- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #100.741
Bu grupta benden basja 1 kisi mi var sadecee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu grupta benden basja 1 kisi mi var sadecee
Cnm takim toparlanma asamasinda..desteginizle yeniden eski,neseli günlerine dönecek..Bu grupta benden basja 1 kisi mi var sadecee
Bende varim cnm,bundan sonra her menüye yorum yaparim,sohbet ederiz olmazmiKadiiiiisssss nerdesinnnn?
Purmelal hakli sadece biz mi variz? Kaptanda mi terk etti gemiyi?
Harikasin canim..kararli olmana cok sevindimDun gece cok acıktım gece ama tuttum kendimi acıktıkca su ictim dunku su miktarım 4 lt yi buldu sanırım![]()
Cnm dedigim gibi,takim toparlanm,a asamasinda...destegini bekliyoruzPek kimse yazmıyor sanırım bu grupta.konu basında yediklerimizi yazacagımız soylenmis.ben bu sabah bol sebzeli menemen yedim azıcık ekmek blmiraz peynir zeytinle.oglen meyve yedim sadece aksam da corba taze fasulye biraz pilav salata ekmek yok.gun icinde suana kadar 2 litre su ictim ama bu yatana kadar 3 u gecer.saat 7 den sonra hicbirsey yemeyecegim insallah.ama bol su ve sut cayı
Süper iste,ne güzel yürüyorsun...Yarın ise giderken rebook larımı giyeyim bari.easytone almıstım gecen sene yuruyuslerde kullanmak icin.bacak ve kalcayı gercekten sıkılastırıyor.bayadır giymiyordum madem kilo verecegiz herseyimiz tam olsun.gunde 45 dk yuruyorum.dersanede ogretmenlm.oglen arasında kayınvalidemin evine yuruyorum bebisi emzirmeye gidiyorum.bu da hergun yuruyus lmkanı saglıyor.bakalım nasıl bir hafts olacak
canim sabah pogaca yerine yumurta yeseydin keske,1 dl ekmekleBugunku menum
Sabah 09:00
Yarim pogaca
Ogle 13:40
1 adt sucuklu yumurtali tost
1 diyet kola
Aksam 17:30
1 kase corba
Aksam tekrar 20:00
1 dilim ekmek
Ceyrek porsiyon kiymali yumurta
Gun boyu 3 lt su spor yok
cnm lesillie nin milleri var..sen 5 ml yapioyrsan 1 saat sürer..eger seviyorsan 2 set halinde yap derim...Kizlar buarada farkettim ki kisin ben spor yapamiyorum ya da vakit bulamiyorum hep bir bahanem oluyor yani Leslie cok hosuma gitti ama 1 saat suruyor cok uzun yani. Trambolin arastiriyorum bu hafta alacagim nasipse
canim ip atlamak en iyi egzersizdir..trampolindede atladigimiz icin bütün kaslarimizi calistiriyoruz ve yag yakimina cok daha etkili..ayrica wc probleminede iyi geliyormusTrambolin i evde mi kullanacaksın canım?buyuk degil mi ya?faydası ne
cnm azar azar basla,birden yüklendinmi bel agrisi yapiyor..yavas yavas arttirirsinEgzersiz icin 90-100-120cm lik ozel kucuk trambolinler var. internette de cok eglenceli videolar var. gunde 20 dk ziplasam yeter en azindan hic spor yapmamaktan iyidir. Kosu bandi alacaktim ki kosu bandindan daha iyi terlettigini ogrendim netten. Bakalim deneyecegim. Egzersiz egzersizdir
Afiyet olsun cnm..cok begendim,sabahki pogaca haric tabi..acelen oldugundan sorun degil o da..Tamam canlar yani yalnız hissettim de kendimi ok beklerim bem ekip toplanana kadar yazarım ben yine de.
Bu sabah yarım pogaca yedim bir fincan sekersiz cayla.malum dersim vardı sabah evde kahvaltı yapamadım.
Oglen corba+kabak yemegi (3 kasık)+ayran ekmek yok
Aksam corba+biraz pilav+ayran+fırında tavuk
Gun boyu su ana kadar 3 lt su ictim.arada tatlı istegimi bastırmak icin 2 tane kuru kayısı yedim.iki fincan anne sutu arttırıcı bitki cayı ictim.
1 saat yurudum oglen
Aksam 19.30 da yemeyi icmeyi kestim.sadece su iciyorum yatana kadar 4 lt ye tamamlarım sanırım.Bende durumlar boyle
cnm bence etkisi olmaz bebegine..kac aylikti kuzun:44:Nesfit yada musli hakkında ne dusunuyorsunuz?bebek emzirlyorum ya sutten bebegime gecer mi ki?beni zayıflatsın istiyorum da oglumu da zayıflatmasın bide
hos geldin cnm..kendinden bahsedermisin biraz..insallah burda hepberaber vercez kilolarimiziSelam arkadaşlar bugun aranıza katıldım son 6 aydır diyet yapıyorum artık motivasyonum çok azaldı ve biraz morale ihtiyacım var:)
Normal kilom 51 160 boyum.doğuma 98 kiloyla girdim doğumdan sonra 90 her nekadar bebeğim için ddeğer desemde kilo çok çirkin kilolu olmak bir kabus tam 6 aydırççok az yiyorum 20 kilo verdim şuan 68 kiloyum.inanın kilo kimseye yakışmıyor ama bana hiç.kilo vermeye devam etmeyi istiyorum hedefim hermay 5 kilo.herşeyi denedim şimdi ne yapsam bilemedim:)
Hos geldin cnm..boyuna göre ideal bir kilo secmissin..insallah hep beraber saglikla veririz kilolarimiziNormal kilom 51 160 boyum.doğuma 98 kiloyla girdim doğumdan sonra 90 her nekadar bebeğim için ddeğer desemde kilo çok çirkin kilolu olmak bir kabus tam 6 aydırççok az yiyorum 20 kilo verdim şuan 68 kiloyum.inanın kilo kimseye yakışmıyor ama bana hiç.kilo vermeye devam etmeyi istiyorum hedefim hermay 5 kilo.herşeyi denedim şimdi ne yapsam bilemedim:)
Ah canim ya,aksam kizim hastalaninca,anca zaman buldum..Takimima ugradim,cevaplarimi yazdim ve hemen geldimArkadaşlar kimse yokmu günün sonunda birbirimizi motive etmeliyizki yarın güzel bir diyet günü geçirrlim
Canim bitki cayi icebilirsin..su icebilirsin..Bugün sabah kahve içtim öğlen yemeğim haşlams göğüs eti.akşam ise brokoli.gece yemek yememek için ne yapmak lazımmmmmm
Hosgeldin canım
Ben gece acıktıgımda da su icmeye calısıyorum.mutfaga hic yaklasma bile :) bir anda kendini kaybedebilirsinyada yatmadan once sut yada ayran icilebilir.bende ise yarıyor
Insallah canim benim..sakin hazirliklardan yemeKizlar gunaydin. Dun bakamadim ama baya hareketlenmisiz cok sevindim. Kizimin okulunda yerli mali kutlamasi var bugun dun hazirlikla gecti. Sabah da kalkip onlari ayarladim. Vaktim kaldi kahve icerken bakayim dedim. Hep birlikte cok cok kilolar veririz insallah
Afiyet olsun canim,sabah pogaca yerine beyaz peynirli,tam bugdayli bir tost yesen cok daha saglikli olurDunku menum
Sabah 10:30
1 pogaca
Ogle 14:00
3 yk zyagli kereviz
3 yk bulgur pilavi
Az yogurt
Aksam 18:30
2 kepce corba
3 adt kucuk lahana dolma
Az yogurt
Bugun 1,5 lt icebildim suyumu
Ne demek canim benim,duymamis olayim..Bende katılmak istiyorum ama yasım 46 kilom 75 ...kilo vermek istiyorum ama grubunuz cok genc ve bana göre cok zayıflardan mı oluşuyor sikarmiyim sizi sohbetimiz hiç tutmaz mı acaba. ? Ne dersiniz başka bir grup mü secmeliyim ? Katılabilir miyim aranıza ?