- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #102.541
Yeni katılan arkadaşlarımız Ebru, Elis, Hamurkafa, Zeynep ve Hnd
ben de varim yeni gelenler arasinda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni katılan arkadaşlarımız Ebru, Elis, Hamurkafa, Zeynep ve Hnd
takım ruhunu fotoğrafımla destekliyorum arkadaşlar hayırlı olsun :)
Bitkin bi hal aldım valla zayıflıycam diye![]()
ben de varim yeni gelenler arasindaama kurallari okudum, anladim.
sevda cım hoşgeldin tatlım seni acaba izinli mi ayırmıştık yoksa kendi isteği ile mi ona bir bakalım tatlım
Eveettt geldim kaptanım, eti senin kemiği benim olsun bu kiloların..Bismillah dedim ve şu andan itibaren başlıyorum..Kuralları ve olucak herşeyi çok iyi biliyorum..Haftaya listede olmak isterim..Eski 5. takımlı olarak yine burada olmaktan mutluyum...
Biraz kendimden bahsedeyim..Evliyim 2 çocuk annesiyim ve 77.200 kiloyum.. hedef kilom 70 (şimdilik) boyum 1.65- spor yapıyorum sürekli ve spor yaptığım için kilomu duyanlar çok inanmıyor ama ben yinede zayıflamak istiyorum..![]()
Yarından itibaren menümü, suyumu, sporumu sizlerle paylaşacağım..Hepimize iyi diyetler![]()
Selam arkadaşlar...
Bugünkü menümü paylaşayım,
SABAH
1kk peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmeği
1açık şekersiz çay
1haşlanmış yumurta
ARA
1elma
ÖĞLEN
1kepçe nohut
1kase yoğurt
1dilim kepek ekmeği
ARA
1kase netle nesfit
AKŞAM
1kepçe nohut
1kase çorba
1kase yoğurt
1dilim kepek ekmeği
Spor yapamadım bugün
su 2litre
ve bu akşamlıkmutfağın kapıları bana kapandı :)
SAYIN TOPİK YÖNETİCİLERİM :) 2GÜNLÜK MAZERETLİ İZNİMİ KULLANMAK İSTİYORUM :) CUMARTESİ VE PAZAR AÖF SINAVLARIM VAR. SABAH 9DA AYRI ÖĞLEN 2DE AYRI TOPLAMDA 6DERSTEN SINAVA GİRECEĞİM. YALNIZ BEN İLÇEDE OTURUYORUM,BİLENİNİZ VARDIR BELKİ AÖF SINAVLARI İLLERDE YAPILIYOR. BENİM İLİMDEN İLÇEME DÖNMEM AKŞAM 5İ BULUYOR HER SEFERİNDE (SINAV DÖNEMLERİNDE) AKŞAM 5TEN SONRADA PAZAR GÜNKÜ SINAVLARIMA ÇALIŞACAĞIM YARIN. O YÜZDEN 2 GÜN BURALARDA OLAMAYABİLİRİM.YİNEDE İMKANIM OLURSA GİRMEYE ÇALIŞIRIM AMA EMİN OLABİLİRSİNİZ DİYETİME İHANET ETMİYCEM :) İYİ AKŞAMLAR HEPİNİZE GÖRÜŞMEK ÜZERE![]()
ben de varim yeni gelenler arasindaama kurallari okudum, anladim.
Kızlar vu gece netten. Araştırıyorum yarın yeni bişiylerle başlıyorum
sporum süper çorba fazla geldi çünkü 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe işaretGunaydin Gunaydin
Dunku mesaj sayim: 5.
Dunku menum:
Uyaninca: Buyuk bir bardak balli, elma sirkeli ilik su.
Kahvalti: 1 dilim ekmek, labne, zeytin ezmesi, domates, salatalik. Buyuk bir bardak light sut.
Ara ogun: 1 elma
Ogle: 3.5 kepce kadar sehriye corbasi, ayni miktar makarna (sadece bir kasik ev yapimi domates sosu ile) bir domates, bir salatalik.
Ara ogun: 1 bardak ayran
Aksam: 3.5 kepce kadar sehriye corbasi, 2 domates, bir salatalik ve maruldan olusan bir salata.
Ara ogun: 1 elma
Su: Tam olcmedim ama 2 litreden fazla cunku bir surahi bitmisti.
Spor: 1 saat eliptik bisiklet.
su süper bende 2.5 rahat içiyorum heran 3 çe çıkabilirim herhal annnenin sarmalarını yiyorsun güzel bir menukızlar günaydınlarrr... dünkü menümü paylaşarak görevimi yerine getireyim:
sabah:
uyanınca sirkeli karışımım
1 galeta
1 domates+1 salatalık
1 kk peynir
öğle:
4 adet sarma
3 yk yoğurt içine 1 salatalık ve bol nane
yeşil çay
akşam:
4 adet sarma
3 yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt
3,5 litre su ve üzgünüm spor yok(cuma akşamları her hafta tiyatroya gidiyoruz, bu sebeple cuma akşamı sporumu yapmıyorum...)