- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.261
hahahahahah balım yaaa, sen nerede müdürsün de bakayım yani branş ne![]()

Çağrı merkezindeyim eğitim kalite müdürü canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahah balım yaaa, sen nerede müdürsün de bakayım yani branş ne![]()
Bilmem mi bu fıkrayı hatta sorunu o günden beri tüm .. müdür, tüm müdürler de .. olmuş diye de tamamlanır :)kızlar aşağıda belirtilen bölüm biplenerek totiş olmuştur e anlayın artıkkkGünün birinde organlar toplanıp bi müdür seçmeye karar vermişler,Herkes beyin müdür olsun diye önerirken totiş niye o oluyor ben olacağım müdür demiş, diğer organlar iplememiş bunu tabi "hadi len senden çıkan belli" diyerekten ve beyin oy birliğiyle müdür seçilmiş.Gel zaman git zaman bu durumu kendine yediremeyen totiş kendini sıkmış sıkmış görevini yapmaz olmuş Tüm organlar sıkıntıdan patlayacak hale gelmişler ve yine toplanmışlar.aralarında "bu iş böyle olmayacak" diye anlaşıp totiş'üiçağırmışlar ve ,Tamam ulan sensin artık müdür demişler.Ve totiş müdür olmuş.
![]()
Analiz yapanlar sence doğru yapabiliyor mu ?normal bir tartı mı analiz yapan tartılardan mı?valla internette baktım gerek arzumun gerekse birkaç markanın kas-yağ-su ölçen aletleri normal dijital bir tartı fiyatında - bilseydim onlardan alırdımbenimkisi king marka tartı cam ama ince cam üstünde çiçek figürü var :)daha önce almış olduğum ve şu an memlekette kalan tartı da premier marka o da cam - ikisinden de memnunum ben - tavsiye edebilirim
Bol bol yeşillik toplada gel. :)Birazdan pazara gidip bir sürü taptaze yeşillik alacağım . Hem buzdolabım diyete daha uygun hale gelecek hem yürüyüş :)![]()
Umarım sınavın iyi geçer telefonunda Olur rahatlarsın kaptan.[QUOTEGamze_M;34108476]Canım çok teşekkür ederim iyiym bitanem, sen nasılsın?selam kızlar telefonumu 4 ay önce yurtdışından getirtmiştim ama saolsun abonelik yapan bayii evraklarımı göndermemiş sabahleyin kapandı cebim deli oldum yaa onlarla uğraşıp duruyorum sizlerde ne güzel sohbet etmişsiniz biraz okudum ama açıkcası kafamda bi taraftan telefon tabntanası bi taraftan sınav koşturmacam çok anlayacağınız şu ptesşi olsa da bi rahatlasam
Aynen öyle evde yemeğe sarıyorum dışarıda bütün gün yemek yemeyi unuttuğumu biliyorum. Yemek unutulur mu diye şaşırırlardı bana.tüm söylediklerine harfi harfine katılıyorum - son cümle dahilşimdi bu cümleyi kendi açımdan analiz ettiğimde, okurken aktiftim ne zaman okul bitti evde durmaya başladım hareketim kısıtlandı ve kademeli olarak kg almaya başladım çünkü minimum hareket yeri gelir komşularla çaylar vs derken kontrol elden gitti- üniversiteden sonra eve döndüğümde ise birşeyleri değiştirmem gerektiğine inandım bir de şehir değişikliği yapmıştık --- madem evdeydim ve rahattım da yani karışanım yoktu ailem beni evde bırakıp bahçe işlerini yapmaya giderlerdi o zaman karar verdim diyetisyene gittim sonra o sıralar kkya üye oldum ve birçok şey okudum burada - kendim devam ettim spor yaptım vermiştim de sonra bıraktım maalesef
yani gerçekten menü planlaması yapıldığında evdeyken ya da ev dışındayken önemli değil bir şekilde kg veriliyor hafta sonu ben de bozuyorum ama sorunum kontrolü elden bırakıyor olmam sanırım - bir rehavet çöküyor
ben tek başına kalorisini hesaplamıştım ama nedeni diyetisyen 1 galeta demişti ama küçüklerle kıyası nasıl olur diye saymıştım ve 4 tanesinin 1 galetaya eşit olduğunu gördüm diyetisyen de doğrulamıştı
aynılarını yaşadım insan yemeğe sarıyor değil mi?
yaşadığın yerde nasıl olmaz her köşe başı bim
ben küçük bir yerde yaşıyorum bildiğim kadarıyla 4-5 tane bim var görünmeyen yerlerdekileri de sayarsak daha fazladır heralde:44:
Çağrı merkezindeyim eğitim kalite müdürü canım.![]()
hahahahahahah Canım bizimkiler Ana okulu müdür ve yardımcısısizlere hiç sözüm olmaz, sizler harika müdürlersiniz
![]()
öhöhöhööhöhhhöö bende müdürlük yapıyorum![]()
Geçmiş olsun kaptan sen burayı merak etme ama kendini de özletme
Öncelikle bu güzel yorumun için çok teşekkür ederimemin ol öyle beslensen kg almazsın ben daha önceleri senin yediklerinden bile az yiyordum ama kg alıyordum - menü planlarken de genel diyetisyen menülerini örnek alıp kendi hayat tarzıma göre uyarlamaya çalışıyorum yani 6 öğün az ama sık beslenme modeli...
Aklıma gelmişken - geçende buraya da kopyalamıştım hacettepe uni.nin beslenme rehberini pdf olarak açıp okuyun gerçekten çok güzel bilgiler var
Allah rahmet eylesin Fikriye teyzeyi...
ayrıca yorumun için teşekkür ederim
Yok artık bu gafın tanımı olsun o zaman
![]()
Kızlar ben gideyim ders çalışayım.
Yoksa hiç kafamı kuma gömmek istemem ile alakası yok Zeynep![]()
Iyiyim Gamze arada size bakıyor arada ders çalışıyorumAynen öyle evde yemeğe sarıyorum dışarıda bütün gün yemek yemeyi unuttuğumu biliyorum. Yemek unutulur mu diye şaşırırlardı bana.[/QUOTE]Bilmem mi bu fıkrayı hatta sorunu o günden beri tüm .. müdür, tüm müdürler de .. olmuş diye de tamamlanır :)Analiz yapanlar sence doğru yapabiliyor mu ?Bol bol yeşillik toplada gel. :)Umarım sınavın iyi geçer telefonunda Olur rahatlarsın kaptan.[QUOTEGamze_M;34108476]Canım çok teşekkür ederim iyiym bitanem, sen nasılsın?Lilimm alıntı yapamadım, Menümü beğenmene sevindim, her zaman yorumun ve fikrin değerlidir benim için
Fikriye teyze 10 gün önce vafat etti
biraz sinirli ve disiplinli biriydi rahmetli, yaşarken de çekinirdik ondan biraz
Lucimmm karatay hocayı izliyorum ve dinliyorum şu an sizlere yazarken
ne doğru söylüyor kadın yahuu
Eve geldim ve birazcık ev işi yapmaya karar verdim
ama tabiki sistemde olucağım, elim işte gözüm sizde olucak
![]()
Allah istediğin zamanda hayırlı evladı versin diyelim o zamanEvde emekleyen bir ÇOCUK çok hoşuma gidiyor. Çocuklara bayılıyorum ama uzaktan kendim istemiyorum.
Dene bakalım Lilycim bende değişiklik istiyorum yemeklerde
Bu arada sınava 1 ay kaldı ve ben stres büründüm:18:
karatay hoca hangi kanaldaydı?hoşgeldiiin canım ne güzel seni erkenden burada görmek :) evet, ben de bayılıyorum karatay hocaya...ben de şimdi başka bir videosunu izliyorum :)
adamı bile değiştirdinkıyamam sana yaaa, dinlendir kendini, kendine vakit ayır biraz:) gayet güzel gidiyor canım, bu sabah koşu bandında 3,5 km yürüdüm eşim akşam için 5 lik çok güzel bir güzergah keşfettiğini söyleyince akşam yürüyüşleri daha keyifli diye ağır olanı akşama bıraktım ( o zavallım da sabahları yeni güzergahlar keşfedip km ölçecem diye uğraşıyor, ama yürüyüşler onun da çok hoşuna gitmeye başladı, iş yerinden çıkarken telefon edip hatun hazırlan geliyorum hemen çıkalım diye acele ediyor :)
evet çok güzeller - küçük olmaları da avantaj aslında insana daha çok yemiş izlenimi veriyorbunları duymak güzeldi çünkü bu küçük galetalar bi harikaaa![]()
işin sırrını bilmiyorsun demek ki
Bak işte ben buna hiç dikkat etmemiştim, eşinde sana büyük destek,ne güzel yaa..Benim eşimi 2 dk. yürütemezsin..Çok tembell çoookkk
![]()
bu tipik psikolojik yeme durumu aslındaBilmem mi bu fıkrayı hatta sorunu o günden beri tüm .. müdür, tüm müdürler de .. olmuş diye de tamamlanır :)Aynen öyle evde yemeğe sarıyorum dışarıda bütün gün yemek yemeyi unuttuğumu biliyorum. Yemek unutulur mu diye şaşırırlardı bana.
o senin inadını kıramadı sen onunkini kırdın benceyürüyüşün tadını aldı da ondan, yoksa biliyorsun geçen haftalarda yeter bu kadar zayıflamak diye söylemediğini bırakmıyordu, baktı inadım inat, kıramayacak inadımı, bari eşlik edeyim dedi adamcaaaz :))))
sen o rehberi incele sonra diyeceksin ki sen az yiyorsunYok artık bu gafın tanımı olsun o zaman
Lily cesaret edemiyorum sanırım daha da şişeceğim gibi geliyor ama haklısın Sanırım doğrusu o
Telefondan çok zor oluyor ama bilgisayara geçince bakayım hemen
karatay hoca hangi kanaldaydı?
adamı bile değiştirdinmaşallah
o senin inadını kıramadı sen onunkini kırdın bence![]()
Allah istediğin zamanda hayırlı evladı versin diyelim o zamanyemeklerde hep aynı şey yenmiyor insan çeşitlilik istiyor ve bence herşeye daha sağlıklı alternatifler üretilip kişinin damak tadına göre uyarlanabilir bence...
karatay hoca hangi kanaldaydı?
adamı bile değiştirdinmaşallah
evet çok güzeller - küçük olmaları da avantaj aslında insana daha çok yemiş izlenimi veriyor
işin sırrını bilmiyorsun demek kibence akşamları yürüyüşe çıksan ve yanında gelmesini teklif etsen?
bu tipik psikolojik yeme durumu aslında
o senin inadını kıramadı sen onunkini kırdın bence![]()
lucii bacım pek erken kapatmışsın sen mutfağı yaaa akşam yemeği de 1 bardak ayran çok az balım yaa dikkat et kendine
kızlar az önce belli oldu yarın sabah 9 da genel müdürle toplantıya katılmam gerekiyor ben listeyi akşamdan hazırlar bırakırım sizlere
lucii bacım pek erken kapatmışsın sen mutfağı yaaa akşam yemeği de 1 bardak ayran çok az balım yaa dikkat et kendine
kızlar az önce belli oldu yarın sabah 9 da genel müdürle toplantıya katılmam gerekiyor ben listeyi akşamdan hazırlar bırakırım sizlere
Kızlar tek tek alıntılamadm
Luci - kaptana katılıyorum ama sen sporda zorlanmamak için olduğunu söylemişsin aslında spor sonrası hafif birşeyler yesen iyi olur gibime geldi onun haricinde zaten menün fiks![]()