Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma menum

Sabah 09:00
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Yarim demet maydonoz

Ogle 12:30
4 yk sebze yemegi
4 yk makarna
2 yk yogurt

Ara 16:00
1 elma
1 gofret

Aksam 20:30
6 adet kahnibahar kizartmasi ;(
spor su karnıbaharı kızarmadan yeseydın keske

Merhaba kizlar kusura bakmayin ugrayamadin bir kac gun ama simdi motivosyonlu olarak geri geldim kizlar bana takim kurallarini yazar misiniz ben bilmiyorum ya ona gore tam uygulamak istiyorum yarin gorusmek uzere hoscakalinnnn:)))

hosgeldın canım gunluk ugramıyı unutma takım olmanın sorumlulugunu yerıne getırelım dımı ama:38:

diyete baslayalı 1 ay oldu 80 basladım suan kac kıloyum bılmıyorum persembeden berı hıc dıkkat edemıyorum 77 lerdeyım bu hafta boyle yapmasayım 76 duserdım neyse sonucta 3 kıloda olsa verılmıs bır kılo var bu aykı hedefım 72 dusmek

inşaallah,bu sefer ben de daha hızlı kilo vericem gibi hissediyorum,sakın birbirimzi bırakmayalım kızlaaar.

Canım yapma, kanındaki karbonhidratlardan biran önce uzaklaşmaya çalış,sonra göreceksin bak daha canın pasta börek istemeyecek eskisi kadar.

Canım kaptanımız seni bilgilendirir ama ben de yazayım;
1-hergün en az 5 mesaj yazmak ve spor,su menü bilgilerini paylaşmak.

2-cuma günü 14.00e kadar kilo bildirimini yapmak

buraya nekadar çok uğrarsan motivasyonun okadar artar hem de birbirimize bu süreçte yardımcı olmuş oluruz,başarılar canım.

canım ıstemıyorkı bacım mısafırlıge gıdıyorum ev sahıbı hazırlamıs ugrasmıs saygısızlık olacagını dusunerek 1 kek bir pogaca yıyıım dıyorum o benım kan sekerımı yukseltıyor herhalde aksam duramıyorum ne yapsamda .gun ıcınde kolay oluyorda akşamları zorlanıyorum daha ama bu ay daha guzel olacak :51:

nezAman dıyete baslasam mısafırım eksık olmaz bugun süper gectı ama yarın gene mısafırım var hamurısı yapıcam:(

Hakkaten hep öyle olur,sen yerken kimse olmaz nezaman diyete niyetlensen yağmur olur yağar misafir:52:Şaka bi yanasende gelenlere az kalorili,sütlü tatlılar yap,yaptığını da kişi sayısıyla sınırlı tut,onlar gidince artmasın en azından yada kalanları dipfrize koy hemen.

Arkadaşlar size bi tarif vereyim hem çok lezzetli hem doyurucu hem kalorisi az ,sağlıklı hem de kan şekerini düzenleyici bir tarif ,bizim buraların meşhur bir yemeği ayrıca misafirede yapılır,ismini açıklıyorum;bat
1 kase kadar mercimeği haşlayın,suyunu süzmeden sıcakken içine yarım kase kadar kısırlık bulgurdan koyun,onlar güzelce ıslanıp şişince içine 2-3 kaşık domates salçası koyup karıştırın,sonra 1 limonu sıkıp ekleyin,birazda tuz atın,maydonozu,dereotunu,yeşilsoğanı doğrayıp çorbaya katın,soğuk olarak yeyin biz tokat yaprağına sararak yiyoruz çok güzel oluyor,bence deneyin harika oluyor,hemde tam bir diyet yemeği.

menum kahvaltı 1dilim ekmek 1 yumurta 50gr lor maydonozkıvırcık 2 zeytın 1tatlı kasıgı tahınpekmez
ara mandalına
ogle yarım yumurta 4 cevız 2kasık asure bitki cayı
aksam sutlu spıcel k
ara neskafe
su 3lt spor yok
az olmuş ama sanırım telafi yapıyorsun.
diyete baslayalı 1 ay oldu 80 basladım suan kac kıloyum bılmıyorum persembeden berı hıc dıkkat edemıyorum 77 lerdeyım bu hafta boyle yapmasayım 76 duserdım neyse sonucta 3 kıloda olsa verılmıs bır kılo var bu aykı hedefım 72 dusmek
kolay gelsin canım benimde bu ayki hedefim 82 olmak,hedefin gerçekçi olunca insan daha azimli oluyor,inşaallah hepimiz ulaşırız hedefe.

canım ıstemıyorkı bacım mısafırlıge gıdıyorum ev sahıbı hazırlamıs ugrasmıs saygısızlık olacagını dusunerek 1 kek bir pogaca yıyıım dıyorum o benım kan sekerımı yukseltıyor herhalde aksam duramıyorum ne yapsamda .gun ıcınde kolay oluyorda akşamları zorlanıyorum daha ama bu ay daha guzel olacak :51:

E ozaman diyetteyim kusura bakmayın falan de sende sana da yazık,kimseye ayıp olmaz boşver,bunlar alışma sancıları geçecek hepsi inşaallah ,ben 2 sene önce 1 yıl süren bi diyet yaptım artık normalleşmişti diyet benim için hiç zor gelmiyordu,ama spor yapmadığım için sadece 11 kilo verdim ve şu anda hepsini geri almış bulunuyorum,bi daha aynı şeyleri yaşamak istemem,boşver kimseye ayıp falan olmaz sen sağlığına bak.:6::6::6:

Bugünkü menüm
SABAH(11.00)
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
3 dilim peynir
2 dilim k.ekmeği
yeşilçay

ARA VE ÖĞLE
yarım simit(geç kahvaltı yaptıkyemek yemedik oyüzden)

AKŞAM
hamsi tava ve buğulama
salata
ekmek birazcık kaçtı:17:

kızlar bugun herkes yogun galiba ya:)

menüm sabah galeta ve çay
öglen 12 1 kase corba
1 adet nagıt
1 tabak salata
1 dilim ekmek
saat 3 te yeşil çay
akşamda çorba ve yogurt yiyicem :)

hu hu hu
ben geldim yoğun bi gündü
zaten aralık hep yopun geçer benim işte hesap kapatma ayı malum
geçmişe bakıp geliyorum

kızlar bugun herkes yogun galiba ya:)

menüm sabah galeta ve çay
öglen 12 1 kase corba
1 adet nagıt
1 tabak salata
1 dilim ekmek
saat 3 te yeşil çay
akşamda çorba ve yogurt yiyicem :)

kızlar mesajları numaralandırlaım lütfennnnnn
pek bişey yemmeişsin canım benim akşam umarım fazla kaçırmazsın
ben gunduz bişey yemeyince akşam kaçırıyorum:2::2::2::2::2::2:

Bugünkü menüm
SABAH(11.00)
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
3 dilim peynir
2 dilim k.ekmeği
yeşilçay

ARA VE ÖĞLE
yarım simit(geç kahvaltı yaptıkyemek yemedik oyüzden)

AKŞAM
hamsi tava ve buğulama
salata
ekmek birazcık kaçtı:17:

pazar biizm d ebalık günümüz
afiyet olsun
ama balıkla ekmek yeme bol salata oh ohhh

Hakkaten hep öyle olur,sen yerken kimse olmaz nezaman diyete niyetlensen yağmur olur yağar misafir:52:Şaka bi yanasende gelenlere az kalorili,sütlü tatlılar yap,yaptığını da kişi sayısıyla sınırlı tut,onlar gidince artmasın en azından yada kalanları dipfrize koy hemen.

Arkadaşlar size bi tarif vereyim hem çok lezzetli hem doyurucu hem kalorisi az ,sağlıklı hem de kan şekerini düzenleyici bir tarif ,bizim buraların meşhur bir yemeği ayrıca misafirede yapılır,ismini açıklıyorum;bat
1 kase kadar mercimeği haşlayın,suyunu süzmeden sıcakken içine yarım kase kadar kısırlık bulgurdan koyun,onlar güzelce ıslanıp şişince içine 2-3 kaşık domates salçası koyup karıştırın,sonra 1 limonu sıkıp ekleyin,birazda tuz atın,maydonozu,dereotunu,yeşilsoğanı doğrayıp çorbaya katın,soğuk olarak yeyin biz tokat yaprağına sararak yiyoruz çok güzel oluyor,bence deneyin harika oluyor,hemde tam bir diyet yemeği.

kolay gelsin canım benimde bu ayki hedefim 82 olmak,hedefin gerçekçi olunca insan daha azimli oluyor,inşaallah hepimiz ulaşırız hedefe.
bacım sen tohatlı mısın yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hu hu hu
ben geldim yoğun bi gündü
zaten aralık hep yopun geçer benim işte hesap kapatma ayı malum
geçmişe bakıp geliyorum

2) evet benim de çok yoğun bir gündü hep dışardaydım ofise uğrayamadım. Bu ay benim de baya bir yoğunluk var. İşteki yogunluk bir tarafa eve gel çocuğu karşıla ilgilen bu araya yemek sıkıştır, spor yapmaya çalış kız anne benimle ilgilen diye delirsin orda çamaşır bulaşığı saymıyorum. Şu aralar kafayı yemek üzereyim haydi hayırlısı

4) mercimek köftesine benzettim ama biraz değişik. Hiç yağ koymuyor muyuz? Bir de yeşil mercimek mi kırmızı mı? kırmızı dır ama yine de sorayım dedim :)

Back
X