- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #100.841
Gunaydın kızlarrr tartıldımm 3 kilo vermisim :) sanırım odem atmısım degil mi yoksa 1 haftada 3 kilo zor bisey.80 dim 77 olmusum.simdi nasıl yuzde olarak hesaplayacagım?hedef kilom 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın kızlarrr tartıldımm 3 kilo vermisim :) sanırım odem atmısım degil mi yoksa 1 haftada 3 kilo zor bisey.80 dim 77 olmusum.simdi nasıl yuzde olarak hesaplayacagım?hedef kilom 60
Aksamları toplanalım diyordunuz ne oldu o fikir
ben geldim kızlar
nasıslınız
hemen listeyi atıp geliyorum
yeni arkadaşalr hoşgeldiniz
pegasusu canımmmm çokkk saol
geçen hafta tartı sonucum 65,4 kg
bugün itibari ile tartı sonucum
64,9 kg :))))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yarım kg vermişim
canım takıma geldiğin günkü kilonu hedef kilonu yazar msıın bu hafta deneme haftan haftaya listede olabilirsindün bir bugün iki :):)
bende hemen sabah yediklerimle başlayayım biliyorum hepiniz çok kızacaksınız ama daha öncede demiştim önce tartıda gelsin eksiler sonra yenecek o yemekler :):)
sabah iki tane eti form bisküvü bide 2 tane çikolata yedim (hediye geldi kıramadım) birde sütlü kahve ikisi bi arada ama yarım ölçek :S ya çikolata nasıl kalorili bişiymiş yaaa kalori takibi yapıyorum iki minik çikolata bi kase çorba demek off offf
şuan toplamda 306 kalori oldu öğlende tempulo 40 dk yürüyüz ve henüz ne olduğunu bilemdim (yemekhaneden yiyeceğim için) çorba :):)
bende kilo bildirimi yapabilir miyim? ve nasıl yapılır???
Hoşgeldin canım hadi sonuçları görelim :)
Arkadaşım kalori takibi nasıl yaptığını anlatabilirmisincanım takıma geldiğin günkü kilonu hedef kilonu yazar msıın bu hafta deneme haftan haftaya listede olabilirsin
canım takıma geldiğin günkü kilonu hedef kilonu yazar msıın bu hafta deneme haftan haftaya listede olabilirsin
Arkadaşım kalori takibi nasıl yaptığını anlatabilirmisin
site ismi vermem doğrumu bilmiyorum kalorilerini attığın bir sepet var internette ::)):) ordan hesap tutuyorum yürüyüş falan yapınca da eksiye düşüyor hedefini ve kilonu yazıyorsun sana alman gereken kalori miktarını yazıyor.. ben beğendim.. dediğim gibi at kalorileri sepete google'da var :):)
Bugunki menum sabah yeşil çay ve türk kahvesi az şekerli öğlen bir tane orta boy haşlanmış patates akşam da zeytinyağlı sebze yiyeceğim ve inşallah kaçamak yapmayacağım 30 dk yürüyüş yaptım akşamda leslie yi deniycem :) haftaya kadar iki kilo vermiş olmak istiyorum.