- Konu Sahibi Cherry Mom
- #99.261
yok canım artık rafa kaldırdım 5 yılımı verdim yeter gayri...kalbini bozma sen tutar o tutar :d
ama takıntı haline de getirme canım.
Ayrıca o maydonoz suyu içilirmi beyaaaaa öğğğğğ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım artık rafa kaldırdım 5 yılımı verdim yeter gayri...kalbini bozma sen tutar o tutar :d
ama takıntı haline de getirme canım.
Ayrıca o maydonoz suyu içilirmi beyaaaaa öğğğğğ
BURDA CANIM... GEBELİK DÜŞÜNEN VARSA DENEMESİN
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/maydanoz-ile-zayiflama-2-10258.html
hadi yaaa olmadı mı iyi ozaman hiç giremem o işlere...ben bunu nisan'da yaptım.kilo olarak bir deyişiklik olmadı,ama içeride bişey yapmıştır belki
hadi yaaa olmadı mı iyi ozaman hiç giremem o işlere...
Bana yine spor
bana yine yürüyüş var
yine bana küçük porsiyonlar düştü eyvahhh
Yarın tartıda birazcık zayıf çıkmak için önerisi olan var mı?
Buna hepimizin ihtiyacı var. Tüyoları bekliyoruz![]()
zargar sen nasıl oldun canım. Geçtimi dişin?
Antibiyotik iyi gelir gerçi. Dikkat et kendine.
haklisin canim.Mesajlarini okudum rabbim hepimiz icinn hayirlisini versin
kızlar bi sakin olun bi toparlanın... eriğim mi sizin öğünlerinizi hazırlıyor porsiyonlarınızı belirliyordu... yada bir başka birisi mi yapıyordu bunları size... birine bağlanıp kalmak hiç mantıklı değil toparlanın allah aşkına...
eriğimin gitmesini bende istemem elbette ama onu şuan en çok ben anlıyorum sanırım... biraz dinlenmeye ihtiyacı var sadece...
ama burada biri gitti diye yıkılmak hotivasyonu bırakmak yok... amacımız ne kilo vermek ... bu yolda ne yapmaya çalışıyoruz burada kendi derdimizden anlayan ortak dili konuştuğumuz destekçilerle kilo vermeye çalışıyoruz.. birilerine yada bişeye bağlanmadan kilo vermemiz lazım ki buradan ayrıldığımız da da başımızın çaresine bakabilelim....
öncelikle kendi kendimize yetmeli ki motivasyonumuz ve kilo verme azmimiz başkalarına da ilham olabilelim...
duymamış görmemiş olayım bu karamsar havaları...
hmmm bunu ogrendigim iyi oldu sikintim bu olabilir
anladım... biliyorsun ki çarşı pazar gezmesi tarzında olan yürüyüşün pek bi etkisi yok... asıl yağ yakımını sağlayan yürüme amaçlı yapılan yürüyüştür... ve yaptığın sporti egzersiz eğer seni terletmiyorsa demekki hafif yapıyorsun demektir buda yağ yakımına pek etki etmez.. yürüyüş yada yaptığın sportif faaliyet ne ise ısınma evresinden sonra kalp ritmini artıracak şekilde tempo artırılmalı ki yağ yakımı başlasın...
şayet yapabiliyorsan 20 dk yürüyüş yapıp kasları ısıttıktan sonra ara ara 4-5 dk koşular ekle yürüyüşüne biraz koş yürü biraz koş yürü.. bu iniş çıkışlar yağ yakımını daha çok tetikliyor...
onlardan biride benim galiba gerci arada geldim ama yazamadim sadece okuyup cikmak zorunda kaldim.Bizim ev su an revir gibi esim ben kizim hepimiz hastayiz.kizimla okula da gitmedik bugun.buyuk ihtimalle yarin da gidemeyecezşu anda kimler hangi görevleri üstlendi bilmiyorum. Ama bir kişi menülere bakıyorsa şayet bir kişiden de günlük 5 msj kotasını takip etmesini isteyebilirim... Kimseye uyarı yapmaksızın bir ay içerisinde 10 kere bu kuralı ihlal edini çıkarırız olur biter...
Qazartesi gününden beri 3-4 kişi hiç girmedi mesela beklemedeyim hala belki bayram tatilini uzatmışlardır diye
haklisin canim tanisamadik.bundan sonra bol bol konusuruzelsie en son 7 ekimde yazmis.
bide ipekyol simdi geldi sanirim,sen de pek fazla ugramiyorsun.pek sohpet edip tanisma firsatimiz bile olmadi.kilo bildirim gununde rastliyoruz.
gecmis olsun canim.bende 20 lik disimi ameliyatla aldirdim gecen yil.aynen seninki gibi olmustu hic duzelmeyecek sanmistim ama en fazla15 gunde normale donersin insEki Görüntüle 836955 bından daha fazla sis sımdı
sorma canim ya..biz burda da oyleyiz bu aralar.toplanti yaptik herkesin cocugu hasta bizler hastayiz.toplantiya dr tranfer etmek diyorduk en son.Isin garibi salgin var galiba herkesler hasta cocuklar hasta mevsim degisiyor.sicaklar basliyor klima kullanimi artacakBu kadar kendini yorma birde sen hasta olursan komple artık hastalıktan geçilmicek bizim bölüm
Herkes problemli yaaaNasıl toplandık böyle :)
bende bugün tarçın ve balın zayıflattığını öğrendim sabah akşam içince işe yarar mı bilmiyorum detayları öğrenince yazarım size
hepinize iyi akşamlarrr
bende bugün tarçın ve balın zayıflattığını öğrendim sabah akşam içince işe yarar mı bilmiyorum detayları öğrenince yazarım size
hepinize iyi akşamlarrr
menunu beğendiğin için teşekkür ederim evet haklısın suyu az yemek içinmi yoksa hazım için mi içiyoruzsakızı duymadım da cok iyi bi ilaç vardı kutu içinde ismini hatırlayamadım zaten doğru olmaz isim vermem.normal ilaçlar işini gorebilir
bugünkü menunu cok begendim . boğazın bir an önce düzelsin de suyu arttırman daha iyi olur.
ben de suyu az içiyorum
mandalina az kalorili diye yedim iki tanecik bende diyetisyene gittiğimde 1 kepçe çorba 1 d.ekmek demişti çorba içersen o öğünde 1 d.ekmek yiyebilirsin çünkü iki d.ekmek vardı menumdedagyolu canım ben ilk aranı biraz fazla buldum 1 tane mandalina kafiydi
ben diyetisyene gittiğim de öğünlerinde eğer çorba tüketeceksen ekmeği yada ekmek tarzı şeyleri yemeyeceksin demişti aklında bulunsun senin de
suyun az boğazın mı ağrıyor? geçmiş olsun
bu havalar herkesi hasta ediyor vallahi
akşam menu sayfasını kapatıyoruz ki kaza çıkmasın ne kadar beni zorlasalarda şu 3 gündür 8den sonra birşey yediremiyorlarben hep bigün önceki menümü paylaşıyrum belli olmaz son dk kaza çıkar diye, belki yanlış yapıyorum bilmiyorum :)
ğeçmiş olsun biz çocuklar çok boğaz ağrısı çekiyoruz çünkü başimiza mukayyed olamıyoruz bundan sonra başimi bir kaç yazmayla sarıp yatıyorumDUNKU MENUNU MERAK ETTIM.MEYVESI YOK.SU AZ ,GECMIS OLSUN.benim de oglumun bogazi agriyor,37.5 atesi var.
bağirsdaklara vucudun ikinci beyni diyorlar bu yaptıkların onu iyice dışarıya bağlar onlarsız çalışmayabilir bekunis gerçekten iyi ama zararları da vargünaydınlarrrrr
ben hiç duymadım kabıozlık giderici sakız
ben hergün fiks 2 adet karışık form çayı, içiyorum kabızlık için arada bir 2 şer tane bekunis kullanıyorum ama onlar bile etki etmiyor bazen
bu arada dağyolu ve ebyar menülerimiz güzel kızlar kolay gelsin
can kardeşim hayırlı sabahlar bu saatte bnde ayaktayım kendimi çok iyi hissediyorum ama bir ucundanda gözlerim yataği kollir yatsam mı yatmasammı neyse iyi kilo ama kaç zamanda verdinKilom 67.6 yehoooooo
Halbuki ne spor ne doğru dürüst diyet ne su.ama dişim sebebiyle pek yiyemedim .ama kilom çok olur diye korkuyordum
Toplam 2,4 gitti