• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevdacim senin yuzden %2.7 olacak

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/)
toplight (72,8) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/ )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )
Vazgecmekyok (94,6/92.9/1,7/%1.80)
yu_zey ( 62,6/ ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M(74,1/74.3/-0.2/-%2,70)

5.TAKIM ORTALAMASI :

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr sevgili ve güzel arkadaşlarım,
hayırlı cumalar, hayırlı ve musmutlu bir gün dilerimmmmmm:27::27:

$hayýrlý cýuma.webp

nerelerdesiniz bakiiim, kimsecikler yok ortada????? akşam yazılanları alıntılayarak cevaplayacağım lakin önce beklenen annnnnnn..... bildirimimi yapıp devam edeyim...bugünn çook yoğun ve koşuşturmalı bir gün olacak benim için buralarda olamayacağım sizleri özleyeceğim....eee bana gelince yaklaşan ve eli kulağında reglime,tüm ödemime, bütün hafta çılgınlar gibi yaptığım yürüyüşlerden kaynaklanan kas şişliğime rağmen 1,5 kilo 4 günde kuş oldu uçtuuuu gitttti :) bugün diyette 45.günüm ve toplamda 12,5 kilo artık kuş değil uçan dinazor falan oldu gitti :)))) şükürler olsun.... :D
çooookkkk mutluyum,huzurluyum, gururluyum ve en güzeli de dolabımdan istediğim kıyafeti giyebiliyor olmam:46::46:

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/)
luci221177 (79,0/77,5/ 1,5/ %1,90 )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
Ebru_kzl (88,4/ )

Hnd (68,7/)
Sevda_M( 74,1/ )

5.TAKIM ORTALAMASI :

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah tatlım ya...bu hafta da eğer allah nasip ederse biraz yüklenicem spora bakalım yapabilcemmi...

.

yaparsin tabii ki :) gunun ilk saatlerine koy sporun bir kismini, misafir gelmeden, beklenmedik isler cikmadan hic degilse bir kismini yapmis olursun. diger kismi da gun icine yayarsin. zaten mesela 10 dakikalik 3 ayri gun icine yayilmis egzersizin 30 dakikalik tek egzersizden daha cok faydasi varmis.

günaydınnnnnnnnnnn....

vazgeçmekyok tebrik ederim balım yine süper vermişsin...:nazar::nazar::nazar::nazar:
veren vermeyen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum ..
lucim yaaa harbi çokmu abartmışım ben ,biyerim tutlmadı ama 200 gr fazla geldim heryerim şiş valla...

geçen hafta:74.1
bu hafta:74.3

:43::43::43::43::43:
.

üzülme birtanem geçer 1-2 güne kadar ama bırakma spora devam et mutlaka canım benim, ben dedim di mi sana tutulmayasın diye, ama iyidir böyle tutulmalar... kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor birtanem, ben bile yaşıyorum bunu, bi ara 7lileri hiç göremeyeceğim sanmıştım, durmak yok devam, bak haftaya nasıl yansıyacak bu sporlarımız hiç bozma moralini :)

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/)
luci221177 (79,0/ )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
Ebru_kzl (88,4/ )
Hnd (68,7/)
Sevda_M(74,1/74.3/-0.2/%-0.2)

5.TAKIM ORTALAMASI :

oldu sanırım bi zahmet bakıverin kızlar

.

canımmm sanırım 0,27 olması gerek ama lily gelince kontrol eder :) amannnn sen kilo almışsın ya bebişim ben 200 gr gitti gözüyle bakıyorum sabah sabah, şişlikten o şişlikten bozma sakın moralini

Son düzenleyen: Moderatör:
canııım 5 kmcik yürüdüm de geldim, böyleceee bugünü de 8,5 km yürüyüş ile tamamladım çok şükür, hem de hiiiç acıkmadım :) yalnız çok abarmışsın be güzelim yarına tutulup kalma bari....

Bol sporlu bir gün güzel bir menü, 200 mekiği ayakta alkışlıyorum. Ben de bugün mekiğe başladım ama sadece 50 tane yapabildim . 200 yaptığım gün sevinçten ağlarım sanırım tebrikler Sevdacım. :46:

canım tutlmadı biyerim de çok şişim. demekki tartı öncesi bu kadar spor hiç iyi gelmiyor .neyse artık haftaya inşallah.lucim ben mekiği 200 yaptım ama nasıl anlatayım.önce ayaklarımı koltuğun üstüne kaldırıyorum 20 tane öyle,sonra bir bacağımı büküp diğerini üstüne koyup yan mekik 20 ,sonra diğer tarafa,yani değişik pozisyonlarda 20 şer 100 e tamamlıyorum.dün iki sefer yaptım 200 oldu işte...birde yatmadan önce şınav çekmeye çalıştım 10 tane kadar zorla yaptım :1::1::1::1:

canım bitkisel takviye diye biliyorum ama sen bilirsin kızlar ben listeyi ekledim yarın tekrar bakarız öpüldünüz

:54::54::54::54::54::54::54:

yarin sabahi heyecanla bekliyorum :D cok buyuk beklentim yok ama bugunden yarina 200-300 gr vermis olsam guzel olur :D insallah herkes de bu hafta verdigi emeklerin karsiligini alir.

canım tekrar tebrik ediyorum...çok güzel gitmiş kilolar..

Kizlar Iyi Aksamlarrrr

Zeynebimin mutfagi kapanmistir (calisinca boyle gec kapaniyor malesef )

Yarin tarti gunu oldugundan bugun dikkat etmeye calistim

Eki Görüntüle 987563

canım menün güzeldi ben beğendim..

Misafir gitti ben hemen size koştum kızlar.
Sadece çay içtim hani bana alkış ?

:46::46::46::46::46::46::46: al sana alkış...

Ayyy hakikaten yarını bende merak ettim şimdi. En çok ta sevda ve Luci yi :D yarın akşam ki yemeğimi bile yaptım :D bol soğanlı karnabahar yemeği :D içine biraz süt katmayi düşünüyorum :D çok çalışkan biri oldum çıktım bu gün beeee :D haydin iyi geceler tatlı rüyalar :)))

kız ne bu hamaratlık böyle

Bugünkü menüm

Kahvaltı , 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 yumurta ile omlet, 1 biber , 4 zeytin
Öğlen 1 tabak haşlanmış tavuk eti göğüs kısmından yanında bol salata
Ara 200 ml kakolu süt ( öğlen dışardaydık kardeşim baklava yedi yanımda ben süt içtim )
Akşam 3 yk zeytinyağlı pırasa , 3 yk bulgur pilavı , 1 kase yoğurt

su; 2 lt spor 50 mekik 40 dk yürüyüş

maşallah çok güzel canım

benim de persembe menum:

sabah: balli, elma sirkeli ilik su
bir greyfurt, yarim elma

kahvalti: 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, bir haslanmis yumurta, 2 buyuk domates

ogle: 20 gr badem, 2 parca bitter (kahvaltidan sonra cok acikmamistim)

aksam: bol sutlu nesfit

ara: yarim elma.

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: 40 dk bisiklet, 98 dk 9.5 km yuruyus. :nazar:

canım menülerin süper ...

.

Lucim. Benim izimden gitmeni tavsiyevederim kilo verki hamilelikte çok sorun olmasın diyabetbfalan,soğan kürüne başla rahim filmi çektir tüplerin açılsın ve klomen + çatlatma iğnesi kocana söyleme saatli olunca olmuyor çünkü ve çocuk tabi hayırlısıysa

haklısın birtanem zaten sırf onu düşünerek 68 e inmeyi planlıyorum yoksa 68 benim neredeyse 20li yaşlardaki üniversitedeki kilom, yoksa şu an 77 lerde bile son derece güzel göründüğümü düşünüyorum çok şükür ki, seviyorum ben biraz balık etini aslında...yani bebiş düşünmesek ben diyet yapmayı 75 de mutlaka bırakır sağlıklı yaşamaya ve kilomu korumaya gayret ederdim bundan sonra...40 beden giyiyorum şu an ve benim idealim aslında ama sırf bebek için yükleniyorum ki en azından hamilelikte ve doğumdan sonra rahat edeyim(tabi Allah kısmet ederse...etmezse de sorun yok, sağlık olsun vardır bunda da bir hayır der, fıstık gibi dolaşırım ortalıkta :)

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr sevgili ve güzel arkadaşlarım,
hayırlı cumalar, hayırlı ve musmutlu bir gün dilerimmmmmm:27::27:

Eki Görüntüle 987968

nerelerdesiniz bakiiim, kimsecikler yok ortada????? akşam yazılanları alıntılayarak cevaplayacağım lakin önce beklenen annnnnnn..... bildirimimi yapıp devam edeyim...bugünn çook yoğun ve koşuşturmalı bir gün olacak benim için buralarda olamayacağım sizleri özleyeceğim....eee bana gelince yaklaşan ve eli kulağında reglime,tüm ödemime, bütün hafta çılgınlar gibi yaptığım yürüyüşlerden kaynaklanan kas şişliğime rağmen 1,5 kilo 4 günde kuş oldu uçtuuuu gitttti :) bugün diyette 45.günüm ve toplamda 12,5 kilo artık kuş değil uçan dinazor falan oldu gitti :)))) şükürler olsun.... :D
çooookkkk mutluyum,huzurluyum, gururluyum ve en güzeli de dolabımdan istediğim kıyafeti giyebiliyor olmam:46::46:

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/)
luci221177 (79,0/77,5/ 1,5/ %1,90 )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/67.3/-0.1/%-0.14 )
Ebru_kzl (88,4/ )

Hnd (68,7/)
Sevda_M( 74,1/74.3/-0.2/%-0.27 )

5.TAKIM ORTALAMASI :

oyyyy tatlım ya yine süpersin ...tebrik ederim .günaydın mesajını ve cuma mesajını da çok beğendim...gerçekten innsan çok mutlu oluyor dar gelen kıyafetlerin içine girdiği zaman gerçekten canım çok ama çok sevindim bu haftaki verdiğin kiloya.şeytanın bacağını kırdın yani..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yaparsin tabii ki :) gunun ilk saatlerine koy sporun bir kismini, misafir gelmeden, beklenmedik isler cikmadan hic degilse bir kismini yapmis olursun. diger kismi da gun icine yayarsin. zaten mesela 10 dakikalik 3 ayri gun icine yayilmis egzersizin 30 dakikalik tek egzersizden daha cok faydasi varmis.

doğru söylüyorsun canım .önümüzdeki hafta öyle yaparım artık bende..

üzülme birtanem geçer 1-2 güne kadar ama bırakma spora devam et mutlaka canım benim, ben dedim di mi sana tutulmayasın diye, ama iyidir böyle tutulmalar... kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor birtanem, ben bile yaşıyorum bunu, bi ara 7lileri hiç göremeyeceğim sanmıştım, durmak yok devam, bak haftaya nasıl yansıyacak bu sporlarımız hiç bozma moralini :)

canımmm sanırım 0,27 olması gerek ama lily gelince kontrol eder :) amannnn sen kilo almışsın ya bebişim ben 200 gr gitti gözüyle bakıyorum sabah sabah, şişlikten o şişlikten bozma sakın moralini
hesapladım tekrar canım..evet -0.27 önümüzdeki haftaya bakıcaz bu haftaki raundu ben kaybettim...

.

oyyyy tatlım ya yine süpersin ...tebrik ederim .günaydın mesajını ve cuma mesajını da çok beğendim...gerçekten innsan çok mutlu oluyor dar gelen kıyafetlerin içine girdiği zaman gerçekten canım çok ama çok sevindim bu haftaki verdiğin kiloya.şeytanın bacağını kırdın yani..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hesapladım tekrar canım..evet -0.27 önümüzdeki haftaya bakıcaz bu haftaki raundu ben kaybettim....

çoook teşekkür ederim birtanem, sanırım pazar hamam ve pzt itibaren yüklenen spor olması gerek, dün gece eşim 3 kilo gitmiştir belin, basenlerin oldukça inceldi diyordu ama benimde şişim var, bence de daha fazla olabilirdi ama şişliklerden kaynaklanıyor.... çok sevdiğim bir söz vardır: "seni öldürmeyen şey güçlendirir".... arasıra yumruk yemek de iyidir, o yumruk öldürmüyorsa güçlendirecektir...pes etmek yoook devam :)

ben de -0,27 olarak hesapladım ama ben güvenemiyorum kendi hesaplarıma program otomatik hesaplayınca çıkar...

Günaydın kızlarrrrrrr :27::27: yine bir cuma ve yine bir regl :43: dün geceden başladı sancıları.. ama içim çok rahat. ben kesinlikle kilo verdim..başka zaman olsa regl olduğum dönem 1,5-2 kilo fazla gelirdim.. yani özetle haftaya daha iyi olucak inşaallah..

Menülerimi bozmadığım ve diyetime sadıkkaldığımı da hepiniz biliyorsunuz..:54:

Selam vereyim dedim, başta luci olmak üzere kilo veren herkesi de tebrik ederim..Luciii regl olabilme ihtimal,ne rağmen harika vermişsin :46::46:

Görüşürüz kızlarrrrr

Yazan: Gamze_M :27::27::27:

.

Günaydın kızlarrrrrrr :27::27: yine bir cuma ve yine bir regl :43: dün geceden başladı sancıları.. ama içim çok rahat. ben kesinlikle kilo verdim..başka zaman olsa regl olduğum dönem 1,5-2 kilo fazla gelirdim.. yani özetle haftaya daha iyi olucak inşaallah..

Menülerimi bozmadığım ve diyetime sadıkkaldığımı da hepiniz biliyorsunuz..:54:

Selam vereyim dedim, başta luci olmak üzere kilo veren herkesi de tebrik ederim..Luciii regl olabilme ihtimal,ne rağmen harika vermişsin :46::46:

Görüşürüz kızlarrrrr

Yazan: Gamze_M :27::27::27:
.

ooohhh yine bir kahve sefası sanırım, günaydın gamzem, aynen birtanem ben de reglden önce 1,5-2 kilo mutlaka şişerim, o sebeple mutluyum yaaa, ama sıkı spor yaptım bu hafta,demek ki spor iyi bir şey :) sen de sakın sıkma canını, herkesin yaşadığı bi durum bu regl dönemi şişmek o sebeple rahat ol tatlım benim :)

ooohhh yine bir kahve sefası sanırım, günaydın gamzem, aynen birtanem ben de reglden önce 1,5-2 kilo mutlaka şişerim, o sebeple mutluyum yaaa, ama sıkı spor yaptım bu hafta,demek ki spor iyi bir şey :) sen de sakın sıkma canını, herkesin yaşadığı bi durum bu regl dönemi şişmek o sebeple rahat ol tatlım benim :)

ahan burada herkesin huzurunda sana söz veriyoruz lucimm... Bu haftada sevda ve benim kamp zamanımız :27::27::27::27:

Gamze ben :27::27::27:

.

aklıma gelmişken bugün kuaföre gidip saçlarımı kestireceğim... katlatmayı planlıyorum, hem de kısaaaa...meg ryan modeli.... $mg.webp

tabi ona yakışıyor da ben de nasıl duracak bakalım..çook beğeniyorum bu kadını, bu kadar güzel olmak kesinlikle yasaklanmalı :((((

aklıma gelmişken bugün kuaföre gidip saçlarımı kestireceğim... Katlatmayı planlıyorum, hem de kısaaaa...meg ryan modeli....Eki Görüntüle 987990

tabi ona yakışıyor da ben de nasıl duracak bakalım..çook beğeniyorum bu kadını, bu kadar güzel olmak kesinlikle yasaklanmalı :((((

sana daha çok yakışır canım.. Bende kestirdim ama kuaför azizliğine uğradım.. Bu hafta boyatmayı düşünüyorum :27::27:

Hadi ben yavaş yavaş çıkar, kızın pc yide zaptettim :27::27: Görüşürüzz :3::3::3:

sana daha çok yakışır canım.. Bende kestirdim ama kuaför azizliğine uğradım.. Bu hafta boyatmayı düşünüyorum :27::27:

Hadi ben yavaş yavaş çıkar, kızın pc yide zaptettim :27::27: Görüşürüzz :3::3::3:

tamam canım kolay gelsin sana, Allah zihin açıklığı versin ;) öptüm çook...ben de 9.30 gibi ofise geçeceğim...randevulardan fırsat buldukça girerim

Günaydın kızlar.
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.
Benim geçen haftaki kilom : 84
Bu haftaki kilom : 82.9

Verdiğimiz söz benim baya işime yaramış gibi gözüküyor :1:

tamam canım kolay gelsin sana, allah zihin açıklığı versin ;) öptüm çook...ben de 9.30 gibi ofise geçeceğim...randevulardan fırsat buldukça girerim

canım sana da kolay gelsin .gamze gitti bende şimdi çıkıp spoer yapayım biraz malum kampa girdik...

günaydın kızlar.
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.
Benim geçen haftaki kilom : 84
bu haftaki kilom : 82.9

verdiğimiz söz benim baya işime yaramış gibi gözüküyor :1:

günaydın canım hoşgeldin tebrik ediyorum..

.

Back
X