• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaaar, tanıdık geliyor mu bu cümlelerrrr :) azıcık da gülelim :)

$haha.webp $diyet.webp Eki Görüntüle 983411

kızlar püsküüt takım analizimizi yapmış ellerine sağlık çok da güzel güzel isteyenler aşağıdan bakabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=13&p=34077762#post34077762

puskuut ne cok ugrasiyor bu listeler ve analizler icin :) Allah razi olsun.

bu arada benim haftalik ortalama 2 kg biraz fazla duruyor. halbuki uzmanlar saglikli olanin haftada en fazla 1 kg vermek oldugunu soyluyorlar. ben de bu bilgiyi paylasmistim.

soyle aciklayayim. 100.6 kg ile basladim, onun verdigi bir momentum var. ne kadar yuksekten baslarsaniz, diyet baslangicinda vereceginiz kilo o kadar fazla olur. ikincisi diyet oncesinde cok hareketsiz bir yasamim vardi, o farkin getirdigi bir fark da var.

haftada 1 kilodan fazla veriyorum ama bunun icin ozellikle yaptigim bir sey yok. diyetime tipki basladigim gun gibi 6 ogun, her istedigimden dengeli yiyerek devam ediyorum. verdigim 2 gunluk ara disinda hic kacamak da yapmadim. spor ve diyetimde de extrem bir sey uygulamadigimi yine siz de biliyorsunuz. ha bazen canim yemek istemediginden menu az oluyor , canim yemek istemiyorsa zorla yemem uygun olmaz diye dusunuyorum. zaten o da cok olmuyor.

evet kendime bir kilo hedefi belirledim ama bu sadece kendimi motive tutmak icin. kaybedecek zamanim olmadigini kendime hatirlatmak icin. ulasamazsam da dert etmem, diger hedeflerimi guncellerim.

yani ben her cesit yiyecekten saglikli bir sekilde beslenirken, haftada 1 kilodan fazla gittiginde, yapabilecegim bir sey yok. (acip kollari, dur gitme mi diyeyim mesela? :1: )

haydi bakalim afiyet olsun :D tarti gununu odul gunu yapmak iyi fikir, baska diyetlerde de gordum bunu.

bu arada diyet ve spor ile ilgili bir sitenin facebook sayfasinda unsuz diyete uygun saglikli tatli tarifleri falan vardi. ugrasamam diye dikkat etmemistim bulursam paylasayim.

tesekkurler canim uygun bi zamanda bakacagim

LUci Koreden kopamıyoruö başka film izlemek için konuşmaları çok hoşuma gidiyor :1:

2 ketr zor bana 1 kete yapsam yeter :1:

tabiki canim ben senin icin demedim kensim icin dedim 2 kere diye

bahsettigim tariflerden biri bu: http://recipes.sparkpeople.com/recipe-detail.asp?recipe=2186204

kavrulmus tuzsuz badem, hurma, kakao, vanilya ozu, deniz tuzu, hindistan cevizi ve biraz su ile yapiliyormus. tariften 24 top cikiyormus, her top da 75 kaloriymis. ozet olarak, hindistan cevizi haric butun malzemeyi mikserden geciriyorsunuz ama oldurmuyorsunuz. sonra da top yapip hindistan ceviziyle kapliyorsunuz.

harikaaa

Afiyet olsun Sevda ..

Gayet mantıklı.
Ben de cuma ufak bir kaçamak yaparım muhtemelen.

Gayet mantıklı.
Ben hurma kayısı cevizi ve kakaoyu geçiriyorum bazen robottan. Top yapıp buzluğa atıyorum çok güzel oluyor.

ahahaaa kendimizi odullendirelimm tabi insallah tartidada odul alabilecek seyler gorebikirsek ne guzel olur

selam kızlar eve geldim bende mutfağı kapattım size önce yorummları sonra menümü yazayım

canım şimdi karar ver ne istiyorsun istersen bu hafta bildirim yapmadı diyelim istersen izinli yazalım sana kalmış

mozaik pastayı bende ç.ok severim pudra şekerli olunca nasıl olur ki?

oy oy oyy ben çok severeim bu topları

iğrenç görünüyor canım yaa yağ bir de vucüdumuzdaki haline bakın yaa bira n önce kurtulmak lazım yağlardan

sanah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
1 elma
öğlen
1 tabak kısır (akşamdan kalma5-6 kaşık kadar yemek kaşığı)
ara
1/2 ayva
7-8 kuru üzüm
akşam
2 kaşık bamya
2 kaşık bulgur pilavı
salata
2 kaşık yoğurt

ara
1 hurma

su 3 lt
spor maalesfe yok

pudra sekerli daha hafif ve az kalorili oluyor

normalde seker koyarsan 3 _5 yk seker koyuyorsun dusun yani

kızlaaaar, tanıdık geliyor mu bu cümlelerrrr :) azıcık da gülelim :)

Eki Görüntüle 983409 Eki Görüntüle 983410 Eki Görüntüle 983411

;))))

Kızlarr çok uykum geldi benim yahuu, yoruldum bu gün..uyuyayım barii :26: geçmişi okudum ama alıntılayamadım, çemkiricek halim kalmadı yorgunluktan :27::27::27:

Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalarr :3::3:

.

Kızlarr çok uykum geldi benim yahuu, yoruldum bu gün..uyuyayım barii :26: geçmişi okudum ama alıntılayamadım, çemkiricek halim kalmadı yorgunluktan :27::27::27:

Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalarr :3::3:
.

iyi geceler canım, yarın görüşürüzzz....

Çok beğendim ben bu menüyü ..

Çok da ısrar etme bence çocuğa aslında bu yaşlarda bir uzmandan yardım almak çok güzel olur bence. Çocuğun ileride ne kadar yiyeceği belli oluyor bu dönemde.

Hangi filmleri izleyeceksin Luci. Ben kore dizilerini çok beğeniyorum. Secret Gardenı izliyorum şu sıralar.

Ben artık bu konuda daha dikkat ediyorum. Mümkün oldukça 40 50 gram protein alıp 2 katı kadar karbonhidrat almaya çalışıyorum

Çok fazla karbonhidrat olmuş.

Bencede ama evde bazen kalan yemekler oluyor mecbur böyle kocam 4.5 çeşit istiyor menü uydurmaktan bıktım yani

Korkarım alırdın :27::27::27::27: sende bu tatlılık ve samimiyet varken, sana hayır diyebilecek adamın aklına şaşarımm, pehhh :27::27::27:

Pesss arkadaş yaaa, hayır yetişmeye çalışıcam ama yapamıyorum daa, ölücem fesadlıktan :33::33::33:

Bu hafta çok fazla umutluyumm, süpersin canımmm :46::46::46::46:

Tam merkezdesin canım, düğün varsa eğer ve kilo verilmesi gerekiyorsa bizim luci 2 ayda 20 kilo verirdi allahıma, gerisini sen bilin artıkk :27::27::27:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Kolay gelsin canımmmm :54::54::54::54:

Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeee :46::46::46::46:

Çok teşekkrü ederim, bu hafta takımcak birbirimize söz verdik.. eeee borumuuu :32::54::27:

hahahahahahha bir iktidar birde muhalefet illaki olucak tabisii :33: Rabbim kimseyi Kemal Kılıçdaroğlu gibi sırf muhalefet olmak için muhalefet yapan politikacılarla karşılaştırmasın :27::27::27: :1::1::1::1:

hııııı haspam yürümüş spor tamam, akşama yine türür..birde keyif :27::27::27: tabii yaaaa, hayat sana güzel beee

deee hatttaaaaa saçlarından tutup tuğla duvara çarp :27: yanındayım :30: hahahahahha pek bir kötü gördüm kendimii :33:

Durumdaaaaaaaaaaaaa ne denir bu durumdaaaaaaaaaaa :27::27::27::27::27: süppersinnnnnnnnnn :46::46::46:

Offffff yoruldum beeeeee :27: 4 metre yürüyecek halim kalmadı :27::27::27::27::27: biraz çene çalayım da sporumnan dövecem sizi :27::27::27:

.

Çikolata isteyince leblebi yedi m ben sözümü tutavağım

Evet aynen ben de birkaç gündür saldım kendimi yoksa normalde hafta içi iş yapmayan ben ev işlerini yaptığım yetmediği gibi mutfakta yemekler yapıp hatta kaplara koyup sabah da tostumu hazırlayan biriyim de 2 gündür böyleyim:50:

evet canım - benim regle daha var ama sanırım hafta sonu sendromu gibi bişey dinlenemeden hafta başladı - bu arada bugün tartıda Cumadan 100g eksik çıktım normalde bu sıralarda çok eksileri görmezdim aynı çıkardım düşüşleri çarşambadan sonra yaşıyorum genelde... yani dikkat edersem cumaya eksileri görebilirim umudum var

evet aynen kaptanım - ömrüm yol çekmekle geçti şimdi de küçük bir yerde yaşamama rağmen evden işe yürüyorum ve sabahları hiç çekilmiyor hayattan bıktırdı bu ev beni - dün doğalgaz gelmiş 200 lira üstelik evdeki peteklerin yarısı yanmıyor - bana ilk girerken ev sahibim max. 150 ödersin o da her yer yanarsa evde yalıtım var demişti - dediğin gibi hayatın yorgunluğu çöktü üstüme bu ara...:37:

maşallah arkadaş azimli:nazar: gerçi kendi işi olmanın avantajı bu olsa gerek

ben yıllardır işsizdim okurken üni bitir gel derler okul biter tecrüben yok derler ne sıkıntı çektim - şimdi izin alma hakkım da yok mazeret hakkımız var sözde amaonu da kullanamıyoruz dr. için bile zor izin almıştım ki yılda 2 kez gidiyorum hepi topu

ay ne güzel bir menü:nazar: şiir gibi...:16::16::16:

ben çok hızlı yürüyemem ama hep düşüncem az olsun düzenli olsun önemli olanın bu olduğuna inanıyorum yakılan kalori üzerinde çok durmuyorum açıkçası
genel yarışma kısmına yazarsanız yönlendirme yapılır:34:

o ev işlerinin ne kadar bitmek bilmez olduğunu çok iyi biliyorum ah ah:37:

evetttt anahtar kelime bu : marjinal fayda.... sen iktisatçı mısın yoksa??? mesleğini özelden yaz demiştim görmedin sanırım

bana göre tek başına hiçbir gıda kilo aldırmaz ya da verdirmez - önemli olan miktar değil süreklilik - yani sen bir gun çikolata yiyip ertesi gün sağlıklı beslenmeye devam edersen birşey olmaz ama her gün 1 bar çikolata yersen tabii ki kilo almak kaçınılmaz olur

ben de işte elma yiyemiyorum işteyken ama bu dediğini ingilizler şu şekilde ifade etmişler " an apple a day, keeps the doctor away" yani bizim güneş giren eve dr girmez lafını onlar elma giren eve dr girmez şeklinde söylüyorlar

bence senin fiziksel görüntün senin özel alanındır ve başkasının müdahalesine izin vermemelisin neyse daha konuşmayayım benim için bu laflar farklı anlamlar ifade eder de...

oy maşallah kuzucuğaaa:nazar: kızlar cimcime olur annesi...:emir_bebek:

ben bu dediklerini evdeyken çok yaptım işe başlayınca azalır sanmıştım ama daha da arttı Allahtan yalnız yaşıyorum yoksa bir başkasının da arkasını toplayamam gibi geliyor kendi dağıntımı bile bazen toplamak zor geliyor:17:

Hakaret canımda yutturacam ona bu laflarıökendileri benden 14 yılda büyük olur

Sağol canm valla psikoloji çok önemli bu aralar nedense hiç ben ben gibi değilim bi depresif haller var üzerimde... ama akşam mutfakta stres atmayı planlıyorum

akşam biraz kh.lı olmuş ama spor güzel:8:

valla benm de aynı bunun için bol yürüyüş sıkılaşma hareketi yapmak lazım ama zor gidiyor maalesef sabır ve azim gerektiriyor:50:

rica ederm:34:

Birlikte başarıcaz

Pastaların yüksek kalorili besinler olduğunu belirten Uzman Diyetisyen Serkan Tutar, “Çünkü pasta; karbonhidrat, protein ve yağı yapısında bulunduran bir besindir. Zengin içeriği ile en masum pastanın bir dilimi 450 kalori civarındadır. Yani günde 1200 kalorilik bir beslenme programı uygulayan birinin yaklaşık bir ana öğünüdür. Bütün bu nedenler yüzünden diyette pasta yemek bir günah olarak görülür” diyor.

Ancak diyete pasta ilave etmenin de yolları olduğunu belirten Tutar, bu konudaki önerilerini sıralıyor ve kalori bombardımanına maruz kalmadan pasta yemenin inceliklerini şöyle anlatıyor:

PASTA SEÇERKEN BUNLARA DİKKAT!

- İnce bir dilim almaya özen gösterin.

- Üzerinde kestane şekeri gibi ekstra kalori yüküne sebep olan malzemeler varsa ayırın.

- Meyveli pasta tercih etmeye çalışın.

- İnce hamurlu pastalara yönelin.

- Peynirle yapılan pastaların da kalorisinin en az kremalı pastalar kadar olduğunu unutmayın.

PASTA YEDİNİZ, DİYETİNİZ BOZULMASIN…

- 1 dilim pasta, beslenme programınızdaki ½ bardak süt, 2 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyveye eşit gelir. Ara sıra kaçamak yapan biriyseniz, günlük beslenme düzeninden bu besinleri bir günlüğüne çıkartarak denge sağlayabilirsiniz.

- Pastaya hayır diyemeyenlerden ve bu nedenle sıklıkla diyeti bozanlardansanız, o zaman daha hafif seçenekler tercih etmenin veya mutfağa girmenin zamanı gelmiş demektir.

DİYETE DOST MASUM PASTA ALTERNATİFLERİ

- 1 dilim mozaik pasta.

- 1 dilim meyveli parfe.

- 1 dilim dondurmalı pasta.

- 1 dilim light cheesecake.

- 1 dilim light pasta.

haydi bakalim afiyet olsun :D tarti gununu odul gunu yapmak iyi fikir, baska diyetlerde de gordum bunu.

bu arada diyet ve spor ile ilgili bir sitenin facebook sayfasinda unsuz diyete uygun saglikli tatli tarifleri falan vardi. ugrasamam diye dikkat etmemistim bulursam paylasayim.

off kızlar canım tatlı istedi birden...

Maşallah Gamze afiyet olsun çok güzel olmuş.

Yakında 5 kiloya çıkaracağım iddiayı luci :52:

Sevda ben oğlak burcuyum en duygusuz burç :27:

seni duygusuz seni...:1::1::1::1::1: bende yengeç

Pilav yok:1:
Ama yemedikçe zararlı şeyler salatw kadar güzel şey yok gibi geliyor.

İyiki abim yok diyorum:1:
Kardeşim benden çok küçük luci o yüzden onun gözünde çok farklıyım. Prensesim hadi uyan diye gelir beni uyandırırdı
:1:

iyiki kardeşler var ya...duygulandım birden...

Afiyet olsun Sevda ..

Gayet mantıklı.
Ben de cuma ufak bir kaçamak yaparım muhtemelen.

Gayet mantıklı.
Ben hurma kayısı cevizi ve kakaoyu geçiriyorum bazen robottan. Top yapıp buzluğa atıyorum çok güzel oluyor.

tşk ederim canım saol.kız bu gece rüyamda tatlılar havada uçacak gibi görünüyor...:37::37::37::37:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 dilim ekmek
- Omlet ( Eşin yumurta konusunda harikadır. 2 yumurtadan yaptı sanırım 1/3ünü falan yemişimdir.
- 1 dilim peynir

Ara :

- 1 portakal

Akşam:

- 3 hurma ( normalde evde bile bulundurmazdık ama ilginç bir şekilde canım deli gibi istiyor )
- Salata
- 2 kaşık yoğurt
- 1 kase yayla çorbası
- 3 tane haşlama içliköfte ( eşime kızarttım kendime haşlama )

Su 1.5 litre falan içtim daha içerim.

süpermiş afiyet olsun....

.

bugunku menum... bugun midem daha iyiydi, bosken agrimiyordu ama su icince ya da bisi yeyince sanci basliyordu hafiften, o yuzden az oldu bugunku menu. agri yarin da gecmezse doktora gidicem artik kacis yok.

sabah: 1 dilim etimek, 1 yumurta, 50 gr kadar lor, 1 domates, 2 salatalik

ogle: 10 gr badem, 1 muz

ara: 200 gr yagsiz yogurt

aksam: bir tabak haslanmis brokoli, 215 gr yagsiz yogurt

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 55 dk yuruyus

Arkadaşlar bugun pek giremedim. Babamın bilgisayarda işleri vardi. En sonunda telefondan yazayım dedim.
Bugunku menum söyle,
Kahvaltı 1dilim tam buğday ekmeği 1haşlanmış yumurta,yeşillik
Ara bir avuç kadar kuruyemiş badem fıstık fındık
Öğlen 1 kase nohut yemeği ,1kase yoğurt, 3yk ıspanak yemeği
Akşam 1kase ezogelin çorba, 2tane köfte,2yk pirinç pilavı

Akşam 6buçukta yedim en son. Bol su içtim bugun 2.5ltyi geçti. Spor olarak kardeşimle yürüyüş yaptım.Böyle bir gün oldu.

Back
X