Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydın kızlarrr tartıldımm 3 kilo vermisim :) sanırım odem atmısım degil mi yoksa 1 haftada 3 kilo zor bisey.80 dim 77 olmusum.simdi nasıl yuzde olarak hesaplayacagım?hedef kilom 60

Gunaydın kızlarrr tartıldımm 3 kilo vermisim :) sanırım odem atmısım degil mi yoksa 1 haftada 3 kilo zor bisey.80 dim 77 olmusum.simdi nasıl yuzde olarak hesaplayacagım?hedef kilom 60

ben de ilk hafta 2,5 kilo vermiştim ama 1 hafta takımın sıkıntılı zamanında hemen aldım o 2,5 kg u. Aman dikkat diyorum hazır vermişken :)

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Benim ismim Özlem. 32 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var. Tekstil sektöründeyim yani aralarda mesailer foruma giremediğim zamanlar oluyor. 2 gündür giremedim yine malum yıl sonu. Önümüzdeki hafta çok daha berbat olacak. Hayırlısı bakalım.

8 yıl önce 48 kg olarak evlendim ve bir daha bu kg ları göremedim. 63 kg ile hamile kalıp 75 kg ya çıktım. Hayatımda gördüğüm en yüksek kilomdur kendisi. O gün bugündür zayıflamak istiyor ancak disiplinli bir şekilde diyet yapamıyorum. KK ne geldiğimden beri biraz daha dikkatliyim ama yine de kaçamaklarım oluyor. Hatta takımda en fazla kaçamağı olan benim sanırım :) ama buraya ilk geldiğim güne göre daha az kaçamak yapıyorum. Bundan 6 ay önce bol hareketle 59 kg a inmiştim ancak hareketi bırakınca yine aldım maalesef.

hedef kilom 53-55 kg haziran başına kadar

dün bir bugün iki :):)

bende hemen sabah yediklerimle başlayayım biliyorum hepiniz çok kızacaksınız ama daha öncede demiştim önce tartıda gelsin eksiler sonra yenecek o yemekler :):)

sabah iki tane eti form bisküvü bide 2 tane çikolata yedim (hediye geldi kıramadım) birde sütlü kahve ikisi bi arada ama yarım ölçek :S ya çikolata nasıl kalorili bişiymiş yaaa kalori takibi yapıyorum iki minik çikolata bi kase çorba demek off offf :(:(

şuan toplamda 306 kalori oldu öğlende tempulo 40 dk yürüyüz ve henüz ne olduğunu bilemdim (yemekhaneden yiyeceğim için) çorba :):)

bende kilo bildirimi yapabilir miyim? ve nasıl yapılır???

**5.TAKIM 340. ETAP***

kadis ( 74,2/ 74,2/0 / %0)sabit
gejicash (65,4/64,9/0,5 /%0,76)
rainandthesun (84.3///%)izinli

5. TAKIM ORTALAMASI:%0,25

dün bir bugün iki :):)

bende hemen sabah yediklerimle başlayayım biliyorum hepiniz çok kızacaksınız ama daha öncede demiştim önce tartıda gelsin eksiler sonra yenecek o yemekler :):)

sabah iki tane eti form bisküvü bide 2 tane çikolata yedim (hediye geldi kıramadım) birde sütlü kahve ikisi bi arada ama yarım ölçek :S ya çikolata nasıl kalorili bişiymiş yaaa kalori takibi yapıyorum iki minik çikolata bi kase çorba demek off offf :(:(

şuan toplamda 306 kalori oldu öğlende tempulo 40 dk yürüyüz ve henüz ne olduğunu bilemdim (yemekhaneden yiyeceğim için) çorba :):)

bende kilo bildirimi yapabilir miyim? ve nasıl yapılır???
canım takıma geldiğin günkü kilonu hedef kilonu yazar msıın bu hafta deneme haftan haftaya listede olabilirsin

canım bu ahfta denem haftan haftaya listedsein takıma geldiğin günkü kilonu ve hedefini yazar mısın

selam 5.takım,kadriyecim paylaşım alanına listemi eklerken listenizin olmadığı gördüm.hazırlayacaktım ama görüyorumki gelmişsin,kolay gelsin canım.

Bugunki menum sabah yeşil çay ve türk kahvesi az şekerli öğlen bir tane orta boy haşlanmış patates akşam da zeytinyağlı sebze yiyeceğim ve inşallah kaçamak yapmayacağım 30 dk yürüyüş yaptım akşamda leslie yi deniycem :) haftaya kadar iki kilo vermiş olmak istiyorum.

Arkadaşım kalori takibi nasıl yaptığını anlatabilirmisin

site ismi vermem doğrumu bilmiyorum kalorilerini attığın bir sepet var internette ::)):) ordan hesap tutuyorum yürüyüş falan yapınca da eksiye düşüyor hedefini ve kilonu yazıyorsun sana alman gereken kalori miktarını yazıyor.. ben beğendim.. dediğim gibi at kalorileri sepete google'da var :):)

site ismi vermem doğrumu bilmiyorum kalorilerini attığın bir sepet var internette ::)):) ordan hesap tutuyorum yürüyüş falan yapınca da eksiye düşüyor hedefini ve kilonu yazıyorsun sana alman gereken kalori miktarını yazıyor.. ben beğendim.. dediğim gibi at kalorileri sepete google'da var :):)

Teşekkür ederim inşallah işe yarar.insan kalorisinin fazla olduğunu görünce yiyemez yani:)

Bugunki menum sabah yeşil çay ve türk kahvesi az şekerli öğlen bir tane orta boy haşlanmış patates akşam da zeytinyağlı sebze yiyeceğim ve inşallah kaçamak yapmayacağım 30 dk yürüyüş yaptım akşamda leslie yi deniycem :) haftaya kadar iki kilo vermiş olmak istiyorum.

Çok sağlıklı görmedim ama neyse vardır bildiğin diyorum. Ben bu kadar azz yiyince duramıyorum daha doğrusu uyuyamıyorum gece açlıktan

Back
X