Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar size uzun uzun yazmak istedim cunku gercekten motivasyonum sifir ve berbat haldeyim.rapor yazmiyorum cunku yuzum yok.su icmiyorum spor yapmiyorum ama yazdiklariniz bana cok iyi geldi.yarindan itibaren siki yonetim ilan ettim :)

Kendimi tekrar tanitmak istedim tanisma faslinda pek katilim gerceklestiremedim.
Bana isim siz koyun :) eski nicki duymak bile istemiyorum.malum :) 24 yasindayim .sosyoloji mezunuyum .su anda da ikinci unv hem sosyal bilimler okuyorum hem kpssye hazirlaniyorum.ayrica aile danismanligi sertifikasi icin hafta sonlari bi unuversiteye gidiyorum.anlicaginiz dersler cok yogun ve stresli.bir de sokak sanatlariyla ilgileniyorum ona zaman ayiriyorum.kardesimle birlikte yasiyoruz.onun sorumlulugu da bambaska bir yük. Bi de kilo derdi hem sagligimi hem beni hem iliskimi etkiliyor.erkek arkadasim daha bir kere bile lafini yapmadi ama kilo verdigimde cok cok daha begenecegine eminim.sık sık komplekse girip problem yaratmaktan biktim.herseyin stresi ondan cikiyo mslesef :( kilo yukunden artik omur boyu kurtulmak istiyorum.

Baska bi takimdan geldim mayis ayindan beri bu forumdayim .7 kilo verdim.daha yolum uzun.ergenlikten sonra cok kilo almaya basladim.yillardir duzensiz beslenme ve uyku kilo alma sebebim.sebze sevmiyorum gereksiz zamanlarda gereksiz seyler yiyorum.kolay hazirlanan yiyeceklerin de cok etkisi var.su sevmiyorum icmeyi susadikca yarim bardak anca iciyorum.bazen zorlayip cok ictigimde rahatsizlik cekiyorum.

Daha onceki arkadaslarim hep yanimda oldular.zor gunler gecirdigimde cevremdeki bazi insanlardan cok akil verdiler.bizim de aramizda boyle bir bag olusdun istiyorum.cunku ozaman mecburiyet degil sorumluluk olarak goruyorsunuz.takim olma bilinci ozaman daha cok kiymete biniyor.umarim hep beraber amacimiza ulasiriz bir an once.herkese benden opucukler :**
Canım dediğin gibi daha çok birbirimizi tanırsak destek olabiliriz birbirimize
Lütfen gün sonundan öğlene kadar her kes menüsünü yazsın
Pazartesi'nden itibaren inş
Esracığım ,hep e.sarac yaptim,kosu bandi uzun sure,10,15 gun Jillian,Leslie 4 miles ilk basladigim zamanlarda.bir ara dogum sonrasi fotolarimi da eklerim gozlerinize inanamazsiniz.3 ayda 12 kilo zayiflamistim.yuruyusle,aksam yemeyerek Ve de 3 beyazdan uzak durarak.bide ara ogun yemiyordum

Canım ya ben 12 kilo verdim mi işim biter ve günler çok yakın artık eminim

Aynen ara ara bu iyi geliyor.ayrica daha iyi bi takim olmak icin daha cok tanimak gerekir :)

Haklısın doracım.ben fizik mezunuyum yurt dışında yasıyorum nijeryadayım.5 yıllık evliyim 3yaşında bir kızım var kilo serüvenim hamile kalmak için tedaviye başlayınca başladı. Daha öncesinde kilolu olmadım üniye başladığımda 51 kilo,evlendiğimde 62 kiloydum.boyum 172 cm.yani bu maceranın 3yıllık geçmişi var.97 kiloyla doğum yaptım ama 3 gün sonra 94kiloydum.daha önce 7. Takımdaydım.gecen yıl ülke değiştirdim adapte olmak iklime alışmak yeme içme meselesini oturtmak bayağı zaman aldı ve bu sürede yine kilo aldım.71den 78 e cıkmıştım ve takıma geri döndüm.takım kapanınca buraya geçtim .benim hikayem özetle böyle canlarım

canım nasılsın buldum seni inan 7 takımı çok özledim yarışmamızı arkadaşlıklarımı içim acıyor her kkyı açınca meyerse ne özlemişim ogünleri:43::43:malum hamile kaldım gruptan ayrıldım ama geri dönücem işşallah insanlara motive olsun diye yazıyorum :kkk:

kızlar siz beni tanımazsınız ama ipek çok iyi tanır ben 113 kilo geliyordum 78 kadar düştüm toplar 37 kilo verdim:53::53:evladım için herkeze bir sebep lazım degilmi:43:bundan önce 3 bebgimi 5 aylık kaybettim cennete gittiler bu gebeligimdede doktorum paşam en az 35 kilo vericeksin dedi :53:eve geldim ne agladım nasıl olucakki bu :44:sonra eşim sen istersen olur dedi sag olsun sponsorum oldu:9:bireyselde 2 kere 1 oldum 1 kere 2 1 kerde 3 oldum anlıcagınız azim ederseniz veriyorsunuz ha gayret başarırsınız :17:
ben ne pirinç ne patates yedim 1 sene boyunda sabah kahvaltısı rutin yaptım kılasik badem domates kibrit kutusu peyez peynir 5 süyah zeytin yeşil çay ve 5 bir arada çayı karıştırım2 bardaklık kupama koyum içtim 3 litre suyu ihmal etmedim 1 saat geliş 1 saat gidiş olmak üzere yürüyüş yaptım arada plateste yaptım :8:öylenleri tavuk gögsünü filito kestirim 2 parça onu yedim birgüm brokoli kereviz brüksel lahansaı tavugu buhar aparATIFIMA KOYUM YEDİM 2 BARDAK AYRANLA ÇAVDAR TÜKETTİM AKŞAM ÇORBA 4 YEMEK KASIGI SULARI SÜZÜLMÜŞ SEBZE YEMEGİ SALATA YEDİM YASAKLARI YAPMADIM ARADA KAÇAMAKLARI SAYMAZSAK:17::17:İNSAN İNAT DERSE SABIR EDERSE İNANIN VERİYOR HADİ GÖRÜYÜM SİZLERİ AZİM EDİN :8::8:7 TAKIM BENİM HAYATIMI ÇOK DEGİŞTİRDİ ONUN DESTEGİ BENİM AZMİM OLMASA NERDE VERİRDİM CUMA GÜNLERİNİ İPLE ÇEKİYORDUM AY FAZLA YERİN ARKADAŞLARA NE DERİM VS ÖYLE BÖYLE KİLO VERDİM DARISI BAŞINIZA ŞİMDİ DİCEKSİNİZ HAMİLESİN KİLO ALDINMI SÖYLÜYÜM :9:81-700HAMİLE KALDIM 83 KİLOYUM ÇÜNKÜ KİLO ALMAM YASAK :27::27:
BAKALIM SAG SAGLİM DOGUM EDENE KADR NE KA KİLO ALICAM VARSIN ALAYIM GENE VERİRİM İŞŞALLAH BENDE BU AZİM HIRS OLUNCA ŞİMDİ AKLIMDAN DİYORUM AH PAŞA DAHA ÖNCE NEDEN KİO VERMEDİN İNANIN GÖRENLER BENİ TANIYAMIYOR KİLO AZ ALAYIM MORALİM BOZULUYORDU ŞİMDİ HAMİLEYİM GEÇEN EŞİME DİYORUM KİO ALMIŞM BAKSANA DESEMDE NE KİLOSU O BEBK DİYOR :9::9:RABBİM OLMAYANLARD NASİP ETSİN İŞŞALLAH EVLADIMA KAVUŞUUM DİYE 67 GÜNDÜR YATAKTA YATIYORUM HİÇ AYAGA KALKMIYORUM ÇÜNKÜ GEBELİGİM ÇOK RİSKLI KAYBETME OLASILIGIM VAR RABBİM ÖMÜR VERSİN KARNIMDAKİNE NE DİYİM HAYIRLI KİLO VERMELER BU ARDA CUMANIZ MUBREK OLSUN :38::38:

Maşallah paşacım az kaldı desene hayırlısıyla inş Rabbim azminin mükafatını veriyor. Hayırlısıyla bebeğini kucağına aldıktan sonra gelirsin tekrar kalan kilolarındanda kurtulursun mutlu fit bir anniş olursun

bugünki menü
sabah 07.00
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, şekersiz çay

ara 10.00
yeşil çay

öğle 12.00
3 tane normal boy köfte
yeşil salata
1 kase çorba
1 bardak ayran
1 diilim çavdar ekmeği

akşam 17.00
tavuk biber ızgara 125 gr kadar
yağsız salata
1 dilim ekmek

2 lt.su
spor yok çünkü çok sancım vardı uyudum

Haklısın doracım.ben fizik mezunuyum yurt dışında yasıyorum nijeryadayım.5 yıllık evliyim 3yaşında bir kızım var kilo serüvenim hamile kalmak için tedaviye başlayınca başladı. Daha öncesinde kilolu olmadım üniye başladığımda 51 kilo,evlendiğimde 62 kiloydum.boyum 172 cm.yani bu maceranın 3yıllık geçmişi var.97 kiloyla doğum yaptım ama 3 gün sonra 94kiloydum.daha önce 7. Takımdaydım.gecen yıl ülke değiştirdim adapte olmak iklime alışmak yeme içme meselesini oturtmak bayağı zaman aldı ve bu sürede yine kilo aldım.71den 78 e cıkmıştım ve takıma geri döndüm.takım kapanınca buraya geçtim .benim hikayem özetle böyle canlarım
Cok tesekkurler kendini tanittigin icin memnun noldum. :) peynir deyin siz bana dorayi sevmedim .hem peyniri cok severim hem de beyaz tenliyim :1: aklima o geldi :1:

Nijeryadan bize ara ara fotograflar yukle olur mu :) çalısiyor musun?
bugünki menü
sabah 07.00

ara 10.00
yeşil çay

öğle 12.00
3 tane normal boy köfte
yeşil salata
1 kase çorba
1 bardak ayran
1 diilim çavdar ekmeği

akşam 17.00
yağsız salata
1 dilim ekmek

2 lt.su

4 4luk menu diye buna derler. Tebrikler canim

26 ekim

Sabah
Yarim simit
1 dilim peynir
1 domates
Karışık bitki çayı

Òglen
1 kase müsli

Akşam
2 kaşık pilav
Bol salata

Limonlu yeşil cay
1 litre su
15-20 dk yuruyus.sancim artti donmek zorunda kaldim

Tanıştığıma çok memnun oldum canım.oğlun ve eşimle bir ömür mutluluklar dilerimm
Fotolarına baktım maşallah dedim ya Rabbim ne güzel yaratmış.

Sağol tesekkür ederim güzelim

Kızlar kulağımın delinmesinden 2 hafta geçti.cuma günü yıkanırken vazelinli pamuğu unutmusum.bişey olurmu?
H2O2 ile içini sildim kaynama hışırtıları oldu.çok korkuyorum ya orta kulağa su kaçtıysaa.

Son düzenleme:
Juju,bana 2 hafta izin verirmisin lütfen,oğlumdan bana da bulaştı virüs,çok kötüyüm,dişim ,kulağım bi güZel iyileşsin döneyim ben olurmu.bu sekilde devam edemiyorum.ne spor yapa biliyorum ne diyet.2 kilo bildiriminden sonra gelicem İNŞAALLAH.8 Kasım'da .

dagyolu canım alınma gücenme ama bu kaçıncı yarından sonra
böyle verim alamazsın canım artık vazgeçeceksin geri dönüşü olmayan kaçamaklardan
doğru söze ne denir en zorlandığım birşeyleri istikrariyetle devam edememek

Juju,bana 2 hafta izin verirmisin lütfen,oğlumdan bana da bulaştı virüs,çok kötüyüm,dişim ,kulağım bi güZel iyileşsin döneyim ben olurmu.bu sekilde devam edemiyorum.ne spor yapa biliyorum ne diyet.2 kilo bildiriminden sonra gelicem İNŞAALLAH.8 Kasım'da .
juju ne olur izin verme demeyi içimden geçirip dışarı vursamda en önemli sağlık zaten inş kısa zamnda iyileşirsin kulakta diş ağrısıda bildiğm kadar kısa sürüyor inş seninkide öyle olur

doğru söze ne denir en zorlandığım birşeyleri istikrariyetle devam edememek

juju ne olur izin verme demeyi içimden geçirip dışarı vursamda en önemli sağlık zaten inş kısa zamnda iyileşirsin kulakta diş ağrısıda bildiğm kadar kısa sürüyor inş seninkide öyle olur
bu büyük ihtimal bir hafta olur yalnız şu an hem de qrip oldum,o yuzden su içemiyorum,bilemiyorum ki izne gitmesemmi:)

kızlar ilaç kullanmaktan sıkılıp yarıda bıraktım doktorum kesinlikle devaam etmelisin diyince yine başladım günde 4 ilaç iç babam iç neysede bugun baktım progestron hapı vucutta su toplanmasına iştah açmaya yol açıyormuş ben şimdi ne halt edim bilmirem sağlık sağlık içinizden geçirdiğinizi hissedince haklısınız demekten başka yol yok

bu büyük ihtimal bir hafta olur yalnız şu an hem de qrip oldum,o yuzden su içemiyorum,bilemiyorum ki izne gitmesemmi:)
bende uzun zamandır hem grip hem bogaz agrısı çekiyorum ilaç ta kullanamıyorum gebelik riskinden dolayı sana nasıl iyi geleceğini düşünüyorsan bence ona göre hareket etmelisin biz ne desek te herkes kendi yaşantısına paralel hareket etmesi sağlıklı olur
ama çok aktifsin maşallahın var bu diyet seruvenide araya birşeyler girdikçe çok uzuyor engelleri aşmakta önemli ne bilim sen daha iyi bilirsin

bende uzun zamandır hem grip hem bogaz agrısı çekiyorum ilaç ta kullanamıyorum gebelik riskinden dolayı sana nasıl iyi geleceğini düşünüyorsan bence ona göre hareket etmelisin biz ne desek te herkes kendi yaşantısına paralel hareket etmesi sağlıklı olur
ama çok aktifsin maşallahın var bu diyet seruvenide araya birşeyler girdikçe çok uzuyor engelleri aşmakta önemli ne bilim sen daha iyi bilirsin

Her tarafım ağrıyor,ne kötü bir illeeet

bugünki menü
sabah 07.00

ara 10.00
yeşil çay

öğle 12.00
3 tane normal boy köfte
yeşil salata
1 kase çorba
1 bardak ayran
1 diilim çavdar ekmeği

akşam 17.00
yağsız salata
1 dilim ekmek

2 lt.su
Sana şu kadarını söyliyim,bu hafta manyak kilo vericen sen İNŞAALLAH.
Ama sen de meyve yememişsin,çekerim kulağınızı aaa.

Milleeet nerdesiniz aloooo.noldu sizin kurallarınıza ???5 mesaj şu bu.
Kimse yok.patron sen geleydin bari.
Şöyle yapalım o zaman işimizi bilelim
Hafta sonu tatil olduğunu söyleyin,zaten 2,3 kişi geliyor,değilmi,

Back
X