiksel bilgilerim bunlar arkadaşlar ...

değişik bi açıdan bakmamız adına kiloları birbirine yakın olanları gurupladım...

maymunarmut ( 77,40 /
ipekyol51 ( 75,80 /

tuğba-serdar ( 71,50 /
toplight ( 69,70 /
zargarpur ( 68,50 /

esrasi ( 66,60 /
dagyolu ( 65,50 /

elsia ( 61,20 /
ebyar ( 57,90 /

ben kurallara uyarım elimden geldiğince sizlerle sohbet etmek isterim fakat zamanım oldukça
evliyim haliyle evi çekip çevirme sorumluluğum var, okulum var ve aynı zamanda kpss ye hazırlanıyorum
zaten takıma katıldığımda da çarşamba ve perşembe günleri bazen hiç bazen de nadir girebileceğimi söylemiştim çünkü bu iki gün dersim var
bu durum öncesin de bir sıkıntı yaratmadı ama şu an sizler için sıkıntı ise ben anlayışla karşılarım

baktım ses yok bende sessiz kaldım, aslında beş mesaj kuralından değilde şenlik olsun kaynaşalım daha çok şey öğrenelim birbirimizden diye yazıyorum buraya, lütfen bayram öncesi gibi olalım yenidennn

kuzum valla ben geldiğimden beri ses olmasına gayret ediyorum ama bende bi yere kadar yetebilirim.... sabah 8 akşam 5 buradayım ben hep...

size bize bağlı buradaki motivasyon...

yeni üye almaya çalışıyorum bu aralar ama kıtlık var bulamıyorum... sayıyı artırsak daha bi şenlikli olur ama şuanki durumda fena değil yeterki iletişimi sağlayabilelim

ben kurallara uyarım elimden geldiğince sizlerle sohbet etmek isterim fakat zamanım oldukça
evliyim haliyle evi çekip çevirme sorumluluğum var, okulum var ve aynı zamanda kpss ye hazırlanıyorum
zaten takıma katıldığımda da çarşamba ve perşembe günleri bazen hiç bazen de nadir girebileceğimi söylemiştim çünkü bu iki gün dersim var
bu durum öncesin de bir sıkıntı yaratmadı ama şu an sizler için sıkıntı ise ben anlayışla karşılarım

canım hani zorunlu haller olur anlayış gösterilir... ama bu süreklilik arzederse takımda bulunmanın mantığı kalmıyor... bir iki gün yokluk aranmaz ama bu hergüne takabül ediyorsa gerçekten de bu takımda olmak ne kişiye ne takıma bi fayda sağlamıyor demektir...

yukarıda yaptığım 3 günlük bi gözlemdi .. bunu iki hafta sürdürmeyi planlıyorum bukadar kısa sürede bir bilgi sahibi olunmaz en az iki hafta gözlemleyip ona göre yorumlama yapacağım sadece ön bilgi geçtim sizleri bilgi amaçlı

merhabalar kızlar
zargarpurcum canım geçmiş olsun Allah şifa versin diş ağrısı zordur :(
eşim bazen 12 ye kadar evde oluyor ben o gidene kadar nete giremiyorum
bu arada bence de kurallar olmalı nerde bu millet resmen bikaç kişi kaldık :S
tuğbacım da sıkıntılı o da çok uğrayamıyor. İnşallah güzel sonuçlarla döner bu gün doktordan

benim biraz evi derleyip toparlayıp sonra ders çalışmamaya oturmam lazım sonra görüşürüz canlar
bu arada dün akşam 1 saat hızlı tempoda yürüdük eşimle çok iyi geldi gerçekten :) elimden geldikçe yürüyüşe çıkmaya çalışacağım artık

cok gecmis olsun bitanemmm.canim kendine cok dikkar et.siyah turpun icini oy,icine bal dok bir kac kasik,BIRKAC SAATE SUYUNU SALICAK,ic onu,biseycigin kalmiycak INSAALLAH.ben de bitkiyle tedavi tarafdariyim,bide dualarla tabiki,SIFA VEREN ALLAH,digerleri vesile.
bu arada cocuk yokken zamanini iyi degerlendir.kpss yi kazan INSAALLAH

Son düzenleme:
Back
X