• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Off kahve icmedim bugun, acaip uykulu bir gun oldu. menumu yarin sabah yazsam daha dogru olur sanirim. sporu da birazdan yapacagim.

takım ruhunu fotoğrafımla destekliyorum arkadaşlar hayırlı olsun :)

fotoğrafının esprisini seviyorum güzel olmuş ve takım ruhumu destekliyorum canım diyetinde başarılar. keep calm and eat vegetable :)
ben bugün egzersiz yapamadım ama senin fotonun da gazına gelip Leslie 3mile yapabilirim .

Bitkin bi hal aldım valla zayıflıycam diye :(

Merhaba :) Bitkinliğinin tek sebebi diyet olmayabilir. Bence doktora görünmeli kan değerlerine baktırmalısın. Ben geçtiğimiz hafta test yaptırmıştım. Doktor B12 ve demir eksikliği ilaçları verdi. İlaçları kullanmaya başladığımdan beri daha iyi hissediyorum, psikolojik de olabilir tabi. Diyet yaparken sağlığımız bozulmamalı.

Selam arkadaşlar...

Bugünkü menümü paylaşayım,

SABAH
1kk peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmeği
1açık şekersiz çay
1haşlanmış yumurta

ARA
1elma

ÖĞLEN
1kepçe nohut
1kase yoğurt
1dilim kepek ekmeği

ARA
1kase netle nesfit

AKŞAM
1kepçe nohut
1kase çorba
1kase yoğurt
1dilim kepek ekmeği

Spor yapamadım bugün
su 2litre

ve bu akşamlıkmutfağın kapıları bana kapandı :)

SAYIN TOPİK YÖNETİCİLERİM :) 2GÜNLÜK MAZERETLİ İZNİMİ KULLANMAK İSTİYORUM :) CUMARTESİ VE PAZAR AÖF SINAVLARIM VAR. SABAH 9DA AYRI ÖĞLEN 2DE AYRI TOPLAMDA 6DERSTEN SINAVA GİRECEĞİM. YALNIZ BEN İLÇEDE OTURUYORUM,BİLENİNİZ VARDIR BELKİ AÖF SINAVLARI İLLERDE YAPILIYOR. BENİM İLİMDEN İLÇEME DÖNMEM AKŞAM 5İ BULUYOR HER SEFERİNDE (SINAV DÖNEMLERİNDE) AKŞAM 5TEN SONRADA PAZAR GÜNKÜ SINAVLARIMA ÇALIŞACAĞIM YARIN. O YÜZDEN 2 GÜN BURALARDA OLAMAYABİLİRİM.YİNEDE İMKANIM OLURSA GİRMEYE ÇALIŞIRIM AMA EMİN OLABİLİRSİNİZ DİYETİME İHANET ETMİYCEM :) İYİ AKŞAMLAR HEPİNİZE GÖRÜŞMEK ÜZERE:16:

Bugunki menum; sabah 2 dilim ekmek labne zeytin ezmesi
Öğlen; 4 kaşık patates yemeği
Akşam haşlama but 2 parça 4 kaşık kısır;) çok yemişim
1 avuçta. Leblebiii mutfak kapandı

kac 16 acabaa :))))

selam kizlarr

bugunku benim

Sabah 08.30

Ac karnina fincan 9lu cay
1 kaseden az sutlu special k

Oglen 14.00

10 yemek kasigi corba
4 yemek kasigi tavuk
3yemwk kasigi patates
salata

Ara ogun 16.00

1 mandalina

Ara ogun 16.00

9lu cay

Aksam 20.30

cok az yagda tavuk
2yemek kasigi pilav
1 kase yogurt

Ara ogun

sekersiz cay

yatmadan 2 saat once meyve yiyecegimmm

bu arada 10 bardak su ictimm

spor ; gun icinde toplam 1 saat yurume ama yeterli degil bugun misafirim oldugundan esimle yuruyuse cikamadim. ama cikicam cunku aksam yemek yeme saatim cok gec hatta mumkunse aksam yemegini kesmek istiyorummmm

Eveettt geldim kaptanım, eti senin kemiği benim olsun bu kiloların..Bismillah dedim ve şu andan itibaren başlıyorum..Kuralları ve olucak herşeyi çok iyi biliyorum..Haftaya listede olmak isterim..Eski 5. takımlı olarak yine burada olmaktan mutluyum...

Biraz kendimden bahsedeyim..Evliyim 2 çocuk annesiyim ve 77.200 kiloyum.. hedef kilom 70 (şimdilik) boyum 1.65- spor yapıyorum sürekli ve spor yaptığım için kilomu duyanlar çok inanmıyor ama ben yinede zayıflamak istiyorum..:16:

Yarından itibaren menümü, suyumu, sporumu sizlerle paylaşacağım..Hepimize iyi diyetler :27:
sevda cım hoşgeldin tatlım seni acaba izinli mi ayırmıştık yoksa kendi isteği ile mi ona bir bakalım tatlım

Selam arkadaşlar...

Bugünkü menümü paylaşayım,

SABAH
1kk peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmeği
1açık şekersiz çay
1haşlanmış yumurta

ARA
1elma

ÖĞLEN
1kepçe nohut
1kase yoğurt
1dilim kepek ekmeği

ARA
1kase netle nesfit

AKŞAM
1kepçe nohut
1kase çorba
1kase yoğurt
1dilim kepek ekmeği

Spor yapamadım bugün
su 2litre

ve bu akşamlıkmutfağın kapıları bana kapandı :)

SAYIN TOPİK YÖNETİCİLERİM :) 2GÜNLÜK MAZERETLİ İZNİMİ KULLANMAK İSTİYORUM :) CUMARTESİ VE PAZAR AÖF SINAVLARIM VAR. SABAH 9DA AYRI ÖĞLEN 2DE AYRI TOPLAMDA 6DERSTEN SINAVA GİRECEĞİM. YALNIZ BEN İLÇEDE OTURUYORUM,BİLENİNİZ VARDIR BELKİ AÖF SINAVLARI İLLERDE YAPILIYOR. BENİM İLİMDEN İLÇEME DÖNMEM AKŞAM 5İ BULUYOR HER SEFERİNDE (SINAV DÖNEMLERİNDE) AKŞAM 5TEN SONRADA PAZAR GÜNKÜ SINAVLARIMA ÇALIŞACAĞIM YARIN. O YÜZDEN 2 GÜN BURALARDA OLAMAYABİLİRİM.YİNEDE İMKANIM OLURSA GİRMEYE ÇALIŞIRIM AMA EMİN OLABİLİRSİNİZ DİYETİME İHANET ETMİYCEM :) İYİ AKŞAMLAR HEPİNİZE GÖRÜŞMEK ÜZERE:16:

esmerim canım menün fena değil biraz nohut ağırlıklı olmuş az ama öz:27::27:
tatlım sınavlarında başarılar malum haftasonu olunca bende evde çocuklarla ilgileneceğim için fazla giremiyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

yeni gelen arkadaşlar menünüzü parça ğarça lütfen paylaşmayınız gün bitiminde veya ertesi gün toptan bildirim yapınız
bu konuya açıklık getirelim
bugün takımdaki 2 arkadaşımız mazeretsiz bildirimde bulunmadı bu hafta bekleyişte olacağız duruma göre takımdan bazı arkadaşları diskalifiye edip bazılarına yer açacağız şimdilik bu kadar hepinize iyi haftasonları unutmayın sabah ilk mesajınızda bir önceki gün kaç kere mesaj paylaşımı yapılmış onu sayıp mesaja ekleyeceksiniz menünüzü yazıp yazmadığınızı mesajda belirteceksiniz takım sayısı eskiden 7-8 kişi idi bu durumu 1 kişi kontrol edebilirdi ama şu anda takımımız oldukça kalabalık o yüzden herkes kendi kontrolünü kendisi yapacak otokontrol olacak anlayacağınız oyüzden özellikle yeni başlayan arkadaşların bu konuya dikkat etmeleri gerekiyor takıma girip girmeyeceğiniz kurallara uymanıza göre karar verilecek

haaa bu arada neden bu kadar sıkı dediğinizi duyar gibiyim ama arkadaşlar bu takım nerdeyse kapanmak üzereydi yeni yeni canlandırıyoruz o yüzden gerçekten takım ruhu ile birlikte olacak arkadaşlarla yola devam etmek istiyoruz hepinize abartmadığınız bol sulu ve sporlu haftasonları diliyorum

Gunaydin Gunaydin :D

Dunku mesaj sayim: 5.
Dunku menum:

Uyaninca: Buyuk bir bardak balli, elma sirkeli ilik su.
Kahvalti: 1 dilim ekmek, labne, zeytin ezmesi, domates, salatalik. Buyuk bir bardak light sut.
Ara ogun: 1 elma
Ogle: 3.5 kepce kadar sehriye corbasi, ayni miktar makarna (sadece bir kasik ev yapimi domates sosu ile) bir domates, bir salatalik.
Ara ogun: 1 bardak ayran
Aksam: 3.5 kepce kadar sehriye corbasi, 2 domates, bir salatalik ve maruldan olusan bir salata.

Su: Tam olcmedim ama 2 litreden fazla cunku bir surahi bitmisti.

Spor: 1 saat eliptik bisiklet.

kızlar günaydınlarrr... dünkü menümü paylaşarak görevimi yerine getireyim:

sabah:
uyanınca sirkeli karışımım
1 galeta
1 domates+1 salatalık
1 kk peynir

öğle:
4 adet sarma
3 yk yoğurt içine 1 salatalık ve bol nane

yeşil çay

akşam:
4 adet sarma
3 yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt

3,5 litre su ve üzgünüm spor yok(cuma akşamları her hafta tiyatroya gidiyoruz, bu sebeple cuma akşamı sporumu yapmıyorum...)

Gunaydin Gunaydin :D

Dunku mesaj sayim: 5.
Dunku menum:

Uyaninca: Buyuk bir bardak balli, elma sirkeli ilik su.
Kahvalti: 1 dilim ekmek, labne, zeytin ezmesi, domates, salatalik. Buyuk bir bardak light sut.
Ogle: 3.5 kepce kadar sehriye corbasi, ayni miktar makarna (sadece bir kasik ev yapimi domates sosu ile) bir domates, bir salatalik.
Ara ogun: 1 bardak ayran
Aksam: 3.5 kepce kadar sehriye corbasi, 2 domates, bir salatalik ve maruldan olusan bir salata.

Su: Tam olcmedim ama 2 litreden fazla cunku bir surahi bitmisti.

Spor: 1 saat eliptik bisiklet.
sporum süper çorba fazla geldi çünkü 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe işaret

kızlar günaydınlarrr... dünkü menümü paylaşarak görevimi yerine getireyim:

sabah:
uyanınca sirkeli karışımım
1 galeta
1 domates+1 salatalık
1 kk peynir

öğle:
4 adet sarma
3 yk yoğurt içine 1 salatalık ve bol nane

yeşil çay

akşam:
4 adet sarma
3 yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt

3,5 litre su ve üzgünüm spor yok(cuma akşamları her hafta tiyatroya gidiyoruz, bu sebeple cuma akşamı sporumu yapmıyorum...)
su süper bende 2.5 rahat içiyorum heran 3 çe çıkabilirim herhal annnenin sarmalarını yiyorsun güzel bir menu

herkase günaydın bende 500ml suyumu içtim ve güne başladım herkese iyi hafta sonular

Kızlarr Günaydın.

Dün kü mesaj sayım : 26 ( numaralandırmayı yanlış yapmış olsamda yazdığım cevaplardan baktığımda sonuç bu )

Sabah aç karnına sekersiz 9 lu çayımı içtim ve minnacık yagla zoraaa pişirdiğim peynirli gözlememi yedim. ( o kadar yagsız yapmısım ki tam pişiremedim. Sanırım zamanla alışcam )

Herkese hayırlı günlerr

Günaydın arkadaşlarrr, tatilin ilk günü bismillah grip oluyorum gibi :27: ama inşaallah kaleden döner :27: bu gün akşam yemeğe misafirim var, bana dua edin :27: hem hazırlamak hemde yememek için :1:

Back
X