- Konu Sahibi Cherry Mom
- #100.441
canım tebrik ederim 1haftada verdıgın kılomu
teşekkür ederim canım,bu ilk hafta olduğu için sanırım bolca su kaybı vardır,bundan sonra bu kadar verebileceğimi sanmıyorum maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrik ederim 1haftada verdıgın kılomu
kaptanım bir önerim olacak,mesajlarımızı günlük olarak saysak devamlılığı korumak adına,sanki pek kimseler uğramıyo gibi geliyor bana:26:.
geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordur,özlemcim listeye 1 hafta denemeden sonra giriyoruz galiba öyleydi.
ay canım kendimden geçtim saki felç indi allah yaşatmasın bidaha sagol canımm :)
diyetisyen listelerine hiç uyamadım ama neyi nasıl yiyeceğin konusunda yardımcı oluyor,gitmende fayda var tabi umarım senin için yararlı olur canım .
Arkadaşlar leslie ile yürüyüş programını duymuşsunuzdur,birazdan dışarı çıkıp kendime ev için bir spor ayakkabısı alıcam ve sauna eşofmanlarımı giyip lesliye başlıycam inşaaallah,günlerde alacağım kaloriyi önceden yakayım bari.
Ben yapmistim ise yaramistu cok keyifliArkadaşlar leslie ile yürüyüş programını duymuşsunuzdur,birazdan dışarı çıkıp kendime ev için bir spor ayakkabısı alıcam ve sauna eşofmanlarımı giyip lesliye başlıycam inşaaallah,günlerde alacağım kaloriyi önceden yakayım bari.
kızlar ben şimdiden menümü paylaşmak istiyorum sabah galeta ve şekersiz çay dişimden dolayı da az yemeye başladım iyimi oldu ne :)
saat 10 da yeşil çay ve galeta
aralarda hep galeta yiyorum çükü bayılıyorum tadına hele susamlısı :)
öglen yarım ekmek ve çorba içiçem sadece
akşam annemin günü var malsef inşallah fazla kaçırmam diyorum ama cok güzel şeyler oluyo ya![]()
Aksamida az hasarli atlatirsin insaallah
![]()
Gecmis olsun canimdün yazamadım biraz rahatsızdım kızlar o yüzden dünkü menümü hiç yazmıyım fazla bişey yok cünkü diş agrısı yüzünden ayakta zor durdum başlangıç kilom 70 di kadiş cim şimdide 10 gr vermişim cuma tartılmada ama takımda ismim geçmiyo neden anlamadım
![]()
Evde olunca cok duzenli oluyor insanBugün bütün gün evdeydim arkadaşlar,evi temizledim,çamaşır yıkadım diyetim de gayet güzel gitti akşam ufak bi kaçamağı saymazsak.
bugün bana dua edin kızlar çünkü hem sabah hem akşam arkadaşlarla günüm var,inşaallah diyete zeval gelmez:26::18:.
Kaptan ben bu yaristan hic bisey anlamadim bu hafta deneme suresi bu hafta yarisimiyacak denilmedi bilgilendirirmisin bi duzenimiz yok gibi takim olarak
canım 9 kilo vermiş görünüyodun 2 günde olcak iş miGecmise baksaydin bi kaptan sabahtan yazdim kilomu ben
şimdi yokmuyum takımda ben anlamadım
kaptanım pazar günü bana izin verin paylaşım yapamıcam
çünkü haftada 1 gün tatilim var ondada çeyiz almaya gidiyorum malesef
büyükleri bitirdik küçük işler kaldı evlenmek zormuş ya :18:![]()