Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah kaptancım bakalım yine bünyemin azizliğine uğramam inşallah :) yahuu yaklaşık 1 ayda 9 kilo verdim ve geçen pazar arkadaşlarla buluşmuştuk (24 kişiydik) 1 ay önce görmüşlerdi beni, kimse kilo vermişsin demedi yaaa, çook mutsuzum akrabalarımın hepsi ne oldun sen böyle yarın gitmiş derken kız arkadaşlarım tek kelime etmiyorrrr, ölecem kahrımdan :((((((
canim bende gecen sene 20 kilo verdim biri de tutup sen kilo vermissin demedi :1:
daha vakit geçmiş değil tatlım akşam yatana kadar iç dur suyu hadi bakalım şimdi başlıyorsun yatana kadar 3 bardak su bitecek:47::47::47:

ayyy kaptanim kizdi hemen gidiyorum iciyorum :1: bide bana spor yüzünden kizsana ya kalkip jillian yapayim. boynum cok agriyo ama yas pasta ve kiymali pide yedim aksam yemeginde :5:

aman kimleri görüyorum sevdaa hoşgeldin kız özlettin kendini anlat bakimm neler yaptın tatildee

hoşbuldum canım sizleri çok özledim.gezdim ,yedim ,içtim:47::47::47: cumartesi yeğenimin doğum günüydü iyice cozuttum .inan varya evden uzak olunca insan kendini iyice kaybediyor.ama bu gün tekrar diyetime döndüm.ama o kadar iyi geldiki biraz strest attım.yarında eğer allah nasip ederse tekrar doktora gitcem.bahsettiğim konu hakkında bazı hormon tahlilleri yaptırmıştım birisi çok yüksek geldi bakalım nolcak.

.

sabah:3 kaşık yulaf ezmesi üzerine 3 kaşık yoğurt

ara:çeyrek elma

öğle:1 tabak yumurtalı ıspanak

ara:yarım portakal,2 kaşık yoğur koydum üstüne birazda tarçın çok güzel oldu

akşam 3 kaşık special k yarım su bardağından az bişey fazla sütle yedim

yatmadan da 1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum

spor:50 dk eliptik,100 mekik
su:1.5 litre

.

Eki Görüntüle 963373
kahvalti(08:45)
2 haslanmis yumurta (tuz dahi yok)
1 kk kasar,
2 lokma beyaz peynir,
azicik tel peynir,
1 yk patlican salatasi
1 bardak sekersiz cay

Eki Görüntüle 963375
saat(14:30)
150 gr yogurt

aksam(19:00)
1 dilim yas pasta
1 tane kiymali pide :26:

bugun aksam dogum gününe davetliydim ondan böyle oldu :25: ama 9 gündür ilk kez böyle oldu ondan pek üzülmedim, bugun su icemedim cok yogun bi durumdaydim.

sporlar,
mekik porgraminin 12. günü mola günü,
squat programinin 12. günü mola günü,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 12. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 9. günü bugun henüz yapmadim simdi gidip yapicam, (boynum tutuldu da)

aksam ögünüm tam bir fiyasko biliyoruuum.

canim bende gecen sene 20 kilo verdim biri de tutup sen kilo vermissin demedi :1:

ayyy kaptanim kizdi hemen gidiyorum iciyorum :1: bide bana spor yüzünden kizsana ya kalkip jillian yapayim. boynum cok agriyo ama yas pasta ve kiymali pide yedim aksam yemeginde :5:
bugün doğum gününe gideceğin belli idi o yüzden normal ama hemen suyu içiyorsun

hoşbuldum canım sizleri çok özledim.gezdim ,yedim ,içtim:47::47::47: cumartesi yeğenimin doğum günüydü iyice cozuttum .inan varya evden uzak olunca insan kendini iyice kaybediyor.ama bu gün tekrar diyetime döndüm.ama o kadar iyi geldiki biraz strest attım.yarında eğer allah nasip ederse tekrar doktora gitcem.bahsettiğim konu hakkında bazı hormon tahlilleri yaptırmıştım birisi çok yüksek geldi bakalım nolcak.

.
canım hayırlısı olsun bakalım dr ne diyecek bu arada sabah tartıya çıkmanı istiyorum senden tatilin zararı ne kadar oldu ve hatta gamze ve luci yoğurt diyeti yaptı sende 1 günlük yap detayları gamzeye sorarsın canım ok mi?
Eki Görüntüle 963373
kahvalti(08:45)
2 haslanmis yumurta (tuz dahi yok)
1 kk kasar,
2 lokma beyaz peynir,
azicik tel peynir,
1 yk patlican salatasi
1 bardak sekersiz cay

Eki Görüntüle 963375
saat(14:30)
150 gr yogurt

aksam(19:00)
1 dilim yas pasta
1 tane kiymali pide :26:

bugun aksam dogum gününe davetliydim ondan böyle oldu :25: ama 9 gündür ilk kez böyle oldu ondan pek üzülmedim, bugun su icemedim cok yogun bi durumdaydim.

sporlar,
mekik porgraminin 12. günü mola günü,
squat programinin 12. günü mola günü,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 12. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 9. günü bugun henüz yapmadim simdi gidip yapicam, (boynum tutuldu da)

aksam ögünüm tam bir fiyasko biliyoruuum.

çok fiyasko sayılmaz canım sen merak etme normal olacak arada bunlar

canım hayırlısı olsun bakalım dr ne diyecek bu arada sabah tartıya çıkmanı istiyorum senden tatilin zararı ne kadar oldu ve hatta gamze ve luci yoğurt diyeti yaptı sende 1 günlük yap detayları gamzeye sorarsın canım ok mi?

aslında bu gün çıkmak istedim ama cesaret edemedim yarın çıkarım kaptanım .yarında yoğurt diyeti yaparım.cumaya fazla gelmemem lazım..önümdeki iki günde telafisini yapıcağıma inanıyorum.

.

aslında bu gün çıkmak istedim ama cesaret edemedim yarın çıkarım kaptanım .yarında yoğurt diyeti yaparım.cumaya fazla gelmemem lazım..önümdeki iki günde telafisini yapıcağıma inanıyorum.

.

valla sevda cım ne yap ne et ama fazla çıkma cumaya haberin olsun gecen hafta tek -olanımız sendin uzun bir aradan sonra o yüzden senden bu hafta büyük performans bekliyorum hadi tatilin acısı çıksın sıkı bi şekilde aldıklarını ver ok mi tatlım:47::47::47:
kaptan kızacak dersin evdekilere de spor miktarı artacak diyet e dikkat edilevcek bu hafta + çıkmak yok

valla sevda cım ne yap ne et ama fazla çıkma cumaya haberin olsun gecen hafta tek -olanımız sendin uzun bir aradan sonra o yüzden senden bu hafta büyük performans bekliyorum hadi tatilin acısı çıksın sıkı bi şekilde aldıklarını ver ok mi tatlım:47::47::47:
kaptan kızacak dersin evdekilere de spor miktarı artacak diyet e dikkat edilevcek bu hafta + çıkmak yok

tamam kaptanım bana güven .2 gün de acısı çıkacak tatilin

.

kızlarrr merhaba, 1,5 saat yürüyüş yapıp donmuş bir şekilde döndüm eve, çoook soğuk oluyor akşamları...

toplightcım çook teşekkürler tatlım, o senin güzelliğin... lahana çorbası diyetinin de iyi gitmesine sevindim, oldukça faydalı bir detoks o, evet çorbayı içebildiğin kadar iç diyorlar, inşallah cumaya görürsün faydasını :)

sevdacım hoşgeldin canım, gamze sensiz pek bi sıkıldı, içemedi kahveleri, yokluğunu o da, biz de çok hissettik...

kızlar cumaya az kaldı cozutmayınız lütfeeen, bu hafta 1. olsak bari, ha gayret... ben bugün de cacık detoksuma devam ettim yarın tartıdaki duruma göre devam edeceğim...şimdilik öptüm hepinizi artık dinleneyim biraz bugün 1,5 sat yürüyüş+1,5 saat ev temizliği haşat etti beni...

hayirli aksamlar canim iyiyiz cok sukur sen nasilsin

ayy sagol canim az da olsa icimi rahatlattin, ya pastadan degil de o yedigim pideden dolayi az sey oldum ben. ama sonra gittim heemn jillian level 1 in 9. gününü yaptim :1: dedim boynum tutulduysa tutuldu yemek yerken hic oram tutuldu buram tutuldu demiyorsun ama baloncuk :1:

kızlar internetten online ders dinliyorum burada görünsemde aslında ders çalışıyorum 23 aralıkta sınavım var kusura bakmayın kızlar

kizlar yaa yarin 1 günlük pirinc lapasi detoksu yapayim diyorum, aslinda ben cok karsiyim su detoks olayina ama, yarin yola cikicam aksam ve ben yola ciktigimda ne yersem yiyeyim mideme dokunuyor o gün. bari en hafifinden besleneyim de midemi agritacak bisey olmasin dedim. sabah ve öglen pirinc lapasi yiyip aksama da sebze haslamasi yemegi pilanladim ama bilemedim. yani onlarin da mideme dokunma gibi bi olayi olur mu? cünkü her yolculukta midem agriyor benim ya. :26::26:

Kızlarr iyi geceler, dışarı çıkmıştım anca geldim, menümü yazayım hemde bir bakayım dedim ama acayip akmış sayfalar :52: yarın okumak istiyorum :27:

Menüm :56:

Sabah: 1 salatalık + 3 zeytin

Öğle: 1,5 kase cacık + 1,5 kk peynir

Akşam: 1 porsiyon yağsız tavuk döner + 1 bardak ayran

Spor:
1,5 saat tempolu yürüyüş + 2 saat ağır yürüme

Su: hala içiyorum :56::56:

.

Kızlar nasılsınız ?
Bütün gün dışarıdaydık. Akşam da arkadaşlara oturmaya gittik. Saçma bir menü oldu..

Sabah :

- 1 bardak süt.
- 5 fındık

Akşam :

- Bol salata
- 2 ızgara köfte
- 3 nugget
- 2 kaşık yoğurt
- Az patates kızartmadı

Ne yazık ki arkadaşta yemek zorunda kaldım çok ısrar edince ..

- Yarım dilim pasta
- Yarım elma, yarım portakal

Besin değerleri ..

$Screenshot_2014-02-04-23-56-07~2.webp

Arkadaşlar :) menumu yazayim.

Kahvalti 10:30 1dilim tam bugday ekmegi yarim domates 5zeytin 1dilim kaşar
Ara 1avuç leblebi yarim portakal
Akşam 19:00 1kase mercimek çorba 5 yk kepekli makarna
Ara 3kare sütlü çikolata ve 5 biskuvi

Su:2.5lt spor3 mile Leslie ve 40mekik.
Farkindayim aksamki kacamak olmadi :( Bu nedenle yarin daha cok dikkat edip sporu da artiracagim *_*

Back
X