• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Protein ihtiyacını sabah yafa öğlen gidermen gerekiyor simdirimi uzun sürdüğü için.mesala sabah yumurta yedin günlük protein ihtiyacın tamamdır ertesi gün öğlen tavul balık kırmızı et üç köfte büyüklüğünde.böyle olunca bacaklar falan kas yapmıyor inceliyor

kızlar bende karatay diyetine takıldım eriğim de onunla gecen hafta bayaa iyi kilo vermişti bende onu mu denesem diye onu okuyup duruyorum sağlıklı yaşam için diyorlar ömür boyu yapılabşilirmiş dukan gibi değilmiş vs vs bakalım okumaya devam edeyim ben

Ben de denemiştim ama zor.sürekli uygulanabilir değil bence.hızlı kilo verdiriyor ama

Eveet çayımı aldım elime bugünkü yediklerimi yazayım
10.00 1yumurta
1 dilim ıspanaklı börek
14.00 10 kuru üzüm
10 yer fıstığı
17.00 1 ıspanaklı börek
19.00 Tavuklu mantar sote
Bol salata
2 bardak ayran
Gücümü toplarsam yürüyüş yapıcam
3 litre su içtim

ama bilmiyorumki hamilemiyim değilmiyim :( ama madem sen öle diyosan yapmıyayım emin olmadan başlamıyayım bu işkenceye :) kendi çapımda takılayım bi süre daha.

inşallah (istiyorsan tabi ki) hamilesindir... öğrenir öğrenmez yiyeceklerinle ilgili doktorunla görüş, kafana göre diyet de yapma canım. çünkü hamilelikte bebişine karşı sorumlusun, doktor kontrolünde sağlıklı beslenmelisin :) süt, peynir, yoğurt, yumurta eksik etme öğünlerinden :)

Eveet çayımı aldım elime bugünkü yediklerimi yazayım
10.00 1yumurta
1 dilim ıspanaklı börek
14.00 10 kuru üzüm
10 yer fıstığı
17.00 1 ıspanaklı börek
19.00 Tavuklu mantar sote
Bol salata
2 bardak ayran
Gücümü toplarsam yürüyüş yapıcam
3 litre su içtim

bu yediklerinle kilo verebiliyorsan süppersin.... ben bunları yesem kilo alırım :1:

inşallah (istiyorsan tabi ki) hamilesindir... öğrenir öğrenmez yiyeceklerinle ilgili doktorunla görüş, kafana göre diyet de yapma canım. çünkü hamilelikte bebişine karşı sorumlusun, doktor kontrolünde sağlıklı beslenmelisin :) süt, peynir, yoğurt, yumurta eksik etme öğünlerinden :)

bi bebişim olsunda ozaman zararlı herşeyden vazgeçiyorum,ilk olarak sigarayı bırakıyorum ve nefret ettiğim meyveleri yiyorum (hepsi) :)

Kızlar nasilsiniz. 2 tane sinavim vardı bu gün, öldüm yorgunluktan. Sizler neler yaptiniz. Hamile olabilme durumu olan arkadasimizin rabbim gonlunun istedigini versin insaallah, Fundacigim cocuklari sevmek basit kalır, resmenn aşığım cocuklara. Bu arada tabletten yaziyorum çok iyi anlayamiyorum bundan :D

Kızlar nasilsiniz. 2 tane sinavim vardı bu gün, öldüm yorgunluktan. Sizler neler yaptiniz. Hamile olabilme durumu olan arkadasimizin rabbim gonlunun istedigini versin insaallah, Fundacigim cocuklari sevmek basit kalır, resmenn aşığım cocuklara. Bu arada tabletten yaziyorum çok iyi anlayamiyorum bundan :D

İnşallah canım teşekkür ederim :)

İnşallah canım teşekkür ederim :)

Rica ederim canım. Bu arada bende birazcik kendimden bahsedeyim sizlere, insaalah zamanla sizleri de tanırım. Çok isterim bunu. :)

Annemin 3. Kiziyim :) 30+1, 5 :P yasindayim, 14 yıllık evliyim, kayın annemin :D ilk geliniyim, (nasıl bir cümle bu yahu) 2 kişilik bir ailemiz var (ben ve esim) cocugumuz yok, bu konuda sorun yasiyoruz. Herşey yaptigimiz halde olmadi (nasip kismet artik) şu an kabullenme ve tam teslimiyet yasiyorum bu konuyla ilgili, asla umidimi de yitirmiyorum tabiki. Ben bir tane istedim rabbim bir okul dolusu verdi (çok şükür) Bir anaokulunda calisiyorum sabahciyim, 12:30gibi bitiyor mesaim :D aayrıca eğitim aldığım bir okulum da vqr, işte böyle yuvarlanip gidiyorum :) tabiki herseyi bir kenara bırakıp kilo almayi da ihmal etmiyorum :D

Cenem açıldı gene :) daha çok sohbetimiz olucak insaallah :)

Rica ederim canım. Bu arada bende birazcik kendimden bahsedeyim sizlere, insaalah zamanla sizleri de tanırım. Çok isterim bunu. :)

Annemin 3. Kiziyim :) 30+1, 5 :P yasindayim, 14 yıllık evliyim, kayın annemin :D ilk geliniyim, (nasıl bir cümle bu yahu) 2 kişilik bir ailemiz var (ben ve esim) cocugumuz yok, bu konuda sorun yasiyoruz. Herşey yaptigimiz halde olmadi (nasip kismet artik) şu an kabullenme ve tam teslimiyet yasiyorum bu konuyla ilgili, asla umidimi de yitirmiyorum tabiki. Ben bir tane istedim rabbim bir okul dolusu verdi (çok şükür) Bir anaokulunda calisiyorum sabahciyim, 12:30gibi bitiyor mesaim :D aayrıca eğitim aldığım bir okulum da vqr, işte böyle yuvarlanip gidiyorum :) tabiki herseyi bir kenara bırakıp kilo almayi da ihmal etmiyorum :D

İnşallah olur ablacım çok üzüldüm :( ben daha 3aydır deniyorum olmuyo diye ağlıycam nerdeyse. Allah sabır versin ümidini yitirme. yaşında çok genç olur merak etme. 14 yılık evliyim yazmışsın 17 yaşındamı evlendin. ben daha 21 yaşındayım 1yıl olcak 14 şubatta evleneli:)

İnşallah olur ablacım çok üzüldüm :( ben daha 3aydır deniyorum olmuyo diye ağlıycam nerdeyse. Allah sabır versin ümidini yitirme. yaşında çok genç olur merak etme. 14 yılık evliyim yazmışsın 17 yaşındamı evlendin. ben daha 21 yaşındayım 1yıl olcak 14 şubatta evleneli:)

Aynen öyle canım, 17 yasimda evlendim.. Çok şükür hiç pişman da degilim. Evli olsam da hiçbir seyden eksik kalmadik, artık tamamen alıştık çocuk konusuna, ama sadece şunu soyleyeyim, çoook zor bir imtahan. Benim canımı hiç bir şey bebek istegim kadar yakmadi. Olmayan bebeginin kokusu burnuna gelmek ne demek sadece yasayan bilir, Rabbim kimseye yasatmasin Amin :)

bi bebişim olsunda ozaman zararlı herşeyden vazgeçiyorum,ilk olarak sigarayı bırakıyorum ve nefret ettiğim meyveleri yiyorum (hepsi) :)

Ayyy, sen şimdi meyvesiz ve sigaralı mı yaşıyorsun esmercim? Yapma bunu kendine...

Çok memnun oldum canım. Bayağı yoğun bir hayatın var anlaşılan. :)

14 şubatta mı evlendin? :D Bir de ben seni daha büyük sanıyordum. :) Takımın en küçüğü benim sanıyordum.
Her şey gönlünüzce olsun kızlar. Güzel haberlerinizi alırız umarım.

Aynen öyle canım, 17 yasimda evlendim.. Çok şükür hiç pişman da degilim. Evli olsam da hiçbir seyden eksik kalmadik, artık tamamen alıştık çocuk konusuna, ama sadece şunu soyleyeyim, çoook zor bir imtahan. Benim canımı hiç bir şey bebek istegim kadar yakmadi. Olmayan bebeginin kokusu burnuna gelmek ne demek sadece yasayan bilir, Rabbim kimseye yasatmasin Amin :)

Erken evlenenler genelde pişman oluyoar ne mutlu sana ozaman :) ben daha önce başka bir topikte yazmıştım ama görmemiş olabilirsin sana da yazayım. teyzemin kızının 11 yıl çocuğu olmadı. Haydar dümenin muayenehanesine gitti. 2ay içinde hamile kaldı. ama 5-6 yıl önceydi.ve taa ozaman bile 8.000 tl para harcamış :( Belki sende gitmek istersin diye bilgi vereyim dedim ablacım.ama inşallah mucizevi bir şekilde aniden normal şartlarda hamile kalırsın :)

Menüm

Sabah
2 tabak çorba
1 dilim ekmek
1/2 kk peynir

Aramsı
2 tabak çorba
1 portakal

Öğle
3 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Ara
2 tabak çorba
1 elma

Ayyy, sen şimdi meyvesiz ve sigaralı mı yaşıyorsun esmercim? Yapma bunu kendine...

Çok memnun oldum canım. Bayağı yoğun bir hayatın var anlaşılan. :)

14 şubatta mı evlendin? :D Bir de ben seni daha büyük sanıyordum. :) Takımın en küçüğü benim sanıyordum.
Her şey gönlünüzce olsun kızlar. Güzel haberlerinizi alırız umarım.

evet 14şubatta nikahım oldu :) 92 doğumluyum küçüğüm daha boyumda küçük kendimde küçüğüm :1: sen kaç yaşındsın

Back
X