yarım saat çıktım, ne çok yazışmışsınız yine...hemen tarafıma yöneltilen cümlelere yorumumu yazıp çok geride kalmayayım

canım benim zaten mücadele ediyorum şimdi seni haklı çıkarayım diye daha çok mücadele edip atılıp gitmeyeyim :)
lillycim merhaba canım, geç katıldın bugün aramıza, gözümüz yollarda kaldı iyisindir umarım :)
zeynepcim teşekkür ederim canım, bakalım cumaya yansıması nasıl olacak :)
teşekkür ederim canım, siz de öyle :) süpper bi takımız biz... her şeyi ofise götürdüm de koşu bandını götüremedim :)
hmcim ben dizi değil de kore filmi izlerim çok, çok ama çok başarılılar özellikle, intikam, suç, aksiyon filmlerinde...bugün iran sineması izleyeceğim tatlım
gamzem sen ne tatlısın yaaa, Allah herkese sen gibi arkadaş versin içi güzel, kalbi güzel, kendi güzel arkadaşım...sen beni hiç kıskanmazsın bilirim, bakıyorum da her lafının ucu illa luciye dokunuyor haaa :) şirine, geçen hafta sen spor yaparken biz kös kös oturuyorduk ama, spor salonlarında hocayla falan
sana da maşallah canım benim...
olsun şu an iş bulmuşsun ya, hayat bir yerden birine verirken bir yerden bir şeyler alıyor, ama nankörlük edemem iş konusunda çok şanslıydım hamdolsun, her istediğim yerde çalıştım, istediğim her işe alındım...inşallah sen de gelecekte istediğin yerde ve pozisyonda olursun canım, yolun daha çok başındasın, hiçbir şey için sıkma canını, su akar, yolunu bulur :)
hepinizi çoook öpüyor filmime geri dönüyoruuummmm :)