Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2
Arkadaslar dun aksam modem agrizalandi zaten uzun zamandir bir gariplik vardi. Bugun de ise gitmedim modemi tamire gelecekler diye. Nitekim de modeme bakmaya gelenler degil esim kurcalarken duzeltti. Suan itibari ile hemen yazacaklarimi yazmak istiyorum her ihtimale karsi.

Bugunku menum

Sabah 11:00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Yarim demetten fazla maydonoz

Ara 15:00
1 erik

Ara 17;00
10 adt kavrulmamis findik

Aksam 18:00
1 posiyon kofte
2 yk yogurt

Ara
Kardesimin dogum gunuydu 1 dilim pasta yedim :( zorla ama

2 lt su 1 saat yuruyus

merhaba kızlar dün akşama kadar evde değildim ,akşam da net yoktu,giremedim topiğe kusura bakmayın,bi yere kaçmadım yani:27:şu mesajı da bi yazıyımda sonra geçmişe bi bakıyım.

3
Canim ne yaptin leslie yi ben dun ve bugun yapamadim.

Dun sabah 6 da kalktim yapayim diye cok gurultu yapiyorum gibi geldi hem ev sakinleri hem de alt kattakiler icin ;) Aksam yapayim diye gectim karsisina kizim basladi anne o baslayinca bitmiyor cok uzun suruyor diye mizildanmaya kiyamadim biraktim. Leslie icin ozel bir zaman ayirmam lazim ama henuz bulamadim azimliyim hala :)

4
Kizlar aman nazar degmesin de aksam ki pastayi saymazsam gayet iyi gidiyorum. Bu cumaya tartida fena cikmam gibi geliyor. Kaptanim benim kg durumum ne olacak? Ticker im da bir garip kaldi. Hangi kg m baz alinacak? Yine listede - ye giderken + cikmak istemiyorum.

2
Arkadaslar dun aksam modem agrizalandi zaten uzun zamandir bir gariplik vardi. Bugun de ise gitmedim modemi tamire gelecekler diye. Nitekim de modeme bakmaya gelenler degil esim kurcalarken duzeltti. Suan itibari ile hemen yazacaklarimi yazmak istiyorum her ihtimale karsi.

Bugunku menum

1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek

1 erik

Ara 17;00

1 posiyon kofte
2 yk yogurt

Ara

2 lt su 1 saat yuruyus
Mikkemmel bence ogle yerine aksamki pastayi koyabiliriz
3
Canim ne yaptin leslie yi ben dun ve bugun yapamadim.

Dun sabah 6 da kalktim yapayim diye cok gurultu yapiyorum gibi geldi hem ev sakinleri hem de alt kattakiler icin ;) Aksam yapayim diye gectim karsisina kizim basladi anne o baslayinca bitmiyor cok uzun suruyor diye mizildanmaya kiyamadim biraktim. Leslie icin ozel bir zaman ayirmam lazim ama henuz bulamadim azimliyim hala :)
Leslie neden ses yapiyprsun anlamadim bende yaptimda zamaninda bi sikinti olmamisti

günaydın
yarın tartı günü bayanlar
lütfen bugun maximu dikkat edelim
ben tartılacaktım ama dedim heyecan olsun yarın tartılayuım

2

Bugunku menum

1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek

1 erik

Ara 17;00

1 posiyon kofte
2 yk yogurt

Ara

2 lt su 1 saat yuruyus

internet gidince çok kötü oluyo de mi şnsan
pastayı görmüyoruz
ve güzel bi gümüş senin için diyoruz:27::27::27::27:

listemiiz bi hazırlayayım ben bugunden
yarına herkez sabah bildirim yaparsa sevinirim öğlen bildirim yapacağım çünkü duyrulur

***5.TAKIM 338. ETAP***
tuğba-serdar ( 71,50 / / / %) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
kadis ( 75,2/ / / % )
gejicash (66,10// /%)
ayulduzz (77,2///%) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 59
rainandthesun (85.9///%) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 70 daha önce diskalifiye olmuş ama takımlardan geri dönmesi için onay çıktı
5. TAKIM ORTALAMASI:%

bu şekilde
kızlar ortalamamızın 0,30 dan yüksek olması alzım yoksa ceza alacağız
lütfen dikkat edelim.

1

Kizlar hayirdir kimseler yok nerelerdesiniz?
Hazir internet varken bakayim neler olmus bitmis dedim ama bir gelisme yok hic sizlerde. Herkes iyi mi?

Selam hanimlar yarin tarti gunu umuarim bugun herkes daha dikkatlidir yarin tartida 76 li kilolari bekliyorum bugun daha dikkatliydim

Selam hanimlar yarin tarti gunu umuarim bugun herkes daha dikkatlidir yarin tartida 76 li kilolari bekliyorum bugun daha dikkatliydim

1

Kizlar hayirdir kimseler yok nerelerdesiniz?
Hazir internet varken bakayim neler olmus bitmis dedim ama bir gelisme yok hic sizlerde. Herkes iyi mi?

Bacim herkeste bir internet sorunu duzenli ugrayan yok acaba aktif olan takimlarami gecsek herbirimiz tam bi takim ruhu olamadik sanki

***5.TAKIM 338. ETAP***
kadis ( 75,2/ / / % )
gejicash (66,10// /%)
rainandthesun (85.9///%) yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilo 70 daha önce diskalifiye olmuş ama takımlardan geri dönmesi için onay çıktı

bu şekilde
lütfen dikkat edelim.

Canim cuma 77 800 onu baz almiyacakmisin bu hafta

***5.TAKIM 338. ETAP***
kadis ( 75,2/ / / % )
gejicash (66,10// /%)

bu şekilde
lütfen dikkat edelim.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/665735-yoresel-yemekler.html

kızlar burda konya etli ekmeğe oy verebilri misiniz çok sevdiğim bi arkadaş katılıyor da

Tamam canim verelim insaallah kazanir

Bacim herkeste bir internet sorunu duzenli ugrayan yok acaba aktif olan takimlarami gecsek herbirimiz tam bi takim ruhu olamadik sanki

Benim durumumdalarsa diye bisey diyemiyorum kimseye. 2 gundur ise gitmiyorum yarin da gitmeyecegim. Modem kafasina gore arada calisiyor. Bu msji yazarken bile 2 kere geldi gitti 15 dk mi aldi bu msji gondermek

Merhaba kızlar,bugün şişlerim inmişti,tartıda güzel gelişmeler gördüm ama yarın nasıl olur bilmem.akşama kadar diyet iyi gitti ama akşam annemlere uğredım 1 dilim meyveli kek gitti cennetlik gövdeye:17:.

Back
X