• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi yürüyüşler canımm, hadi bende takılıyorum peşine..eliptik yapayım :27::27:

Sende cansın, önermesende denermiyim :27: mutlakaaaaaaaaaaa hahahahhahahah :27::27::27::27:

delüüüü hadi sana da kolay gelsin tatlım, şu üst kat komşunu da bi dürt de o da azıcık hareket yapsın bana gaz veriyor oradan...benim menüden uygulayacakmış :) ya spor nooolcak arkadaşşş :P:33::33::33::33:

offffffff alıntıları karıştırmışım yaaaa
lucim menüne bayıldım herzamanki gibi ve bundan sonra senin menülerine göre hareket etmeyi düşünüyorum balım.

harikasın harika...

lucim ben yine senden umutluyum bu hafta 1 kilo da olsa gideceğine eminm .

ohhh iyi gezmeler balım ..benim oğlumda evde 1 aydır tatildeler.oda önümüzdeki hafta başlayacak .üni. li olmak ne güzelmiş yaw..

4 günde 2 kilo versem uçarım ben kız sen diyon....ama vermesemde kasmam bende napcann mecbuurrr...

bak bu konuda da sana katılıyorum.ben 95 le başlamıştım ilk ay 9 veya 10 kilo vermiştim.

.

hahahahah hiç unutamıyorum, spor hocası bile şoka girmişti :27::27::27:

Balımm bir ara akşam kahvesi içelimm :27::27: sabahkinin tadı damağımda kaldıı :33::33:

şşşşşşş resim koydum aloooooooooooooooo

niye döndürmedin fıstık boynum tutuldu yaaa... güzel komşular sizi...siz ikiniz hiç kilomuz var demeyin daha ne kadar zayıflayacaksınız arkadaş yahu... maşallah sana da gamzeye de....:nazar::nazar::nazar: ben gittim artık kocam yer beni valla, hazırlanmalıyım...öptüüümmm

hahahahah hiç unutamıyorum, spor hocası bile şoka girmişti :27::27::27:

Balımm bir ara akşam kahvesi içelimm :27::27: sabahkinin tadı damağımda kaldıı :33::33:

içelim valla arkadaşım

canim ya, hic kilolu durmuyorsun :) bu yaz ben de oyle gorunurum insallah :D sonra da incelmeye devam tabii ki.

yok kız duruyorum .göbek kısmım çoık benim birde omuzlarım sanırım geniş.

hahahahahahha pabuçumun sevdasııı :33::33::33::33:

:1::1::1::1::1:

.

Son düzenleme:
sabah:3 kaşık yulaf ezmesiyle ,3 kaşık yoğurt,1k.k peynir

ara:yarım poğaça

öğle:piknikteydik

3 tane ızgara incik,2.5 bardak ayran,yarım dilim ekmek

peşine 3 küçük kare bitter :47::47::47::47:

saat:17:30 gibi yarım poğaça :47::47::47::47:

gitti yine bizim diyet .yarın detoks yapıcam

spor:sabah 10 dakika eliptik yapabildim.biraz sonra yarım saat daha yapıcam

1 saat kadarda açık havada yürüyüş

su :ne kadar olduğunu bilmiyorum

.

sabah:3 kaşık yulaf ezmesiyle ,3 kaşık yoğurt,1k.k peynir

ara:yarım poğaça

öğle:piknikteydik

3 tane ızgara incik,2.5 bardak ayran,yarım dilim ekmek

peşine 3 küçük kare bitter :47::47::47::47:

saat:17:30 gibi yarım poğaça :47::47::47::47:

gitti yine bizim diyet .yarın detoks yapıcam

spor:sabah 10 dakika eliptik yapabildim.biraz sonra yarım saat daha yapıcam

1 saat kadarda açık havada yürüyüş

su :ne kadar olduğunu bilmiyorum

.

Hiçte gitmiş değil canım yaaa, gayet normal..akşam yemediğine göre poğaçayı dengelemiş bulunuyorsun :54:

ohhh iyi gezmeler balım ..benim oğlumda evde 1 aydır tatildeler.oda önümüzdeki hafta başlayacak .üni. li olmak ne güzelmiş yaw..

sağolasın derslere başlamadan önce çok iyi geldi gezmek :) benimde 1.5 ay oldu haftaya başlıyorum artık bende. evet ünide geçen günler en eğlenceli en güzel günler dersleri bir yana atarsak tabi :1:

sağolasın derslere başlamadan önce çok iyi geldi gezmek :) benimde 1.5 ay oldu haftaya başlıyorum artık bende. evet ünide geçen günler en eğlenceli en güzel günler dersleri bir yana atarsak tabi :1:

nerde okuyosun tatlım hangi şehirde yani benim oğlum çok şükür burda..uzak yerlere gitmedi allahtan sakarya üniversitesinde

Hadiii 8 e hazır olalım kahve içelimm :27::27::27: kaçalım haydeee :54::54::54:

tmm arkadaşım

.

Back
X