- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #100.341
Yedigin seylere bagli peynir yumrtadan tahilli ekmekten vazgecme derim.birde insan vucudunu tanimali ben kahvaltusiz yapamam arkadasimda sevmez ogle yemegi ile baslar gune gayette fittir bazi elma aciktiririr bazizisinids istahini keser bunyeyi tanimak lazim benxwBenim cozemedigim birsey var. ne zaman kahvalti yapsam gun icinde daha cok biseyler yemek istiyorum da. ac oluyorum. Niyedir acaba? Yorum yapabilecek var mi?
Canim nasil da hakli ciktin saat 20:30 gibi 1 adet gofret yedim tutamadim kendimi
Ben normal yemegimi yiyim istah patlamsi olmaz genelde ama nezaman agzima bir tatli atayim zabdedemem kendimi gunlerde ne kadar cok yersemde aaksama acikirim
Ben foruma ilk basladigimda havalar iyiydi. Is yerine 4 km yuruyerek geliyordum. Terliyordum ne kadar uzerimi degistirsem de dus almayinca olmuyor. Bu yuzden sanirim Boyun fitigi nuksetti . Duzenli ilac ve krem kullaniyorum. Fizik tedaviye gidebilecek vaktim yok suara yogun isler. Insallah en kisa zamanda biraz daha normale donerim. Sadece diyetle gitmeyecek bu kilolar
Ben yuruyusumu yaoiyorum hemen sicak suyla dusumu alir kapsonlu hirkami giyerim sicak tutmaya calisiyorum onun faydasini gordum galiba dikkat etmek lazim acisin oyle iyi bilirimki bacimm,