• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar bu kurallar (mesaj yazma kuralı haftasonu uygulanmayabilir, mazereti olmadan 3 hafta kilo verememek takımdan çıkarma yerine başka cezalar verilebilri bunu zamanla oturturuz) mazeret yoksa mutlaka uyulacak öncelikle takıma canlılık getirmek amacı ile her üye yazdığı mesajın başlık kısmına günlük kaçıncı mesajı olduğunu yazacak, değilse burda mıotivasyon olmaz takip için ilk başlarda buna ihtiyacımız var

Diyelim o gün 67 mesaj yazdım, hepsini mi sayacağım? Zor olmaz mı? Madem zorunlu sayı 5, 5'e kadar sayalım. Sonrasında bir işaret falan koyalım.

Canım ben 108 kilo ile başladım.
Diyetisyenim spor yaptırmıyor.
Şuan bir sarkma vs olmadı. Çatlaklarda eskiden olanlar yeni bir şey yok. Olay su içmekte bitiyor. Ne kadar çok su tenin o kadar elastik oluyor sarkma çatlama olmuyor.

anladım canım, ama ben biraz hareket de etmek istiyorum çünkü daha sağlıklı ve zinde hissediyorum bu şekilde kendimi... bu arada azminden ötürü kutlarım seni...

canım kusura bakma yazmışsın ama ben yeni farkettim o zaman tamam ben de ilk başta şok bişeyler yapıp sonra devamında sağlıklı beslenmek

bu arada ben hedefimi yazarken haftalık yazmamıştım, aylık olarak düşünmüştüm, haftalık yazacaksak 17 ocak cuma için hedefim tartıda 84 ü görebilmek...

bu arada ben hedefimi yazarken haftalık yazmamıştım, aylık olarak düşünmüştüm, haftalık yazacaksak 17 ocak cuma için hedefim tartıda 84 ü görebilmek...

Canım hedeften kastımız rejimi kaç kiloda bitirmek istediğin... Haftalık ya da aylık hedef değil, ideal olarak gördüğün, ulaşmak istediğin en son kilo...

Şahnurcum, takım yeni bir takım. O yüzden bence şimdilik basit kurallarla başlansın, tabi diğer üyeler de böyle düşünüyorsa... Birkaç kuraldan oluşan basit bir liste olsun.

- günlük 5 mesaj
- günlük menü
- cumaları X saate kadar bildirim zorunluluğu

Bir de şu kaçamak konusu... Bence bu konuya hiç girmeyelim. Benim ilk günlerimde aylarca "kaçamak nedir" sorusunu tartıştık. Kimsenin cevabı kimseye uymadı. Kimi simiti masum buldu, kimi bulmadı. r germçEkmek niyetine börek yemeyi normal bulan oldu, kaçamak sayan oldu... Spor cezası da aynı şekilde... Bir türlü uygulanamıyor. Yani demem o ki... Şimdi zaten takım yüzdesi %0.3'ün altına düşünce ceza alıyoruz. Bence takım içinde de bunun üzerinden gidelim. Üst üste X hafta kendi kilo ortalaması %0.3 ün altına düşen üyelere iki seçenek sunulsun:
a - zorunlu 2 haftalık izin
b - takımdan çıkma

Bu yazdıklarım belki çoğunuza sert gelir ama eski yarışmacılar bilirler, düzeni olan bir takımın içinde aylarını geçirmiş olanlar bilirler. Böye kuralların olması lazım, yoksa ip bir kere koptu mu geri gelmiyor.

Zaten eğer gerçekten kilo verme amacı ile burdaysak ve rejime sadık hareket ediyorsak %0.3 ün altına üst üste birkaç kere düşmemiz de mümkün olmaz. Benim önerim bu. Kaçamakmış, spor cezasıymış, o kısma hiç girmeyelim. O kuralı ben bu takımdayken çıkartmıştık. Çok etkili olacağını düşünmüştük ama hiçbir işe yaramıyor ne yazık ki, hatta sadece sorun çıkarıyor.
funda cım katılıyorum o zaman ilk başta sadece
günlük 5 mesaj
günlük menü
cumaları saat 14 e kadar bildirim

diyelim aslında 12 olsa bana daha iyi olur ama :)
dediğin gibi sarı kart almamak için mutlaka kilo vermeye çalışılacak

Diyelim o gün 67 mesaj yazdım, hepsini mi sayacağım? Zor olmaz mı? Madem zorunlu sayı 5, 5'e kadar sayalım. Sonrasında bir işaret falan koyalım.

5 ten sonra yazmaya gerek yok canım önemli olan 5. 5 i tamamlayan yazmasın bence de bu arada
purmelal canım durumda en son çarşamba gün 65 kiloyum demiş ve o günden sonra mesaj yazmamış bu konu ile ilgili bir fikrin var mı?
eğer ses çıkmazsa durumda yı 65 kg ile listeye ekleyeceğim
kaptandan da maalesef henüz ses yok kadis nerelerdesin sen yokken takımda neler oldu gel bir bak kaptanım yaaaa:53::53::53::53:

Canım hedeften kastımız rejimi kaç kiloda bitirmek istediğin... Haftalık ya da aylık hedef değil, ideal olarak gördüğün, ulaşmak istediğin en son kilo...

tamam canım anladım o halde ben başlangıç 75 diyeyim :)...

şimdilik bana biraz müsade dans seansıma başlayayım, fırsatınız varsa öneririm çook keyifli oluyor shakiradan waka waka ile coşuyoruuzzz :) herkese kolaylıklar dilerim...

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ 76,0/ 0 ,0 / % 0 ) kilosu sabit
nserin(76,0/ 75,5 / 0,50 / %0,66)
durumda(66,1/ 65 / 0,60 / %0,91 )
toplight (71,8/ 74,5/ -0,3 / - %0,42 ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü
Funda08 (79,1/ ) eski üye (288. etapta kendi isteği ile ayrıldı)hedef kilo 60

5. TAKIM ORTALAMASI:%

listemizin son hali bu kızlar durumda yı da çarşamba günki kilosuna göre ekledim ben öğleden sonra oğlumun dr kontrolü var olmayacağım akşam 6 ya kadar bildirim var ama o saate lütfen kalmayın
funda cım sen yeni üye gibi işlem göreceğin için geçen haftaki kilo biliyorsan ona göre işlem yapalım değilse bu hafta sadece kilonu kaydedip listeye haftaya gireceksin gibi oluyor dimi? bu konuda bi yardımcı oluver luci de perfonmansı bugünki gibi olursa haftaya listede olacak takım artık sizlere emanet

günlük 5 mesaj
günlük menü

5 ten sonra yazmaya gerek yok canım önemli olan 5. 5 i tamamlayan yazmasın bence de bu arada
purmelal canım durumda en son çarşamba gün 65 kiloyum demiş ve o günden sonra mesaj yazmamış bu konu ile ilgili bir fikrin var mı?
kaptandan da maalesef henüz ses yok kadis nerelerdesin sen yokken takımda neler oldu gel bir bak kaptanım yaaaa:53::53::53::53:

Kilo bildirmeyenleri boşuna korumaya gerek yok bence... Zaten prosedür belli "bildirimde bulunmadı" yazalım. Özel bir durum olduysa, normalde düzenli bir üyeyse, zaten bir kere bildirimde bulunmadı yazılması sorun olmaz onun için...

Bir de arkadaşlar ortaya bir öneri atmak istiyorum. Kaptanı tanımam, gruba daha dün girdim sayılır. Kimseyle özel bir sorunum da doğal olarak yok. Ama görüyorum ki kaptan pek giremiyor, ilgilenemiyor. Dün de bu konu konuşulmuştu. Ben de madem yeniyim, lafa ben gireyim diyorum.

Kaptanı değiştirmeyi, yeni bir kaptan seçmeyi öneriyorum. Kaptan olarak da toplight'ı öneriyorum. Bir takım, kaptana emanettir ama bütün üyelere aittir. Kaptanı değiştirmek için kadis'in onayına ihtiyacımız aslında yok. Zaten kendisi gelince de herhalde bunu önerecektir. Dediğim gibi kadis'i tanımam, kişisel hiçbir sorunum da yok.

Karakedi gibi görünmek istemiyorum ama takıma bir düzen gelmesi açısından konuşuyorum. :) Siz ne dersiniz?

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )
toplight (71,8/ 74,5/ -0,3 / - %0,42 ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü

listemizin son hali bu kızlar durumda yı da çarşamba günki kilosuna göre ekledim ben öğleden sonra oğlumun dr kontrolü var olmayacağım akşam 6 ya kadar bildirim var ama o saate lütfen kalmayın
funda cım sen yeni üye gibi işlem göreceğin için geçen haftaki kilo biliyorsan ona göre işlem yapalım değilse bu hafta sadece kilonu kaydedip listeye haftaya gireceksin gibi oluyor dimi? bu konuda bi yardımcı oluver luci de perfonmansı bugünki gibi olursa haftaya listede olacak takım artık sizlere emanet

henüz takımda değilim yani :( bu beni demoralize etti, neyse teşekkür ederim, haftaya umarım

bu arada inşallah kadis kilo vermiş olarak gelir değilde %0,30 barajının altına düşeceğiz benim yüzümden kusura bakmayın kızlarrr

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )

Bilmiyorum ki geçen cuma kaçtım... Ya aslında madem yeni üye gibi işlem görüyorum, beni de haftaya yazalım o zaman. Şimdi listede olmamın bir anlamı olmuyor. "- ile yansıyacak" mantığı ile bugün listeye gireyim demiştim ama şimdi biraz garip oldu. :) Ben haftaya girmeliyim bu durumda...

Kilo bildirmeyenleri boşuna korumaya gerek yok bence... Zaten prosedür belli "bildirimde bulunmadı" yazalım. Özel bir durum olduysa, normalde düzenli bir üyeyse, zaten bir kere bildirimde bulunmadı yazılması sorun olmaz onun için...

Bir de arkadaşlar ortaya bir öneri atmak istiyorum. Kaptanı tanımam, gruba daha dün girdim sayılır. Kimseyle özel bir sorunum da doğal olarak yok. Ama görüyorum ki kaptan pek giremiyor, ilgilenemiyor. Dün de bu konu konuşulmuştu. Ben de madem yeniyim, lafa ben gireyim diyorum.

Kaptanı değiştirmeyi, yeni bir kaptan seçmeyi öneriyorum. Kaptan olarak da toplight'ı öneriyorum. Bir takım, kaptana emanettir ama bütün üyelere aittir. Kaptanı değiştirmek için kadis'in onayına ihtiyacımız aslında yok. Zaten kendisi gelince de herhalde bunu önerecektir. Dediğim gibi kadis'i tanımam, kişisel hiçbir sorunum da yok.

Karakedi gibi görünmek istemiyorum ama takıma bir düzen gelmesi açısından konuşuyorum. :) Siz ne dersiniz?
funda cım önerin için teşekkür ederim ama kaptanlık bana göre büyük sorumluluk isteyen bişey her üye ile birebir ilgilenmeli takımı derli toplu tutmalı bunun için şu aralar uygun olsa da her zaman müsait olmayabilirim o yüzden bu konu kadis gelsin bi onunla konuşalım
henüz takımda değilim yani :( bu beni demoralize etti, neyse teşekkür ederim, haftaya umarım

luci cim canım demoralize olma senin geçen haftaki kilon kayıtlara geçmediği için listede yoksun kilon kayıt altına alındı o yüzden haftaya kesin listedesin demoralize olmak yok tamam mı tatlım sen git dansını yap:16::16::16:

günlük 5 mesaj
günlük menü

Kızlar merhaba yeni üyemisiniz iki gün giremedim ne güzel paylaşım olmuş:)

günlük 5 mesaj
günlük menü

65.300 kızlar böbreklerim hasta kızımda diş çıkarıyor kusuruma bakmayın geçen hafta. 66 kiloydum

funda cım önerin için teşekkür ederim ama kaptanlık bana göre büyük sorumluluk isteyen bişey her üye ile birebir ilgilenmeli takımı derli toplu tutmalı bunun için şu aralar uygun olsa da her zaman müsait olmayabilirim o yüzden bu konu kadis gelsin bi onunla konuşalım

luci cim canım demoralize olma senin geçen haftaki kilon kayıtlara geçmediği için listede yoksun kilon kayıt altına alındı o yüzden haftaya kesin listedesin demoralize olmak yok tamam mı tatlım sen git dansını yap:16::16::16:

Kadiş yardımcı istiyordu bir arkadaş yardımcı olsun kaptan yarısı yani:)

Çok sewindiim yeni arkadaşlar var kızlar kendimi tanıtayım 25 yaşında avukatım 6 ay önce 90 kiloyla doğum yaptım şuan 65 kiloyum diyete dewam.

Çok sewindiim yeni arkadaşlar var kızlar kendimi tanıtayım 25 yaşında avukatım 6 ay önce 90 kiloyla doğum yaptım şuan 65 kiloyum diyete dewam.

Hoşgeldin durumda. :) Gerçi sanırım biz hoş geldik. :D
Ben de 26 yaşımdayım. Ticker'ımda görüldüğü kilodayım.
Yalnız sen harika kilo vermişsin, herhalde emzirmenin de etkisi vardır.

Back
X