• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vatandaş azme gelirken bi de maşallah deyiverde tam olsun :D:nazar:

evet kendi işim olmasaydı ya imkansızdı ya da ben bu azimle yıllık izin kullanır yine de girerdim bu kampa...16 yıldır çalışıyorum, çok şükür hayatımda 3 gün üstüste işsiz kalmadım, illaki alırdım iznimi :))):37::37::37:

Korkarım alırdın :27::27::27::27: sende bu tatlılık ve samimiyet varken, sana hayır diyebilecek adamın aklına şaşarımm, pehhh :27::27::27:

kızlarcım ve kaptancım bu arkadaşınız 4 km yürüdü geldi :):nazar::nazar:
yalnız dün arkadaşın biri kimdi hatırlamıyorum yürüdüğün mesafe önemli hız önemli değil diyordu, bugün hızımı 5.8 de tuttum 44 dakikada tamamlayabildim 4 km yi ve 225 kalori yaktığımı söyledi koşu bandı...demekki neymiş, hız önemliymiş... bu da ufak bir bilgi olsun merak edenine... :33::33:

Pesss arkadaş yaaa, hayır yetişmeye çalışıcam ama yapamıyorum daa, ölücem fesadlıktan :33::33::33:

Dünkü Menüm :56:

Kahvaltı 1 dilim tambuğday ekmeği, 1 yumurta, 1 biber, yeşillik
Öğle 1 dilim kepekli ekmek, 1 baget tavuk 3 yk yoğurt
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 1 kase çorba yeşil salata 3 yk yoğurt

Su 2.5 lt Spor 1 saat yürüyüş

Bu hafta çok fazla umutluyumm, süpersin canımmm :46::46::46::46:

Meraba arkadaşlar.2 ay içinde 8 kilo vermek hedefiyle sizlere koştum.Nisan ayında kardeşim evleniyor ve ben gerçekten çok formda olmak istiyorum :) Öncelikle cuma yarışması ne demek.Nasıl katılıyoruz bu yarışa.Lütfen benide aranıza alın.Böylece daha azimli ve kararlı olabilirim.Yaşasınn bugün çok güzel bir başlangıç benim içinnnn :))))

Tam merkezdesin canım, düğün varsa eğer ve kilo verilmesi gerekiyorsa bizim luci 2 ayda 20 kilo verirdi allahıma, gerisini sen bilin artıkk :27::27::27:

hahhahaa :) sen miydin o, neden tahmin edemedim ki:37::37::37: dün 255 kaloriydi,...:33: tabi ki her sitede her bilgiye ulaşmak mümkün ben de şu an okuduğum sitede kilo vermek için hızın arttırılması gerektiği nabzın yükselmesinin sağlanması gerektiği, yağların ancak yüksek nabızda yakılabildiği yazılıyor... http://www.onikibilgi.com/1-saat-yuruyus-kac-kalori-yakar/ internet bilgi çöplüğünden başka bir şey değil, bu işi profesyonelinden öğrenmek en iyisi:27::27::27:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Kızlar kusura bakmayın bitmez tükemez ew işleriyle boğuşuyorum kızımda yemiyor bütün gün parkta onu yedirmeye çalışıyorum.bugun bakıcı başlıycak öğleden sonra giricem msjlarımıda ozamn cewaplayabilcem öpüyorum

Kolay gelsin canımmmm :54::54::54::54:

teşekkür ederim canım benim

olur öyle vakalarrr sekerim dengele yeterki :34:

bende kendimi zor tutuyorum ama söz verdim sonuna kadar arkasındayım kızlarr :34:

maaşallah sekerim fazla yorma kendini

bundan bir kaç sene önce bir tv programında ismini bile hatırlamadım bir diyetisyen uzamnı söyle bir cümle kurmuştu " 45 dk tempolu yürüme ile 2 saat yürümenin arasında hiçbir fark yoktur ikisindede aynı kaloriyi yakarsınız" demişti.
Hatta o sıralara ünideydik ve ev arkadaşım ( ünide 2. senede eve çıkmıştık ) hergün 2 saat yürüme yapıyordu aramızda bayaa makarası olmuştu :1::1:

ama bana saçma gelmişti. Baktım internetten yazılara falan ama bişey bulamadım bulursam buraya gönderirim.

teşekkür ederim zeynepcim biraz yoruluyorum ama olsun söz verdim size cumaya kadar durmak yok, devam :):27::27:

Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeee :46::46::46::46:

Menülerin süper kız kaç gündür maşallah:nazar::nazar::nazar:

doyduysan no problem:34:

kaptan ne güzel ve orantılı bir menü bu:46::46::46:

sen yine duygusala bağlamışsın:1:

"azar azar herşeyden" olmuş afiyet olsun:56:

bu menüyle nasıl doydun??? çok az geldi gözüme:44:

gözünüz aydın:16:

ben de bundan 2-3 ay önce iş için seminere gitmiştim orada otelde spor salonunda yürüyüş bandında hızı 5e ayarlayıp yarım saat yürümüştüm 100kcal yakmadı bile :47: bir de hızı arttırsam da hemen düşürdü nabzın yükseldi dyerek

Çok teşekkrü ederim, bu hafta takımcak birbirimize söz verdik.. eeee borumuuu :32::54::27:

hahah doğru söylüyorsun, pek birbirimize katıldığımız ve de anlaşabildiğimiz söylenemez.... ama sorun yok:27::27:

hahahahahahha bir iktidar birde muhalefet illaki olucak tabisii :33: Rabbim kimseyi Kemal Kılıçdaroğlu gibi sırf muhalefet olmak için muhalefet yapan politikacılarla karşılaştırmasın :27::27::27: :1::1::1::1:

eveet bugün 3 film izleyip yorumlamam lazım, öptüm herkesi ara ara gelirim, görüşürüz....kendinize çoook dikkat ediniz hanımlarrr :)

hııııı haspam yürümüş spor tamam, akşama yine türür..birde keyif :27::27::27: tabii yaaaa, hayat sana güzel beee

Şuntatlı sewmeyenleri kıskanıyorum desem yeridir:)

deee hatttaaaaa saçlarından tutup tuğla duvara çarp :27: yanındayım :30: hahahahahha pek bir kötü gördüm kendimii :33:

Dünkü menüm Sabah bir tost
Öğlen 5 kaşık bulgur iki kaşık yoğurt
Akşam sebze çorbaı iki kaşık kuru fasülye iki kaşık pilav.30? Dk yürüyüş 45 dk spor:) ölü gibide uyudum

Durumdaaaaaaaaaaaaa ne denir bu durumdaaaaaaaaaaa :27::27::27::27::27: süppersinnnnnnnnnn :46::46::46:

Offffff yoruldum beeeeee :27: 4 metre yürüyecek halim kalmadı :27::27::27::27::27: biraz çene çalayım da sporumnan dövecem sizi :27::27::27:

.

Hıh buradaymış menü. Çubuk kraker de olmasın bence çok tuzlu ödem yapar.

Hadi ya kaptan ben bilmiyordum çok teşekkür ederim.

canım ara öğün yapabileceiğim birşey yoktu 10 tane yedim kalorisi azmış

Benimki duygusal düşünceli bir odun diyelim sayesinde lohusalığım berbat geçti adam taktı kilolarıma.şimdide kilo veriyorum ama heryerim yumuşacık langır langır diyor:) kendi göbeği balkonu geçti teras oldu

o haldeee pilates diyorummm :34:

öncelikle geçmiş olsunnnn - menün de hep hafif şeylerden oluşmuş ama rahatsızlığından öyle sanırım - geçmezse dr.a mutlaka git şimdilerde havalar dengesiz ya seni de etkilemiş olabilir

güzel cevap:9::60::9:

öyle tabii ama ben alıştım artık yaşam tarzım oldu:1: tek sorunum şu kilocuklar ama onlardan da sayenizde kurtulacağıma inanıyorum:29:

vay vayyy kızartmaya da hayır demişsin tebrik ederim:46:

benim bir günlük arkadaşım var çok güzel şeyler paylaşıyor tepsilerine hayranım mesela onun:1: ama sağlıklı yemeğin resmi bile çok hoş duruyor

bu nasıl bir giriştir böyle:1: bayıldım:16:

izinli sayabiliyoruz sanırım ama en doğru cevabı kaptan verir:34:

sana da selammmm:3::3::3:

hoşgeldiniz:3:

:46::46::46:1,5 saat pilatesssss:8::8::8: süpersin

inşallah iyileşirsin bir an önce ama geçmezse mutlaka dr.a görün:34:

teşekkürller lilyyycim :1::1:

Varya lucimmm kendine zaman ayırmak bu olsa gerek. Her işi bırakmış sanki en önemli işin diyet olmuş gibi. Bana göre çok mantıklı ve yapılması gereken bir şey bu. Diyeti ciddiye alnak..
Evet aynen ben de birkaç gündür saldım kendimi yoksa normalde hafta içi iş yapmayan ben ev işlerini yaptığım yetmediği gibi mutfakta yemekler yapıp hatta kaplara koyup sabah da tostumu hazırlayan biriyim de 2 gündür böyleyim:50:

Lilimm regl dönemimiz ya canim. Bende zor tutuyorum kendimi ama çokta üzülme son olsun hu. Nasılsa cumaya daha çok var :))
evet canım - benim regle daha var ama sanırım hafta sonu sendromu gibi bişey dinlenemeden hafta başladı - bu arada bugün tartıda Cumadan 100g eksik çıktım normalde bu sıralarda çok eksileri görmezdim aynı çıkardım düşüşleri çarşambadan sonra yaşıyorum genelde... yani dikkat edersem cumaya eksileri görebilirim umudum var

lily cim canım haftasonu seni çok yormuş anlaşılan gerçi havalardan mı nedendir bilinmez bende kendimi pek iyi hissetmiyorum yorgunluk var o kadar dinlenmeme rağmen sanırım hayat yorgunluğu
evet aynen kaptanım - ömrüm yol çekmekle geçti şimdi de küçük bir yerde yaşamama rağmen evden işe yürüyorum ve sabahları hiç çekilmiyor hayattan bıktırdı bu ev beni - dün doğalgaz gelmiş 200 lira üstelik evdeki peteklerin yarısı yanmıyor - bana ilk girerken ev sahibim max. 150 ödersin o da her yer yanarsa evde yalıtım var demişti - dediğin gibi hayatın yorgunluğu çöktü üstüme bu ara...:37:

vauv azme gel vatandas :D kendi isin olmasa bayagi zor olurdu :P
maşallah arkadaş azimli:nazar: gerçi kendi işi olmanın avantajı bu olsa gerek

vatandaş azme gelirken bi de maşallah deyiverde tam olsun :D:nazar:

evet kendi işim olmasaydı ya imkansızdı ya da ben bu azimle yıllık izin kullanır yine de girerdim bu kampa...16 yıldır çalışıyorum, çok şükür hayatımda 3 gün üstüste işsiz kalmadım, illaki alırdım iznimi :))):37::37::37:
ben yıllardır işsizdim okurken üni bitir gel derler okul biter tecrüben yok derler ne sıkıntı çektim - şimdi izin alma hakkım da yok mazeret hakkımız var sözde amaonu da kullanamıyoruz dr. için bile zor izin almıştım ki yılda 2 kez gidiyorum hepi topu

Dünkü Menüm :56:

Kahvaltı 1 dilim tambuğday ekmeği, 1 yumurta, 1 biber, yeşillik
Öğle 1 dilim kepekli ekmek, 1 baget tavuk 3 yk yoğurt
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 1 kase çorba yeşil salata 3 yk yoğurt

Su 2.5 lt Spor 1 saat yürüyüş
ay ne güzel bir menü:nazar: şiir gibi...:16::16::16:

vay arkadas neler buldum:

yavas yurumek daha cok kalori yaktiriyormus: http://walking.about.com/od/weightloss/a/slowwalk0605.htm

cunku yavas yururken, hizli yurumenin verdigi momentum olmadigindan kaslar daha fazla calismak zorunda kaliyormus.

ve eklemler icin daha rahatmis. ayrica obez insanlar da yururken minimum enerji harcayacak sekilde bunyeleri uyum sagliyormus.
ben çok hızlı yürüyemem ama hep düşüncem az olsun düzenli olsun önemli olanın bu olduğuna inanıyorum yakılan kalori üzerinde çok durmuyorum açıkçası
Meraba arkadaşlar.2 ay içinde 8 kilo vermek hedefiyle sizlere koştum.Nisan ayında kardeşim evleniyor ve ben gerçekten çok formda olmak istiyorum :) Öncelikle cuma yarışması ne demek.Nasıl katılıyoruz bu yarışa.Lütfen benide aranıza alın.Böylece daha azimli ve kararlı olabilirim.Yaşasınn bugün çok güzel bir başlangıç benim içinnnn :))))
genel yarışma kısmına yazarsanız yönlendirme yapılır:34:

Kızlar kusura bakmayın bitmez tükemez ew işleriyle boğuşuyorum kızımda yemiyor bütün gün parkta onu yedirmeye çalışıyorum.bugun bakıcı başlıycak öğleden sonra giricem msjlarımıda ozamn cewaplayabilcem öpüyorum
o ev işlerinin ne kadar bitmek bilmez olduğunu çok iyi biliyorum ah ah:37:

sanirim orada o uzman sunu demek istemis, yururken yaktigimiz kalori bir sureden sonra dusmeye basliyor, yani hizla yurumeye devam etsen de artik daha az yakiyorsun. iste belki 45 dk yurudukten sonra yurumenin marjinal faydasi azaliyor demek istemistir o uzman.
evetttt anahtar kelime bu : marjinal fayda.... sen iktisatçı mısın yoksa??? mesleğini özelden yaz demiştim görmedin sanırım

Kaçamak yapmadım63.00 olmuşum bence çikolata kilo
Aldırıyor
bana göre tek başına hiçbir gıda kilo aldırmaz ya da verdirmez - önemli olan miktar değil süreklilik - yani sen bir gun çikolata yiyip ertesi gün sağlıklı beslenmeye devam edersen birşey olmaz ama her gün 1 bar çikolata yersen tabii ki kilo almak kaçınılmaz olur

Genellikle menülerimiz güzel bence ben dahil protein karbonhidrat dengesizliği var menülerimizde oda beslenme alışkanlığımız türküz sonuçta hiç meyve yok mesela bende am a hergün bir elma zayıflatıyormus
ben de işte elma yiyemiyorum işteyken ama bu dediğini ingilizler şu şekilde ifade etmişler " an apple a day, keeps the doctor away" yani bizim güneş giren eve dr girmez lafını onlar elma giren eve dr girmez şeklinde söylüyorlar

Benimki duygusal düşünceli bir odun diyelim sayesinde lohusalığım berbat geçti adam taktı kilolarıma.şimdide kilo veriyorum ama heryerim yumuşacık langır langır diyor:) kendi göbeği balkonu geçti teras oldu
bence senin fiziksel görüntün senin özel alanındır ve başkasının müdahalesine izin vermemelisin neyse daha konuşmayayım benim için bu laflar farklı anlamlar ifade eder de...

Yerim ben senin için bebeğimi emekliyor ya büyüdü parkta çocukları yoldu dün:)cadımıdır nedir iki dişli canavar
oy maşallah kuzucuğaaa:nazar: kızlar cimcime olur annesi...:emir_bebek:

Çocuğuz çalışıyor sanırım ama çok şanslısınız evde olunca hiç iş bitmiyor bütün gün çamaşır ev topla ütü obur kocaya 4 çeşit yemek. 45 dk spor bir komşuyla kahve saçımı tarayamıyorum.şimdi kadın her hafta temizliğe gelecek bakıcıda çovuğun her işini yapacal masraf çok arttı ama napıyım çok bunaldım
ben bu dediklerini evdeyken çok yaptım işe başlayınca azalır sanmıştım ama daha da arttı Allahtan yalnız yaşıyorum yoksa bir başkasının da arkasını toplayamam gibi geliyor kendi dağıntımı bile bazen toplamak zor geliyor:17:

Yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir şey değil. İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor.

Yürüyüşle zayıflama ve kilo vermenin faydaları

Yürümenin yürüyüş yapmanın veya Yürüyüşün faydaları ile hayatınıza birkaç yıl daha eklemek ister misiniz? Bunu düzenli olarak yapacağınız bir yürüyüş programı ile gerçekleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Basit ve güvenli olan ve sizi kolayca zayıflatacak yormayacak olan bu egzersizden öğreneceğiniz çok şey var!

Yürüyüş yapmak, yapabileceğiniz en basit ve en güvenli egzersiz çeşididir. Bu spor sizin kemiklerinizi güçlendirmenize, kilonuzu, kalp ve akciğer sağlığınızı kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır. Araştırmalar haftada yaklaşık 20-25 kilometre yürüyen insanların yürüyüş yapmayan insanlara göre daha uzun yaşadıklarını kanıtlamıştır. Bunun yanında etkili bir zayıflama ve kilo kontrolü için yürüyüş yapmak gerçekten vücut için ihtiyacında ötesindedir.

Yürüyüşle İlgili Bazı Can Alıcı Bilgiler:

.. Yapacağınız yürüyüşünüzün her dakikası hayatınıza ortalama 1.5-2 dakika ekler. Buda sizin bir taşla iki kuş vurabileceğiniz anlamına gelir.

.. Her gün 20 dakika fazla yürüyüş yapmak yılda 7 kilo vermenizi sağlar.

.. Sadece 1 paket jelibon şekerini eritmeniz için bir futbol sahası kadar alanı yürümeniz gerekir. Bir dahaki sefere elinizi bir şeker tabağına daldırmadan önce bunu hatırlamalısınız. Çünkü etkili kilo vermek ve zayıflamak için yürüyüşün yanında yediklerinizi ve kalori kontrolünü de sağlamalısınız.

İnsanın psikolojisi diyette çok önemli. Kaçamak var ama olsun önce sen iyi ol sonra kilo .
Sağol canm valla psikoloji çok önemli bu aralar nedense hiç ben ben gibi değilim bi depresif haller var üzerimde... ama akşam mutfakta stres atmayı planlıyorum

Dünkü menüm Sabah bir tost
Öğlen 5 kaşık bulgur iki kaşık yoğurt
Akşam sebze çorbaı iki kaşık kuru fasülye iki kaşık pilav.30? Dk yürüyüş 45 dk spor:) ölü gibide uyudum
akşam biraz kh.lı olmuş ama spor güzel:8:

Alt bacğı incelten bişiyler biliyormusunuz.alt bedenim çok kötümbenim ya
valla benm de aynı bunun için bol yürüyüş sıkılaşma hareketi yapmak lazım ama zor gidiyor maalesef sabır ve azim gerektiriyor:50:

rica ederm:34:

Son düzenleme:
yarım saat çıktım, ne çok yazışmışsınız yine...hemen tarafıma yöneltilen cümlelere yorumumu yazıp çok geride kalmayayım:27::27::27:

İddia konusu yaptım seni Luci .. :33:

canım benim zaten mücadele ediyorum şimdi seni haklı çıkarayım diye daha çok mücadele edip atılıp gitmeyeyim :)

bu nasıl bir giriştir böyle:1: bayıldım:16:

lillycim merhaba canım, geç katıldın bugün aramıza, gözümüz yollarda kaldı iyisindir umarım :)

helal sana valla bende var gücümle saldırıyorum kendime :1:

zeynepcim teşekkür ederim canım, bakalım cumaya yansıması nasıl olacak :)

Ben ofise götürdün herşeyi zannettim desem :1:

Süpersin valla Luci ..

teşekkür ederim canım, siz de öyle :) süpper bi takımız biz... her şeyi ofise götürdüm de koşu bandını götüremedim :)

Hangi filmleri izleyeceksin Luci. Ben kore dizilerini çok beğeniyorum. Secret Gardenı izliyorum şu sıralar.

hmcim ben dizi değil de kore filmi izlerim çok, çok ama çok başarılılar özellikle, intikam, suç, aksiyon filmlerinde...bugün iran sineması izleyeceğim tatlım

Korkarım alırdın :27::27::27::27: sende bu tatlılık ve samimiyet varken, sana hayır diyebilecek adamın aklına şaşarımm, pehhh :27::27::27:Pesss arkadaş yaaa, hayır yetişmeye çalışıcam ama yapamıyorum daa, ölücem fesadlıktan :33::33::33:
Bu hafta çok fazla umutluyumm, süpersin canımmm :46::46::46::46:

Tam merkezdesin canım, düğün varsa eğer ve kilo verilmesi gerekiyorsa bizim luci 2 ayda 20 kilo verirdi allahıma, gerisini sen bilin artıkk :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
Kolay gelsin canımmmm :54::54::54::54:

Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeee :46::46::46::46:

Çok teşekkrü ederim, bu hafta takımcak birbirimize söz verdik.. eeee borumuuu

gamzem sen ne tatlısın yaaa, Allah herkese sen gibi arkadaş versin içi güzel, kalbi güzel, kendi güzel arkadaşım...sen beni hiç kıskanmazsın bilirim, bakıyorum da her lafının ucu illa luciye dokunuyor haaa :) şirine, geçen hafta sen spor yaparken biz kös kös oturuyorduk ama, spor salonlarında hocayla falan
:35::35:

maşallah arkadaş azimli:nazar: gerçi kendi işi olmanın avantajı bu olsa gerek

ben yıllardır işsizdim okurken üni bitir gel derler okul biter tecrüben yok derler ne sıkıntı çektim - şimdi izin alma hakkım da yok mazeret hakkımız var sözde amaonu da kullanamıyoruz dr. için bile zor izin almıştım ki yılda 2 kez gidiyorum hepi topu

sana da maşallah canım benim...

olsun şu an iş bulmuşsun ya, hayat bir yerden birine verirken bir yerden bir şeyler alıyor, ama nankörlük edemem iş konusunda çok şanslıydım hamdolsun, her istediğim yerde çalıştım, istediğim her işe alındım...inşallah sen de gelecekte istediğin yerde ve pozisyonda olursun canım, yolun daha çok başındasın, hiçbir şey için sıkma canını, su akar, yolunu bulur :)

hepinizi çoook öpüyor filmime geri dönüyoruuummmm :)

ayrıca unutmadan son olarak;

hahahahahahha bir iktidar birde muhalefet illaki olucak tabisii :33: Rabbim kimseyi Kemal Kılıçdaroğlu gibi sırf muhalefet olmak için muhalefet yapan politikacılarla karşılaştırmasın :27::27::27: :1::1::1::1:.

GAMZECİM amiiiiin canım benim, ama muhalefette gerekli sanki, olsuuun, sorun yok ki , ACIMADI Kİİİİİ:)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok severim şu sözü :

[h=2]Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: "Acımadı ki !"[/h]

ayrıca unutmadan son olarak;

GAMZECİM amiiiiin canım benim, ama muhalefette gerekli sanki, olsuuun, sorun yok ki , ACIMADI Kİİİİİ:)

canim benim ne iktidar, ne de muhalefet olmak gibi bir derdim yok. gayet iyi niyetle, hani bildigimi gostermek icin de degil, bilgimi paylasmak icin, gercekten arastirarak ogrendigim guvenilir bilgileri paylasiyorum. ki ben de biliminsaniyim, bilimsel bir sekilde sorgularim her gordugumu, duydugumu, guvenilir olmayan kaynaklari paylasmam bile kimseyle.

fakat senin ve gamzenin, hem soylediklerimi kale almayisiniz, hem sanki ben size muhalefet olmaya calisiyormusum gibi tavriniz, senin benim yuzde hesabima dahi guvenmeyisin, gercekten cok nahos buldugum davranislar. takim ruhuna da uygun degil bence.

acikcasi kirici davraniyorsunuz, bundan sonra bilgilerimi kendime saklarim ya da beni ciddiye alan insanlarla paylasirim ki benim bir kaybim olmaz. sen neye kirildin ya da ne acitti bilemiyorum, zira ben tamamen iyi niyetli ve uygun bir uslupla yaziyorum. lakin ben kirildim ikinize de.

yarım saat çıktım, ne çok yazışmışsınız yine...hemen tarafıma yöneltilen cümlelere yorumumu yazıp çok geride kalmayayım:27::27::27:
----------------------------------------

lillycim merhaba canım, geç katıldın bugün aramıza, gözümüz yollarda kaldı iyisindir umarım :)
--------------------------

olsun şu an iş bulmuşsun ya, hayat bir yerden birine verirken bir yerden bir şeyler alıyor, ama nankörlük edemem iş konusunda çok şanslıydım hamdolsun, her istediğim yerde çalıştım, istediğim her işe alındım...inşallah sen de gelecekte istediğin yerde ve pozisyonda olursun canım, yolun daha çok başındasın, hiçbir şey için sıkma canını, su akar, yolunu bulur :)

Güzel gönüllü arkadaşımmmm valla ne güzel döktürmüşsün yineee:16::16::16: dediğin gibi hayat işte bir şekilde akıp gidiyor bugünümüze şükür
bu arada sen yarım saatte neler olmuş diyorsan ben napayım sabah gözümü işle açtım size yazana kadar 8 sayfa vardı yazdıktan sonra bi 5 sayfa daha yazışmışsınız maşallah:nazar: hızınıza yetilmiyor anacım:1:

çok severim şu sözü :

[h=2]Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: "Acımadı ki !"[/h]
şimdi bu söz bizim için nedense bir savunma mekanizması gibi geliyor acaba hayat mı bizi çok yormuş yoksa biz mi kendimizi yormuşuz diye düşünmeden geçemicem

Merhaba öncelikle doğru yerde oldugunu belirtmek isterim :34:

Ve umarım azminle sağlıkla istediğin kiloya istediğin zamana kadar ulaşılabilirisn.

aşağıda linke tıklayarak bu talebini iletmen gerekıyor. Seni uygun bir takıma vereceklerdir. İstersen aşağıdaki linkten diğer bilgileride alabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509
zeynep yeterli açıklamayı yapmış canım

Çocuğuz çalışıyor sanırım ama çok şanslısınız evde olunca hiç iş bitmiyor bütün gün çamaşır ev topla ütü obur kocaya 4 çeşit yemek. 45 dk spor bir komşuyla kahve saçımı tarayamıyorum.şimdi kadın her hafta temizliğe gelecek bakıcıda çovuğun her işini yapacal masraf çok arttı ama napıyım çok bunaldım
ee zamanla alışacaksın durumda cım ev çocuk iş koşturmacasına sonra bi de 2. çocuk gelecek kafayı tırlatacaksın:51::51::51::51:
canim benim ne iktidar, ne de muhalefet olmak gibi bir derdim yok. gayet iyi niyetle, hani bildigimi gostermek icin de degil, bilgimi paylasmak icin, gercekten arastirarak ogrendigim guvenilir bilgileri paylasiyorum. ki ben de biliminsaniyim, bilimsel bir sekilde sorgularim her gordugumu, duydugumu, guvenilir olmayan kaynaklari paylasmam bile kimseyle.

fakat senin ve gamzenin, hem soylediklerimi kale almayisiniz, hem sanki ben size muhalefet olmaya calisiyormusum gibi tavriniz, senin benim yuzde hesabima dahi guvenmeyisin, gercekten cok nahos buldugum davranislar. takim ruhuna da uygun degil bence.

acikcasi kirici davraniyorsunuz, bundan sonra bilgilerimi kendime saklarim ya da beni ciddiye alan insanlarla paylasirim ki benim bir kaybim olmaz. sen neye kirildin ya da ne acitti bilemiyorum, zira ben tamamen iyi niyetli ve uygun bir uslupla yaziyorum. lakin ben kirildim ikinize de.

canım çok dikkatli okuyamadım ama sanmıyorum o arkadaşların senin söylediklerini kale almadıklarını takım içinde kırgınlık olmaz burda hepimiz ilk başta kilo olmak üzere bir sürü şey paylaşıyoruz hepimiz derdimizi sıkıntılarımızı da paylaşıyoruz artık bizler kardeş sayılırız nerdeyse sen kırgınlığını ifade etmişsin onlarda kırıldıklarını yazmışlar en iyisi biz bu konuyu burda kapatalım bu konuyu uzatmak istemiyorum takım içinde ayrılıklar gruplaşmalar olmasın diye o yüzden bundan sonra senin gamzenin ve luci nin yazacakları varsa bunu özel mesajla yazmanızı isteyeceğim kaptanınız olarak sizden sizleri inanın ayrı ayrı çok seviyorum kırılıp üzülmenizi hiç istemiyorum

ben şimdi görüyorum yazdıklarını kaptanımız uzatmamamızı rica ettiği için uzatmayacağım.kalbini kırdıysam özür dilerim, sen haklısın, tamam....(bu arada yüzde hesabına asla güvenmemek gibi bi sıkıntım yok o gün defalarca kaptanın bana uyarısını yazdığım halde anlatamadım sanırım, yoksa güvensizlik söz konusu bile değil. bir de bu konularda ben inan bilgili değilim, asla da bilgiçlik taslamak değil amacım, hem o zaman insana demezler mi bu kadar engin bilgin vardı da 90 kiloya nasıl çıktın...o sebeple, haddim görmem, sadece orada burada okuduklarımdan ileri gelir bilgim... dediğim gibi sen haklısın, ben tekrar özür dilerim kalbini kıracak bir şey yaptıysam)

zeynep yeterli açıklamayı yapmış canım

ee zamanla alışacaksın durumda cım ev çocuk iş koşturmacasına sonra bi de 2. çocuk gelecek kafayı tırlatacaksın:51::51::51::51:

canım çok dikkatli okuyamadım ama sanmıyorum o arkadaşların senin söylediklerini kale almadıklarını takım içinde kırgınlık olmaz burda hepimiz ilk başta kilo olmak üzere bir sürü şey paylaşıyoruz hepimiz derdimizi sıkıntılarımızı da paylaşıyoruz artık bizler kardeş sayılırız nerdeyse sen kırgınlığını ifade etmişsin onlarda kırıldıklarını yazmışlar en iyisi biz bu konuyu burda kapatalım bu konuyu uzatmak istemiyorum takım içinde ayrılıklar gruplaşmalar olmasın diye o yüzden bundan sonra senin gamzenin ve luci nin yazacakları varsa bunu özel mesajla yazmanızı isteyeceğim kaptanınız olarak sizden sizleri inanın ayrı ayrı çok seviyorum kırılıp üzülmenizi hiç istemiyorum

haklisin kaptan. bence de bunlar takim ruhuna aykiri. ben bu konuda baska soz soylemeyecegim.

canım ara öğün yapabileceiğim birşey yoktu 10 tane yedim kalorisi azmış

o haldeee pilates diyorummm :34:

Zeynep gözüm özellikle senin menülerde farkındasın değil mi. Bir an gaza geldim söz verdim diye herşeye uzaktan bakıyorum:1:
Şaka şaka iyiki söz vermiştimubu hafta tartı ile aramız güzel.

Sağol canm valla psikoloji çok önemli bu aralar nedense hiç ben ben gibi değilim bi depresif haller var üzerimde... ama akşam mutfakta stres atmayı planlıyorum

akşam biraz kh.lı olmuş ama spor güzel:8:

valla benm de aynı bunun için bol yürüyüş sıkılaşma hareketi yapmak lazım ama zor gidiyor maalesef sabır ve azim gerektiriyor:50:

rica ederm:34:

At tabi stresini Lily böyle gergin sıkıntılı olma. Boşver herşeyi sen mutlu olmadıktan sonra herşey 4 4lük olsa ne.
Güzel şarkılar dinle için açılsın sakın depresif dinleme bak.

canım benim zaten mücadele ediyorum şimdi seni haklı çıkarayım diye daha çok mücadele edip atılıp gitmeyeyim :)

zeynepcim teşekkür ederim canım, bakalım cumaya yansıması nasıl olacak :)

teşekkür ederim canım, siz de öyle :) süpper bi takımız biz... her şeyi ofise götürdüm de koşu bandını götüremedim :)

hmcim ben dizi değil de kore filmi izlerim çok, çok ama çok başarılılar özellikle, intikam, suç, aksiyon filmlerinde...bugün iran sineması izleyeceğim tatlım

gamzem sen ne tatlısın yaaa, Allah herkese sen gibi arkadaş versin içi güzel, kalbi güzel, kendi güzel arkadaşım...sen beni hiç kıskanmazsın bilirim, bakıyorum da her lafının ucu illa luciye dokunuyor haaa :) şirine, geçen hafta sen spor yaparken biz kös kös oturuyorduk ama, spor salonlarında hocayla falan
:35::35:

Sen böyle devam etsen ben kazanırım zaten:1:

Kore dizilerine başlayınca bırakamıyorum resmen. Film olarak kore filmi ne önersin ?

kızlar fiziken burda görünsemde 1400 soruluk açıklamalı bir çalışma dökümanı var onu çalışıyorum ara ara bakarım size

Back
X