- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #103.921
aman kimleri görüyorum sevdaa hoşgeldin kız özlettin kendini anlat bakimm neler yaptın tatildee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bende gecen sene 20 kilo verdim biri de tutup sen kilo vermissin demediinşallah kaptancım bakalım yine bünyemin azizliğine uğramam inşallah :) yahuu yaklaşık 1 ayda 9 kilo verdim ve geçen pazar arkadaşlarla buluşmuştuk (24 kişiydik) 1 ay önce görmüşlerdi beni, kimse kilo vermişsin demedi yaaa, çook mutsuzum akrabalarımın hepsi ne oldun sen böyle yarın gitmiş derken kız arkadaşlarım tek kelime etmiyorrrr, ölecem kahrımdan(((((
daha vakit geçmiş değil tatlım akşam yatana kadar iç dur suyu hadi bakalım şimdi başlıyorsun yatana kadar 3 bardak su bitecek![]()
aman kimleri görüyorum sevdaa hoşgeldin kız özlettin kendini anlat bakimm neler yaptın tatildee
bugün doğum gününe gideceğin belli idi o yüzden normal ama hemen suyu içiyorsuncanim bende gecen sene 20 kilo verdim biri de tutup sen kilo vermissin demedi
ayyy kaptanim kizdi hemen gidiyorum iciyorumbide bana spor yüzünden kizsana ya kalkip jillian yapayim. boynum cok agriyo ama yas pasta ve kiymali pide yedim aksam yemeginde
![]()
canım hayırlısı olsun bakalım dr ne diyecek bu arada sabah tartıya çıkmanı istiyorum senden tatilin zararı ne kadar oldu ve hatta gamze ve luci yoğurt diyeti yaptı sende 1 günlük yap detayları gamzeye sorarsın canım ok mi?
hoşbuldum canım sizleri çok özledim.gezdim ,yedim ,içtimcumartesi yeğenimin doğum günüydü iyice cozuttum .inan varya evden uzak olunca insan kendini iyice kaybediyor.ama bu gün tekrar diyetime döndüm.ama o kadar iyi geldiki biraz strest attım.yarında eğer allah nasip ederse tekrar doktora gitcem.bahsettiğim konu hakkında bazı hormon tahlilleri yaptırmıştım birisi çok yüksek geldi bakalım nolcak.
.
Eki Görüntüle 963373
kahvalti(08:45)
2 haslanmis yumurta (tuz dahi yok)
1 kk kasar,
2 lokma beyaz peynir,
azicik tel peynir,
1 yk patlican salatasi
1 bardak sekersiz cay
Eki Görüntüle 963375
saat(14:30)
150 gr yogurt
aksam(19:00)
1 dilim yas pasta
1 tane kiymali pide :26:
bugun aksam dogum gününe davetliydim ondan böyle olduama 9 gündür ilk kez böyle oldu ondan pek üzülmedim, bugun su icemedim cok yogun bi durumdaydim.
sporlar,
mekik porgraminin 12. günü mola günü,
squat programinin 12. günü mola günü,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 12. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 9. günü bugun henüz yapmadim simdi gidip yapicam, (boynum tutuldu da)
aksam ögünüm tam bir fiyasko biliyoruuum.
hayırlı akşamlar kızlar ben geldimmmmmmm
ancak fırsat buldum evi darma duman etmişler sabahtan beri koşturuyorum.
bu arada hepiniz iyisinizdir inşallah.
.
bugün doğum gününe gideceğin belli idi o yüzden normal ama hemen suyu içiyorsun
canım hayırlısı olsun bakalım dr ne diyecek bu arada sabah tartıya çıkmanı istiyorum senden tatilin zararı ne kadar oldu ve hatta gamze ve luci yoğurt diyeti yaptı sende 1 günlük yap detayları gamzeye sorarsın canım ok mi?
çok fiyasko sayılmaz canım sen merak etme normal olacak arada bunlar
hayirli aksamlar canim iyiyiz cok sukur sen nasilsin
aslında bu gün çıkmak istedim ama cesaret edemedim yarın çıkarım kaptanım .yarında yoğurt diyeti yaparım.cumaya fazla gelmemem lazım..önümdeki iki günde telafisini yapıcağıma inanıyorum.
.
valla sevda cım ne yap ne et ama fazla çıkma cumaya haberin olsun gecen hafta tek -olanımız sendin uzun bir aradan sonra o yüzden senden bu hafta büyük performans bekliyorum hadi tatilin acısı çıksın sıkı bi şekilde aldıklarını ver ok mi tatlım
kaptan kızacak dersin evdekilere de spor miktarı artacak diyet e dikkat edilevcek bu hafta + çıkmak yok
hayirli aksamlar canim iyiyiz cok sukur sen nasilsin
bugün doğum gününe gideceğin belli idi o yüzden normal ama hemen suyu içiyorsun
çok fiyasko sayılmaz canım sen merak etme normal olacak arada bunlar