Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rabbim sifa versin mutfagi topliyip hemen yatacam iyigeceler

merhaba kızlar dün akşama kadar evde değildim ,akşam da net yoktu,giremedim topiğe kusura bakmayın,bi yere kaçmadım yani:27:şu mesajı da bi yazıyımda sonra geçmişe bi bakıyım.

bronşitler canım ikiside
öksürüyolar
çok terliyolar
çok geçmiş olsun canım,çocuklar hasta olunca insanın canı sıkılıyor.

reglin yakınsa olabilir
bi de tuzlu falan yediysen bol su iç inersin canım

menünde kaçamak yok gayet güzel dengeli
böyle devam :nazar::nazar::nazar:
bigün önce misafirlikteydim ve biraz tuzlu yemiştim,ondan olmalı.ah canım o menüm güzeldi ama dünkü felaaket:14:.

Canim menu iyi suuu nerde
ben suyu yeterince içiyorum ama buraya yazmayı unutuyorum hep:9:.
Regl yaklastiysa su az icincedle olur
Yeni bitti reglim güzel güzel zayıflarken bu durumla karşılaşınca bütün moralim bozuldu,konsantrasyonum dağıldı.
4
gerçekten süper. Ben de maydonoz kürü yapıyorum ve kahvaltı ve öğle yemeklerinde yarım yarım 1 demet maydonoz da yiyorum
bu kür nasıl bişey kızlar?:6:
takımımmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben ne biçim kaptanım yaaaaaaaaaa
gelemiyorum gündüz
ama size söz sabah itibariyle ilk iş size merhaba demek olacak
ben iyiyim canım okul-ev arasında mekik dokuyorum,sen nasılsın?.

Meraba canim ben hastalaniyorum basim agriuor oksuruyorumda kzimdsn gecti:( birbirimizi idare edecez azligiz ama cogalacaaz insaalah
az olsunda sürekli ve destekleyici arkadaşlar olsun,verdiğimiz kilolar çoğalsın:27:.sana da geçmiş olsun canım.
Bu hafta oyle kacidimki tartilmaya korkuyorum elimden geldigi kadar 75 dusene kadar misafirde almiyacam misafirligede gtmiyecem yada yemiycem
bence de gitme ben de dün okulda pasta tekliflerine karşı gelebildim ama akşam oturmaya gitmiştik orda dayanamadım azar azar yedim bişeyler,zararlı yiyecekleri gözümüzün görmemesi lazım bu süreçte:ssz:.

Kızlar hazır netim varken ben menümü de paylaşayım,akşama nolur nolmaz.

SABAH
1 yumurta,1 parmak kadar peynir,3 zeytin,1 dilim ekmek,1 lokma tahin helvası,ada çayı

ARA
2 kuru kayısı 2 ceviz
ÖĞLE
1 kase çorba
yarım pilav
1 porsiyon patatesli et sote
ARA
1 elma,biraz leblebi

AKŞAM(daha yemedim)
1 kepçe çorba
4 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık makarna
yoğurt

ARA
belki meyve yerim

su yeterince içtim ama ölçmedim 2lt olmuştur.

ben suyu yeterince içiyorum ama buraya yazmayı unutuyorum hep:9:.

Yeni bitti reglim güzel güzel zayıflarken bu durumla karşılaşınca bütün moralim bozuldu,konsantrasyonum dağıldı.

bu kür nasıl bişey kızlar?:6:

ben iyiyim canım okul-ev arasında mekik dokuyorum,sen nasılsın?.

Canim sabah ac karna 15 adet maydonozu sapiyla birlikta 1 tane limon bir bardak su ile robotta dogruyosun ac karna iciyon yag ve odem attigini soyle sarac

Kızlar hazır netim varken ben menümü de paylaşayım,akşama nolur nolmaz.

SABAH
1 yumurta,1 parmak kadar peynir,3 zeytin,1 dilim ekmek,1 lokma tahin helvası,ada çayı

ARA
2 kuru kayısı 2 ceviz
ÖĞLE
1 kase çorba
yarım pilav
1 porsiyon patatesli et sote
ARA
1 elma,biraz leblebi

AKŞAM(daha yemedim)
1 kepçe çorba
4 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık makarna
yoğurt

ARA
belki meyve yerim

su yeterince içtim ama ölçmedim 2lt olmuştur.

İyi canim munun tebrokler

Menum sabah 3 ceviz 2 kayisikayisi
Kahvalti 2 dilim ekmek maydonoz lor peyniri iki zeytin 1 t.k bal,1 t.k tereyag
Ara neskafe ceviz az kuruyemis 2,3 catal kazandibi
Aksam bir pirsiyon yarma corbasi, salata,bir dilim ekmek
Ara elma greyfurt dusunuyorum
2 lt su 3 km yuruyus

Merhaba ayulduz aşağıda seni görüyorum?nasılsın?diyet nasıl gidiyor?

Canim merhaba basim agriyor grip gibiyim diyet iyi ikigundur nazar degmesin biyere gitmessem evde sikinti olmuyor cok duzenli oluyo beslenmem sen nasilsin istah kontrolunde sikinti varmi

Ankara cok sogu bugun Rabbim disarda kalanlara yardim etsin

Canim merhaba basim agriyor grip gibiyim diyet iyi ikigundur nazar degmesin biyere gitmessem evde sikinti olmuyor cok duzenli oluyo beslenmem sen nasilsin istah kontrolunde sikinti varmi

ben de iyiyim canım sağol,ana öğünlerde sıkıntı yok ama okuldan dönünce çok acıkmış oluyorum bazen kendimi tutmak zor oluyor özelliklede akşam yemeğini geç yiyeceksek

ben de iyiyim canım sağol,ana öğünlerde sıkıntı yok ama okuldan dönünce çok acıkmış oluyorum bazen kendimi tutmak zor oluyor özelliklede akşam yemeğini geç yiyeceksek

Alisicaz buduzen iki ayda uc ayda brlki ama az yemrye alisacaz giden kilolara artik geri donmiyecrz Allahin izniyle

Bugunku menummenum
Sabah 2 kayisi maydonoz kuru 3 ceviz
Kajvalti 50 gr lor, 50 gr kasar,2 zeyton 2 d tt ekmek,1 cay kasigi tereyag, bir cay kasigi bal kivircik
Ara greyfurt, botki cayi,
Neskafe ceviz
Aksam 1 kase corba pirasa salata
Ara elma
3 lt su 1 saat yuriyus

1
Önünüzde saygiyla egilmek istiyorum hayran kaldim menuye

Back
X