Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nickimi degistirmem de bana seslencek bisey bulsaniz yeter :) ck dora begenmedim :) pcye gecer gecmez avatari degistiriyrum :)

Ben de kiz kurulariyla evde takiliyorum:) destan tazdim kimseler yok sallamadi :1:
bayan sosyolog bende sos. mezunu bir vatandaşım :)
bende kpss ye hazırlanıyorum şu aile danışmanlığı sertifikasını da düşünmüyor değilim ayıptır sorması kaç tl kurs :1:

kızlar ya küçük bir tavizim benim iki günüme mal oldu yani herşey kayınvalidemde başladı özlemiş benim en sevdiğim şeyi yapmış gerisini siz düşünün bugunde geçsin inş yarından sonra düzene devam
benim vucudum çok çabuk kilo alıp veriyor bunun avantajıda var dezavantajida ama 6 öğün beslenme bana yaramıyor en ideali 2 yada 3

kızlar ya küçük bir tavizim benim iki günüme mal oldu yani herşey kayınvalidemde başladı özlemiş benim en sevdiğim şeyi yapmış gerisini siz düşünün bugunde geçsin inş yarından sonra düzene devam
benim vucudum çok çabuk kilo alıp veriyor bunun avantajıda var dezavantajida ama 6 öğün beslenme bana yaramıyor en ideali 2 yada 3
dagyolu canım alınma gücenme ama bu kaçıncı yarından sonra
böyle verim alamazsın canım artık vazgeçeceksin geri dönüşü olmayan kaçamaklardan

bayan sosyolog bende sos. mezunu bir vatandaşım :)
bende kpss ye hazırlanıyorum şu aile danışmanlığı sertifikasını da düşünmüyor değilim ayıptır sorması kaç tl kurs :1:
Tesaduf :) 3600 canim.asagi yukari 3200 3600 civarinda. Kayit hala var mi bilmiyorum.bugun uyuyakalmisim derse gidemedim cok sinirim bozuldu.yasin kac ?
regl olmaya başladım sonunda şişliğim incek ohh bee
Ayyy bende ya bugun regl oldum :) pek mutluyum sisligim inicek diye .

Hafta sonlari kimseler yok cidden

Tesaduf :) 3600 canim.asagi yukari 3200 3600 civarinda. Kayit hala var mi bilmiyorum.bugun uyuyakalmisim derse gidemedim cok sinirim bozuldu.yasin kac ?

Ayyy bende ya bugun regl oldum :) pek mutluyum sisligim inicek diye .

Hafta sonlari kimseler yok cidden
offf çok pahalı yaaa
eşim bi ara sende alsan mı falan dedi sonra öyle kaldı
23 yaşındayım ben canım

zargarpur canım fethiyeyle görüşüyor musun? hiç girmiyor artık kk ya

Son düzenleme:
Evet canım.sık sık mesajlasıyoruz.kk ne zamanı kalmıyor
önceden ne güzel sık sık giriyordu
niye vakti kalmıyor ki? yoksa 3. bebişi mi yaptı :)

ben de 1-2 haftaya 24 oluyorum :) erken evlenmişsin
eee canım mezun oldum işe girdim istediğim gibi olmadı kpss ye girdim o da olmadı
tekrar kpss ye gir atan onu bekleyemedim vallahi sevdiğim adamda vardı neyi bekleyecektim fazla bile bekledim :1::1:

Back
X