Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar leslie ile yürüyüş programını duymuşsunuzdur,birazdan dışarı çıkıp kendime ev için bir spor ayakkabısı alıcam ve sauna eşofmanlarımı giyip lesliye başlıycam inşaaallah,günlerde alacağım kaloriyi önceden yakayım bari:27:.

geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordur,özlemcim listeye 1 hafta denemeden sonra giriyoruz galiba öyleydi.

ay canım kendimden geçtim saki felç indi allah yaşatmasın bidaha sagol canımm :)

diyetisyen listelerine hiç uyamadım ama neyi nasıl yiyeceğin konusunda yardımcı oluyor,gitmende fayda var tabi umarım senin için yararlı olur canım .

evet canım randevu aldım bakalım faydası olur diye düşünüyorum :)

kızlar ben şimdiden menümü paylaşmak istiyorum sabah galeta ve şekersiz çay dişimden dolayı da az yemeye başladım iyimi oldu ne :)
saat 10 da yeşil çay ve galeta
aralarda hep galeta yiyorum çükü bayılıyorum tadına hele susamlısı :)
öglen yarım ekmek ve çorba içiçem sadece
akşam annemin günü var malsef inşallah fazla kaçırmam diyorum ama cok güzel şeyler oluyo ya :(

:7::52:

kaptanım pazar günü bana izin verin paylaşım yapamıcam
çünkü haftada 1 gün tatilim var ondada çeyiz almaya gidiyorum malesef
büyükleri bitirdik küçük işler kaldı evlenmek zormuş ya :18::54:

Arkadaşlar leslie ile yürüyüş programını duymuşsunuzdur,birazdan dışarı çıkıp kendime ev için bir spor ayakkabısı alıcam ve sauna eşofmanlarımı giyip lesliye başlıycam inşaaallah,günlerde alacağım kaloriyi önceden yakayım bari:27:.

Evet buna bende bugun baslayacagim bu sogukta sanirim yapabilecegim tek sey bu ;)
Hergun yapilmasi gerekiyor haftada 1 gun tatil

İyiaksamlar hanimlar misafurim vardi giremedim gecmise bakiyim menumu yazarim

Ben yapmistim ise yaramistu cok keyifli
kızlar ben şimdiden menümü paylaşmak istiyorum sabah galeta ve şekersiz çay dişimden dolayı da az yemeye başladım iyimi oldu ne :)
saat 10 da yeşil çay ve galeta
aralarda hep galeta yiyorum çükü bayılıyorum tadına hele susamlısı :)
öglen yarım ekmek ve çorba içiçem sadece
akşam annemin günü var malsef inşallah fazla kaçırmam diyorum ama cok güzel şeyler oluyo ya :(

Aksamida az hasarli atlatirsin insaallah

:7::52:

dün yazamadım biraz rahatsızdım kızlar o yüzden dünkü menümü hiç yazmıyım fazla bişey yok cünkü diş agrısı yüzünden ayakta zor durdum başlangıç kilom 70 di kadiş cim şimdide 10 gr vermişim cuma tartılmada ama takımda ismim geçmiyo neden anlamadım
:43:
Gecmis olsun canim
Bugün bütün gün evdeydim arkadaşlar,evi temizledim,çamaşır yıkadım diyetim de gayet güzel gitti akşam ufak bi kaçamağı saymazsak.
Evde olunca cok duzenli oluyor insan
bugün bana dua edin kızlar çünkü hem sabah hem akşam arkadaşlarla günüm var,inşaallah diyete zeval gelmez:26::18:.

Gelir bencr gunlerde zor diyete uymak ertesi gun dengelersin artik

Kaptan ben bu yaristan hic bisey anlamadim bu hafta deneme suresi bu hafta yarisimiyacak denilmedi bilgilendirirmisin bi duzenimiz yok gibi takim olarak

Kaptan ben bu yaristan hic bisey anlamadim bu hafta deneme suresi bu hafta yarisimiyacak denilmedi bilgilendirirmisin bi duzenimiz yok gibi takim olarak

canım aktifliğinizden dolayı size jest olsun diye listeye ldım
senin ilk takıma geldiğin günkü kilonu sordum ben liste yayınlayana kadar cevap yazmadığından alınmadın bu hafta

Menum kahvalti 1 dilim ekmek lor peynir 3 zeytin 1 cay kasigi cokokrem 1 t.kasigi thinpekmez ceviz salatalik
Ogle 1 ksa kisir 1 kucuk borek patatesli bir parca peynirli borek

Ara neskafe muz
Aksam meyve vecayla geciricem

kaptanım pazar günü bana izin verin paylaşım yapamıcam
çünkü haftada 1 gün tatilim var ondada çeyiz almaya gidiyorum malesef
büyükleri bitirdik küçük işler kaldı evlenmek zormuş ya :18::54:

hafta sonu 5 mesaj yazma zorunluluğu yook canım menüleri bildirmek yeterli

Tamam kaptan ben bu hafta yokum diye anladim peki biz cuma gunu kilomuzu yazarkan bir hafta oncekini yazmamiza gwrek varmi birde biz simdi kac kisiyiz

Back
X